- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
Allahım kabul etsin ikinizn orucunu da Allah sabır versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı kandiller
Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Şu ana kadar çok çok iyiyim ama tabi daha çok var
Eki Görüntüle 1505539
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnnnn
Umarım bir iki güne kadar geçer kuzunun ağzı
Allah kabul etsin canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Eki Görüntüle 1505539
canım allah kabul etsin ne mutlu sana bu mübarek günde oruç tutuyosunSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1505539
o halsizlik bendede oldu canım sanki böyle hızlı yürüyemeyecekmişim gibiBugünmwyve günüm.
az sonra midem bayram edicek
kaç gündür ölüyorum meyve için.
arkadaşlar sizdede böyle bi yoegunluk kaslarda hafif bi ağrı oldumu.
onun dışında çoook memnunum.
verdiklerimi geri almamak iaçinde nw gerekihosa yaparım.tabiki sizlerinde yardımıyla
Tamamdır anlaşıldıTamam canim ozaman bende yapiyorum seninle beraber ayni diyeti pazar gününden itibaren
Canım Rabbim senin de kuzunun da orucunuzu kabul etsin sevabına yazsın inşallah AMİN.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1505539
Bende çok memnunum aslında.öyle aşırı bi halsizlikde olmadı zaten.o halsizlik bendede oldu canım sanki böyle hızlı yürüyemeyecekmişim gibiama bana çok iyi geldi ben sanırım bi tuır daha devam edicem ama meyve günü şahane gerçekten :)
Ben de sebze gününde olmuştu canım o halsizlik et gününde de çok başım döndü ama değer :))Bugünmwyve günüm.
az sonra midem bayram edicek
kaç gündür ölüyorum meyve için.
arkadaşlar sizdede böyle bi yoegunluk kaslarda hafif bi ağrı oldumu.
onun dışında çoook memnunum.
verdiklerimi geri almamak iaçinde nw gerekihosa yaparım.tabiki sizlerinde yardımıyla
Peki bu diyet saglikli mi?ve vucuttan kas ve su kaybi mi yapiyor?Emin olamadim kizlar birde bu diyeti yapanlar ayda kac kilo verdiniz acaba?Herkes aynı diyeti uygulamiyo ama biz birkaç kişi kilo vermemiz durduğu için 5 günde 5 kilo diye bi diyet var 5 kişi filan onu yapıyorz suan yapanlar memnun kaldığı için bizde yaptık ve hep beraber yapınca motive oluyo insan andı yine hep beraber yapsak mi ki diyoruz herhangi bi diyeti motive olmak açısından
Hen üz bir ay yapan yok canım benim.Peki bu diyet saglikli mi?ve vucuttan kas ve su kaybi mi yapiyor?Emin olamadim kizlar birde bu diyeti yapanlar ayda kac kilo verdiniz acaba?
Peki en uzun sure yapanlar kac kilo verdiniz diyim o zaman?Hen üz bir ay yapan yok canım benim.
Canım biz bu diyete geçen hafta başladık @SekerPancari71 arkadaşımız önermişdi. Ben 900 gr vermişdim ama o zaman diyetin bitmesine 1 gün kalmışdı eminim tamamlanmış olsaydı fazla gidecekdi. Benle beraber sanırsam 2 arkadaşım yapmışdı G gulceegul vePeki en uzun sure yapanlar kac kilo verdiniz diyim o zaman?
bende merak ediyorum kızlar en uzun süre yapan kim aramızda:)Peki en uzun sure yapanlar kac kilo verdiniz diyim o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?