tatlım kendini şartlandırma hamileyken kilo alırım diye bak en büyük örnek mervemizevet canım beraber yapalım insan böyle motive olunca kaçamak yaqpmak aklına bile gelmiyotatlım ben 50 kilo olmak istiyorum çünkü çocuk sahibi olmayı planlıyoruz allah nasip kısmet ederse hamileyken mutlaka kilo alırım en azından 50 kilo olursam lohusalık emzirme derken diyet yapamam uzun bi süre o yüzden fazla kilo vermek istiyorum
Canim cok gecmis olsun..ayni rahatsizligi 3yasindaki oglumda yasamisti 1 sene önce...cok kötü olmustu yavrum..oda birsey yemiyordu icmiyordu...dr.un verdigi ilac ve kremlen 2 hafta sonra ancak düzelmisti...okadar cabuk gecmiyo o hastalik...
Disetleri cok kirmiziydi ve sismisti..cokta hassazdi en kücük dokunusta kaniyordu...krem sürüyordum et dislerine..dilinin beyazligi icinde surup vermisti...
ay nasıl verdi acaba biliyomusun canım benim annemde iki hamileliğindede çok kilo vermiş kızlar annesine çeker diyotatlım kendini şartlandırma hamileyken kilo alırım diye bak en büyük örnek mervemiz
103 kiloyla diyete başladı evlendiğinde 82 falandı sanırım hamileliği boyuncada 10 kiloya yakın kilo verdi
çok geçmiş olsun canım.Selâmün aleyküm canlar Nasılsıniz oğlumun ateşini düşünemiyorum acil gittik iğne yaptırdık boğaz enfeksiyonu olmuş çok fena antibiyotik etki etmedi hala inş bir an önce toparlar çok yıprandi yavrum da bizde....
Sabah
6 da uyandım bir küçük (avuç içi kadar) ev poğaça
Kahvaltıda 2 küçük poğaça
domates salatalık yeşillik peynirli yumurta
Ara yok
Öğle
ayran çiğ köfte durum
3 çatal yaş pasta ( öğrencime süpriz doğum günü yaptı ark.mecbur bende yemek zorunda kaldim)
Ara yarım elma yarım poğaça
Aksam
topalak yemegi
cacık
1 kucuk dilim pizza
3-4 tane etli pide yeşillikler
Ara çeyrek elma
2 litre su 50 dk yuruyus
Çok geçmiş olsun canım.Aynen canım dün gece kanamış sabah yastığı hep kandıama doktor krem vermedi yaa
Gülhan canım ben 5de 5e devam edicem kim hangi diyeti uygularsa uygulasın ben yoluma devam edicem.Hepimizin kandilli kutlu olsun canim....sen neye karar verdin simdi..ben aslinda 1 tur daha yapmak istiyorum 5de 5 diyetini...kahvaltiyada simdi 1,5 haslanmis yumurta yedim karabiber ve sumakli
Canım kendini çok zorlama ne zaman kendini hazır hiss edersen o zaman devam edersinKızlar ben bu diyete daha fazla devam edemem bünyemi çok zorladıbiraz ara vermek istiyorum belki daha sonra tekrar yaparım ama biraz normale dönmem lazım
KıyamamAynen canım dün gece kanamış sabah yastığı hep kandıama doktor krem vermedi yaa
Karadut çok iyi geliyo canım reçeli olur şurubu olurKızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
Tamam kuzum zaten benden kilo az gitti birazda bünye alışır diye düşünüyorum başka türlü kilo veremezsem yine katılırım sizeCanım kendini çok zorlama ne zaman kendini hazır hiss edersen o zaman devam edersin
Karadut çok iyi geliyo canım reçeli olur şurubu olur
Kesinlikle iyi geliyo ilk günden etkisini gorursunEvet canım duydum onu bende hemen alayım
Tamam canim ozaman bende yapiyorum seninle beraber ayni diyeti pazar gününden itibarenGülhan canım ben 5de 5e devam edicem kim hangi diyeti uygularsa uygulasın ben yoluma devam edicem.2 hafta da yapıb sonra bir az ara vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?