Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım hiç üzülme hepimiz yaşıyoruz böyle sorunlar.
kızlar biz bayanlar özel dönemlerimiz ve hormon yapılarımızdan dolayı zaman zaman ödeme şişliğe bağlı kilo artışları yaşayabiliriz fizyolojik olarak erkeklerden çok farklıyız inanın stres üzüntü bile kilo almamıza sebep oluyor.Ve en önemlisi ev işi yemek çocuklarla uğraşmak çevremizle ilgilenmek derken kendimize zaman ayıramıyoruz çünkü düşünmemiz gereken çok şey var.Bu hafta kilo kaybı yaşayan yada yaşamayan tüm arkadaşımlarım hepiniz süpersiniz şahanesiniz biz kadınız ve iyikide kadınız

gunaydin canim cimcime nasil olsun annesini ugrastiriyor istekleri anlik degisiyor balkizimin ,benim idrara cikiyorum çok şükür onda sıkinti yokta diğerine cikamiyorum nedense canim ya o kadarda dikkat ediyorum ama

gunaydin canim cimcime nasil olsun annesini ugrastiriyor istekleri anlik degisiyor balkizimin ,benim idrara cikiyorum çok şükür onda sıkinti yokta diğerine cikamiyorum nedense canim ya o kadarda dikkat ediyorum ama
Allah yardımcın olsun canım.
Yerim ben o cimcimeyi gül kokulum benim

Sağol canim ya içi yorum su rezene meyve suyu o kadar dikkat etmeme rağmen yinede sorun oldu bu fazla hareket edemiyorum belki de ondan. Calisamiyor bagirsaklarim

Canım sıcak su içmeyi denesen Birde meyve suyu fazla tüketmemeye çalış canım hem gaz yapar hemde malum şeker olayı kuru kayısıyı geceden suda bekletip suyunu iç daha sağlıklı ve faydalı senin için

Umarım o sorunuda bir şekilde halledersin olmadı 1 kaşık hakiki zeytinyağı iç canım o baya rahatlatır

Kizlar ben tedbiri elden birakmayim diyorum..tam olarak uymasamda 4 günlük diyetin 2 gününü yapacagim ödül olarakta diyet kek yapmayi düsünüyorum ondanda sadece 1 dilim yerim...

ım

canum 5 günün 3 ünü yapıp bozdum maaleswf ınun için az gitti

Ay kızlar ben duramadım oğlumu sallarken azıcık casusluk yaptım bence bu hafta bi süpriz olmazsa kesin birinciyiz
perihan da bireyselde kesin birinci olacak öyle hissediyorum :))
kızlaar inşallah birinci oluruz benim bu hafta takımlar arası sıralamaya faydam olmayacak yeni katıldığım için haftaya daha bi seferber olucaz inşallah canlarımmm

kızlar pek giremedim 23 nisanı kutladık bugün
nasılsınız bakalım keyifler yerinde tabi takım olarak 1.olurmuyuz bilmem ama ilk 3 de olduğumuz kesin

sularınızı için unutmayın kızlar

bu arada dün bozmasaydım meyve diyetini bugün yumurta günüm olacaktı ama ben bugün daha çok saf protein yapırum sabahtan beri yumurta süt ve et yedim pazartesi de 4 günlük diyetimi yapıp Allahın izniyle 64 olmayı hedefliyorum söyleyin bakalım kimle yapıyor 4 günlük diyeti benimle

Tamam canim..aceba o 4 günlük diyetin iki gününemi devam etsem bu 2 günlük paydos zamaninda..pazar gününe kadar..pazar günü tekrar baslayacagim 5 günlük diyete...yoksa abartmismi olurum
bence bu 2 gün kesinlikle 4 günlük diyete başlama biraz vücudunu dinlendir pazartesi 5 günlüğü dilersen tekrar yaparsın canım

Canim kilo çizelgesi nasil ekledim gecen denedim eklemek yeri bulamadim

allah allah herşey normalse sebep ne olabilir canım biraz havalar iyi ise oralarda kuzunu al çık yürüyüş yap belki de hareketsizlikten kaynaklanıyodur çünkü ben ne zaman yüzmeye başladım kilo verme hızım arttı

canım ben bir tur daha 5 te 5 i yapıcam sonra 4 günlük diyeti yaparım tatlım eşlik ederim sana ikinci turda:)saf protein alman çok güzel sakın ekmek yeme tamammı canım 64 değil 54 bile oluruz inşallah birbirimize destek olalım yeterbu arada kuzu nasıl oldu canım dün gece hep dua ettim allahım acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşallah

Allah razı olsun canım dün yanındaydım yavrumun moralmen daha iyiydi ağzına da karadut şurubu aldık ilaveten çok rahat uyudu annemle konuştum iyi olduğunu söyledi biraz önce gerçekten bebeklerin hastalıları çok zor
tamam canım sen 5 lik diyeti yap ben 4 geçicem sonra 5 liğin meyve günü hariç olanını yapıcam gerçekten meyveden midir yoksa annemin ısrarlarımı iradesizliğim de var tabi dayanamadım yedim bir de aile hep bir arada olunca insanın yiesi geliyo ya

Kızlar dün bildirim yapamadım kayinvalideme gittim
dün sabah: 1 yumurta bir üçgen peynir 3 zeytin 1 kaşık kendi yaptigimiz zeytin ezmesi 1 domates 1 salatalık 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase yoğurt
kahvaltıyı çok geç yaptım
ara kaçamak yaptım ve kayinvalideme yaptığım tatlıdan yedim ve Türk Kahvesi içtim
akşam 2 kaşık barbunya 1 fırında tavuk budu bir kase salata ( zeytinyağlı ) 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmeği

Ama çok kaçamak yaptım tatlıya dayanamadım
Spor yapamadım
su 2 lt olmuştur

insanın ailesinin yanında olunca mutlu oluyo yiyo ister istemez hem annemizin yemeklerinden güzel yemek olurmu dünyada hiçhiç takma kafana allahın izniyle veririz bütün fazlalıkları yavrunda iyi olacak en kısa zamanda o zaman senden mutlusu olmaaz

8.takım 3.ETAP takım içi listesi

Sekerpancarı( 55,8/55,7/0,1 /%0,18 )hedef kilo 53
Sulisim (55,4/55,7 /-0,3 /%-0,54 )hedef kilo 52
EYLULcansin(59,8 / / /% )hedef kilo 57
morgulreceli(63,0 / / /%)hedef kilo56
Kırmızıbaslıkız(64,9/ 63,7/ 1,2/% 1,85)hedef kilo 54
Hoby(64,5/ / /% )hedef kilo 57
Glsbrs(66,9/64,7/2,2 / %3,29)hedef kilo 50
Eddoras( 80,9/78,5 / 2,4/%2,97 )hedef kilo 70
Fadimes( 79,8/ 79,6/0,2 /% 0,25)hedef kilo 65

8.takım takım içi ortalama:%

***8.Takım 410.ETAP***

Adayaren38(66,1/64,9/1,2 /% 1,82)
max factor( 81,1/80,6 / 0,5/% 0,62)
oynakbası34(108,0/106,1 /1,9 / %1,76 )
bugünadımleyla( 65,3/65,5 /-0,1 /%-0,15 )geçen etap kilo bildirmediğinden kilosu ikiye bölündü
gülceegül(67,8/68,0 / -0,2/% -0,29)
perihan00( 68,6/ 64,4/4,2 /% 6,12)
kblyelf (58,2/56,5 / 1,7/% 2,92)
ayseemr(73,5 / 70,4/3,1 /% 4,22)
askrhpozitif(79,0/78,4 /0,6/% 0,76)

8.takım ortalaması :%1,98

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…