Sagol canim arkadasim..Canım ya sağolasın merak etmişssin kusura bakmayın bugünün cuma olduğunu ve zamanın nasıl geçtiğini unuttum çünkü akşama yemekli maisafirlerim vardı bütün gün temizlik ve yemekle uğraştım ayşe abla da 1 gibi vatsap dan mesaj atmış ta 5 de gördüm mesajı neyseki hallettik bı hafta ayşe ve ben artı dayuz hepinizi tebrik ediyorum önemli olan ne kadar verdiğin değil çünkü artık ideal kilonuza çok yaklaştınız iyi gidiyordunuz canım sen ve Gülhan maşallah size arkadaşlarım
Gecmis olsun canim..eyer iyi gelecekse sana izine ayril . ama kilo alip dönme dikkat et olurmuİyi akşamlar kızlar bugün bildirim yapamadım yapmak istemedim @moni kaptanım özür dilerim bi kaç gündür dizim yine çok ağrıyordu ilaca başladım tekrar o da felaket ödem yapıyo elim yüzüm şiş uyanıyorum her sabah üstüne bi de hasta olunca iki kilo fazla çıktım takıma zarar vermek istemedim çok üzgünüm ben izne ayrılmak istiyorum eğer mümkünse yoksa ayrılmakzaten şuan kilo verme anlamında dikkat ettiğim bişey yok bari takıma zararım olmasın hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Banucum cok gecmis olsun...sanada oruc iyi gelmedi ..istersen sende kisin tut...saglik herseyden önemli....dedigin gibi hedefime az kaldi....ondan sonra her yediklerime dikkat edecegim..sonra kilo alip hem kendime hem aileme zorluk yasatiyorum..aileme derken özgürce onlarlan beraber yiyemiyorum sofrada cogu zaman bulunmuyorum.. veya istedigim yemegi yapamiyorum..ister istemez bu eksikler yüzünden cocuklarda esimde etkileniyo malesef...diyetim bitsin ailemle güzel bi ziyafer cekecegim hem ben mutlu olurum hem ailem...okadar özledimki ailemle adam gibi yemek yemeyi piknik veya mangal yapmayi...o yüzden tövbeee..kesinlikle bukadar uzun bir diyetim olmayacak...
Selamün aleyküm kızlarrr
Yine tercihlerimiz için bugünde okul gezdim kızımla ama şükür listemizi belirledik ve pazartesi onaylatacağız hayırlısıylaRabbim inşallah gönlüne göre verirde 4 sene boyunca mutlu mesut gider Lisesine
Gelincede yemek faslı falan derken ancak fırsatım oldu uğramaya ( birazda temizlik yaptım üstten )
Çarşamba günü büyük görümcem bize gelecekmiş iftara ( yine emrivaki ve yine cıldırtacak beni şu uyuz yeğeniçocuk müsaitmisiniz demiyor bile direk biz o günü geliyoruz demiş eşime oda mecbur kabul ettim diyor )
Tabi öyle olunca küçük kardeşinide çağıracaktı eşim ( oda aradan çıksın hesabı tabi uğraşan benim)
Neyse ki yarın ve öbür gün temizliğe yardım edeceğine söz verdiöbür türlü kabul etmem dedim şakasına oda yuttu yemi
Aynen canım inan bende özledim rahat rahat yemek yemeyi ailemleküçük kız kaç gündür pizza sayıklıyor bende bir gece lavaşa yaparım dedim sırf canı çektiği için ama onu bile yesem kkilo olur diye tedirgin oluyorum
Valla bıktım ama benim yolum çok uzun o yüzden devam mecbur
Gel canım her zaman beklerim aslında böyle denk getirsekte tanissak keşke ne güzel olurSenin ne güzel aksesuarların var öyle kız ven size taşınıcam
Gel canım her zaman beklerim aslında böyle denk getirsekte tanissak keşke ne güzel olur
Kolay gelsin tatlımMerhaba kızlar bugün yine iftara misafirim geliyor regl olduğum için gittiğim yerleri şimdi davet ettim zor oluyor çünkü oruçlu yemek yapmak ve temizlik
Benimde bugün seyda coskun diyetinde smoothi günü ama icecekler cok berbat..icilecek gibi deyil..seyda hanim hicmi denememis bu icecekleri...ögghhhhh..Kızlar bugün sebze günüm şuana kadar iyi gidiyo siz neler yapiyosunuz
Canım ben onlardan yiyebildiklerimi yedim valla tok ta tuttu ama bence öyle senin dediğin gibi berbat olabilir,
Benimde bugün seyda coskun diyetinde smoothi günü ama icecekler cok berbat..icilecek gibi deyil..seyda hanim hicmi denememis bu icecekleri...ögghhhhh..
Bu diyeti birdaha yaparsam ki insallah gerek duymam..4.günü kendimce meyve ve sebze günü yapacagim...bugün hic güzel deyildi..3 smooothi de birbirinden bwrbatti..Canım ben onlardan yiyebildiklerimi yedim valla tok ta tuttu ama bence öyle senin dediğin gibi berbat olabilirzayıflamak için herşeyi yapıyoruz halimize bak yakında incecik olucaz
Ben bayramdan sonraki pazartesi yapıcam tatlim ama ben orada yazilanlari katı tükettim ben sevmem pek smoothiBu diyeti birdaha yaparsam ki insallah gerek duymam..4.günü kendimce meyve ve sebze günü yapacagim...bugün hic güzel deyildi..3 smooothi de birbirinden bwrbatti..
Gülhancım sen tartildin mi kaç kilo vermişsin sen çok güzel kilo veriyorsun maşallah sana canım arkadaşımBu diyeti birdaha yaparsam ki insallah gerek duymam..4.günü kendimce meyve ve sebze günü yapacagim...bugün hic güzel deyildi..3 smooothi de birbirinden bwrbatti..
Sagol canim sende cok istikrarlisin ...ama dün ve bugün diyeti bozdum.tam uymadim..bazen birsryler yeme ihtiyaci duyuyorum liste disinda...kinoa günü 800. Gr verdirmisti..grepfuit günüde 600 gr..bu sabah tartilmadim bugünde diyeti bozdum..smoothiler midemi bulandirdi..ama cuma günü tam olarak 56 olmam lazim en azindan...Gülhancım sen tartildin mi kaç kilo vermişsin sen çok güzel kilo veriyorsun maşallah sana canım arkadaşım
Olursun bence canım daha 6 gün var bende bu hafta 2 kilo vermek istiyorum salı çarşamba perşembe seyda coskun 3 günlük diyetini yapıcam herkes çok iyi kilo verdiyo yazmış 3 kilo verdiyomuş inşallah doğrudur hedefime ulaşmak için tatil öncesini belirlemiştim eğer olursa çok sevinirim sonrası dahada zor korumaya geçicem ama böyle daha mutluyum ben zayıflamak çok iyi geldi banaSagol canim sende cok istikrarlisin ...ama dün ve bugün diyeti bozdum.tam uymadim..bazen birsryler yeme ihtiyaci duyuyorum liste disinda...kinoa günü 800. Gr verdirmisti..grepfuit günüde 600 gr..bu sabah tartilmadim bugünde diyeti bozdum..smoothiler midemi bulandirdi..ama cuma günü tam olarak 56 olmam lazim en azindan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?