- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Yine iyi gitmiş keşke baslamisken yapsydn ya ama yine de iyiGeçen hafta 66.1
Bugün hafta 64.9
Fark 1.2
% 1.81
3 gün değil 5 gün yapsaydım off 2 kilo giderdi pişmanım ; (
Geçen hafta =73.500
Bu hafta =70.400
Fark =3.100
Kızlar çok mutluyum ya 3 kilo gitti bu diyetle ve dört dörtlük aynısını yapmadığım halde
Geçen hafta 66.1
Bugün hafta 64.9
Fark 1.2
% 1.81
3 gün değil 5 gün yapsaydım off 2 kilo giderdi pişmanım ; (
Senin de çok iyi olmuş gerçekten canım aminn inşallah çok güzel eksilir görürüzSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Senin de çok iyi olmuş gerçekten canım aminn inşallah çok güzel eksilir görürüz
Ne güzel bak oda irafesine sahip çıktı insan böyle verince gaza geliyo 1 hafta daha yapsam mi ki diye napsak ki yaCidden bende çok memnunum gördüğüm rakamdan çünkü malum benim metabolizma muhalefettirben ne dersem tersini yapar
Bu arada kızımda aşağı yukarı 2 kg verdi ve oda halinden çok memnunbundan sonra benim dediğimin dışında birşey yemeyecekmiş
Detoxdan bende isterim yaaaaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Iste insan o an bişey diyemiyo yiyo sonra pişman oluyo benim de akşam nöbetler kızlar Kaşarlı simit yaptılar bir canım çekti ki anlatmam ama yemedim tuttumTatlı kizlarimmm oruc nedeniyle sahurda bir yumurta yiyip yattim,tum gun orucluydum.Annem oruc tuttugum icin manti yapti kiyamam ona ben..Allah 'ı var manti ustadir yemeden edemedim,bir tabak bol naneli mantiyi migdeye indirmemle vicdan azabi duymam bir oldu..Ama o mantiya degerdi ama birdaha tovbe..
canım tebrik ederim çok güzel sonuçKızlar çok mutluyum ya 3 kilo gitti bu diyetle ve dört dörtlük aynısını yapmadığım halde
Tatlı kizlarimmm oruc nedeniyle sahurda bir yumurta yiyip yattim,tum gun orucluydum.Annem oruc tuttugum icin manti yapti kiyamam ona ben..Allah 'ı var manti ustadir yemeden edemedim,bir tabak bol naneli mantiyi migdeye indirmemle vicdan azabi duymam bir oldu..Ama o mantiya degerdi ama birdaha tovbe..
Ne güzel bak oda irafesine sahip çıktı insan böyle verince gaza geliyo 1 hafta daha yapsam mi ki diye napsak ki ya
Detoxdan bende isterim yaaaa
Kilom:
Başlangıç: 85
Geçen hafta: 81.1
Bu hafta: 80.6
Kimsenin bünyesi benim gibi olmasın
Zaten neye heves etsem sonucu hep kötü olur.
Ben 1 hafta ara verib sonra yapıcam tekrar bu hafta yapmıycam.
kızlaaarrr günaydın hemen kilo bildirimimi yapıyım bugün benim 5. günüm henüz tamamlamadım net sonuç tam olarak yarın belli olacak haber vereceğim mutlaka:)
başlangıç kilo:66.9 güncel kilo:64.7 toplam fark:2.2 çok mutluyum kızlaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?