Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum cok gecmis olsun...sanada oruc iyi gelmedi ..istersen sende kisin tut...saglik herseyden önemli....dedigin gibi hedefime az kaldi....ondan sonra her yediklerime dikkat edecegim..sonra kilo alip hem kendime hem aileme zorluk yasatiyorum..aileme derken özgürce onlarlan beraber yiyemiyorum sofrada cogu zaman bulunmuyorum.. veya istedigim yemegi yapamiyorum..ister istemez bu eksikler yüzünden cocuklarda esimde etkileniyo malesef...diyetim bitsin ailemle güzel bi ziyafer cekecegim hem ben mutlu olurum hem ailem...okadar özledimki ailemle adam gibi yemek yemeyi piknik veya mangal yapmayi...o yüzden tövbeee..kesinlikle bukadar uzun bir diyetim olmayacak...

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim
Başlangıç kilo:66.9
Gecen hafta:58.0
Bu hafta:57.6
Fark:-400 gr
%0.69
inşallah Yüzdeyi dogru hesaplamisimdir az ama olsun bu hafta hep evdeydim geç kalktım sanırım onun dezavantaji oldu ama ben mutluyum eksi görmek çok iyi geliyo önümüzdeki hafta 2 kilo vermem lazım inşallah veririm kızlar bayramda 55 olmayı çok istiyorum

hayırlı cumalar kelebekler

***8.TAKIM 421.ETAP**

Adayaren38(61,2/ / /% )
perihan00( 57,4 / /0/% )
kblyelf (54,/ / /% )
ayseemr(68,5/ / /% )
Eddoras(77,2/ / /% )
Glbrs(/58,0/ / /% )

8. Takım ortalaması :%

***8.TAKIM 421.ETAP**

Adayaren38(61,2/ / /% )
perihan00( 57,4 / 56,8/0,6/% 1,05)
kblyelf (54,/ / /% )
ayseemr(68,5/69,0 / -0,5/% -0,739)izinli
Eddoras(77,2/ / /% )
Glbrs(/58,0/ 57,6/ 0,4/% 0,69)

kızlar kiloları bildirin listeyi hazırlıyorum

karatayı denemedim benim karatay hakkında beynimde kalan ekmek yok.spor olarak ip atlama yapamıyorum mekik ve yürüyüşü ramazandan sonraya bıraktım zayıflama programımı valla ramazanda çok zor.hele susuzluk

hayırlı cumalar kelebekler

***8.TAKIM 421.ETAP**

Adayaren38(61,2/ / /% )
perihan00( 57,4 / /0/% )
kblyelf (54,/ / /% )
ayseemr(68,5/ / /% )
Eddoras(77,2/ / /% )
Glbrs(/58,0/ / /% )

sanada hayirli cumalar kaptan

***8.TAKIM 421.ETAP**

Adayaren38(61,2/ 61,4/ -0,2/%-0,33 )
perihan00( 57,4 / 56,8/0,6/% 1,05)
kblyelf (54,9/0 / 0/%0 )kilo bildirmedi
ayseemr(68,5/69,0 / -0,5/% -0,73)izinli
Eddoras(77,2/77,0 /0,2 /%0,26 )
Glbrs(/58,0/ 57,6/ 0,4/% 0,69)

8. Takım ortalaması :% 0,16

dn:adayeren kilosunu telefonla bildirmiştir.

Gülşen bildirim yapmadı bişey mi oldu acaba canım gelirdi mutlaka ama merak ettim şimdi

Canım ya sağolasın merak etmişssin kusura bakmayın bugünün cuma olduğunu ve zamanın nasıl geçtiğini unuttum çünkü akşama yemekli maisafirlerim vardı bütün gün temizlik ve yemekle uğraştım ayşe abla da 1 gibi vatsap dan mesaj atmış ta 5 de gördüm mesajı neyseki hallettik bı hafta ayşe ve ben artı dayuz hepinizi tebrik ediyorum önemli olan ne kadar verdiğin değil çünkü artık ideal kilonuza çok yaklaştınız iyi gidiyordunuz canım sen ve Gülhan maşallah size arkadaşlarım

Canım merak ettim seni şükür iyisin çok yorma kendini arkadaşım arti hiç önemli değil sen halledersin eminim tatlım

İyi akşamlar kızlar bugün bildirim yapamadım yapmak istemedim moni kaptanım özür dilerim bi kaç gündür dizim yine çok ağrıyordu ilaca başladım tekrar o da felaket ödem yapıyo elim yüzüm şiş uyanıyorum her sabah üstüne bi de hasta olunca iki kilo fazla çıktım takıma zarar vermek istemedim çok üzgünüm ben izne ayrılmak istiyorum eğer mümkünse yoksa ayrılmak zaten şuan kilo verme anlamında dikkat ettiğim bişey yok bari takıma zararım olmasın hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum

Geçmiş olsun canım öyle üzülme hemen biz hep yanındayız arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…