- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Tunaydin canim selindi degilmi adin. Mezuniyetten sonra kilo aldinmi.vucudun yeni kilona alisti miGünaydın kizlarr
Su an bende aynen senin gibiyim..yarin yine 5 te 5 e baslicam malesef baska diyetler bana iyi gelmiyo...yaz mevsiminde diyet yapilmiyormus bunuda tecrübe edindik...Yaz başladıktan sonra bi çocuğumuza rehavet çöktü yaw keşke yaz gelmeden bütün kiloları verebilseydik valla ben iyice diyet modundan çıktım ne buldum yiyoruö
Merhaba arkadaşlar iyi tatiller
Tunaydin canim selindi degilmi adin. Mezuniyetten sonra kilo aldinmi.vucudun yeni kilona alisti mi
Ben bugün neler yedim neler..buraya yazmaya yüzüm yok. Hafta sonu bütün aile bi arada olunca yeniliyo malesef ister istemez...bana yarin 5 te 5 sart oldu yine..burda bikac gün hava serindi yine cok sicak..ve hicbirsey istedigim gibi yürümüyo..spor takiminada yazildim nasil olacaksa bilmiyorum..tansiyon yine yerlerde sürünüyoKızlar ben 2 tane çiğ börek yedim öf çok pişman oldum napcam şimdi
buraya takiliyorsun dimiEvet canim selin :) bazen 1 2 kilo aliyorum ama geri hemen veriyorum ramazan başi 3 kilo almiş olarak basladim ama şuan tekrar indim 55 e iyi gidiyor kilo koruma darısı sizlere canim sen nasılsın :)
buraya takiliyorsun dimi
günaydın tatlım bende oburluk yaptım ama şükür iki çiğ börekle kurtardım durumu tabi korkumdan tartılmadım bu hafta bildirim yokmu gerçekten bende korkuyodum annemin yemeklerini yiyip artı çıkarsam diyeGünaydin kizlar....yine oburluk yaptigim bir hafta sonu daha geride biraktim malesef...bu kabus nezaman bitecek bilmiyorum...en azindan hedef kiloma ulasabilsemde kendime bi sekilde düzen -denge kurabilsem...5 te 5 tende biktim acikcasi..neyseki bu hafta bildirimde bulunmayacagiz bayram nedeniyle...
bende tartilmicam korkuyorum...bu hafta cok sükür dedigim gibi bildirim yapilmicak..ben yinede 57 kilo olmaya calisacagim cuma gününe kadar...en azindan artilardan kurtulayim...günaydın tatlım bende oburluk yaptım ama şükür iki çiğ börekle kurtardım durumu tabi korkumdan tartılmadım bu hafta bildirim yokmu gerçekten bende korkuyodum annemin yemeklerini yiyip artı çıkarsam diye
ben cumartesi 200 gr eksi çıkmıştım şimdi artı yoktur ama yinede korktum tartılmadım ben cumaya kadar eksi görüp bayramı telafi etmeye çalışıyım en iyisi geliboluda menüyüde belirledim annem sevmediğim bi tatlı yapıyo baklava değil çok şükür ama gelibolunun dondurmasını çok özledim baya bi abartmayı düşünüyorum dondurmadan kısmıcam zaten ekmekte yemiyorum pek bi sıkıntı olmazbende tartilmicam korkuyorum...bu hafta cok sükür dedigim gibi bildirim yapilmicak..ben yinede 57 kilo olmaya calisacagim cuma gününe kadar...en azindan artilardan kurtulayim...Eki Görüntüle 1581643
ben türkiyeye gelsem bende cok özledigim veya almanyada yiyemiyecegim seyleri yerdim..nesela maras dondurmasi yerdim bol bol...ve kokorecben cumartesi 200 gr eksi çıkmıştım şimdi artı yoktur ama yinede korktum tartılmadım ben cumaya kadar eksi görüp bayramı telafi etmeye çalışıyım en iyisi geliboluda menüyüde belirledim annem sevmediğim bi tatlı yapıyo baklava değil çok şükür ama gelibolunun dondurmasını çok özledim baya bi abartmayı düşünüyorum dondurmadan kısmıcam zaten ekmekte yemiyorum pek bi sıkıntı olmaz
gülhannn keşke gelsen istanbulada gelirdin tanışırdık ne güzel olurdu büyük bi hevesle bekliyorum geleceğin günü canım arkadaşımben türkiyeye gelsem bende cok özledigim veya almanyada yiyemiyecegim seyleri yerdim..nesela maras dondurmasi yerdim bol bol...ve kokorec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?