Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar bende baya zorlandım bugün.
evin işini zorla yaptım.
yarında kurs var.evde tezhip çalışmam lazım akşama.
sporunu bile yapan arkadaşlar var.maşallah yaa.
benim bünyem niye zayıf kızıyorum kendime.
yada son zamanlarda çok yediğim için vücut kıtlığa girince böyle oldu heralde.
siz olmasanız çoktan bırakırdım zaten.
bende şu 4günlük diyetle devam edicem herhalde.çünkü haftaya salı çarşamba istanbula gidicez.yarında kursum var.
sergiye işimi yetiştirmem lazım.
yarın benim son günüm.yumurta yiycem.
kursta beni zorlamaz heralde.

bence yumurta günü iyi geçer tatlım tok tutuyo sonuçta kursun kaç saat sürüyo uzunsa yanınada al bence mutlaka

Kayinvaldemler dun geldi bana inceldigini soyledi...
simdi kızı biraktim spor salonundayim 1 saattir. Kondisyonlari yaptim plates yaptim simdi aletlerde bolgesel calisiyorum.
misafirlerle cok yedim ceza olsun bana en az yarim saat dayanirsam 1 saat yuzecegim. Evdede aksami meyve ve sutle gecistorecegim bu aksam yemek yok bana. ..
lahanayi yaptim ama corba falan degil kaynatip suyunu bilmem kac hafta ictim ama gercekten yag artırıyor du afedersiniz idrarin ustundeki yagi goruyordum. Ay ben bi daha yapim lahana bulup

bence yumurta günü iyi geçer tatlım tok tutuyo sonuçta kursun kaç saat sürüyo uzunsa yanınada al bence mutlaka
Saat 10dan 3.5a kadar kursum.
sabah iyice doyana kadar yerim yumurtamı.
saat4te evde oluyorum zaten.
orda çay demleniyo ama yanında bir sürü zararlı şey.herg7n bikere sıcac8k simit geliyo.börekler kurabiyeler...
bir tek simitte gözüm kalıyodu ama hiç yemedim şimdiye kadar.
ısrar ettiklerindede çok iyi kahvaltı yaptım geldim boşuna niye yiyim diyorum.
malum karatay yaptığım için eve gidene kadar acıkmıyorum.
senin nasıl geçti bugün.

Canım benim bugün meyve günümdü karpuz elma çilek ayva bide kivi yedim yeşil çay limonlu su ve 9 bardak suyumu içtim şimdi yeni 1000 adım daha attım 3000 adım oldu şuan çok iyi hissediyorum kendimi tatlım :)

Maşallah sana.
ben bi tuhaf oldum ama umarım değmiştir.
birde ş 4günlük diyeti hangibarkafaß yapıyodu biliyomusun.bir faha yazabilirmi acaba

Öģlen meyve salatası yapmak için yarım poetakal be birkaç çilek doğradım tabağa.
sonra üzerine tarçın serptim.
çok azda soğuk süt döktüm.
o kadardan bişey olmaz değilmi.
yorumlarınızı bekliyorum

Okadarciktan birsey olmaz bence...ama benim cok fena basim agrimaya basladi bugün...regl günümde yaklastigi icin canim birseyler yemek istiyo...off ne olur birdaha kilo almayalim cooook zor kilo vermek

Okadarciktan birsey olmaz bence...ama benim cok fena basim agrimaya basladi bugün...regl günümde yaklastigi icin canim birseyler yemek istiyo...off ne olur birdaha kilo almayalim cooook zor kilo vermek
Aynen öyle canım.nedir bu çektiğimiz çile.
ben artık öyle yada böyle kilomu verip normal insanlar gibi hesap kitap yapmadan beslenmek istiyorum.
benim için en kolay et günüydü.
bakalım yumurtayla maceramız nasıl olcek
benimde başım ağrıdı dün ve bugün ve sersemlik var.kafamı toparlıyamıyorum.
yorumun içinde teşekkürler
amaç emeklerimiz heba olmasın dwğilmi.

Kesinlikle bende aynı dusuncedeym bitsin artk şu dönem ve bi daha almayalm herseyi ölçüsünde yiyelim

Bu arada bu saate kadar iki buçuk litre suyumuda içtim
tek iyi tarafı acıktıkça susuyorum bu diyetle.normalde susamasamda içerim suyumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…