Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım yarın kural gereyi mutlaka bildirmen lazım sonrasını canın isterse bildirirsin istemezse bildirmezsin balım.

Ben bunu sabah tartıldım 3 günde 1 kilo gitmişti canım ona sıkıldı birazda ondan yedim kurabiyeyi
gülşencim bence çok iyi zaten ya bir yada iki kilo verebiliriz bence :)ben bir sürü diyet yaptım bir ayda bile bi kiloyu veremedim o yüzden şimdi çok mutluyum bide acayip inceldim ben kazaklarım falan bol geliyo:)bence pes etme tatlım

banada cok dar gelen severek gigindigim kot pantolonum vardi göbeyim disari firliyordu.basenlerime kalcama dar geldigi icin üzerine uzun birsey gigniyordum..simdiden bol gelmeye basladi

banada cok dar gelen severek gigindigim kot pantolonum vardi göbeyim disari firliyordu.basenlerime kalcama dar geldigi icin üzerine uzun birsey gigniyordum..simdiden bol gelmeye basladi
benimde çok beğenerek aldığım 3 tane pantolonum var hedefim onların içine girebilmek şimdiden çok heyecanlanıyorum kızlaaaaarrr

Keskem 76 kilo iken bu gruba katilsaydim ..70.5 kiloya gelene kadar okadar zorlandimki anlatamam size üstelik aylar sürdü kac kere bozmustum diyetimi..bunalima bile girdim sinirimde cok bozuktu motivasyonum düsüktü..bosa dememisler birlikten güc dogar diye..

bende kaç kere başladım bozdum hep canım denemediğim şey kalmadı eylülden beri uğraşıyorum üstelik sadece 3 klio verebilmiştim ama şuan çok iyi hissediyorum sen şimdi kaç kilosun tatlım:)

bende kaç kere başladım bozdum hep canım denemediğim şey kalmadı eylülden beri uğraşıyorum üstelik sadece 3 klio verebilmiştim ama şuan çok iyi hissediyorum sen şimdi kaç kilosun tatlım:)
en son 2 gün önce tartildim 66,4 kiloydum..toplam nerdeyse 10 kilo vermisim..yarinki kilomu merak ediyorum

en son 2 gün önce tartildim 66,4 kiloydum..toplam nerdeyse 10 kilo vermisim..yarinki kilomu merak ediyorum
ay canım süpersin bende 50 olmak istiyorum 4 gündür tartılmadım bakalım yarın ne olacak bir buçuk iki kilo vermiş olsam yeter bana bence biz tempoyu hiç bozmayalım yine 5 te 5 yapalım

Ben geldim kızlar sporumu da yaptım ohh miss yalnız bugün öğün atlamak zorunda kaldım acil evden çıkınca dışarı da yumurta da bulamam akşam da kayınvalidemlerdeyiz hatta şimdi oraya gidiyoruz kuzucum onlarda çünkü bakalım ne yapcam off evde olunca daha iyi ya neyse kızlar öptüm hepinizi.
Ben şöyle bi geçen haftanın takım ortalamalarına baktım bence bu hafta kesin ilk üçteyiz

Kızlar 7 gün sonra 64 olmalıyım hedefimegöre yoksa sevdiğim bir kıyafetimi veremicem kıtafette alamıcam bunu ay
canım ulaşırsın mutlaka hedefine:) bir iki gün geç ulaşırsın ama hedefimize ulaşıcazönemli olan kalıcı olarak zayıflamak sakın pes etme tatlım

Peki en uzun sure yapanlar kac kilo verdiniz diyim o zaman?

kizlar gecen hafta bende yapmistim gunlere gore verdigim klilar
1.500gr
1. 500gr
3. 400gr
4.300gr
5.gun 700 gram
toplamda 2.400 oldu ama ben son gun haric hergun ya ufakta olsa kacamak veya diyet kuealina aykiri birsey yaptim
emin kuralina gore yapinca 3d3den asagi olmaz. Benim yaptığım hata hafta sonu ipinden boşanmış gibi yemeklere saldirdim geri aldigimi hissediyorum.
Ikinci tura donen arkadaslari cok merak ediyorum nasil sonuc alacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…