İnşallah tatlım 56 küsürü görsem ne güzel olurOh güzel cuma ya kesin güzel bi rakam göreceksin canım
Ramazan güzel etki yaptı sana canım maşallahGünaydın kizlarr sahur menüm
2 buçuk mantarla yağsız omlet ( 2 yumurtayla)
3 yeşil zeytin
1 buçuk salatalik
1 çorba kasesi karpuz
1 kibrit kutusu süzme peynir
bugün sabah tartida 55.7 yi gördüminşallah tarti beni yaniltmiyodur psikolojik midir nedir 55.9 bile görsem kendimi daha zayif hissediyorum kizlar bende 1 kilo bile çok farlediyo aliyim hemen anlaşiliyo
afiyet olsun canim..menünü görünce imrendim..orucumu bozmak zorunda kaldigim icin üzgünümSahur
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 domates
1 salatalık 1 dilim peynir
Iftar
1 kase çorba
1 parça tavuk salata
2 dil karpuz 1 parça pide
Aksam
Vişneli sütlü tatlı 1 kup
2 litre su
.selam kizlar..bugün malesef orucumu bozmak zorunda kaldim..birincisi dogum kontrol hapimi unutmusum sahurda yutmaya...ikincisi bugün 10 yil sonra burda en sicak gün yasandi..tansiyonum cok düsüktü...orucumu öylen vaktinde bozmama ragmen hala basim dönüyo gözümün önü karariyo..afrikanin sicakligi buraya gelmis haberlerde öyle söylüyorlardi dün...Allah o ülkedeki yasayan insanlara sabir versin..asiri sicak hava hic iyi deyil..hic sevmiyorum havanin fazla sicak olmasini
sagol canim ...bukadar sicaga hic alisik deyilim..yarin biraz daha serin olacakmis....kücük kizina masallah...ne güzel imreniyo oruc tutmaya...SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabahberi bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi
Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturduBu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim
Çok geçmiş olsun canımUmarım şu anda daha iyisindir
Canım çok geçmiş olsun sıcakta zor oluyor gerçekten arkadaşım.selam kizlar..bugün malesef orucumu bozmak zorunda kaldim..birincisi dogum kontrol hapimi unutmusum sahurda yutmaya...ikincisi bugün 10 yil sonra burda en sicak gün yasandi..tansiyonum cok düsüktü...orucumu öylen vaktinde bozmama ragmen hala basim dönüyo gözümün önü karariyo..afrikanin sicakligi buraya gelmis haberlerde öyle söylüyorlardi dün...Allah o ülkedeki yasayan insanlara sabir versin..asiri sicak hava hic iyi deyil..hic sevmiyorum havanin fazla sicak olmasini
Tesekkür ederim canimCanım çok geçmiş olsun sıcakta zor oluyor gerçekten arkadaşım
canim sanada gecmis olsun...istersrn bi doktora git alerji testi yaptir...daha emin olursunKızlar ben hiç iyi değilim ve bu aksam kacamak yapmam bir nevi iyi oldu sanirim glutené alerjim var ben bugun bisküvi yedim ve suan berbat bi haldeyim yerimden kalamiyorum çok aşırı bi halsizliğim var biraz internetten araştırdım hasimato hastalarının çoğunda oluyomus yani benim 5 te 5 diyetinde iyi olma sebebim gluten içeren birsey yememem
aslında bisküvi yemeyecektim ama afedersiniz sabah iki haşlanmış yumurta yedikten sonra markete giderken istifa ettim sonra dışarda acıktım eşimde bisküvi almıştı ondan yedim sonra aksam yemekte balık yedim şimdi çok kötüyüm halsizim ve bunu hep deniyorum ekmek hamurisleri falan yedigimde böyle oluyo
En yakın zamanda yaptırıcam canım mutlaka bayramda da dikkat etmem gerekiyor çok ciddi bi halsizlik yapıyocanim sanada gecmis olsun...istersrn bi doktora git alerji testi yaptir...daha emin olursun
Kızlar ben hiç iyi değilim ve bu aksam kacamak yapmam bir nevi iyi oldu sanirim glutené alerjim var ben bugun bisküvi yedim ve suan berbat bi haldeyim yerimden kalamiyorum çok aşırı bi halsizliğim var biraz internetten araştırdım hasimato hastalarının çoğunda oluyomus yani benim 5 te 5 diyetinde iyi olma sebebim gluten içeren birsey yememem
aslında bisküvi yemeyecektim ama afedersiniz sabahiki haşlanmış yumurta yedikten sonra markete giderken istifa ettim sonra dışarda acıktım eşimde bisküvi almıştı ondan yedim sonra aksam yemekte balık yedim şimdi çok kötüyüm halsizim ve bunu hep deniyorum ekmek hamurisleri falan yedigimde böyle oluyo
İyiyim tatlım çok sağol bence sende bi tahlil yaptır banum biz o yüzden haftasonu hemen kilo alıyoruzCanım sanada çok çok geçmiş olsun
ASlında benimde genelde öyleŞu geçenlerde hani kan grubuna göre zayıflama olayını incelediğimde 0 + kan grubunda olanların çoğunda gluten alerjisi olabiliyormuş ( gerçi senin kan grubun ne hatırlamıyorum )
Hatta bende ne zaman dur bakalım yine olacakmı diye bile bile yiyince aynı şey oluyor hepo yüzden çok sık yememeye çalışıyorum ( ekmek zaten yemiyorum ama şimdi RAmazanda arada 1 parça pide yediğim oluyor yada nadirende olsa Annem börek tarzı birşey yaptığındada tadımlıkda olsa yiyorum )
Umarım şu anda çok daha iyisindir
.selam kizlar..bugün malesef orucumu bozmak zorunda kaldim..birincisi dogum kontrol hapimi unutmusum sahurda yutmaya...ikincisi bugün 10 yil sonra burda en sicak gün yasandi..tansiyonum cok düsüktü...orucumu öylen vaktinde bozmama ragmen hala basim dönüyo gözümün önü karariyo..afrikanin sicakligi buraya gelmis haberlerde öyle söylüyorlardi dün...Allah o ülkedeki yasayan insanlara sabir versin..asiri sicak hava hic iyi deyil..hic sevmiyorum havanin fazla sicak olmasini
Kızlar ben hiç iyi değilim ve bu aksam kacamak yapmam bir nevi iyi oldu sanirim glutené alerjim var ben bugun bisküvi yedim ve suan berbat bi haldeyim yerimden kalamiyorum çok aşırı bi halsizliğim var biraz internetten araştırdım hasimato hastalarının çoğunda oluyomus yani benim 5 te 5 diyetinde iyi olma sebebim gluten içeren birsey yememem
aslında bisküvi yemeyecektim ama afedersiniz sabah iki haşlanmış yumurta yedikten sonra markete giderken istifa ettim sonra dışarda acıktım eşimde bisküvi almıştı ondan yedim sonra aksam yemekte balık yedim şimdi çok kötüyüm halsizim ve bunu hep deniyorum ekmek hamurisleri falan yedigimde böyle oluyo
sagol csnim ..hala dünkü sicakligin halsizligin etkisi var..gecede sicaktan uyulmuyo ...bir an önce hava biraz olsun serinlesede..rahatlasak...biraz uyumam lazim . iyi gelir belki toparlanirimGecmis olsun canimbugün nasilsin
Sanada geçmiş olsun canım dikkat et
Geçmiş olsun canım.selam kizlar..bugün malesef orucumu bozmak zorunda kaldim..birincisi dogum kontrol hapimi unutmusum sahurda yutmaya...ikincisi bugün 10 yil sonra burda en sicak gün yasandi..tansiyonum cok düsüktü...orucumu öylen vaktinde bozmama ragmen hala basim dönüyo gözümün önü karariyo..afrikanin sicakligi buraya gelmis haberlerde öyle söylüyorlardi dün...Allah o ülkedeki yasayan insanlara sabir versin..asiri sicak hava hic iyi deyil..hic sevmiyorum havanin fazla sicak olmasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?