Tatlım tebrik ederim hedefine ulaşmana çok az kaldıGünaydin kizlar...
Baslangic kilom 70,5
Gecen hafta 57,4
Bu hafta 56,8
fark -- 600 gr
Yüzdesi % 1,05
Cok sagol canim bende seni tebrik ederim. .sende eksidesin bu haftaTatlım tebrik ederim hedefine ulaşmana çok az kaldı
Canım eminim dengeli beslenerek çok güzel kilolar verip birazda sporla destekleyip ölcülerinide ufaltabilirsin
O yüzden hiç canını sıkma canım6lı rakamları bile gördüğün an çok daha güzel motive olursun ve sonrasıda çorap söküğü gibi gelir
Bilmiyorum daha evvel Karatayı denedinmi ama en azından çok azda olsa uymaya çalışırsan ( Ramazanda zor oluyor uzun süre açlıklardan yoksa karatay hiç zor değil ) eminim çok güzel sonuç alırsın
Birde spora birden yüklenme bezginlik geliyor o zaman ( haftada bir günle başla yada her gün 15dakika gibi )
İp atlamak çok iyi geliyormuş zayıflamak için ama spor sütyeni şartyoksa çistalar haften sarkma yapabilirmiş gerçi ben atladığımda sıkı sıkı tutuyorum cistalarımı görüntü çok komik oluyor ama çok iyi geliyormuş öyle diyorlar ( ben bayram sonrası hemen sağlam bir program yapacağım kendime ama ilk önce bir 5de 5 yapıp şu ödemlerimden kurtulayım )
sanada hayirli cumalar kaptanhayırlı cumalar kelebekler
***8.TAKIM 421.ETAP**
Adayaren38(61,2/ / /% )
perihan00( 57,4 / /0/% )
kblyelf (54,/ / /% )
ayseemr(68,5/ / /% )
Eddoras(77,2/ / /% )
Glbrs(/58,0/ / /% )
8. Takım ortalaması :%
hayırlı cumalar kelebekler
***8.TAKIM 421.ETAP**
Adayaren38(61,2/ / /% )
perihan00( 57,4 / /0/% )
kblyelf (54,/ / /% )
ayseemr(68,5/ / /% )
Eddoras(77,2/ / /% )
Glbrs(/58,0/57.6 / -0.4/% 0.69)
8. Takım ortalaması :%
Ben ilgileniyorum canim...Kızlar bildirim yapmayanlar var yine ceza alıcaz bu gidişle
Gülşen bildirim yapmadı bişey mi oldu acaba canım gelirdi mutlaka ama merak ettim şimdiBen ilgileniyorum canim...
Gülşen bildirim yapmadı bişey mi oldu acaba canım gelirdi mutlaka ama merak ettim şimdi
Canım merak ettim seni şükür iyisin çok yorma kendini arkadaşım arti hiç önemli değil sen halledersin eminim tatlımCanım ya sağolasın merak etmişssin kusura bakmayın bugünün cuma olduğunu ve zamanın nasıl geçtiğini unuttum çünkü akşama yemekli maisafirlerim vardı bütün gün temizlik ve yemekle uğraştım ayşe abla da 1 gibi vatsap dan mesaj atmış ta 5 de gördüm mesajı neyseki hallettik bı hafta ayşe ve ben artı dayuz hepinizi tebrik ediyorum önemli olan ne kadar verdiğin değil çünkü artık ideal kilonuza çok yaklaştınız iyi gidiyordunuz canım sen ve Gülhan maşallah size arkadaşlarım
Geçmiş olsun canım öyle üzülme hemen biz hep yanındayız arkadaşımİyi akşamlar kızlar bugün bildirim yapamadım yapmak istemedimmoni kaptanım özür dilerim bi kaç gündür dizim yine çok ağrıyordu ilaca başladım tekrar o da felaket ödem yapıyo elim yüzüm şiş uyanıyorum her sabah üstüne bi de hasta olunca iki kilo fazla çıktım takıma zarar vermek istemedim çok üzgünüm ben izne ayrılmak istiyorum eğer mümkünse yoksa ayrılmak zaten şuan kilo verme anlamında dikkat ettiğim bişey yok bari takıma zararım olmasın hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Saol canım benim, biraz kendime gelmem lazım böylesi daha iyi olacak gibiGeçmiş olsun canım öyle üzülme hemen biz hep yanındayız arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?