Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar aceba tamamen mutvaktaki bazi aliskanliklarimizdan vazmigecsek tamamen..mesela beyazlardan
Tadı kötü diyil sadece uygulaması zor.
Bende yapmistim 1 hafta boyunca lahana corbasi diyeti benim yaptigim corba güzeldi ama dedigin gibi cok zor..su anki yaptigimiz diyettende zordu...

Tadı kötü diyil sadece uygulaması zor.
Senin dediģin saraçoğlunun verdiği kür heralde değilmi.tadı kötü değil ama uygulaması deģilde uğraşması zor bence.
günde iki kere yapılıyodu galiba.
neyse ben kaçar.eşim oruçlu.gideyim sofrasını hazırlıyayım

Ben yanlış anladım demekki.
ama her ikisinide yaptım ben
bi yapmadığım bu diyetti.
onuda yapmış oldum
Evet zayıflamak uğruna yapmadığımız şey yok dimi o kürü ben de uygulamışdım ama onu içemiyordum yaaa bir de soğan kürünü yapmışdım o daha da berbatdı yaaa

Eve geldim 2 saatim sporda gecti kahvaltiyi geç ve okkali yaptigim için öğlen i 15.30 gibi yedik. Acikir gibi oldum ama 4 sivri biber 1 bardak süt içtim birde meyve tabagi yaptim elma kivi cilek bademden. Dahada cayin yanina falan bisi yok....kaynanada incelmisin demisti az once kaç kilo verdigimi sordu 5 diyince o kadarda gorunmuyorsun emin misin dedi

Kızlar yarın ne olucak çok meraak ediyorum kim ne kadar kilo verdi acaba. Vallahi yine beni korku sardı geçen sefer 900 gr vermişdim yine aynı giderse göbek atırım Allah cezamı vermesin

Kızlar yarın ne olucak çok meraak ediyorum kim ne kadar kilo verdi acaba. Vallahi yine beni korku sardı geçen sefer 900 gr vermişdim yine aynı giderse göbek atırım Allah cezamı vermesin
insallah yarin bi öncekinden daha fazla eksi görürsün canim...bende su an en cok istedigim yarin 65 kiloyu görmek..okadar emek verdim zerre ladar kacamak yapmadim umarim karsiligini görürüm..cok heycanliyim yarin büyük gün

Kızlar ben geldim :)ben kayinvalidemdeydim kanat yapmış fırında iki tanecik kanat yedim bide cacık bişey olur mu sizce çok kötü hissediyorum kendimi

İnşallah canım çok güzel olur yarınımız

Kızlar ben geldim :)ben kayinvalidemdeydim kanat yapmış fırında iki tanecik kanat yedim bide cacık bişey olur mu sizce çok kötü hissediyorum kendimi
Canim Yemeseydin daha iyiydi ..umarim Sorun olmaz...derisiz yediysen zarari fazla olmaz diye düsünüyorum..yinede moralimizi bozmayalim dimi..olur böyle ufak tefek hatalar...

saat 8 olmus birsey yemem artik..gülsah senin bugün meyve günündü deyilmi..

İnşallah canım çok güzel olur yarınımız
Canim Yemeseydin daha iyiydi ..umarim Sorun olmaz...derisiz yediysen zarari fazla olmaz diye düsünüyorum..yinede moralimizi bozmayalim dimi..olur böyle ufak tefek hatalar...
Derisiz yedim canım şimdi yeşil çay içiyorum inşallah bir şey olmaz tatlım ya

Offff ben de aynı dertten muzdaribim diyetin son gününde ve son öğününde bozdum diyeti aynen benimde kv fırında sebzeli tavuk yapmış dayanamadım yedim maalesef bu yumurta günü hiç bana göre değilmiş umarım çok kötü yansımaz tartıya o deil de iradesizliğime kızıyorum en çok da offf çok kötü oldu bu ya çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…