Tüüüüh ben de isterdim.Birde benim menüde bi diyet kek tarifi vardi 7.gün icin o kek cok lezzetliydi yulafli balli cevizli süper lezziz birsrydi...sonra kac kere aradim netten ayni tarifi bulamadim malesef...
Ben yine bakarim belki bulurum..yarin 65 kilo olursam güzel birsey yapmayi düsünüyorum ödül olarak.....tarifi paylasirim sizlenTüüüüh ben de isterdim.
SüpersinBen yine bakarim belki bulurum..yarin 65 kilo olursam güzel birsey yapmayi düsünüyorum ödül olarak.....tarifi paylasirim sizlen
Vaaaaaaaay süpersin2 bardak yesilcay
4 haşlanmış yumurta
1 kutu ayran
2 litre su
Süper canımKızlar 40 dakika yürüdüm 230 kalori harcadım 7775 adım oldu bugün Toplam vicdan azabım biraz hafifledi
Çok açım ama suan başka yumurtam yokVaaaaaaaay süpersinkız ben 7 tane yemişdim
Allah kabul etsin ve tebrik ederim azminiziSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün malum oruçluydum ama şükür çok rahat geçti günümüz
Ne sussuzluk nede açlık hissetmedik
Gündüz pek fırsatım olmadı uğramaya sonrada zaten akraba ziyaretleri falan derken ancak geldik eveYatmadan sizlere de bir bakayım dedim
Bu arada detoksumun son günüydü bugün ve yarın tartıda ne göreceğimi bende heycanla bekliyorum
İnşallah hepimiz yarın çok güzel sonuçlar görürüz
İftarda kızımla 1er kase çorba ve 2 adet haşlanmış yumurtamızı yedik ( tüm ısrarlara rağmen ağzımıza ne başka yemek nede yapılan kadayıf tatlısından yemedik üstelik hiçte canımız istemedi
Bende devam edemicem canım zaten bi hafta kendim dikkat etcem sonra ki hafta bakarım inşallah sabaha herkes güzel kilolar vermiş olurKızlar ben akşam diyetimi tamamen bozdum meyve gününü hiç sevmedim 3 günde 1 kilo vermem yanıma kar kaldı eminim devam etseydım 1 kiloya yakın daha verirdim bir daha buyuk diyeti uygularsam ilerde meyve günü hariç diğer 4 günü yaparım ben ppazartesi 4 günlük diyete başlıcam inşallah o zaman 64 e ulaşabilirim bakalım sabah tartıda kaç görücem sizleri de çok merak ediyorum özellikle 2. Kez yapanları bunu diyeti
bugün nete telefon dan girdiğim için pek cevap veremedim kusura bakmayin lütfen yarın okulda telafi etcem inşallah herkese hayırlı kandiller bana ve bebeğime de dua edin Allah hepinizin duasını kabul etsin Amin
Allah kabul etsin hayatım. Ayrıca da tebrik ederim siziSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün malum oruçluydum ama şükür çok rahat geçti günümüz
Ne sussuzluk nede açlık hissetmedik
Gündüz pek fırsatım olmadı uğramaya sonrada zaten akraba ziyaretleri falan derken ancak geldik eveYatmadan sizlere de bir bakayım dedim
Bu arada detoksumun son günüydü bugün ve yarın tartıda ne göreceğimi bende heycanla bekliyorum
İnşallah hepimiz yarın çok güzel sonuçlar görürüz
İftarda kızımla 1er kase çorba ve 2 adet haşlanmış yumurtamızı yedik ( tüm ısrarlara rağmen ağzımıza ne başka yemek nede yapılan kadayıf tatlısından yemedik üstelik hiçte canımız istemedi
Kızlar çok mutluyum ya 3 kilo gitti bu diyetle ve dört dörtlük aynısını yapmadığım halde
Yok yok kacirmicam ya 6 li rakamları görmek için herşeyi yaparımMaşallah canım senin adına çok sevindim gerçekten sonucun çok güzel sanki bi günlerde karbonhidrat ı fazla kaçırma protein ağırlıklı beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?