- Emoji Skoru
- 43.840
- Puanlar
- 598
Evet kızlar bende beyaza karar verdim biraz bol ama idare etcem 5 kilo daha vereyim bı eteği de tadilata vercem çünkü epey para vermiştim o zaman
peki kızlar bol gelen ama kıyamadığınız kıyafetleri tadilat yaptırınca oluyo mu yani benim sevdiğim 42 beden bluz diyelim 36 bedene inersem tadilat ile düzelir mi çünkü arada 3 beden fark oluyo
Bencede siyah canım aslında beyaz seni daha çok açmış ama bol olduğu belliEki Görüntüle 1573538 Eki Görüntüle 1573542 Kızlar
Akşama hangi eteği giyim sizce beyaz 40 beden bel baya bol geliyo siyah etek de beli baya sıktı karar veremedim
Canım biz 4 ü bitirip 5 e giriyoruz 2011 de evlendik
Bide beyaz eteğin üstüne buluzun siyah detaylari dökülmüş hoş olmuş diimii kiiizzz
Evet kızlar bende beyaza karar verdim biraz bol ama idare etcem 5 kilo daha vereyim bı eteği de tadilata vercem çünkü epey para vermiştim o zaman
peki kızlar bol gelen ama kıyamadığınız kıyafetleri tadilat yaptırınca oluyo mu yani benim sevdiğim 42 beden bluz diyelim 36 bedene inersem tadilat ile düzelir mi çünkü arada 3 beden fark oluyo
Biz sizden büyüğüz o zaman 2010luyuz biznice nice senelere inşallah hepimiz
Canım Tebrik ederim allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallahGünaydın kızlar
bugün evlilik yıldönümümüz 5.yıla giriyoruz Allah bizi ve bütün çiftleri bir ömür boyu ayırmasın amin.
düne göre artı çıktım takmıyorım nasılsa inecek tekrar pozitif düşünce kilo vermede çok etkili
Gülşenciğimmmm Canım RAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallahEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
En büyük biziz sanırım
8 Ağustos 1999 da evlendik9 gün sonrada deprem oldu zati
Kızlar sebze günüm bitti kazasız belasız çok iyi geldi sanırım ben haftasonu da ara vermicem artık 52 yi görene kadar sürekli diyette olucam hem böyle vicdan azabı duymuyorum oh mis gibi
Teşekkür ederim canım ama yıldönümüne mutsuz girdim gittiğimiz yerde foto çekiyorlar nezaketen neyse çektirdik o da ne ya resmen yüzüm eskisi gibi hiç ufalma yok şimdi önümde resim yüzüme bakıp bakıp üzülüyorum sonuçta 13 kilo verdim çok değil ama biraz küçğlmüş olması gerekmez mi hala yanaklar bildiğin tepsi gibi
Canım maşallah çok iyi gidiyorsun resimde de çok hoşsun valla tam istediğim yüz tipi benim ki hala dolunay gibi gitmiyor acaba yanaklarımdan yağ mı aldursammillet doldu yaptırır suratına ben istemiyorum milletin olsun
Şaka bir yana yüzünden zayıfladığın çok belli inşallah 52 ye düşüncede aynen böyle kalır
Oh güzel cuma ya kesin güzel bi rakam göreceksin canımMerhaba kizlar ben dün gece ablamdaydim ve 11 gibi pizza yedim 2 dilimama bugün et günüm ben saf Protein gibi yapıcam sabah bir tane haşlanmış yumurta yedim akşam balık yicem ve bol su içiçem sabah 59 çıktım ama eminim geç yattım geç saatte kaçamak yaptım diye öyle oldu bugün o bir kilo gider yarın meyve günüm bol bol kiraz yicem sonra yumurta günü çarşamba ve perşembe günüde saf Protein yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?