Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı sabahlar kelebeklerim
gülşencim geçmiş olsun canım,ağız yaralarında yoğurt iyi geliyor ama küçük çocukta nasıl etkisi olur bilmiyorum.ben arada dilimi falan ısırdığımda yara olduğundabir kaşık doğal balı yada bir kaşık yoğurdu ağzımda döndürürüm iyi gelir.ilaçlarını düzenli kullan canım rabbim şifa versin

tatlım kendini şartlandırma hamileyken kilo alırım diye bak en büyük örnek mervemiz
103 kiloyla diyete başladı evlendiğinde 82 falandı sanırım hamileliği boyuncada 10 kiloya yakın kilo verdi

tatlım kendini şartlandırma hamileyken kilo alırım diye bak en büyük örnek mervemiz
103 kiloyla diyete başladı evlendiğinde 82 falandı sanırım hamileliği boyuncada 10 kiloya yakın kilo verdi
ay nasıl verdi acaba biliyomusun canım benim annemde iki hamileliğindede çok kilo vermiş kızlar annesine çeker diyo

çok geçmiş olsun canım.
çabuk iyileşir inşallah

Hepimizin kandilli kutlu olsun canim....sen neye karar verdin simdi..ben aslinda 1 tur daha yapmak istiyorum 5de 5 diyetini...kahvaltiyada simdi 1,5 haslanmis yumurta yedim karabiber ve sumakli
Gülhan canım ben 5de 5e devam edicem kim hangi diyeti uygularsa uygulasın ben yoluma devam edicem. 2 hafta da yapıb sonra bir az ara vericem.

Gülhan canım ben 5de 5e devam edicem kim hangi diyeti uygularsa uygulasın ben yoluma devam edicem. 2 hafta da yapıb sonra bir az ara vericem.
Tamam canim ozaman bende yapiyorum seninle beraber ayni diyeti pazar gününden itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…