Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla benim arkadas akupunktur yaptirdi evet oda 7 kilo verdi ve eline liste verdiler yemesind dikkat etmesi gerektiginide bildirdiler.kilon fazla degilse yeme icmene dikkat ederek eende zayiflarsin

Evet canım arkadaşda aynı zamanda diyet yapmış ben bi araştırayım
hoş geldin bu arada canım epey oldu sen gideli 5-6 ayı geçti sanırım çünkü biz seninle aynı kilodaydık ben 61 oldum çok şükür darısı sana
Yanlış mı hatırlıyorum sen mi boşanma aşamasındaydın eşinle inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım

masallah cok guzel vermissin motivadyon eksikligim yuzunden feremiyorum ben bayağ oldu uğramayalı benim bosanma meselem yoktu ama isimle ilgili bir davam vardı.Allah kimsenin yuvasini bozmasın.benim sahurrum sona erdi iyigeceler

Günaydın kızlar kimse uğramamış bu saate kadar bende yeni uyandım valla Ohh mis hava kasvetli burda belki öğleden sonra kızımı gezmeye çıkarırım
cumaya göre şu saat itibari ile 500 artıdayım ama akşama doğru oruç olduğundan azalıyor sizde durumlar nasıl tartıldınız mı bu sabah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hele şükür gelebildim
İki gündür inanılmaz bir yoğuluğum var Pazartesi küçük kuşumun dişçi randevusu vardı dönüştede Annemlere iftara davetliydik hatta bir ara Annemide alıp Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye satılan bir yere gittik ( tabi oruçluyken iyice beynim durduğu için eve dönene kadar trafikte iyice serseme döndüm hatta her zaman gittiğim yeri bulamadım ) SAbahta adamın biriyle park ettiğim yerle ilgili kavga ettim adam kalkmış bana arabayı 10 dakikalığına bizim burada devamlı gittiğim parkın otoparkına çekip başka yere gittim diye dünya laf saymaya birde sanki babasının çiftliğiymiş gibi bir daha buraya giremezsin falan demezmi dellendim hatta seni şikayet edeceğim sonuçta belediyenin yeri üstelik 10 dakika durdu orada diye istersen Cumhurbaşkanına şikayet et falan diye söylendi durdu tabi daha eve gelmeden gereken yerlere şikayet ettim sonuçta öyle bir hakkı yok orada çalışan herhangi bir elemanın bana yasak koymaya bakalım ondan birşey çıkacakmı hesapta bana geri döneceklerdi

Dünde oruç tutamadım ( bir gece önce resmen iki büklüm kaldım böbrek ağrısından hatta Annemden dönünce kendimi yatağa zor attım bol bol su içtiğim halde ağrı geçmedi eşimde bir iki gün oruç tutmayacaksın dedi doğal olarak ) Sabahtan kızkardeşimle hazır oruçlu değilken ( oda regl olmuş yoksa oda hiç tutmamazlık etmez ) çocuklarıda alıp dışarda kahvaltımızı ettik sonrada alışveriş yaptık biraz

Kendime çok güzel iki Thirt ve kırmızıda bir Pantalon aldım 48 beden çok rahat oldu ama LCWdeki çoğu beden dar kalıp olduğu için 46 alamadım yoksa şu anda giydiklerimin hepsi 46 benden
Dönüştede kızkardeşimi ve çocukları Anneme bırakıp eşimin yanına şirkete gittim birlikte ARabayı muayeneye götürdük ve sat 17:00de işimiz bitti orada Annemin kendi teyzesi için aldığı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye teslim edileceği için oradanda Annemin TEyzesinin yaşadığı köye geçtik Trafik çok olduğu için teslime edecek delikanlı ancak 20:00de buluşacağımız yere gelebildi ( köyü bilmediği için ortak bir yerde buluşup öyle devam ettik )
Anlıyacağınız karı koca başbaşa bir gün geçirdik ama felaket yorulduk ve 23:00ü biraz geçiyordu eve girebildim tabi bitkin bir haldeydim ve duşumu alıp biraz kuran okuduktan sonrada sızmışım

Abowww okurken ben yoruldum banucum maşallah iyi dayanıyorsun bu kadar atraksiyona sınunda da eve gelip kuran okumuşsun ya ne güzel valla ben hemen kendimi atardım yatağa kesin

Kızlar bugün saf Protein günüm daha hic bişey yemedim kilom cuma günüyle aynı yani acı cehre içmek şart oldu yine bana

Valla bende bukadar koşturmaya rağmen sabah 106 yı gördüm tartıda ( ama yediklerimden emin olduğumdan sıkıntı yapmıyorum kesinlikle ödemdir birde izinliyim takıma zararım olmayacağı için biraz daha rahatım Bayram sonrası kesin sıkı bir program yapacağız kızımla zaten )
Bende bitkisel çay içiyorum bugün ( kabızlıkta var yine iki gündür ) inşallah biraz faydası olurda yine 104.2yi görürüm en azından

Abowww okurken ben yoruldum banucum maşallah iyi dayanıyorsun bu kadar atraksiyona sınunda da eve gelip kuran okumuşsun ya ne güzel valla ben hemen kendimi atardım yatağa kesin

Valla aslında bende o haldeydim ama duşumu aldıktan sonra hafif uykum açılır gibi oldu birde arkadaşlarla yaptığımız Dua kardeşliğinde söz vermiştim bugün kesin okurum diye eee huyum kurusun ille o söz verildimi tutulacak öbür türlü içim rahat etmezdi

Banuşum oynakbaşım nerelerdesin sen ya.özledik seni.enerjini.maşallah yine ekşın ekşın.banuşum bende 800gr. artıdayım.cumaya azalırmı bilmemmçoj yiyorum buara.

Günaydin kizlar...bu sabah tartildim cumaya göre 500.gr artidayim..bügünde seyda coskun diyetine basladim..busefer eyer dayanabilirsem dayanmaya calisacagim...oruc tutmuyorum ..artik kisin telafi ederim ..

Banucum gecmis olsun ..ne can sikici seyler yasiyosun son günlerde....buna ragmen kurani okumaya devam ediyorsun helal sana..böbreklerinede baktir canim iyi bir doktora..

Günaydin kizlar...bu sabah tartildim cumaya göre 500.gr artidayim..bügünde seyda coskun diyetine basladim..busefer eyer dayanabilirsem dayanmaya calisacagim...oruc tutmuyorum ..artik kisin telafi ederim ..
Tatlım ramazandan sonra Şeyda coşkunun 3 günlük diyetini yap bak ben baya bi araştırdım kilo verme durduğu zaman yapılıyormuş ben haftaya salı çarşamba perşembe yapıcam çok heyecanlıyım sende dayan canım Çok iyi gelecek eminim gülhancım

Kızlar her tarafım hamur gibi vıcık vıcık mutlaka sıkılaşmalıyım
Canım sıkılaşmanın en iyi yolu pilates yapabilirsen şahane oluyo bak ben geçen sene 2 haftada inanılmaz inceldim şimdide baslicam inşallah aslında burda bi grup kurup yapabiliriz pilates kurallarimizda olur bizim grup çok iyi yaparız bence

..dayanmaya calisacagim canim...cünkü Bayrama 55 olmaliyim....sonra spora basliyacagim

Bence güzel olur...ben hergün tartilacagim bakalim hangi günde en fazla kilo verecegim
Kızlar bende varım kinoa yı yiyemem belki yulaf yerim onun yerine tatile gidene kadar yaparım şahane olur kaçındà başlarız ben ona göre kendime plan yapiyim tatilde de 5 te 5 yapicamaçık büfe seç beğen al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…