- Emoji Skoru
- 43.840
- Puanlar
- 598
Bak çok güzel kendine dur deyip hemen frene basıyorsun sporunu da yapmışsın peki tartıldın mı kaç kilosun 57 miydi en son
163 canım benim de :) biz şuan tip olarak hemen hemen aynıyız galiba seninle
Canım tebrik ederim semi bu ara çok istikrarlısın maşallah :))
Canım çok fazla kafana takma her hafta kilo vereceksin diye bişey yok hem almamak da önemli biliyosun
Evet canim yaa dur demek lazim ramazan başında 58 di 56 ya indim şimdi 57kilo kadar nankörü yok gelirken patir patir giderken gidim gidim bayrama tam 55.0 olmaliyim sen nasılsın gülşenim
Tatlım ilk önce birinci kural sık sık tartilmak yokGünaydın kızlar tatlıyı bıraktım ekmeği azaltim yemeğide azaltim ama nerde hata yapıyorum da bi gidiyor bi geliyor kilom tartiyada art arda çıktığımda iki farkı sonuç gösteriyor hangisi doğru anlamadım ahh bi takıma devamlı yazabilsem
Günaydın kızlar tatlıyı bıraktım ekmeği azaltim yemeğide azaltim ama nerde hata yapıyorum da bi gidiyor bi geliyor kilom tartiyada art arda çıktığımda iki farkı sonuç gösteriyor hangisi doğru anlamadım ahh bi takıma devamlı yazabilsem
günaydin canim..Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi ..nice 5.yillar yasayin insallah...positiv düsünme konusunda bende denicem bakalim..nasil bir etki yapacak..nasil olsa acelem yok artik..biraz daha rahat olacagim önceki zamanlara göre..dedigim gibi haftafa 300-500 gr arasi versemde yeter artikGünaydın kızlar
bugün evlilik yıldönümümüz 5.yıla giriyoruz Allah bizi ve bütün çiftleri bir ömür boyu ayırmasın amin.
düne göre artı çıktım takmıyorım nasılsa inecek tekrar pozitif düşünce kilo vermede çok etkili
bencede acele etme canim öyle veya böyle gidecek o kilolar...daha bebeyin bikac aylik...stress yapma kendine...biz elele verdikten sonra o fazla kilolarin üstesinden geliriz..hersey yoluna girecekGünaydın kızlar tatlıyı bıraktım ekmeği azaltim yemeğide azaltim ama nerde hata yapıyorum da bi gidiyor bi geliyor kilom tartiyada art arda çıktığımda iki farkı sonuç gösteriyor hangisi doğru anlamadım ahh bi takıma devamlı yazabilsem
Günaydın kızlar
bugün evlilik yıldönümümüz 5.yıla giriyoruz Allah bizi ve bütün çiftleri bir ömür boyu ayırmasın amin.
düne göre artı çıktım takmıyorım nasılsa inecek tekrar pozitif düşünce kilo vermede çok etkili
Nice yıllara gülşencim.Eki Görüntüle 1573538 Eki Görüntüle 1573542 Kızlar
Akşama hangi eteği giyim sizce beyaz 40 beden bel baya bol geliyo siyah etek de beli baya sıktı karar veremedim
Eki Görüntüle 1573538 Eki Görüntüle 1573542 Kızlar
Akşama hangi eteği giyim sizce beyaz 40 beden bel baya bol geliyo siyah etek de beli baya sıktı karar veremedim
Günaydın kızlar tatlıyı bıraktım ekmeği azaltim yemeğide azaltim ama nerde hata yapıyorum da bi gidiyor bi geliyor kilom tartiyada art arda çıktığımda iki farkı sonuç gösteriyor hangisi doğru anlamadım ahh bi takıma devamlı yazabilsem
Gülşen sanki beyazla daha güzel olmuş gibi canim ama bol oldugu belli siyahla da güzel olmuş aslinda ama o beyaz etek ve ayakkabı çok yakışmış
Bencede beyaz etekli daha güzel görünmüşsanki siyah etekle çok karartmış gibi durdu heee siyah eteğin üzerine daha canlı ve aydınlık birşey giyerse olabilir
Canım biz 4 ü bitirip 5 e giriyoruz 2011 de evlendikSekerPancari71 .!.:Nice mutlu yıllara gülşenciimmAllah mutlulugunuzu daim etsin bizde nisanda 5 seneyi bitirdik ayni sene evlenmişiz
Siyah etekle de iui oldu canım ama beli baya sıktı birde iftarda bol su içersem patlatabilirim :))Nice yıllarda çokülşencim.
Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur versin.
Bence siyah etek gülşencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?