- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
canım benim güzel arkadaşım evet 5 günün sonucunda az bir rakam olmuş sana ben ne demiştim tiroid için ve insülin için doktora git demiştim ben 3 ay önce gitmeseydim o ilaçları doktor vermeseydi belkide benden de çok az gidecekti bak tiroid ve insülin direncin varsa naparsan yap istersen bütün gün aç kal çok az gider bebeğim kendine yazık değil mi hadi bakalım yemeğini yemediysen doğru doktora kan ver ölçümlerin bir yapılsın hiç itiraz istemiyorumKilom:
Başlangıç: 85
Geçen hafta: 81.1
Bu hafta: 80.6
Kimsenin bünyesi benim gibi olmasın
Zaten neye heves etsem sonucu hep kötü olur.
Ben 1 hafta ara verib sonra yapıcam tekrar bu hafta yapmıycam.
inşallah canım ya o kadar istiyorumki şu 5 li rakamları görmeyi çok özledim vallaVayyyy süperrrrrrrrrr
İnşallah haftayada çok güzel rakamlar görürüzTebrikler canım bir kaç hafta sonrada 5li rakamları görürsün bence
tebrikler canım dün akşam ben diyeti tamamen bozdum meyve gününü hiç sevmedim bir daha yaparsam eğer meyve olmadan diğer 4 günü yaparım ama bir kaç hafta sonra yapıcam tekrar tebrik ederim azimli hatunsun maaşallahbaşlangıç kilo:66.9 güncel kilo:64.7 toplam fark:2.2 çok mutluyum kızlaaarrrrr
ayyyyyyyyyy inanamıyorum sen bu 5 günlük diyetimi uyguluyordun canım hayyy maaşallah maşallahhh süperrrrrrrrrrrrrGünaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Gecen haftaki kilom..68.6
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
65 kiloyu görürsem cok mutlu olcam diyordum 64kiloyu gördüm
canım benim güzel arkadaşım evet 5 günün sonucunda az bir rakam olmuş sana ben ne demiştim tiroid için ve insülin için doktora git demiştim ben 3 ay önce gitmeseydim o ilaçları doktor vermeseydi belkide benden de çok az gidecekti bak tiroid ve insülin direncin varsa naparsan yap istersen bütün gün aç kal çok az gider bebeğim kendine yazık değ
tatlım günaydın çok güzel sonuç canım çok sevindim sakın üzülme 1.2 kilo çok güzel fark artık tiroidi yendik ikimizde mis misGeçen hafta 66.1
Bugün hafta 64.9
Fark 1.2
% 1.81
3 gün değil 5 gün yapsaydım off 2 kilo giderdi pişmanım ; (
sen harikasın valla canım süper bi sonuç çok sevindim tebrikler tatlım yakında incecik olcazGünaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
Canim sakin üzülme..bence acil bi doktora git..ilac falan verir sende daha güzel kilolar verirsin ve daha mutlu olursun..bu sekilde bosu bosuna kendini stresse sokuyosun ve üzülüyosunKilom:
aynen canım 0 yaptığım 3 gündede küçük bir kaç lokma atmıştım yani yalan söylemeyim demekki bu diyeti 5 gün tam anlamıyla yapsak 3 kilo garanti baksana perihan arkadaşımız 4 vermiş süperrr yaa :)tatlım günaydın çok güzel sonuç canım çok sevindim sakın üzülme 1.2 kilo çok güzel fark artık tiroidi yendik ikimizde mis mis
bence biraz ara verip tekrar başla tatlım eminim çok güzel kilo vereceksin:):)aynen canım 0 yaptığım 3 gündede küçük bir kaç lokma atmıştım yani yalan söylemeyim demekki bu diyeti 5 gün tam anlamıyla yapsak 3 kilo garanti baksana perihan arkadaşımız 4 vermiş süperrr yaa :)
Metozbzaliman yavaş sanırım senin canım ama sonuçta gitmiş yine de birde bu yönden bakKilom:
canım tebrik ederim çok yakında ikili rakamla geçeceksin tatlım çok azimlisin maşallah bol bol kilo vemeler canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
maaşallah sen hiç kaçamak yapmadın değil mi bu 4 günde canım bugünde aman bozma 3 gider senden toplamda iyiki geldin kız takıma renk kattın valla :)bence biraz ara verip tekrar başla tatlım eminim çok güzel kilo vereceksin:):)
Sende çok güzel vermissin daha yarın da var bakalım nolcakbaşlangıç kilo:66.9 güncel kilo:64.7 toplam fark:2.2 çok mutluyum kızlaaarrrrr
canım bence hemen bi doktora görün çünkü bende aynıydım tiroidim yavaş çalışıyo 2 ay aç kalıp kilo bile aldım biliyomusun sonra zaten bi ilaç verecek sana hemen kilo vermeye başlayacaksın inan bana ve sakın üzülme canını sıkma tamammıKilom:
Günaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
canım tebrik ederim çok yakında ikili rakamla geçeceksin tatlım çok azimlisin maşallah bol bol kilo vemeler canım
Günaydın arkadaşlar.
geçmişi okumadan kilo bildirimimi yapayım.
Kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:80.9
Bu hafta:78.5
Giden:2.400 gr.
daha fazla bekliyordum ama uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm.
şimdi bakalım sizde ne var yok.
az sonra kursa gidicem.
akşama sohbete devam ederiz inşallah
Tebrik ederim canım Süpersin ya ne kadar güzel bişeyGünaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
canım bi tek dün kaçamak yaptım 2 tane kanat ve cacık yedim :)iyiki seninle konuşmuşluz bu takımı iyi ki önermişsin bana çok sağol tatlımmaaşallah sen hiç kaçamak yapmadın değil mi bu 4 günde canım bugünde aman bozma 3 gider senden toplamda iyiki geldin kız takıma renk kattın valla :)
Aman dikkat et karbonhidrata yüklenmeGünaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?