Tamam canim..Aman dikkat et karbonhidrata yüklenme
canım sen 5 te 5 i bi daha yapmayacakmısın?
Günaydın kızlar hepiniz muhteşemsiniz süper bi takımız biz :)) kilo veren arkadaşlarım hepinizi kutluyorum benim kiloma gelince
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 56.5
Fark: 1.7
Yüzde: 2.92
Günaydın kızlar bugün çok heyecanlı bir gün:) bildirimimi yapmadan önce bugün regl olduğumu söylemem lazım dün menümü görenler varsa yarım albeniyle yarım kazandibi vardı bunu bu yüzden yedim kendime iyi davranmak istedim ölçüyü kaçırmadan.. Bide kilomu yazdığımda da bu açıdan bakmanızı istiyorum çünkü ödemim var ve şişim
Önceki hafta 65,3
Şuan 65,5
Anladım canım zaten regl döneminde hepimiz yapıyoruz. Kilon için üzülme bir dahaki sefere inşallah iyi bir sonuç alırsın.Günaydın kızlar bugün çok heyecanlı bir gün:) bildirimimi yapmadan önce bugün regl olduğumu söylemem lazım dün menümü görenler varsa yarım albeniyle yarım kazandibi vardı bunu bu yüzden yedim kendime iyi davranmak istedim ölçüyü kaçırmadan.. Bide kilomu yazdığımda da bu açıdan bakmanızı istiyorum çünkü ödemim var ve şişim
Önceki hafta 65,3
Şuan 65,5
canım bende kararsızım 2 günlük aram var ve cumartesi pazar nasıl beslensem bilemedimTamam canim..aceba o 4 günlük diyetin iki gününemi devam etsem bu 2 günlük paydos zamaninda..pazar gününe kadar..pazar günü tekrar baslayacagim 5 günlük diyete...yoksa abartmismi olurum
Ben haşlayıp üzerine de pul biber-sumak-kara biber serpib yemişdim.canım bende kararsızım 2 günlük aram var ve cumartesi pazar nasıl beslensem bilemedimacaba abartmadan normalmi yesek yada hiç tedbiri elden bırakmasakmı bide bişey sorcam tatlım yumurta gününde ne yapmıştın
Sadece yumurta yemistim..tuzsuz ama..karabiber sumak veya istedigin baharatlari kullanabilirsin canimcanım bende kararsızım 2 günlük aram var ve cumartesi pazar nasıl beslensem bilemedimacaba abartmadan normalmi yesek yada hiç tedbiri elden bırakmasakmı bide bişey sorcam tatlım yumurta gününde ne yapmıştın
İnşallah canım ben de seni ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum bu hafta çok güzeldi gerçekten siz olmasaydınız biraz zor verirCanım 2 kere yaptım şimdi bir müddete onu yapmıyayım ki bünye bağışıklık kazanmasın
Bugün gülşenin 4 günlük listesine başladım inşallah onu yaptıktan sonrada bir iki hafta daha normal beslenir sonra gerekirse tekrar yaparım 5de 5 i
Harika bir sonuç canımİnşallah çok daha güzel rakamlarda göreceğiz hepbirlikte
tebrik ederim canım sende 5 te 5 yapmışmıydın.Geçen hafta 66.1
Bugün hafta 64.9
Fark 1.2
% 1.81
3 gün değil 5 gün yapsaydım off 2 kilo giderdi pişmanım ; (
inşallah haftaya 3ileri yapar dengelersin:)Günaydın.....
eski kilo:55.4
yenisi:55.7
fark 300 gr almışım
mehter gibi 2 ileri 1 geri benimki.bu hafta spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim sonuç ortada....
tüm kilo verebilenleri alınlarından opuyorum
süpersin ilk hedefe 6kg kalmış maaşallah sana.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
her bünye aynı olmuyor ama bir doktora görünsene belki insülin direncin falan vardır. ama her halükarda 500gram eksidesin:)Kilom:
Başlangıç: 85
Geçen hafta: 81.1
Bu hafta: 80.6
Kimsenin bünyesi benim gibi olmasın
Zaten neye heves etsem sonucu hep kötü olur.
Ben 1 hafta ara verib sonra yapıcam tekrar bu hafta yapmıycam.
tebriklerrr...başlangıç kilo:66.9 güncel kilo:64.7 toplam fark:2.2 çok mutluyum kızlaaarrrrr
sana nasıl özendim nasıl özendim tahmin bile edemezsin. hatta keşke bu hafta bende yapsamıydımm dedim. çok güzel vermişsin hatta belkide birinci olursun. ama aman dikkat haftasonuna ben bu haftaiçi spor falan yüklendim ma haftasonunun cezasını atamadım almışım üstüne...Günaydin kizlar ..sabah tartildim gözlerime inanamadim....
Gecen haftaki kilom..68.6
Bugünkü kilom 64.4
Giden kilo..4.2
Yüzdesi .6.12
65 kiloyu görürsem cok mutlu olcam diyordum 64kiloyu gördüm
sanada maaşallah... takım coşmuş valla kilomu yazmaya çekiniyorum şu anGünaydın arkadaşlar.
geçmişi okumadan kilo bildirimimi yapayım.
Kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:80.9
Bu hafta:78.5
Giden:2.400 gr.
daha fazla bekliyordum ama uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm.
şimdi bakalım sizde ne var yok.
az sonra kursa gidicem.
akşama sohbete devam ederiz inşallah
tebrikler...merhaba arkadaşlar sonuçlara bakınca verimli bir hafta olmuş.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
bende hemen bildiriyorum.
başlangıç kilom 82,1
geçen haftaki kilom 79,8
bu hafta ki kilom 79,6
fark:0,2
tebrik ederim.Günaydın
başlangıç kilom:64.9
bugün :63.7
ama başlangıç kilom doktorun tartisindaydi 6 sinda tekrar gidicem ondan da bildiririm
hiç yoktan veya almaktan iyidir...Kilo bildirimi
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 55.8
Şimdiki kilo: 55.7
Fark: 100 gr
haftaya sağlam bir rahak görecen inşallah.Kilo bildirimi
Başlangıç 69, 30
Gecen hafta 70, 40
Bu hafta da : 70, 60
KIZLAR REGL DONEMINE GIRDIM.kilo almis gibi gorunuyorum
yaa süper ya bu haftanın en kötüsü benimGünaydın kızlar hepiniz muhteşemsiniz süper bi takımız biz :)) kilo veren arkadaşlarım hepinizi kutluyorum benim kiloma gelince
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 56.5
Fark: 1.7
Yüzde: 2.92
normaldir bu dönemde...Günaydın kızlar bugün çok heyecanlı bir gün:) bildirimimi yapmadan önce bugün regl olduğumu söylemem lazım dün menümü görenler varsa yarım albeniyle yarım kazandibi vardı bunu bu yüzden yedim kendime iyi davranmak istedim ölçüyü kaçırmadan.. Bide kilomu yazdığımda da bu açıdan bakmanızı istiyorum çünkü ödemim var ve şişim
Önceki hafta 65,3
Şuan 65,5
kızlar ben cumartesi günü acı çehre içmeyi düşünüyorum detokstan sonra iyi gelecek banahaftasonu ödülümde vanilyalı dondurma hem hafif hem tatlı
Gunaydin kizlar hafta içi hic aktif olamadim olabilirim diye düşünüyordum azda olsa ama pek mümkün olmadi dikişlerim tekrar zorlamaya başladı neyse 3 gündür kabiz olmama rağmen tuvalete cikamiyorum henüz tartiya cikmadim bakalim sonuç ne olacak
Canım üzülme ben de geçen hafta çok kötüydüm gelecek hafta dengelersin sende sıkma canınıtebrik ederim canım sende 5 te 5 yapmışmıydın.
inşallah haftaya 3ileri yapar dengelersin:)
süpersin ilk hedefe 6kg kalmış maaşallah sana.
her bünye aynı olmuyor ama bir doktora görünsene belki insülin direncin falan vardır. ama her halükarda 500gram eksidesin:)
tebriklerrr...
sana nasıl özendim nasıl özendim tahmin bile edemezsin. hatta keşke bu hafta bende yapsamıydımm dedim. çok güzel vermişsin hatta belkide birinci olursun. ama aman dikkat haftasonuna ben bu haftaiçi spor falan yüklendim ma haftasonunun cezasını atamadım almışım üstüne...
sanada maaşallah... takım coşmuş valla kilomu yazmaya çekiniyorum şu an
tebrikler...
tebrik ederim.
hiç yoktan veya almaktan iyidir...
haftaya sağlam bir rahak görecen inşallah.
yaa süper ya bu haftanın en kötüsü benim
normaldir bu dönemde...
canım haftaya 66 yı mutlaka göreceksin inat et yeter tatlımsıra geldi kendi kilomu söylemeye utanarak bildirim yapıyorum
başlangıç:67,80
şimdiki:68.00
fark.-200
yüzde:0,29
gulceegul(67,8/68,0/-0,2/%-0,29)
geçen haftacumaya göre 200gram fazlayım ama cumartesi 71,1 çıkmıştım yani 900gram artıdayım aslında... haftasonu çok yemek hastaiçi misafir... amaaaa bitti haftaya 66lı birşey görmek için elimden geleni yapacağım...
Canım hiç üzülme hepimiz yaşıyoruz böyle sorunlar.sıra geldi kendi kilomu söylemeye utanarak bildirim yapıyorum
başlangıç:67,80
şimdiki:68.00
fark.-200
yüzde:0,29
gulceegul(67,8/68,0/-0,2/%-0,29)
geçen haftacumaya göre 200gram fazlayım ama cumartesi 71,1 çıkmıştım yani 900gram artıdayım aslında... haftasonu çok yemek hastaiçi misafir... amaaaa bitti haftaya 66lı birşey görmek için elimden geleni yapacağım...
Günaydın canımcım cimcime nasıl bakalım. Kız o bebişle aktif olamaman çok normal canım idrara çıka bilmen için doktor şam vermedimi sana vermesi lazımdı çünki buarada şamı anlamadım dersen ben de sizde ne derler bilmiyorum biz öyle diyoruz.Gunaydin kizlar hafta içi hic aktif olamadim olabilirim diye düşünüyordum azda olsa ama pek mümkün olmadi dikişlerim tekrar zorlamaya başladı neyse 3 gündür kabiz olmama rağmen tuvalete cikamiyorum henüz tartiya cikmadim bakalim sonuç ne olacak
Sağol canim ya içi yorum su rezene meyve suyu o kadar dikkat etmeme rağmen yinede sorun oldu bu fazla hareket edemiyorum belki de ondan. Calisamiyor bagirsaklarimAman canım dondurmayı fazla kaçırma sakınafiyet olsun şimdiden
Bende çok severim hatta kızım haftasonu yesekmi diyordu geçen gün ama kesinlikle bu rakamı gördükten sonra anında vazgeçtim çünkü benim yolum daha çok uzunsizler gibi fıstık olunca bende arada yerim tabi
Çok çok geçmiş olsun canımAllah yardımcın olsun inşallah kabızlığında geçer dikişlerinde iyileşir bir an önce bu arada bol bol su iç hem sütün için iyi gelir hemde kabızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?