Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tebrik ederim canım

kızlar bence 5 te 5 diyetini bitirince kendimize yeni diyet listesi bulmalıyız hep birlikte yaparsak başarılı oluruz

Bencede grup halinde yapınca çok daha güzel sonuçlar alıyoruz
Aslında gülşenin şu 4 günlük listesini yapabiliriz hatta ben bu sabah başladım bile ( verdiğimi almamak için ) ama eğer yarın sizlerde başlarsanız ben 1 gün fazla yaparım olur biter

Günaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Gecen haftaki kilom..68.6
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
65 kiloyu görürsem cok mutlu olcam diyordum 64kiloyu gördüm

Oofff süper kiiiiiiiiizzz

canım sen 5 te 5 i bi daha yapmayacakmısın?

Canım hiç itiraz edermiyim sen beni düşündüyün için söylüyorsun. Tatlım ben doktora gidiyordum tedavi de aldım yani yaratdığı sorunlar ortadan kalkdı ama maalesef bendeki zob çok zor bir zob en son doktor artık ilaçları kesdi çünki artık içemiyordum ve çok zehirlenme olmaya başlamışdı. Çok şükür şu an bir sorun yok ama ben ne yaparsam yapiyim hep böyle az vere biliyorum. Ha bir de doktor bir liste vermişdi orda neden ne kadar yiye bileceyimi yazıyordu. Bir de ben 15 günde bir şeker için kan testi yapdırıyorum normal çıkıyor. Zaten kendim de evde kontrol altında tutuyorum evde de ölçüyorum yani. Tiroidim için yapdırdığım testler de normal çıkmışdı. çok-çok az fark vardı yani fark denilmiycek kadar az.o da önemli diyil dedi doktor. Zaten doktor da zayıfla diyor.

Günaydın kızlar bugün çok heyecanlı bir gün:) bildirimimi yapmadan önce bugün regl olduğumu söylemem lazım dün menümü görenler varsa yarım albeniyle yarım kazandibi vardı bunu bu yüzden yedim kendime iyi davranmak istedim ölçüyü kaçırmadan.. Bide kilomu yazdığımda da bu açıdan bakmanızı istiyorum çünkü ödemim var ve şişim

Önceki hafta 65,3
Şuan 65,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…