Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya ne güzel maşallah arkadaşım.
ben başlarda ne kadar iyiydim.
hiç irafem kalmadı şu an.bitek sahurda az yiyorum.hurma yoğurt.
napsam ya.sporada zaman yok.
nerde bizim kızlar yaa.
hadi kızlar.zaten motivasyonum yok.
Tatlım oruç Tutarken bende öyleydim çok normal hiç sıkma canını bende spor yapamıyorum dün akşam biraz yüzdüm o kadar öylece oturuyorum hep ramazandan sonra şu spor grubuna katilacakmiyiz takım olarak

Kızlar kaç gündür çok sessizsiniz
Ben daha yeni geldim eve alisveristeydim..gec saatte cikmak istedim biraz daha az sicak olur diye...yarin seyda coskun diyetini tekrar denicem..o yüzden alisverisimi yapim dedim...bende bayrama kismetse 55 olmak istiyorum

Tatlım oruç Tutarken bende öyleydim çok normal hiç sıkma canını bende spor yapamıyorum dün akşam biraz yüzdüm o kadar öylece oturuyorum hep ramazandan sonra şu spor grubuna katilacakmiyiz takım olarak
Ben katiliyorum canim..iyi hos güzel kilo verdimde heryerim sarkti..vücüdümü toparlamam lazim..bu sekilde olmaz ..rahat edemem

Ya ne güzel maşallah arkadaşım.
ben başlarda ne kadar iyiydim.
hiç irafem kalmadı şu an.bitek sahurda az yiyorum.hurma yoğurt.
napsam ya.sporada zaman yok.
nerde bizim kızlar yaa.
hadi kızlar.zaten motivasyonum yok.
Kac gündür az ve dikkatli yememe ragmen birde kilo almisim bende...ama normal tansiyon düsük olunca harekette yok..metabolizma duruyo tabi...cumaya kadar umarim hallederim arti kilomu....

Ćok ağırsa ben yapamam canım.biraz takip edeyim sizi katılırım olmazsa.

Geçmiş olsun canım dikkat kendine sonra kaza tutarsn boşver şimdi

Ben daha yeni geldim eve alisveristeydim..gec saatte cikmak istedim biraz daha az sicak olur diye...yarin seyda coskun diyetini tekrar denicem..o yüzden alisverisimi yapim dedim...bende bayrama kismetse 55 olmak istiyorum
Ben seyda coskunun 3 günlük diyetini yapıcam haftaya 3 günde 3 kilo diyo umarım öyle olur demet Akalın falanda yapıp ınstagram'da paylaşmış bakalım neler olacak 10 günlük diyet bana zor geldi süre uzayınca sıkılıyorum

Geçmiş olsun canım dikkat kendine sonra kaza tutarsn boşver şimdi
Sagol canim Öyle yapacagim artik ..birkeresinde gözüm kararmisti ve yere yikilmistim...bikac dakika baygin kalmistim.. evde kimsede yoktu..dizimde yüzülmüstü biraz..evde kisa sort giyinmistim o gün yine asiri sicakti....öyle birsey yasamak istemiyorum yine ne olur ne olmaz.kisin tutarim bende artik dedigin gibi

Son düzenleme:
Kızlar valla bende de motivasyon sıfır artdaym bende ramazan bitince 5 te 5 sarılıp fazlalıkları atmam lazım benim de çok mutsuzm aile sorunlarımz var iyi değil o yüzden hiç motive değilim
Tatlım sıkma canını stres oluncada arti olarak yansıyor tartıya sen rahat ol ramazandan sonra halledersin inanıyorum ben sana

Bende istiyorum ama sporla aram hiç iyi değil nasıl olacak yapabilirmiyim bilmiyorum ki
Sen onu bana sor canim ..ben hic sevmem sporu..ama mecburum...kendimi iyi hissetmiyorum...76 kilodan itzibaren buzamana kadar hesapladimda 18 kilo vermisim..55 olunca 21 kilo vermis olacagim...

Sen onu bana sor canim ..ben hic sevmem sporu..ama mecburum...kendimi iyi hissetmiyorum...76 kilodan itzibaren buzamana kadar hesapladimda 18 kilo vermisim..55 olunca 21 kilo vermis olacagim...
Aslında yürüyüş yaparsan da olur bence haftada 3 gün yeter hem bide evde belli hareketler yaparsın sanki spor grubundaki iki sporda çok zor gibi gözüküyor canım birden öyle zorlarsakta soğuruz yine başlangıç çok önemli gülhancım arastiralimmi beraber madem ikimizde sevmiyoruz iyice araştırıp öyle başlayalım ki devamli olsun

20 sine daha zaman var..ben bisekilde baslamam lazim biryerden.yürüyüsde olabilir baslangic icin...aslinda ne güzel alismistim spora hava sicakligi ramazan derken tekrar biraktim..

Selam kızlar biraz önce benim gibi tiroid hastası olup doğum sonrası kilo problemi olan arksdaşla görüştüm 2 ayda 8 kilo vermiş akupunktur ile siz daha önce yaptırdımız mı akupunktur kızlar fikriniz var mı

Kızlar grupta çok az kişi kaldık yaz geldiği için haliyle herkesin işi de oluyo pek giremiyo foruma kaptanımıza diyelim de yeni kişiler alsın gruba biraz şenlenelim
kizlar ben geldim.nasilsiniz sizleri ozledim ama unutamadim ramazandan sonra bayramin ilk gunu basliyorum canlar...su anda 71.50 kg yim yaş 39 kilo vermem lazim ilk gun cuma tum olculerimi yazip vericem size...motivasyon icin destege ihtiyacim var.hepimizin var tabiiii...optum

.ben biraz sonra kuaföre gidcem..saclarimi biraz kisaltiyim..aslinda istemiyorum ne güzel belime kadar uzamisti ama cok dökülüyo...kestirmek zorundayim..sonra görüsürüz
kuaforun sana sampuan tavdiye etsin.ben oyle yaptim memnunum sampuandan hatta ailecek kullaniyoruz kuafofum kendisi getittiriyor

Valla benim arkadas akupunktur yaptirdi evet oda 7 kilo verdi ve eline liste verdiler yemesind dikkat etmesi gerektiginide bildirdiler.kilon fazla degilse yeme icmene dikkat ederek eende zayiflarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…