- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
canım bi kurabiye için sakın bozma tamammı bol su iç yeşilçay iç ve biraz fazla hareket etmeye çalış bence
Canım yarın kural gereyi mutlaka bildirmen lazım sonrasını canın isterse bildirirsin istemezse bildirmezsin balım.canım bişey sorucam hani şimdi biz gülşenle şuan dördüncü gündeyiz yarın kilo bildirimi yapıcaz cumartesi sabahı bi daha tartılıp bildirelimmi sonuçta diyetimiz 5 günlük ya nasıl yapalım tatlım
Canım sen nasıl istersen öyle yap.Tamam kızlar bozmayım ama ben bı diyeti 2.defa yapmıcam bana zor geldi 4 günlük diyeti uygulucam
yarın mutlaka bildiricem tatlım inşallah hepimiz güzel güzel haberler vericez birbirimizeCanım yarın kural gereyi mutlaka bildirmen lazım sonrasını canın isterse bildirirsin istemezse bildirmezsin balım.
İnşallah canım benim inşallah.yarın mutlaka bildiricem tatlım inşallah hepimiz güzel güzel haberler vericez birbirimizeama ben cumarteside bildirim yapıcam bu diyetin tam sonucunu merak ediyorum
Canım sonuçda hiç birimiz 5 kilo vermedik ki. Hem 3 güne 1 kilo az diyil ki tatlım.Ben bunu sabah tartıldım 3 günde 1 kilo gitmişti canım ona sıkıldı birazda ondan yedim kurabiyeyi
inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız tatlımİnşallah canım benim inşallah.
Oyyyyy yerim seni ben inşallah istediyin sonucu alırsın.
gülşencim bence çok iyi zaten ya bir yada iki kilo verebiliriz bence :)ben bir sürü diyet yaptım bir ayda bile bi kiloyu veremedim o yüzden şimdi çok mutluyum bide acayip inceldim ben kazaklarım falan bol geliyo:)bence pes etme tatlımBen bunu sabah tartıldım 3 günde 1 kilo gitmişti canım ona sıkıldı birazda ondan yedim kurabiyeyi
banada cok dar gelen severek gigindigim kot pantolonum vardi göbeyim disari firliyordu.basenlerime kalcama dar geldigi icin üzerine uzun birsey gigniyordum..simdiden bol gelmeye basladigülşencim bence çok iyi zaten ya bir yada iki kilo verebiliriz bence :)ben bir sürü diyet yaptım bir ayda bile bi kiloyu veremedim o yüzden şimdi çok mutluyum bide acayip inceldim ben kazaklarım falan bol geliyo:)bence pes etme tatlım
benimde çok beğenerek aldığım 3 tane pantolonum var hedefim onların içine girebilmek şimdiden çok heyecanlanıyorum kızlaaaaarrrbanada cok dar gelen severek gigindigim kot pantolonum vardi göbeyim disari firliyordu.basenlerime kalcama dar geldigi icin üzerine uzun birsey gigniyordum..simdiden bol gelmeye basladi
bende kaç kere başladım bozdum hep canım denemediğim şey kalmadı eylülden beri uğraşıyorum üstelik sadece 3 klio verebilmiştim ama şuan çok iyi hissediyorumKeskem 76 kilo iken bu gruba katilsaydim ..70.5 kiloya gelene kadar oladar zorlandimki anlatamam size üstelik aylar sürdü kac kere bozmustum diyetimi..bunalima bile girdim sinirimde cok bozuktu motivasyonum düsüktü..bosa dememisler birlikten güc dogar diye..
en son 2 gün önce tartildim 66,4 kiloydum..toplam nerdeyse 10 kilo vermisim..bende kaç kere başladım bozdum hep canım denemediğim şey kalmadı eylülden beri uğraşıyorum üstelik sadece 3 klio verebilmiştim ama şuan çok iyi hissediyorumsen şimdi kaç kilosun tatlım:)
ay canım süpersin bende 50 olmak istiyorum 4 gündür tartılmadım bakalım yarın ne olacak bir buçuk iki kilo vermiş olsam yeter banaen son 2 gün önce tartildim 66,4 kiloydum..toplam nerdeyse 10 kilo vermisim..yarinki kilomu merak ediyorum
canım ulaşırsın mutlaka hedefine:) bir iki gün geç ulaşırsın ama hedefimize ulaşıcazKızlar 7 gün sonra 64 olmalıyım hedefimegöre yoksa sevdiğim bir kıyafetimi veremicem kıtafette alamıcam bunu ay
Peki en uzun sure yapanlar kac kilo verdiniz diyim o zaman?
kizlar gecen hafta bende yapmistim gunlere gore verdigim klilarCanım biz bu diyete geçen hafta başladık @SekerPancari71 arkadaşımız önermişdi. Ben 900 gr vermişdim ama o zaman diyetin bitmesine 1 gün kalmışdı eminim tamamlanmış olsaydı fazla gidecekdi. Benle beraber sanırsam 2 arkadaşım yapmışdı G gulceegul ve @oynakbasi34 onlarınkınkını tam hatırlamıyorum ama onlar benden fazla vermişdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?