Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sen 5 te 5 i bi daha yapmayacakmısın?

Canım 2 kere yaptım şimdi bir müddete onu yapmıyayım ki bünye bağışıklık kazanmasın
Bugün gülşenin 4 günlük listesine başladım inşallah onu yaptıktan sonrada bir iki hafta daha normal beslenir sonra gerekirse tekrar yaparım 5de 5 i

Günaydın kızlar hepiniz muhteşemsiniz süper bi takımız biz :)) kilo veren arkadaşlarım hepinizi kutluyorum benim kiloma gelince
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 56.5
Fark: 1.7
Yüzde: 2.92

Harika bir sonuç canım İnşallah çok daha güzel rakamlarda göreceğiz hepbirlikte

Canım dediğin gibi regl zamanı tatlı krizleri daha çok oluyor ve tabiki ödemde ve eminim regln bittiği an ödemide atıp cumaya çok güzel bir bildirim yaparsın

Anladım canım zaten regl döneminde hepimiz yapıyoruz. Kilon için üzülme bir dahaki sefere inşallah iyi bir sonuç alırsın.

Tamam canim..aceba o 4 günlük diyetin iki gününemi devam etsem bu 2 günlük paydos zamaninda..pazar gününe kadar..pazar günü tekrar baslayacagim 5 günlük diyete...yoksa abartmismi olurum
canım bende kararsızım 2 günlük aram var ve cumartesi pazar nasıl beslensem bilemedimacaba abartmadan normalmi yesek yada hiç tedbiri elden bırakmasakmıbide bişey sorcam tatlım yumurta gününde ne yapmıştın

Ben haşlayıp üzerine de pul biber-sumak-kara biber serpib yemişdim.

Sadece yumurta yemistim..tuzsuz ama..karabiber sumak veya istedigin baharatlari kullanabilirsin canim

İnşallah canım ben de seni ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum bu hafta çok güzeldi gerçekten siz olmasaydınız biraz zor verir

Geçen hafta 66.1
Bugün hafta 64.9
Fark 1.2
% 1.81

3 gün değil 5 gün yapsaydım off 2 kilo giderdi pişmanım ; (
tebrik ederim canım sende 5 te 5 yapmışmıydın.

Günaydın.....
eski kilo:55.4
yenisi:55.7
fark 300 gr almışım
mehter gibi 2 ileri 1 geri benimki.bu hafta spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim sonuç ortada....

tüm kilo verebilenleri alınlarından opuyorum
inşallah haftaya 3ileri yapar dengelersin:)

süpersin ilk hedefe 6kg kalmış maaşallah sana.

Kilom:
Başlangıç: 85
Geçen hafta: 81.1
Bu hafta: 80.6
Kimsenin bünyesi benim gibi olmasın
Zaten neye heves etsem sonucu hep kötü olur.
Ben 1 hafta ara verib sonra yapıcam tekrar bu hafta yapmıycam.
her bünye aynı olmuyor ama bir doktora görünsene belki insülin direncin falan vardır. ama her halükarda 500gram eksidesin:)

tebriklerrr...

Günaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Gecen haftaki kilom..68.6
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
65 kiloyu görürsem cok mutlu olcam diyordum 64kiloyu gördüm
sana nasıl özendim nasıl özendim tahmin bile edemezsin. hatta keşke bu hafta bende yapsamıydımm dedim. çok güzel vermişsin hatta belkide birinci olursun. ama aman dikkat haftasonuna ben bu haftaiçi spor falan yüklendim ma haftasonunun cezasını atamadım almışım üstüne...

sanada maaşallah... takım coşmuş valla kilomu yazmaya çekiniyorum şu an

merhaba arkadaşlar sonuçlara bakınca verimli bir hafta olmuş.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
bende hemen bildiriyorum.
başlangıç kilom 82,1
geçen haftaki kilom 79,8
bu hafta ki kilom 79,6
fark:0,2
tebrikler...

Günaydın
başlangıç kilom:64.9
bugün :63.7
ama başlangıç kilom doktorun tartisindaydi 6 sinda tekrar gidicem ondan da bildiririm
tebrik ederim.

Kilo bildirimi

Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 55.8
Şimdiki kilo: 55.7
Fark: 100 gr
hiç yoktan veya almaktan iyidir...

Kilo bildirimi
Başlangıç 69, 30
Gecen hafta 70, 40
Bu hafta da : 70, 60

KIZLAR REGL DONEMINE GIRDIM.kilo almis gibi gorunuyorum
haftaya sağlam bir rahak görecen inşallah.

Günaydın kızlar hepiniz muhteşemsiniz süper bi takımız biz :)) kilo veren arkadaşlarım hepinizi kutluyorum benim kiloma gelince
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 56.5
Fark: 1.7
Yüzde: 2.92
yaa süper ya bu haftanın en kötüsü benim

normaldir bu dönemde...

sıra geldi kendi kilomu söylemeye utanarak bildirim yapıyorum
başlangıç:67,80
şimdiki:68.00
fark.-200
yüzde:0,29
gulceegul(67,8/68,0/-0,2/%-0,29)

geçen haftacumaya göre 200gram fazlayım ama cumartesi 71,1 çıkmıştım yani 900gram artıdayım aslında... haftasonu çok yemek hastaiçi misafir... amaaaa bitti haftaya 66lı birşey görmek için elimden geleni yapacağım...

kızlar ben cumartesi günü acı çehre içmeyi düşünüyorum detokstan sonra iyi gelecek banahaftasonu ödülümde vanilyalı dondurma hem hafif hem tatlı

Aman canım dondurmayı fazla kaçırma sakın afiyet olsun şimdiden
Bende çok severim hatta kızım haftasonu yesekmi diyordu geçen gün ama kesinlikle bu rakamı gördükten sonra anında vazgeçtim çünkü benim yolum daha çok uzun sizler gibi fıstık olunca bende arada yerim tabi

Çok çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah kabızlığında geçer dikişlerinde iyileşir bir an önce bu arada bol bol su iç hem sütün için iyi gelir hemde kabızlık

Canım üzülme ben de geçen hafta çok kötüydüm gelecek hafta dengelersin sende sıkma canını

canım haftaya 66 yı mutlaka göreceksin inat et yeter tatlım

Canım hiç üzülme hepimiz yaşıyoruz böyle sorunlar.

Günaydın canımcım cimcime nasıl bakalım. Kız o bebişle aktif olamaman çok normal canım idrara çıka bilmen için doktor şam vermedimi sana vermesi lazımdı çünki buarada şamı anlamadım dersen ben de sizde ne derler bilmiyorum biz öyle diyoruz.

Sağol canim ya içi yorum su rezene meyve suyu o kadar dikkat etmeme rağmen yinede sorun oldu bu fazla hareket edemiyorum belki de ondan. Calisamiyor bagirsaklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…