Ben hergün tarıldım kızlar zaten zırtpırt tartılan bi tipim güzel kilo vermiştim inşallah bu akşamki kaçamak çok kötü etkilemez durumuBende çok merak ediyorum canım ya
Bende kendi iradesizliğime kızıyorum tatlım zatenOffff ben de aynı dertten muzdaribim diyetin son gününde ve son öğününde bozdum diyeti aynen benimde kv fırında sebzeli tavuk yapmış dayanamadım yedim maalesef bu yumurta günü hiç bana göre değilmiş umarım çok kötü yansımaz tartıya o deil de iradesizliğime kızıyorum en çok da offf çok kötü oldu bu ya çok üzgünüm
Evet canım meyve günümdüsaat 8 olmus birsey yemem artik..gülsah senin bugün meyve günündü deyilmi..
Canım emin ol görüceksin ben artık yüzde-yüz eminim.insallah yarin bi öncekinden daha fazla eksi görürsün canim...bende su an en cok istedigim yarin 65 kiloyu görmek..okadar emek verdim zerre ladar kacamak yapmadim umarim karsiligini görürüm..cok heycanliyim yarin büyük gün
Üzülme canım.Offff ben de aynı dertten muzdaribim diyetin son gününde ve son öğününde bozdum diyeti aynen benimde kv fırında sebzeli tavuk yapmış dayanamadım yedim maalesef bu yumurta günü hiç bana göre değilmiş umarım çok kötü yansımaz tartıya o deil de iradesizliğime kızıyorum en çok da offf çok kötü oldu bu ya çok üzgünüm
Menün çok güzel afiyet olsungün bildirimi:
sabah 1 haşlanmış yumurta
peynir-zeytin
2 dilim ekmek
öğlen:
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
akşam
1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt
tabi aralarda bitki çayı ve 2 lt suyumu da içtim
Evet işte onlar yerken dayanamadım bende inan pasta börek olsa yüzüne bakmazdım ama beş gündür sıcak yemek yemedim ya dayanamadım bende bi de son günde olması gerçekten canımı sıktı çok pişman oldum ama iş işten geçti artık inşallah bugünkü kilomdan fazÜzülme canım.
hiçde kolay bi diyet değil bu.
evdekileee mis gibi ekşili köfte yaptım.
içim gitti valla.
bütün gün meyve yemekten içim bayıldı
Canım üzülme ne yapalım olan olmuş yarın af edersin büyük idrara çıkdıkdan sonra tartıl tamammı.Fazla çıkmam
Tamam canım kayısı çayı içicem yatmadan inşallah işe yarar çok saolCanım üzülme ne yapalım olan olmuş yarın af edersin büyük idrara çıkdıkdan sonra tartıl tamammı.
İnşallah canım yararTamam canım kayısı çayı içicem yatmadan inşallah işe yarar çok saol
Tatlııııııııııııııım nasıl desem ki canım sanki bir az şeker çok geldi banaselam kızlar napıyosunuz? Çok yorucu bir gündü menümü yazıp çıkıcam
Sabah: 2,5 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça yanında 1 kk peynir zeytin az balkaymak ve çay
öğlen: 1 tavuk incik ızgara 3 kaşık pilav
ara: biraz çilek
ara: az şekerli türk kahvesi yarım albeni
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 10 ince yaprak sarma biraz yoğurt
ara: yarım kazandibi
bol su
Anladım canım ben belki denerim ama şimdilik 5te 5 é ikinci tur yapıcam tatlim
Gülsah o lahana corbasindan bende memnun kalmamistim...bende aynen 1 hafta sonra 1 kilo vermistim sadece..ama dedigim gibi benim corbam lezzetliydi bu verdigin tarif farkli....benim corbada 1 paket hazir tavuk corbasida vardi ve baharatta ilave etmistim .hatta esim bile sevmisti oda 1 tabak yemisti..bu corbadan birfaha yap demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?