Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

.ben biraz sonra kuaföre gidcem..saclarimi biraz kisaltiyim..aslinda istemiyorum ne güzel belime kadar uzamisti ama cok dökülüyo...kestirmek zorundayim..sonra görüsürüz

Geçmiş olsun canim sağlığın daha önemli tatlım üzme sakın kendini

Canım istersen bir test yap tatlım garanti olsun

Kızlar ben az önce uyandım çok halsizim işe de gidemedim şimdi yumurta haşlıyorum yumurta günüm bugün sağ salim atlaticam inşallah

2 gün geçti canım belki oruçtan dolayı olabilir bir iki gün daha bekleyip test yapayım

banada 75 kilodayken şeker başlangıcı var demişti babam da şeker hastası zaten böyle gidersen 40 yaşından sonra şeker hastası olursun demişti bende ondan sonra kilo verme maceram başladı

Merhabalar arkadaşlar.
bende çok halsjzim.
ramazanın sonuna doğru böyle oluyorum maalesef.düzensiz uyku v.s.
dün evvelsi gece tüm şehirde sular kesildi.
dün gece sahurda geldi.
ne zormuş susuzluk.
bugünde tonla iş var.mutfakta bi posta makina çalıştı.şimdi ikinci pista çalıştırıcam.hiçte halim yok.

Kolay gelsin canım evet yaz günü daha çok suyla işimiz oluyo neyseki gece gelmiş bende ramazanın artık hemen hızlı geçmesini istiyorum çünkü ne spor yapıyorum nede ihtiyaçlarımı görüyorum böyle hayalet gibi halsiz dolaşıyorum akşama kadar yaptığım tek iş iftar için yemek hazırlamak gündüz biraz uyıyamıyorum da kızım uyutmuyo regl olacağım günü dört gözle bekliyorum

geçmiş olsun gülhancım.
sağlıktan ötesi yok gerçektende.

Tatlım dikkat et kendine susuzluk zor evde nerdeyse bütün işlerimiz suyla oluyor neyseki gelmiş Gözün aydın arkadaşım yavaş yavaş yap oruçluyken yorma kendini

çok haklısın canım.
düzensiz uyku sıcaklar derken mübarek ramazanın sonuna doğru kimsede hal kalmıyo.
inan bende iple çekiyorum bayramı.bayramda önce düzceye gidicem ablama nasip olursa eğer.sinra onlarla birlikte istanbula gidicez dayımlara.
hem ziyaret hem tatil alışverişi.
şimdi alışveriş yapıcağım için ramazan sonuna kadar 1-2kilo daha verebilsem ćok iyi olur.
Bayram dönüşüde artık beşte beşmi olur işte Allah ne verdiyse devam ederiz hep birlikte.

Kızlar benim düzcede bi arkadaşım var.
bi yerli markanın far..si ürünlerinin temsilcisi.bi tayt almış okaliptüs v.b yağlar içeren bi tayt.18 gün giyiyosun hiç çıkarmadan.bide alkali su damlası almış aynı firmadan.watsaptan yazışıyoruz.nasıl iştahlydı anlatamam .bi oturuşta bi ekmek yiyodu.
Hatta beşte beş yapmaya niyatlendi bir günü bile tamamlayamadı.yeğenim diyoki beştebeşi yapamayan tek insan odur heralde.
Neyse işte arkadaşımda iştah diye bişey kalmadı.hatta yemek yiyenlere şaşırıyorum diyo.şimdi tayttan sipariş verdim ama bilgisi olan varmı.alkali damlaya vesaret edemedim.acaba içine herhangi bi madde katmış olabilirlermi diye acaba.alkali damla gećmişte kullandım bende ama onderece iştah kesmiyo.belki tayttaki yağlarında etkisi vardır bilmiyorum.
Sonuçta arkadaşım bir haftada iki kilo verdi

Cok sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin...bende simdi kuaförden geldim sacimi nerdeyse yari uzunlugunu kestirdim..iyi oldu kestirmem kafam biraz hafifledi...belki tartiyada yansir

Cok sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin...bende simdi kuaförden geldim sacimi nerdeyse yari uzunlugunu kestirdim..iyi oldu kestirmem kafam biraz hafifledi...belki tartiyada yansir
Ben şöyle omuzlarim da kestirip sarı yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bide saçım doğal diye bakımında çok kolay oluyo tatil öncesi belki bi değişiklik yapabilirim

Tayt ilgincmis canım ben alkali damla kullaniyorum bi zararı yok ama annem ahmet Maranki nin sattığından almış çok etkili dedi 7 kılo verdi bir ayda onu al istersen

Tayt ilgincmis canım ben alkali damla kullaniyorum bi zararı yok ama annem ahmet Maranki nin sattığından almış çok etkili dedi 7 kılo verdi bir ayda onu al istersen
Bi incelerim canım sağol.
gerçi benim aldığım damlada amerikadan ithaldi.70milyon vermiştim.sinra dudaklarımda kuruma yaptı.bir müddet kullandım sonra bıraktım.

Mutfak kapandı bu saatten sonra sadece yeşil çay limonlu su falan içerim inşallah güzel kilo veririm bu hafta bayrama 55 kilo olmak istiyorum ama çok az kaldı bakalım kaç kiloya inicem bayrama kadar

Mutfak kapandı bu saatten sonra sadece yeşil çay limonlu su falan içerim inşallah güzel kilo veririm bu hafta bayrama 55 kilo olmak istiyorum ama çok az kaldı bakalım kaç kiloya inicem bayrama kadar
Ya ne güzel maşallah arkadaşım.
ben başlarda ne kadar iyiydim.
hiç irafem kalmadı şu an.bitek sahurda az yiyorum.hurma yoğurt.
napsam ya.sporada zaman yok.
nerde bizim kızlar yaa.
hadi kızlar.zaten motivasyonum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…