Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı kandiller

Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Şu ana kadar çok çok iyiyim ama tabi daha çok var

Kızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnnnn
Umarım bir iki güne kadar geçer kuzunun ağzı

Allahım kabul etsin ikinizn orucunu da Allah sabır versin

Allah kabul etsin canım

canım allah kabul etsin ne mutlu sana bu mübarek günde oruç tutuyosun

Bugünmwyve günüm.
az sonra midem bayram edicek
kaç gündür ölüyorum meyve için.
arkadaşlar sizdede böyle bi yoegunluk kaslarda hafif bi ağrı oldumu.
onun dışında çoook memnunum.
verdiklerimi geri almamak iaçinde nw gerekihosa yaparım.tabiki sizlerinde yardımıyla

o halsizlik bendede oldu canım sanki böyle hızlı yürüyemeyecekmişim gibiama bana çok iyi geldi ben sanırım bi tuır daha devam edicemama meyve günü şahane gerçekten :)

Canım Rabbim senin de kuzunun da orucunuzu kabul etsin sevabına yazsın inşallah AMİN.

o halsizlik bendede oldu canım sanki böyle hızlı yürüyemeyecekmişim gibiama bana çok iyi geldi ben sanırım bi tuır daha devam edicemama meyve günü şahane gerçekten :)
Bende çok memnunum aslında.öyle aşırı bi halsizlikde olmadı zaten.
meyveylede wnerji topladım
şimdilik bende devam etmeyi düşünüyorum.ama bakalım takımca alınan kararada uyabilirim.sonuçta birlikte okunca motivaayon tavan yapıyo bizde

Ben de sebze gününde olmuştu canım o halsizlik et gününde de çok başım döndü ama değer :))

kızlar be çoğunluk ne isterse o karara uyarım bence iyi düşünüp karar verelim hem kilo kayıplarıda etkili olmalı bu kararımızda ne kadar verim aldığımıza bakalım ama ben bu diyette gerçekten kendimi iyi hissediyorum acayip bi incelme oldu

Peki bu diyet saglikli mi?ve vucuttan kas ve su kaybi mi yapiyor?Emin olamadim kizlar birde bu diyeti yapanlar ayda kac kilo verdiniz acaba?

Peki en uzun sure yapanlar kac kilo verdiniz diyim o zaman?
Canım biz bu diyete geçen hafta başladık @SekerPancari71 arkadaşımız önermişdi. Ben 900 gr vermişdim ama o zaman diyetin bitmesine 1 gün kalmışdı eminim tamamlanmış olsaydı fazla gidecekdi. Benle beraber sanırsam 2 arkadaşım yapmışdı G gulceegul ve oynakbasi34 onlarınkınkını tam hatırlamıyorum ama onlar benden fazla vermişdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…