Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bugün et günüm ama saf Protein yapıyorum sabah yumurta hindi füme ve Lor yedim aksama balık yicem yarında meyve günüm sonra 3 gün Şeyda coşkun diyeti yapıcam gitsin kilolar oh mis

Yaz başladıktan sonra bi çocuğumuza rehavet çöktü yaw keşke yaz gelmeden bütün kiloları verebilseydik valla ben iyice diyet modundan çıktım ne buldum yiyoruö
Su an bende aynen senin gibiyim..yarin yine 5 te 5 e baslicam malesef baska diyetler bana iyi gelmiyo...yaz mevsiminde diyet yapilmiyormus bunuda tecrübe edindik...

Merhaba arkadaşlar iyi tatiller

Tunaydin canim selindi degilmi adin. Mezuniyetten sonra kilo aldinmi.vucudun yeni kilona alisti mi

Evet canim selin :) bazen 1 2 kilo aliyorum ama geri hemen veriyorum ramazan başi 3 kilo almiş olarak basladim ama şuan tekrar indim 55 e iyi gidiyor kilo koruma darısı sizlere canim sen nasılsın :)

Kızlar ben 2 tane çiğ börek yedim öf çok pişman oldum napcam şimdi
Ben bugün neler yedim neler..buraya yazmaya yüzüm yok. Hafta sonu bütün aile bi arada olunca yeniliyo malesef ister istemez...bana yarin 5 te 5 sart oldu yine..burda bikac gün hava serindi yine cok sicak..ve hicbirsey istedigim gibi yürümüyo..spor takiminada yazildim nasil olacaksa bilmiyorum..tansiyon yine yerlerde sürünüyo

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

İki gündür temizlikle boğuşup durdum ( bugün hatta dağ gibi ütülerimide bitirdim )
Malum yarın Kadir Gecesi eee Bayramda yakın birde eşim Annesiyle, Ablasını ve kızkardeşini iftara davet etti
Tabi bu durumda temizliği biraz erkene çektim ki hepsi bir olsun
Dün bir tek iftarı Eyüp SAhilde piknik gibi yaptık ve tabi gece 2 gibi dönünce münkün olmadı uğramaya ama aklım hep buralardaydı

Allahın izniyle çok az kaldı ve yarın kesinlikle Orucumu tutmak istiyorum Bir yandan seviniyorum Ramazanın bitmesine çünkü uyku düzeni diye birşey kalmadı bende ( ki tatilde de aynen devam eder diye düşünüyorum kuzenlerle bir araya gelince Sağ olsunlar her görüştüğümüzde gün saydıklarını bir an önce gelmemizi söylüyorlar hatta kız olan Yenge dayım sonra gelsin atla gel diyor ama valla Bayramda kocayıda bırakıp gitmiş olsam Anam yolar beni hem onlarla bayramlaşmadan gitmek olmaz

Şurada kaldı bir kaç gün sonra Allahın izniyle çok çok düzgün ilerleyip evlilik yıldönümüme kadar ( 8 Ağustos ) 99u görmek için elimden geleni yapacağım sonrada inşallah hep daha aşağıları göreceğim Allahında izniyle
Tatilden dönünce 2 hafta haftam var ki şimdi eşime söyledim aynı cümleyi oda aşkım sen Akçaydada görürsün o rakamı dedi oda farkında ödem olduğundan çünkü kilo olmuş olsa 46 beden pantalonlarımın içine giremezdim şükür hepsi hala oluyor hatta ufak ufak 44leride zorlarım diye düşünüyorum ( göbiş dışarda kalıyor ama dediğim gibi tatil sonrası mekikti, ip atlamaydı, Leslie ve Tae BO du hepsini devreye sokuyorum )
Kızımlada anlaştık Ekimde doğum günü geçtikten sonra birlikte Belediyenin Spor salonuna yazılacağız yaşı dolmadan almıyorlardı geçen sene ama bu sene doğum gününden sonra 16dan gün almış sayılıyorya ( bana göre 15 ama neyse hastane kayıtlarında bile bir yaş büyük yazıyorlar ay hesabınada göre ) Birlikte hem arkadaş oluruz hemde kilolarımızdan kurtuluruz

Insallah canim.bu sefer boslamayi dusunmuyorum ramazanda malum oruc.bayramda dikkat ederiz bayram sonrasi devam insallah.Allah kadir gecesine ermeyi nasip etti bin sukur.hepinizin kadir gecesi bol duali bereketli gecsin insallah...iyi geceler

Günaydin kizlar....yine oburluk yaptigim bir hafta sonu daha geride biraktim malesef...bu kabus nezaman bitecek bilmiyorum...en azindan hedef kiloma ulasabilsemde kendime bi sekilde düzen -denge kurabilsem...5 te 5 tende biktim acikcasi..neyseki bu hafta bildirimde bulunmayacagiz bayram nedeniyle...

günaydın tatlım bende oburluk yaptım ama şükür iki çiğ börekle kurtardım durumu tabi korkumdan tartılmadım bu hafta bildirim yokmu gerçekten bende korkuyodum annemin yemeklerini yiyip artı çıkarsam diye

kuzular günaydın bugün meyve günüm yarın yumurta günü yapmıcam şeyda çoşkun 3 günlük diyetine başlıyorum salı çarşamba perşembe yapıcam bayramdada bir gün kaçamak hakkım var diğer günler yemem bayram dönüşü şeyda çoşkunun 10 günlük diyetini yapıcam pek güvenmiyorum 10 günlük diyete ama bakalım kısmet inşallah sonuna kadar yapabilirim

bende tartilmicam korkuyorum...bu hafta cok sükür dedigim gibi bildirim yapilmicak..ben yinede 57 kilo olmaya calisacagim cuma gününe kadar...en azindan artilardan kurtulayim...

bende tartilmicam korkuyorum...bu hafta cok sükür dedigim gibi bildirim yapilmicak..ben yinede 57 kilo olmaya calisacagim cuma gününe kadar...en azindan artilardan kurtulayim...Eki Görüntüle 1581643
ben cumartesi 200 gr eksi çıkmıştım şimdi artı yoktur ama yinede korktum tartılmadım ben cumaya kadar eksi görüp bayramı telafi etmeye çalışıyım en iyisi geliboluda menüyüde belirledim annem sevmediğim bi tatlı yapıyo baklava değil çok şükür ama gelibolunun dondurmasını çok özledim baya bi abartmayı düşünüyorum dondurmadan kısmıcam zaten ekmekte yemiyorum pek bi sıkıntı olmaz

ben türkiyeye gelsem bende cok özledigim veya almanyada yiyemiyecegim seyleri yerdim..nesela maras dondurmasi yerdim bol bol...ve kokorec

ben türkiyeye gelsem bende cok özledigim veya almanyada yiyemiyecegim seyleri yerdim..nesela maras dondurmasi yerdim bol bol...ve kokorec
gülhannn keşke gelsen istanbulada gelirdin tanışırdık ne güzel olurdu büyük bi hevesle bekliyorum geleceğin günü canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…