Hele ben göbeyimden ne zulüm çekiyorum biliyormusunuz kocama da diyorum benim ne kadar fazla kilom varsa hepsi göbeyimde.Kesinlikle bende aynı dusuncedeym bitsin artk şu dönem ve bi daha almayalm herseyi ölçüsünde yiyelim
Bende yapmistim 1 hafta boyunca lahana corbasi diyeti benim yaptigim corba güzeldi ama dedigin gibi cok zor..su anki yaptigimiz diyettende zordu...Tadı kötü diyil sadece uygulaması zor.
Senin dediģin saraçoğlunun verdiği kür heralde değilmi.tadı kötü değil ama uygulaması deģilde uğraşması zor bence.Tadı kötü diyil sadece uygulaması zor.
Yok canım benim kür diyil çorbaydı.Senin dediģin saraçoğlunun verdiği kür heralde değilmi.tadı kötü değil ama uygulaması deģilde uğraşması zor bence.
günde iki kere yapılıyodu galiba.
neyse ben kaçar.eşim oruçlu.gideyim sofrasını hazırlıyayım
Ben yanlış anladım demekki.Yok canım benim kür diyil çorbaydı.
Benim de sırt ve gögsumdeHele ben göbeyimden ne zulüm çekiyorum biliyormusunuz kocama da diyorum benim ne kadar fazla kilom varsa hepsi göbeyimde.
Evet zayıflamak uğruna yapmadığımız şey yok dimi o kürü ben de uygulamışdım ama onu içemiyordum yaaaBen yanlış anladım demekki.
ama her ikisinide yaptım ben
bi yapmadığım bu diyetti.
onuda yapmış oldum
Senin ikinci turmuydu canım.Kızlar yarın ne olucak çok meraak ediyorum kim ne kadar kilo verdi acaba. Vallahi yine beni korku sardı geçen sefer 900 gr vermişdim yine aynı giderse göbek atırım Allah cezamı vermesin
insallah yarin bi öncekinden daha fazla eksi görürsün canim...bende su an en cok istedigim yarin 65 kiloyu görmek..okadar emek verdim zerre ladar kacamak yapmadim umarim karsiligini görürüm..cok heycanliyim yarin büyük günKızlar yarın ne olucak çok meraak ediyorum kim ne kadar kilo verdi acaba. Vallahi yine beni korku sardı geçen sefer 900 gr vermişdim yine aynı giderse göbek atırım Allah cezamı vermesin
İnşallah canım çok güzel olur yarınımızinsallah yarin bi öncekinden daha fazla eksi görürsün canim...bende su an en cok istedigim yarin 65 kiloyu görmek..okadar emek verdim zerre ladar kacamak yapmadim umarim karsiligini görürüm..cok heycanliyim yarin büyük gün
Canim Yemeseydin daha iyiydi ..umarim Sorun olmaz...derisiz yediysen zarari fazla olmaz diye düsünüyorum..yinede moralimizi bozmayalim dimi..olur böyle ufak tefek hatalar...Kızlar ben geldim :)ben kayinvalidemdeydim kanat yapmış fırında iki tanecik kanat yedim bide cacık bişey olur mu sizce çok kötü hissediyorum kendimi
İnşallah canım çok güzel olur yarınımızinsallah yarin bi öncekinden daha fazla eksi görürsün canim...bende su an en cok istedigim yarin 65 kiloyu görmek..okadar emek verdim zerre ladar kacamak yapmadim umarim karsiligini görürüm..cok heycanliyim yarin büyük gün
Derisiz yedim canım şimdi yeşil çay içiyorum inşallah bir şey olmaz tatlım yaCanim Yemeseydin daha iyiydi ..umarim Sorun olmaz...derisiz yediysen zarari fazla olmaz diye düsünüyorum..yinede moralimizi bozmayalim dimi..olur böyle ufak tefek hatalar...
Evet 2-ci turdu tatlımSenin ikinci turmuydu canım.
Bende çok merak ediyorum canım yaKızlar yarın ne olucak çok meraak ediyorum kim ne kadar kilo verdi acaba. Vallahi yine beni korku sardı geçen sefer 900 gr vermişdim yine aynı giderse göbek atırım Allah cezamı vermesin
Offff ben de aynı dertten muzdaribim diyetin son gününde ve son öğününde bozdum diyeti aynen benimde kv fırında sebzeli tavuk yapmış dayanamadım yedim maalesef bu yumurta günü hiç bana göre değilmiş umarım çok kötü yansımaz tartıya o deil de iradesizliğime kızıyorum en çok da offf çok kötü oldu bu ya çok üzgünümKızlar ben geldim :)ben kayinvalidemdeydim kanat yapmış fırında iki tanecik kanat yedim bide cacık bişey olur mu sizce çok kötü hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?