Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol canim arkadasim..

Gecmis olsun canim..eyer iyi gelecekse sana izine ayril . ama kilo alip dönme dikkat et olurmu

Selamün aleyküm kızlarrr

Yine tercihlerimiz için bugünde okul gezdim kızımla ama şükür listemizi belirledik ve pazartesi onaylatacağız hayırlısıyla Rabbim inşallah gönlüne göre verirde 4 sene boyunca mutlu mesut gider Lisesine

Gelincede yemek faslı falan derken ancak fırsatım oldu uğramaya ( birazda temizlik yaptım üstten )
Çarşamba günü büyük görümcem bize gelecekmiş iftara ( yine emrivaki ve yine cıldırtacak beni şu uyuz yeğeni çocuk müsaitmisiniz demiyor bile direk biz o günü geliyoruz demiş eşime oda mecbur kabul ettim diyor )
Tabi öyle olunca küçük kardeşinide çağıracaktı eşim ( oda aradan çıksın hesabı tabi uğraşan benim )
Neyse ki yarın ve öbür gün temizliğe yardım edeceğine söz verdi öbür türlü kabul etmem dedim şakasına oda yuttu yemi

Aynen canım inan bende özledim rahat rahat yemek yemeyi ailemle küçük kız kaç gündür pizza sayıklıyor bende bir gece lavaşa yaparım dedim sırf canı çektiği için ama onu bile yesem kkilo olur diye tedirgin oluyorum
Valla bıktım ama benim yolum çok uzun o yüzden devam mecbur

Canım kızın hakkında hayırlısı çok zor okul seçmek gerçekten ben şimdiki sistemi sevmiyorum biz lisedeyken birkaç okul anadolu lisesiydi şimdi her okulu Anadolu lisesi yaptılar o okullara giremefiğin zaman istediğin okula kayıt yaptırıyodun
şimdi çocuklar bakıyorum puanı başka bir ilçedeki okula tutmuş bir sürü yol gidiyor yazık ya zaten şu ülkede eğitim sistemi düzelse bir çok şey hallolur

sende bence nu izin zamanı istediğin herşeyi az az da olsa ye canım içinde kalmasın çünkü tatil dönüşü bir başla pir başla o zaman yasaklar koy kendine ama dediğim gibi şimdi biraz te gözünü ve gönlünü doyur canım ben öyle yapıyorum evet senin bünyen biraz farklıhemen sartı oluyo ama 20 kilodan fazlasını verdin yine vereceksin canım ama fikrimi söyleyim 5 lik diyette çok güzel verdin fakat diyet ertesi yarısından fazlasını geri aldın Karatay la az veriyodun ama almıyodun canım istikrarlı gidiyodu tabii yine sen bilirsin ama bence 80 e kadar Karatay sonra kilo verme durunca bi tarz şok diyet yapabilirsin

,
Kızlar bugün sebze günüm şuana kadar iyi gidiyo siz neler yapiyosunuz
Benimde bugün seyda coskun diyetinde smoothi günü ama icecekler cok berbat..icilecek gibi deyil..seyda hanim hicmi denememis bu icecekleri...ögghhhhh..

,

Benimde bugün seyda coskun diyetinde smoothi günü ama icecekler cok berbat..icilecek gibi deyil..seyda hanim hicmi denememis bu icecekleri...ögghhhhh..
Canım ben onlardan yiyebildiklerimi yedim valla tok ta tuttu ama bence öyle senin dediğin gibi berbat olabilir zayıflamak için herşeyi yapıyoruz halimize bak yakında incecik olucaz

Canım ben onlardan yiyebildiklerimi yedim valla tok ta tuttu ama bence öyle senin dediğin gibi berbat olabilir zayıflamak için herşeyi yapıyoruz halimize bak yakında incecik olucaz
Bu diyeti birdaha yaparsam ki insallah gerek duymam..4.günü kendimce meyve ve sebze günü yapacagim...bugün hic güzel deyildi..3 smooothi de birbirinden bwrbatti..

Bu diyeti birdaha yaparsam ki insallah gerek duymam..4.günü kendimce meyve ve sebze günü yapacagim...bugün hic güzel deyildi..3 smooothi de birbirinden bwrbatti..
Ben bayramdan sonraki pazartesi yapıcam tatlim ama ben orada yazilanlari katı tükettim ben sevmem pek smoothi geçen sefer 3 kiloya yakın vermiştim bakalım bu sefer nasıl sonuç alıcam ama ben çalışırken yuruyemiyorum belki koşu bandını kullanırım yada pilates yaparim

Gülhancım sen tartildin mi kaç kilo vermişsin sen çok güzel kilo veriyorsun maşallah sana canım arkadaşım

Gülhancım sen tartildin mi kaç kilo vermişsin sen çok güzel kilo veriyorsun maşallah sana canım arkadaşım
Sagol canim sende cok istikrarlisin ...ama dün ve bugün diyeti bozdum.tam uymadim..bazen birsryler yeme ihtiyaci duyuyorum liste disinda...kinoa günü 800. Gr verdirmisti..grepfuit günüde 600 gr..bu sabah tartilmadim bugünde diyeti bozdum..smoothiler midemi bulandirdi..ama cuma günü tam olarak 56 olmam lazim en azindan...

Olursun bence canım daha 6 gün var bende bu hafta 2 kilo vermek istiyorum salı çarşamba perşembe seyda coskun 3 günlük diyetini yapıcam herkes çok iyi kilo verdiyo yazmış 3 kilo verdiyomuş inşallah doğrudur hedefime ulaşmak için tatil öncesini belirlemiştim eğer olursa çok sevinirim sonrası dahada zor korumaya geçicem ama böyle daha mutluyum ben zayıflamak çok iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…