Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın.....
eski kilo:55.4
yenisi:55.7
fark 300 gr almışım
mehter gibi 2 ileri 1 geri benimki.bu hafta spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim sonuç ortada....

tüm kilo verebilenleri alınlarından opuyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh

Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım

Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg

Giden; 1.9 kg ( 1.76 % )

Toplam giden; 18.5 kg

Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

Senin de çok iyi olmuş gerçekten canım aminn inşallah çok güzel eksilir görürüz

Senin de çok iyi olmuş gerçekten canım aminn inşallah çok güzel eksilir görürüz

Cidden bende çok memnunum gördüğüm rakamdan çünkü malum benim metabolizma muhalefettir ben ne dersem tersini yapar
Bu arada kızımda aşağı yukarı 2 kg verdi ve oda halinden çok memnun bundan sonra benim dediğimin dışında birşey yemeyecekmiş

Tatlı kizlarimmm oruc nedeniyle sahurda bir yumurta yiyip yattim,tum gun orucluydum.Annem oruc tuttugum icin manti yapti kiyamam ona ben..Allah 'ı var manti ustadir yemeden edemedim,bir tabak bol naneli mantiyi migdeye indirmemle vicdan azabi duymam bir oldu..Ama o mantiya degerdi ama birdaha tovbe..

Ne güzel bak oda irafesine sahip çıktı insan böyle verince gaza geliyo 1 hafta daha yapsam mi ki diye napsak ki ya

Detoxdan bende isterim yaaaa

Iste insan o an bişey diyemiyo yiyo sonra pişman oluyo benim de akşam nöbetler kızlar Kaşarlı simit yaptılar bir canım çekti ki anlatmam ama yemedim tuttum

Canım inan ilk zamanlar çok zor hayır demek ama bünye zamanla alışıyor
En son Annemde mantı yaptığında ( 2 ay evvel ) çok sevdiğim halde sadece 3 yk kadar yemiştim aklım kalmıştı ama artık beynim yavaş yavaş alıştı sanırım artık tadına dahi bakmıyorum
Eskiden bende çok sık birşeyler yapardım ( hamur işi yada tatlı ) ama artık yapmıyorum sırf kendim dayanamazsam diye
Tabi oruçlu olduğun için canın daha çok çekmiştir ama eminim dengelersin bugün

Ne güzel bak oda irafesine sahip çıktı insan böyle verince gaza geliyo 1 hafta daha yapsam mi ki diye napsak ki ya

Sorma ben kızım kesin ikinci gün pes eder diye düşündüm ama inatla devam etti
İlk günler ay detoks bitince şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim diye sayıklıyordu ama tartıyı görünce anında vazgeçti inşallah artık hep öyle devam eder ( akraba gününden nefret eden kızım sadece yemekler için gelirdi düşün yani şimdi benim dediğimden çıkmayacakmış )

Detoxdan bende isterim yaaaa

Canım detoks dediğime bakma nette 5 günde 5 kg diyeti diye geçiyor ama tabi 5 kg vermek mümkün değil bence tabi Tartıda görülen fark bile yetiyor motive olmak için ki ben normalde en fazla 1 kg çok çok aç kaldığımda veriyordum oda bir sonraki hafta geri geliyordu ama bu kez iki hafta üst üste 5 de 5i yaptım ve toplam 4 kg gitti ki benim için bu bir rekor inşallah artık hep eksi görürümde bayrama kadar 2li hanelere inmiş olurum

Kilom:
Başlangıç: 85
Geçen hafta: 81.1
Bu hafta: 80.6
Kimsenin bünyesi benim gibi olmasın
Zaten neye heves etsem sonucu hep kötü olur.
Ben 1 hafta ara verib sonra yapıcam tekrar bu hafta yapmıycam.

Canım pes etmek yok ikimizinde bünyesi zor veriyor ama inanıyorum ki haftaya 7li rakamlara geçeceksin sende
Bu hafta Gülşenin 4 günlük listesini yap sende ben bu sabah kızımla başladım 1 kg bile gitse yine çok güzel olur ki 2 kg garanti diyordu Gülşende ( ben bir kere yapmıştım ve 1.8 kg vermiştim 4 günde )
üstelik hiç zorlanmıyor insan

kızlaaarrr günaydın hemen kilo bildirimimi yapıyım bugün benim 5. günüm henüz tamamlamadım net sonuç tam olarak yarın belli olacak haber vereceğim mutlaka:)

Bildirimini merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…