Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülşen ben üst beden kıyafet hiç darlttirmadim ama kotlarimin hepsini daralttirdim pek de hoş durmuyo önden bakinca güzel ama çok daraldiği için arka cepler çok yana kayyo etek güzel oluyo ama bozulmuyo daralinca üst bedende ablam hamilelik buluzlarini darlttirmiş çok güzel yapmışlar yeni gibi terzininde iyi olmasi lazim

Bide beyaz eteğin üstüne buluzun siyah detaylari dökülmüş hoş olmuş diimii kiiizzz

Hee valla kız öbüründe etek ucları görünmüyor net
Ay inşallah bende sizlerin kilolarına inip ay bol geliyor diye dert yanarım bir gün

Canım etekler çok kolay hatta sen bile az birşey dikiş biliyorsan makinen varsa yaparsın ama üstleri mutlaka çok iyi bir terziye vermen şart Modelini bozmadan, tabi bütün parçaları ayrıp ozmadan ufaltıcak ve sonra tekrar dikecek
Valla benimde var öyle bir kaç üst hatta onları Tatil sonrasına bırakıp çok fazla beğenmediklerimden birinide deneme amaçlı kendim ufaltmayı istiyorum hani becerebilirsem diğerlerinide yaparım olmadı artık birini katletmiş olur diğerlerini terziye veririm

Gülşenciğimmmm Canım RAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

Biz sizden büyüğüz o zaman 2010luyuz biz nice nice senelere inşallah hepimiz

En büyük biziz sanırım
8 Ağustos 1999 da evlendik 9 gün sonrada deprem oldu zati

Canım Tebrik ederim allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Slm kızlar iftar menüm

1 kepçe domatesli şehriye çorbası
2 tane tavuk kelebek ( küçük ve derisiz )
Çoban salata
1 kase yoğurt
köz kırmızı biber

Ara
2 buçuk yemek kaşigi dondurma
baş parmağindan biraz küçük cevizli sucuk

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Hazır eşim oyun konsoluna geçince bende kendimi buraya atayım dedim
Kızımın teraviden gelmesini bekliyorum oturup birlikte hatmimizi okuruz diye Maşallah bu sene teraviyi mümkün olduğunca ihmal etmedi banada gel diyorda acıkcası yemiyor 5 vakit namazı kılamıyorum yine şu ara teraviye gitsem kesin bayılırım
Kilolar iyice gitsinde belki seneye her gece bende giderim tabi önce farzlarımızıda bir yerine getirelim düzenli olarakda devamı gelir nasılsa

Sahurda yediklerim...
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim tavuk jambon
1 paprika
1 parca salatalik

Iftar menüm...
1 tabak sebze corbasi
1 tabak sucuklu melemen
1/2 dilim ekmek
1 elma

Sahurdan buyana ictigim su simdilik 1,5 litre

Teşekkür ederim canım ama yıldönümüne mutsuz girdim gittiğimiz yerde foto çekiyorlar nezaketen neyse çektirdik o da ne ya resmen yüzüm eskisi gibi hiç ufalma yok şimdi önümde resim yüzüme bakıp bakıp üzülüyorum sonuçta 13 kilo verdim çok değil ama biraz küçğlmüş olması gerekmez mi hala yanaklar bildiğin tepsi gibi

Kızlar sebze günüm bitti kazasız belasız çok iyi geldi sanırım ben haftasonu da ara vermicem artık 52 yi görene kadar sürekli diyette olucam hem böyle vicdan azabı duymuyorum oh mis gibi

Canım maşallah çok iyi gidiyorsun resimde de çok hoşsun valla tam istediğim yüz tipi benim ki hala dolunay gibi gitmiyor acaba yanaklarımdan yağ mı aldursam millet doldu yaptırır suratına ben istemiyorum milletin olsun
Şaka bir yana yüzünden zayıfladığın çok belli inşallah 52 ye düşüncede aynen böyle kalır

Kızlarrrrrrr küçük kuşumu Anaokuluna yazdırmıştım ya Ramazandan önce
Demin MEBin sitesinde bir link gördüm işte sizin adresinize düşen kayıt olduğunuz okulu görün diye bende Anaokulu kaydı olmuşmu diye bir bakayım dedim hani müdür kayıt oldu dedi ama neten görünüyormu diye bakayım dedim

Linke girince kuşumun kimlik bilgilerini girdiğimde 1.ci sınıfa bile isteğe bağlı yazılabileceği yazıyordu
Anaokulu kaydı görünmüyormuş meğer
Eşime şakasına anaaaa istesek okula bile yazdırabilirmişiz diyince adam baktım eeee yazdır ozaman demeye başlamasınmı
Dedim kuşum daha çok ufak hem bir sonraki seneye başladığında büyük kuşumun İlkokul öğretmenine tercih yaparım, benim içinde daha rahat olur çünkü samimiyetimiz var ( büyük kızım ilk başladığında 1 sene Sınıf Annesiydim ) en azından kızım içinde daha rahat olur dedim
Eşim ısrarla ya yazdır işte falan dedi hatta büyük kızım duyunca direk olmaz o benim öğretmenime gitsin hem Anaokulundada baya şeyler öğretiyorlar 1ci sınıfta zorluk çekmez diye tepki verdi sonradan da benim yanıma gelip Anne valla bu Babam az değil sırf her ay 100 lira Anaokulu parasından yırtmak için yapmıyorsa bende neyim demezmi
Aslında bende ilk anda anladım eşimin birazda ondan dediğini sonuçta 100 lirayla iş bitmeyecek ıvırı kıvırı derken her ay extradan 50 lirada öyle isterler

Adamcağızın mantığı 500 lira kızlara harçayayım sıkıntı olmaz ama ortayada birşey olmayan birşeye 150 lira vermek istemez ( ona göre ortada birşey olmayacak sonuçta kim her gün uğraşır aylık 100 liraya çocukla hani bakıcıya versen daha pahalı üstelik okula hazırlamaz )
Tabi bize birşey demedi ama adamın ciğerini biliyoruz sonradan da kendi kendine yok ya Anaokulunda eğlensin sonuçta okumaya başlayınca senelerce ödevlerle boğuşacak üstelik çok ufak okul bahçesinde büyükler onu ezer dedi

Canım hiç takılma bence o resme inan hangi acıdan çekildiğinde çok fark ediyor hatta hangi makine lensini kullandıklarıda önemli İnan bende bazen ay hiç fark yok derken bazende farklı acıdan çekince ( tabi ışıkta önemli ) bir bakıyorum çok büyük fark var
Gerçi geçen seneki halimdeyken bile suratımın poğça gibi olduğunu fark etmiyordum şimdiki halimle karşılaştırınca dağlar kadar fark varmış diyorum

Sen belki öyle görmüyorsun ama önceki ve sonraki halinle dağlar kadar fark var sonuçta 13 kilo az değil güzelim ve eminim kalan bir kaç kiloda kurbana kadar çoktan gitmiş olacak Fıstık gibi hatunsun kendine haksızlık yapma

Selam bayanlar
cuma bildirimlerinize bak T im da hepinize maşallah.
Burda kayinvaldenin tartısi var ondan kendimi kontrol etmeye calisiyorum. Ilk geldigimde 69 du simdi 68 tabi tam dogru tarttigini sanmam zaten digital degil ama en azindan iniş cikisimi takip ederim diye kullaniyorum. Bu kadar uzun oruc tutarken herhalde almam diye dusunuyorum.yedikten sonra cok yemis gibi hissetsemde bakiyorum aslinda gayet makul ve bol su olunca haliyle göbek şişiyor.
Biraz imaj degisikligi yaptım. Omuzlardaki duz kesim saclarima sari ombre yaptirip biraz attirdim ve kahkul kestirdim herkes 5 yas geri gitmissin diyor. Farklilik iyi oldu:)
Pantolonlarimi daraltmaya burada bir terziye getirdim 40 veya 42 bedenlerin belleri daraldi iyi oldu...
burada evde bisiklet var firsat oldukca onu kullaniyorum hareketsiz kalmim diye.
Kendinize cook iyi bakin opuldunuuzzz

Günaydın kızlar Nasılsıniz ben yine nobetten geldim duş aldım oruçluym grdim yatağıma ve inanılmaz kabızlık sorunum var kızlar napcam ben ya

Selam kızlar bir pazar sabahından
bugün biraz evi temizleyip akşama iftara köye gideceğiz annemlerin yanına keşke eşim kabul etsede beraber bir hafta köyde kalsak hem orası serin olduğundan oruç tutmak daha kolay olur hem uzakta değil 30 km sadece eşim akşam gelir sabah gider belediye otobüs ü bile var

Dolgun yüz iyidir gülşen yaa benimki de çok küçülüyor zayiflayinca keşke az dolgun olsa 50 kiloya kadar inerdim ama yüz kuculunce çok zayif hasta gibi duruyo dolgun yüz her zaman sağlıklı görünür :)

Günaydın kizlarr sahur menüm

2 buçuk mantarla yağsız omlet ( 2 yumurtayla)
3 yeşil zeytin
1 buçuk salatalik
1 çorba kasesi karpuz
1 kibrit kutusu süzme peynir
bugün sabah tartida 55.7 yi gördüminşallah tarti beni yaniltmiyodur psikolojik midir nedir 55.9 bile görsem kendimi daha zayif hissediyorum kizlar bende 1 kilo bile çok farlediyo aliyim hemen anlaşiliyo

Merhaba kizlar ben dün gece ablamdaydim ve 11 gibi pizza yedim 2 dilim ama bugün et günüm ben saf Protein gibi yapıcam sabah bir tane haşlanmış yumurta yedim akşam balık yicem ve bol su içiçem sabah 59 çıktım ama eminim geç yattım geç saatte kaçamak yaptım diye öyle oldu bugün o bir kilo gideryarın meyve günüm bol bol kiraz yicem sonra yumurta günü çarşamba ve perşembe günüde saf Protein yapıcam

Oh güzel cuma ya kesin güzel bi rakam göreceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…