tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar.
geçmişi okumadan kilo bildirimimi yapayım.
Kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:80.9
Bu hafta:78.5
Giden:2.400 gr.
daha fazla bekliyordum ama uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm.
şimdi bakalım sizde ne var yok.
az sonra kursa gidicem.
akşama sohbete devam ederiz inşallah
Bence de katılıyorumkızlar bence 5 te 5 diyetini bitirince kendimize yeni diyet listesi bulmalıyız hep birlikte yaparsak başarılı oluruz
kızlar bence 5 te 5 diyetini bitirince kendimize yeni diyet listesi bulmalıyız hep birlikte yaparsak başarılı oluruz
Günaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Gecen haftaki kilom..68.6
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
65 kiloyu görürsem cok mutlu olcam diyordum 64kiloyu gördüm
canım sen 5 te 5 i bi daha yapmayacakmısın?Bencede grup halinde yapınca çok daha güzel sonuçlar alıyoruz
Aslında gülşenin şu 4 günlük listesini yapabiliriz hatta ben bu sabah başladım bile ( verdiğimi almamak için ) ama eğer yarın sizlerde başlarsanız ben 1 gün fazla yaparım olur biter
Canım hiç itiraz edermiyim sen beni düşündüyün için söylüyorsun. Tatlım ben doktora gidiyordum tedavi de aldım yani yaratdığı sorunlar ortadan kalkdı ama maalesef bendeki zob çok zor bir zob en son doktor artık ilaçları kesdi çünki artık içemiyordum ve çok zehirlenme olmaya başlamışdı. Çok şükür şu an bir sorun yok ama ben ne yaparsam yapiyim hep böyle az vere biliyorum. Ha bir de doktor bir liste vermişdi orda neden ne kadar yiye bileceyimi yazıyordu. Bir de ben 15 günde bir şeker için kan testi yapdırıyorum normal çıkıyor. Zaten kendim de evde kontrol altında tutuyorum evde de ölçüyorum yani. Tiroidim için yapdırdığım testler de normal çıkmışdı. çok-çok az fark vardı yani fark denilmiycek kadar az.o da önemli diyil dedi doktor. Zaten doktor da zayıfla diyor.canım benim güzel arkadaşım evet 5 günün sonucunda az bir rakam olmuş sana ben ne demiştim tiroid için ve insülin için doktora git demiştim ben 3 ay önce gitmeseydim o ilaçları doktor vermeseydi belkide benden de çok az gidecekti bak tiroid ve insülin direncin varsa naparsan yap istersen bütün gün aç kal çok az gider bebeğim kendine yazık değil mi hadi bakalım yemeğini yemediysen doğru doktora kan ver ölçümlerin bir yapılsın hiç itiraz istemiyorum
Hiç üzülme bende aynı durumdayım.Kilo bildirimi
Başlangıç 69, 30
Gecen hafta 70, 40
Bu hafta da : 70, 60
KIZLAR REGL DONEMINE GIRDIM.kilo almis gibi gorunuyorum
Memnun oldum aytencim kesinlikle katılıyorum sana:)Mrb canm evet.hosbuldum. kesinlikle bide yaz geliyo olmasi dahada kamciliyo. Hep birlikte incecik olalim ins.buarada ben ayten:)
canım süpersin tebrik ederimGünaydın kızlar hepiniz muhteşemsiniz süper bi takımız biz :)) kilo veren arkadaşlarım hepinizi kutluyorum benim kiloma gelince
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 56.5
Fark: 1.7
Yüzde: 2.92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?