Ben denedim çok güzel kilo verdiriyor ama uygulaması zor çok yapamadım. Sonradan öyrendim ki haftada 1 kere yapa bilirmişiz bunu.kızlar lahana çorbası diyetini deneyen oldumu?
bence yumurta günü iyi geçer tatlım tok tutuyo sonuçta kursun kaç saat sürüyo uzunsa yanınada al bence mutlakaarkadaşlar bende baya zorlandım bugün.
evin işini zorla yaptım.
yarında kurs var.evde tezhip çalışmam lazım akşama.
sporunu bile yapan arkadaşlar var.maşallah yaa.
benim bünyem niye zayıf kızıyorum kendime.
yada son zamanlarda çok yediğim için vücut kıtlığa girince böyle oldu heralde.
siz olmasanız çoktan bırakırdım zaten.
bende şu 4günlük diyetle devam edicem herhalde.çünkü haftaya salı çarşamba istanbula gidicez.yarında kursum var.
sergiye işimi yetiştirmem lazım.
yarın benim son günüm.yumurta yiycem.
kursta beni zorlamaz heralde.
Ben yapmıştım belki 10 yıl önce filan.kızlar lahana çorbası diyetini deneyen oldumu?
tadı çok mu kötü canım?Ben yapmıştım belki 10 yıl önce filan.
çok popülerdi o zamanlar.
kilo vermiştim ama tabiiki bıraknca fazlasyla geri geldi.
ve çorbayı deneyip asla ićemeyenler vardı
Saat 10dan 3.5a kadar kursum.bence yumurta günü iyi geçer tatlım tok tutuyo sonuçta kursun kaç saat sürüyo uzunsa yanınada al bence mutlaka
O zman o dedgn diyeti yap bence senKızlar 7 gün sonra 64 olmalıyım hedefimegöre yoksa sevdiğim bir kıyafetimi veremicem kıtafette alamıcam bunu ay
Bana iyi geldi.tadı çok mu kötü canım?
Canım benim bugün meyve günümdü karpuz elma çilek ayva bide kivi yedim yeşil çay limonlu su ve 9 bardak suyumu içtim şimdi yeni 1000 adım daha attım 3000 adım oldu şuan çok iyi hissediyorum kendimi tatlım :)Saat 10dan 3.5a kadar kursum.
sabah iyice doyana kadar yerim yumurtamı.
saat4te evde oluyorum zaten.
orda çay demleniyo ama yanında bir sürü zararlı şey.herg7n bikere sıcac8k simit geliyo.börekler kurabiyeler...
bir tek simitte gözüm kalıyodu ama hiç yemedim şimdiye kadar.
ısrar ettiklerindede çok iyi kahvaltı yaptım geldim boşuna niye yiyim diyorum.
malum karatay yaptığım için eve gidene kadar acıkmıyorum.
senin nasıl geçti bugün.
Maşallah sana.Canım benim bugün meyve günümdü karpuz elma çilek ayva bide kivi yedim yeşil çay limonlu su ve 9 bardak suyumu içtim şimdi yeni 1000 adım daha attım 3000 adım oldu şuan çok iyi hissediyorum kendimi tatlım :)
Ben favorime almistim...9800.sayfada...benim profilimdede gözükmesi lazim fafori listesindeMaşallah sana.
ben bi tuhaf oldum ama umarım değmiştir.
birde ş 4günlük diyeti hangibarkafaß yapıyodu biliyomusun.bir faha yazabilirmi acaba
Sağol canım.bir bakayım.Ben favorime almistim...9800.sayfada...benim profilimdede gözükmesi lazim fafori listesinde
Okadarciktan birsey olmaz bence...ama benim cok fena basim agrimaya basladi bugün...regl günümde yaklastigi icin canim birseyler yemek istiyo...off ne olur birdaha kilo almayalim cooook zor kilo vermekÖģlen meyve salatası yapmak için yarım poetakal be birkaç çilek doğradım tabağa.
sonra üzerine tarçın serptim.
çok azda soğuk süt döktüm.
o kadardan bişey olmaz değilmi.
yorumlarınızı bekliyorum
Aynen öyle canım.nedir bu çektiğimiz çile.Okadarciktan birsey olmaz bence...ama benim cok fena basim agrimaya basladi bugün...regl günümde yaklastigi icin canim birseyler yemek istiyo...off ne olur birdaha kilo almayalim cooook zor kilo vermek
Kesinlikle bende aynı dusuncedeym bitsin artk şu dönem ve bi daha almayalm herseyi ölçüsünde yiyelimOkadarciktan birsey olmaz bence...ama benim cok fena basim agrimaya basladi bugün...regl günümde yaklastigi icin canim birseyler yemek istiyo...off ne olur birdaha kilo almayalim cooook zor kilo vermek
Tadı kötü diyil sadece uygulaması zor.tadı çok mu kötü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?