Sağ ol canım benim zaten sizlerin arasındayken pes etmem mümkün diyil dediyin gibi az da olsa yavaş da olsa gidiyor. Ne yapiyim varsın az gitsin ama gitsin. Allah korusun ya hiç gitmeseydi ne yapardım o zaman şimdikinden daha çok üzülürdüm.Canim lütven pes etme...azda olsa yavasda olsa gidiyo kilolarin..herkez bir olmaz....belkide adayaren arkadasin dedigi gibi az harekettende olabilir..ben spor yapmiyorum ama cok kosusturuyorum eminim kilo vermede onunda katkisi oluyordur..birde kilo verdikten sonra asla beyazlari evde bulundurmayalim..ben simdiden basladim..beyaz seker yerine daha saglikli seker veya tatlandirici aldim..beyaz un yerine kizilbugday unu ve daha saglikli unlar aldim..beyaz makarna yerine esmer makarnada almayi düsünüyorum..bundan sonra daha saglikli beslenecegiz ailecek..cocuklarida simdiden alistirmak lazim onlarda bizim cektiklerimizi cekmesinlr
içmiyoru kızlaaarrr yumurtaya devam 1 tane daha yedim bir bardakta ayran içtimBen olsam icmezdim canim ama kendini iyi hissetmiyorsan icebilirsin..
***8.Takım 410.ETAP***
Adayaren38(66,1/64,9/1,2 /% 1,82)
max factor( 81,1/80,6 / 0,5/% 0,62)
oynakbası34(108,0/106,1 /1,9 / %1,76 )
bugünadımleyla( 65,3/65,5 /-0,1 /%-0,15 )geçen etap kilo bildirmediğinden kilosu ikiye bölündü
gülceegül(67,8/68,0 / -0,2/% -0,29)
perihan00( 68,6/ 64,4/4,2 /% 6,12)
kblyelf (58,2/56,5 / 1,7/% 2,92)
ayseemr(73,5 / 70,4/3,1 /% 4,22)
askrhpozitif(79,0/78,4 /0,6/% 0,76)
8.takım ortalaması :%1,98
listeyi bu şekilde paylaşıyorum mervem gelirsen kilonda hata yaptıysam düzeltir yeniden paylaşırsın canımcım ben cuma kuranına komşuma gidiyorum
kızlar şu saate kadar 3 yumurta yedim 7 bardak su içtim 1 kupa yeşil çay ve 2 kupa limonlu sıcak suyumuda içtim60 squat 75 bacak inceltme egzersizi yaptım ve 4250 adım attım hafifim mutluyum
çok teşekkür ederim tatlımHavuclu yulafli diyet kek
1/2 su bardagi tam bugday unu
1/2 su bardagi yulaf ezmesi
3 havuc
1/2 su bardagi pekmez veya bal ben 3-4 kasik bal ilave ettim
1 corba kasigi siviyag..ben keten tohumu yagi
1/2 su bardagi ceviz
1 tatli kasigi tarcin
6 kuru kaysi
1 cay kasigi kabartma tozu
1/2 limon suyu
hazirlanisi..
kaysilari yumusamasi icin ilik suda beklesin....havuclari rendeliyoz...limon ve kabartma tozu disinda tüm malzemeleri ekleyerek tahta kasikla karistirin..ayri bir kapta limon ve kabartma tozunu karistirin...sonra karisima ilave edin...bir firin kalibini yaglayin ..ben silikon firin kalibinda yaptigim icin yaglamadim..sonra karisimi dökün..180 derecede 20-25 dakika pisirin..afiyet olsun
inşallah canım yarın haber vericem mutlakaSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende kız kardeşim oturmaya gelince uğrayamadım
Şükür akşam yemeğimide yedim ve bugünlük mutfak benim için kapanmıştır
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz Peynir
6 Zeytin
1/2 Domates
1/2 Salatalık
ara;
1 bardak ayran ( su bardağı )
Öğlen; ( 13:00 )
1 haşlanmış yumurta
1/2 Domates
ara;
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam; ( 17:00 )
1 kase Tarhana çorbası
Gün benim için tamamlandı ama olurda çok acıkırsam 1 bardak Ayran hakkı tanırım kendime
Oleyyyyyyyy süper bir yüzde oldu bu hafta
İnşallah bu hafta birinci oluruz
Umarım bundan sonra her hafta çok güzel rakamlar görürüz tartıda
Harikasın canım
İnşallah yarın çok güzel bir rakam görürsün tartıdada
Ellerine sağlık hayatım hemen favorilerime ekledimHavuclu yulafli diyet kek
1/2 su bardagi tam bugday unu
1/2 su bardagi yulaf ezmesi
3 havuc
1/2 su bardagi pekmez veya bal ben 3-4 kasik bal ilave ettim
1 corba kasigi siviyag..ben keten tohumu yagi
1/2 su bardagi ceviz
1 tatli kasigi tarcin
6 kuru kaysi
1 cay kasigi kabartma tozu
1/2 limon suyu
hazirlanisi..
kaysilari yumusamasi icin ilik suda beklesin....havuclari rendeliyoz...limon ve kabartma tozu disinda tüm malzemeleri ekleyerek tahta kasikla karistirin..ayri bir kapta limon ve kabartma tozunu karistirin...sonra karisima ilave edin...bir firin kalibini yaglayin ..ben silikon firin kalibinda yaptigim icin yaglamadim..sonra karisimi dökün..180 derecede 20-25 dakika pisirin..afiyet olsun
menün çok güzel sağlıklı olmuş canımBenim menüm...
1 dilim esmer ekmek
1 haslanmis yumurta
Ara....4 kasik yogurt
Öylen.
1 tabak kabak yemegi
1 kasik yogurt
5 badem
1 dilim diyet kek
Aksam..
1 grepfrut
1 yumurta
1 diyet yulafli kurabiye
Artik birsey yemem zaten istahim yok..
bende merak ediyorum çok kızlar haber varmı:)Kacinci olduk kizlar haberiniz varmi..
Birinci olduk canım sonuç listeleri daha çıkmamış ama paylaşım alanındaki listelerden öyle anladım ben hatta bireyselde de ilk 3 hep bizim takımdan galiba tabiki birinci de sensinKacinci olduk kizlar haberiniz varmi..
Kacinci olduk kizlar haberiniz varmi..
Birinci olduk canım sonuç listeleri daha çıkmamış ama paylaşım alanındaki listelerden öyle anladım ben hatta bireyselde de ilk 3 hep bizim takımdan galiba tabiki birinci de sensin
Kilo veren herkesi tebrik edîyorum kızlar!!! İnş bnde haftaya bomba gibi gelicem
umarim öyledir canim...Birinci olduk canım sonuç listeleri daha çıkmamış ama paylaşım alanındaki listelerden öyle anladım ben hatta bireyselde de ilk 3 hep bizim takımdan galiba tabiki birinci de sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?