Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ramazan güzel etki yaptı sana canım maşallah

.selam kizlar..bugün malesef orucumu bozmak zorunda kaldim..birincisi dogum kontrol hapimi unutmusum sahurda yutmaya...ikincisi bugün 10 yil sonra burda en sicak gün yasandi..tansiyonum cok düsüktü...orucumu öylen vaktinde bozmama ragmen hala basim dönüyo gözümün önü karariyo..afrikanin sicakligi buraya gelmis haberlerde öyle söylüyorlardi dün...Allah o ülkedeki yasayan insanlara sabir versin..asiri sicak hava hic iyi deyil..hic sevmiyorum havanin fazla sicak olmasini

Sahur
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 domates
1 salatalık 1 dilim peynir

Iftar
1 kase çorba
1 parça tavuk salata
2 dil karpuz 1 parça pide

Aksam
Vişneli sütlü tatlı 1 kup
2 litre su
afiyet olsun canim..menünü görünce imrendim..orucumu bozmak zorunda kaldigim icin üzgünüm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Sabah beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi

Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturdu Bu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim

Çok geçmiş olsun canım Umarım şu anda daha iyisindir

sagol canim ...bukadar sicaga hic alisik deyilim..yarin biraz daha serin olacakmis....kücük kizina masallah...ne güzel imreniyo oruc tutmaya...

Canım çok geçmiş olsun sıcakta zor oluyor gerçekten arkadaşım

Kızlar ben hiç iyi değilim ve bu aksam kacamak yapmam bir nevi iyi oldu sanirim glutené alerjim var ben bugun bisküvi yedim ve suan berbat bi haldeyim yerimden kalamiyorum çok aşırı bi halsizliğim var biraz internetten araştırdım hasimato hastalarının çoğunda oluyomus yani benim 5 te 5 diyetinde iyi olma sebebim gluten içeren birsey yememem
aslında bisküvi yemeyecektim ama afedersiniz sabah iki haşlanmış yumurta yedikten sonra markete giderken istifa ettim sonra dışarda acıktım eşimde bisküvi almıştı ondan yedim sonra aksam yemekte balık yedim şimdi çok kötüyüm halsizim ve bunu hep deniyorum ekmek hamurisleri falan yedigimde böyle oluyo

canim sanada gecmis olsun...istersrn bi doktora git alerji testi yaptir...daha emin olursun

Canım sanada çok çok geçmiş olsun
ASlında benimde genelde öyle Şu geçenlerde hani kan grubuna göre zayıflama olayını incelediğimde 0 + kan grubunda olanların çoğunda gluten alerjisi olabiliyormuş ( gerçi senin kan grubun ne hatırlamıyorum )
Hatta bende ne zaman dur bakalım yine olacakmı diye bile bile yiyince aynı şey oluyor hep o yüzden çok sık yememeye çalışıyorum ( ekmek zaten yemiyorum ama şimdi RAmazanda arada 1 parça pide yediğim oluyor yada nadirende olsa Annem börek tarzı birşey yaptığındada tadımlıkda olsa yiyorum )

Umarım şu anda çok daha iyisindir

İyiyim tatlım çok sağol bence sende bi tahlil yaptır banum biz o yüzden haftasonu hemen kilo alıyoruz

Gecmis olsun canim bugün nasilsin

Sanada geçmiş olsun canım dikkat et

Günaydın kizlarr sahur menüm

1 tane çift sarılı yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
3 yesil 2 siyah zeytin
1 salatalik biraz maydanoz
1 tabak karpuz
1 kepekli galeta

Sahurdan önce sporumu da yaptim
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 twist hareketi
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 köpek iseme haraketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 makas
♥ 25 bacaklar aşağı yukarı
♥ 50 bisiklet hareketi
♥ 50 selülit savar hareketi
♥ 25 mekik
♥ 10 yarım şınav
♥ 70 squat ( 20 si sumo )
♥ 300 thing master aleti
Soğuma :)

Gecmis olsun canim bugün nasilsin

Sanada geçmiş olsun canım dikkat et
sagol csnim ..hala dünkü sicakligin halsizligin etkisi var..gecede sicaktan uyulmuyo ...bir an önce hava biraz olsun serinlesede..rahatlasak...biraz uyumam lazim . iyi gelir belki toparlanirim

Amerikan Kalp Vakfı Diyeti
Kısa sürede oldukça kilo verdiren diyet bir süredir kadınların elinde mucizevi bir iksir gibi dolaşmakta. Kimi diyetisyenler bu diyetin çok kısa sürede kilo verdirmesini sakıncalı bulsa da Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına bu diyeti öneriyor. Ancak 35 yaş üstü kişilerin ve sağlık problemi olanların bu diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

1. Gün

Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
– Şekersiz çay / kahve

Öğle

– Yarım porsiyon ton balığı
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz kahve/çay/soda

Akşam
– 2 dilim et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
– 1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)

2. Gün

Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve

Öğle

– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker

Akşam
– 2 sosis
– 1 tabak brokoli veya karnıbahar
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

3. Gün

Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay

Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği

Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım kavun
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)
kızlar bu diyeti deneyen oldumu aranızda

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…