Günaydın canımgünaydın kızlar
Sagol canim arkadasimGeçmiş olsun canım
sağol tatlım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah canım allah gönlüne göre versinGünaydın kızlar
Gülhan ve Gülşah geçmiş olsun kızlar gerçekten hem sıcaklar hemde alerji birçok şeye etki ediyor maalesef Allah günah yazmasında bana da oruçtan bir bıkkınlık geldi regl de olmam lazımdı ama olmadım bu gece rüyamda hamileydim dilaya ve ilk bebeğime hamile kaldığımdada rüyamda görmüştüm umarım şimdilik öyle birşey olmaz hem maddi hem manevi
Insallah oluruz..kendime verdigim sözü tutacagim...55 kilo olduktan sonra düzenli spor yapacagim selin gibi...ama sanirim hemen basliyamiyacagim ..hava serinlestikten sonra ancak baslayabilirim..sicak hava ve spor olmuyor...bende yeni uyandim sayilir..daha iyim su an..ama hala asiri sicaklik devam ediyo..bulanik yagmurlu serin havayi özledim..huhu kızlar şu barbie ne güzel dimi hepimiz onun gibi olalım
canım dikkat et kendine bu sıcak havalar çok tehlikeliInsallah oluruz..kendime verdigim sözü tutacagim...55 kilo olduktan sonra düzenli spor yapacagim selin gibi...ama sanirim hemen basliyamiyacagim ..hava serinlestikten anca baslayabilirim..sicak hava ve spor olmuyor...bende yeni uyandim sayilir..daha iyim su an..ama hala asiri sicaklik devam ediyo..bulanik yagmurlu serin havayi özledim..
cok zorlanacagin diyet olmasin canim...5 te 5 aslinda en iyi olan diyet ama cok yapinca hem bünye alisiyo hem bikkinlik geliyo veya tiksinme oluyo...seyda coskun diyetide fena deyildi aslinda...ama sinir olunca iyi olmuyo..yani benim gibi sterssli bi hayati olan insan icin sinirli diyetler uygun olmuyo...5 te 5 gibi canim istedikce veya yeme ihtiyaci duydigumda yemeliyim..veya diyet listemde ara ögünler olmasi lazim.....şöyle bi plan yaptım canlarım
06.07.2015-meyve günü(pazartesi)
07.07.2015-yumurta günü(salı)
08.07.2015 saf protein(çarşamba)
09.07.2015 saf protein(perşembe)
10.07.2015-patates günü(cuma)
11.07.2015-sebze günü(cumartesi)
12.07.2015-et günü(pazar)
13.07.2015-meyve günü(pazartesi)
14.07.2015-şeyda çoşkun 3 günde 3 klio(5 te 5 in yumurta gününü atlayacağım)-(salı)
14.07.2015-şeyda çoşkun 2.gün(çarşamba)
15.07.2015-şeyda çoşkun 3.gün(perşembe)
biraz zorlanıcam ama haftasonu bi liste olmazsa falan inan sapıtıyorum bi kaç ay daha zorlanıp artık hedefime ulaşmak istiyorum sonra spora başlıcam allah kısmet ederse çünkü hamileyken spor yapabilmem için en az 3 ay öncesinden vücudum spora alışmış olmalıcok zorlanacagin diyet olmasin canim...5 te 5 aslinda en iyi olan diyet ama cok yapinca hem bünye alisiyo hem bikkinlik geliyo veya tiksinme oluyo...seyda coskun diyetide fena deyildi aslinda...ama sinir olunca iyi olmuyo..yani benim gibi sterssli bi hayati olan insan icin sinirli diyetler uygun olmuyo...5 te 5 gibi canim istedikce veya yeme ihtiyaci duydigumda yemeliyim..veya diyet listemde ara ögünler olmasi lazim.....
Ben nobetciyim çalışıyorum canım pazartesi yoğunlugu çarptı bizihuhu kızlarrr çok sessizsiniz bugün
İyi çalışmalar canimBen nobetciyim çalışıyorum canım pazartesi yoğunlugu çarptı bizi
Günaydin kizlar...nasilsiniz...ben 1 saat öncesine cok kötüydüm...yataktan kalkip adim atacak halim yoktu..yine orucumu bozmak zorunda kaldim. .tansiyonum cok düsmüstü yine..tansiyon damlami aldim biraz kendime geldim..Serin havada hic sorun yasamamistim oruc tutarken ama 40 derece sicakta oruc tutmayan insan bile rahatsizlaniyo ...sagligim daha önemli..saglik yerinde olmayinca insan 1 adim bile atamiyo...sanirim artik oruc tutmayacagim bu sene...esimde bu hafta izinli o yardim ediyo bana elinden geldigince..dün nerdeyse bütün gün yattim ..o sekilde oruc tutmsninda bi anlami yok...
sagol canim ..bende tansiyon düsüyo..gözüm karariyo..su anki durumumu bilmiyorum ama bikac sene öncede dr.seker baslangici var demisti...metformin haplari vermisti büyük pakette.......Geçmiş olsun canım evet sağlık herşeyden daha önemli zaten Rabbimizde sağlığı iyi olan tuttsun diyo mesela şeker ve kalp hastalarının kesinlikle tutmaması lazım diye biliyorum sende tansiyon mu vardı düşüyor mu yükseliyor mu uzun süren açlıklar ve sıcak tansiyonunu etkiliyor tabi tutamadıklarını kış aylarında tutarsın canım inşallah
bende hala regl olamadım canım hiçbir belirti de yok acaba erken mi bir test mi alsam ama hamile kalmam mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?