bende merak ediyorum kızlar en uzun süre yapan kim aramızda:)
sağol canım benim
Rica ederim balım.sağol canım benim
gülşencim nasılsın canım bu gece kuzunun iyileşmesi için çok çok dua edicem tatlımEvet canım duydum onu bende hemen alayım
Süpersin canımkızlar 55 squat yaptım :)yeşil çayımı da içtim bir tanede elma yedim
afiyet olsun tatlımSüpersin canımben de şu ana kadar 1 lt su içdim 2 kupa da yeşil çay içdim. 4 tane de yumurta yedim.
cok iyim...hatta benim kafama göre uyguladigim diyetten daha iyi hissediyorum...yada hava düzeldi bende mevsim degisimi -hava hassasiyeti varda..ama hersey yolunda su an cok sükürkızlaaaaaarrr nasılsınız
canım süpersin:) burada hava kapalı ama benim enerjim yüksek hepiniz iyiki varsınızcok iyim...hatta benim kafama göre uyguladigim diyetten daha iyi hissediyorum...yada hava düzeldi bende mevsim degisimi -hava hassasiyeti varda..ama hersey yolunda su an cok sükür
yarin icin cok heycanliyim..eminim güzel kilolar vermisizdir...takimimizda umarim en azindan 3.olur
Sağlıklı mı bilmem ama ben vucudumun zaten sağlıklı oldugunu düşünmüyorumPeki bu diyet saglikli mi?ve vucuttan kas ve su kaybi mi yapiyor?Emin olamadim kizlar birde bu diyeti yapanlar ayda kac kilo verdiniz acaba?
10000 canımkızlar telefonumda adım sayar var sizce her gün kaç adım atmalıyım iş yerinde yürüyebileceğim alanlar var zamanımı iyi değerlendiriyim diyorum:)
canım bi kurabiye için sakın bozma tamammı bol su iç yeşilçay iç ve biraz fazla hareket etmeye çalış benceKızlar ben diyeti bozdum sizce devam edeyim mi meyve yemeye tamamen bitireyim mi
maalesef 1 kurabiye yedim gerçekten iradesiz biriyim ; (
Canım benim sakın bozma devam et bak yarın cuma bebeyim.Kızlar ben diyeti bozdum sizce devam edeyim mi meyve yemeye tamamen bitireyim mi
maalesef 1 kurabiye yedim gerçekten iradesiz biriyim ; (
az önce 1000 adım attım kızlar10000 canım
Ben de 10000 diye biliyorumaz önce 1000 adım attım kızlar
canım bişey sorucam hani şimdi biz gülşenle şuan dördüncü gündeyiz yarın kilo bildirimi yapıcaz cumartesi sabahı bi daha tartılıp bildirelimmi sonuçta diyetimiz 5 günlük ya nasıl yapalım tatlımCanım benim sakın bozma devam et bak yarın cuma bebeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?