Geçmiş olsun canim sağlığın daha önemli tatlım üzme sakın kendiniGünaydin kizlar...nasilsiniz...ben 1 saat öncesine cok kötüydüm...yataktan kalkip adim atacak halim yoktu..yine orucumu bozmak zorunda kaldim. .tansiyonum cok düsmüstü yine..tansiyon damlami aldim biraz kendime geldim..Serin havada hic sorun yasamamistim oruc tutarken ama 40 derece sicakta oruc tutmayan insan bile rahatsizlaniyo ...sagligim daha önemli..saglik yerinde olmayinca insan 1 adim bile atamiyo...sanirim artik oruc tutmayacagim bu sene...esimde bu hafta izinli o yardim ediyo bana elinden geldigince..dün nerdeyse bütün gün yattim ..o sekilde oruc tutmsninda bi anlami yok...
Canım istersen bir test yap tatlım garanti olsunGeçmiş olsun canım evet sağlık herşeyden daha önemli zaten Rabbimizde sağlığı iyi olan tuttsun diyo mesela şeker ve kalp hastalarının kesinlikle tutmaması lazım diye biliyorum sende tansiyon mu vardı düşüyor mu yükseliyor mu uzun süren açlıklar ve sıcak tansiyonunu etkiliyor tabi tutamadıklarını kış aylarında tutarsın canım inşallah
bende hala regl olamadım canım hiçbir belirti de yok acaba erken mi bir test mi alsam ama hamile kalmam mümkün değil
sagol canim ..bende tansiyon düsüyo..gözüm karariyo..su anki durumumu bilmiyorum ama bikac sene öncede dr.seker baslangici var demisti...metformin haplari vermisti büyük pakette.......
sende bi test yaptir istersen canim ..kac gün geciktiki reglin
Kızlar ben az önce uyandım çok halsizim işe de gidemedim şimdi yumurta haşlıyorum yumurta günüm bugün sağ salim atlaticam inşallah
Merhabalar arkadaşlar.
bende çok halsjzim.
ramazanın sonuna doğru böyle oluyorum maalesef.düzensiz uyku v.s.
dün evvelsi gece tüm şehirde sular kesildi.
dün gece sahurda geldi.
ne zormuş susuzluk.
bugünde tonla iş var.mutfakta bi posta makina çalıştı.şimdi ikinci pista çalıştırıcam.hiçte halim yok.
geçmiş olsun gülhancım.Günaydin kizlar...nasilsiniz...ben 1 saat öncesine cok kötüydüm...yataktan kalkip adim atacak halim yoktu..yine orucumu bozmak zorunda kaldim. .tansiyonum cok düsmüstü yine..tansiyon damlami aldinm biraz kendime geldim..Serin havada hic sorun yasamamistim oruc tutarken ama 40 derece sicakta oruc tutmayan insan bile rahatsizlaniyo ...sagligim daha önemli..saglik yerinde olmayinca insan 1 adim bile atamiyo...sanirim artik oruc tutmayacagim bu sene...esimde bu hafta izinli o yardim ediyo bana elinden geldigince..dün nerdeyse bütün gün yattim ..o sekilde oruc tutmsninda bi anlami yok...
Tatlım dikkat et kendine susuzluk zor evde nerdeyse bütün işlerimiz suyla oluyor neyseki gelmiş Gözün aydın arkadaşım yavaş yavaş yap oruçluyken yorma kendiniMerhabalar arkadaşlar.
bende çok halsjzim.
ramazanın sonuna doğru böyle oluyorum maalesef.düzensiz uyku v.s.
dün evvelsi gece tüm şehirde sular kesildi.
dün gece sahurda geldi.
ne zormuş susuzluk.
bugünde tonla iş var.mutfakta bi posta makina çalıştı.şimdi ikinci pista çalıştırıcam.hiçte halim yok.
çok haklısın canım.Kolay gelsin canım evet yaz günü daha çok suyla işimiz oluyo neyseki gece gelmiş bende ramazanın artık hemen hızlı geçmesini istiyorum çünkü ne spor yapıyorum nede ihtiyaçlarımı görüyorum böyle hayalet gibi halsiz dolaşıyorum akşama kadar yaptığım tek iş iftar için yemek hazırlamak gündüz biraz uyıyamıyorum da kızım uyutmuyo regl olacağım günü dört gözle bekliyorum
Ben şöyle omuzlarim da kestirip sarı yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bide saçım doğal diye bakımında çok kolay oluyo tatil öncesi belki bi değişiklik yapabilirimCok sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin...bende simdi kuaförden geldim sacimi nerdeyse yari uzunlugunu kestirdim..iyi oldu kestirmem kafam biraz hafifledi...belki tartiyada yansir
Tayt ilgincmis canım ben alkali damla kullaniyorum bi zararı yok ama annem ahmet Maranki nin sattığından almış çok etkili dedi 7 kılo verdi bir ayda onu al istersenKızlar benim düzcede bi arkadaşım var.
bi yerli markanın far..si ürünlerinin temsilcisi.bi tayt almış okaliptüs v.b yağlar içeren bi tayt.18 gün giyiyosun hiç çıkarmadan.bide alkali su damlası almış aynı firmadan.watsaptan yazışıyoruz.nasıl iştahlydı anlatamam .bi oturuşta bi ekmek yiyodu.
Hatta beşte beş yapmaya niyatlendi bir günü bile tamamlayamadı.yeğenim diyoki beştebeşi yapamayan tek insan odur heralde.
Neyse işte arkadaşımda iştah diye bişey kalmadı.hatta yemek yiyenlere şaşırıyorum diyo.şimdi tayttan sipariş verdim ama bilgisi olan varmı.alkali damlaya vesaret edemedim.acaba içine herhangi bi madde katmış olabilirlermi diye acaba.alkali damla gećmişte kullandım bende ama onderece iştah kesmiyo.belki tayttaki yağlarında etkisi vardır bilmiyorum.
Sonuçta arkadaşım bir haftada iki kilo verdi
Bi incelerim canım sağol.Tayt ilgincmis canım ben alkali damla kullaniyorum bi zararı yok ama annem ahmet Maranki nin sattığından almış çok etkili dedi 7 kılo verdi bir ayda onu al istersen
Ya ne güzel maşallah arkadaşım.Mutfak kapandı bu saatten sonra sadece yeşil çay limonlu su falan içerim inşallah güzel kilo veririm bu hafta bayrama 55 kilo olmak istiyorum ama çok az kaldı bakalım kaç kiloya inicem bayrama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?