Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar saf Protein günü bitti bu saatten sonra sadece yeşil çay limonlu su falan içerim günün özeti
bi tane bardak çorba yayla pirinclerini yemedim
bir parça biftek bir kase yoğurt
bir fincan yeşil çay
sakızlı şekersiz türk kahvesi
6 bardak su
yayla çorbası saf Protein gününe uygun değil biliyorum ama midem çok bulandi et ve yumurta yiyemedim yarın 5 te 5 yapıyorum yine patateslerimi haşlıcam akşama

bende grapruit yumurta günümü bitirdim..1 saat yürüyüsümüde yaptim ve simdi kofeinsiz sütlü ve tatlandirici ile neskafe iciyorum.....yarin mantar ve somon baligi günü

Kızlar sizce sebze gününde sadece salatalık yesem nasıl olur tok tutar mı acaba

Merhaba kızlar menüyü yazıp geçmiş yapıcam

sabah
domates salatalık
1 kk peynir
10 tane patates Kızartması

öğle
1/4 lahmacun

akşam
3 çatal karpuz
1 kase çorba
1/2 kase cacık

ara
10 tane kiraz

2 lt su
yarım saat yürüyüş
4 bardak yeşil çay ve limonlu tarçınlı su

Ama çok çabuk o vermeliyim bide yarın patates günüm ama dondurma ödülü vericem kendime ertesi gün telafi etmeliyim

Canım hızlı kilo vermek istiyorsatatlım ndurma yeme ama ben artık hızlı kilo vermen taraftarı değilim bence kalan 5 kilonu spor diyet eşliğinde verip sıkılaşmalısın spora başladın mı bu arada
mutlaka başla tatlım benim son 6 kilomu kusa vadede değilde 2 ayda eylül e kadar spor ile vermeyi düşünüyorum

bende grapruit yumurta günümü bitirdim..1 saat yürüyüsümüde yaptim ve simdi kofeinsiz sütlü ve tatlandirici ile neskafe iciyorum.....yarin mantar ve somon baligi günü

Canım sen tekrar Şeyda diyetine mi başladın somon gününde miden bulanmıştı diye hatırlıyorum eğer kuralları katı değilse farklı bir balık tüketsen olmaz mı

Ben şimdi inşallah bayrama kadar 55 olup sonrasında tatile kadar 52 olmak istiyorum tatil Sonrası spora baslicam canım ben yavaş yavaş verirsem kacamak yaparım huyumuz bildiğim için hemen kilomu verip spor ve korumaya geçicem tatlım inşallah başarılı olurum

Canım sen tekrar Şeyda diyetine mi başladın somon gününde miden bulanmıştı diye hatırlıyorum eğer kuralları katı değilse farklı bir balık tüketsen olmaz mı
Diyet listesinde öyle yaziyo..bende uymaya calisiyorum canim..uzun zamandir yemedigim icin belki sorun yasamam..baska balikta olurmu bilmiyorum.

Inşallah canım inanıyorum sana yapacaksın inşallah o zaman dediğin gibi yap kiloları verince spora asıl ben 1 aydır bıraktığım için yüzmeyi çok az verdim ama bayramdan sonra fitness ve yüzme tam gaz olacak ve orda baya bi veririm diye düşünüyorum ilk hedefim şu 5 li rakamları görüp sonra 55 e inmek

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür yine bir yoğunluktur gidiyor
Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okul bahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )

Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı ) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadı sanırım yine insülin direncim tetiklendi
Bugün yine oruç tutmama izin vermediler cidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye

Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okul bulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu ) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )
Arkadaşlarıda gelecek sanırım ( yani yine şöförlük yapacağım hatunlara )

Kızlar sizce sebze gününde sadece salatalık yesem nasıl olur tok tutar mı acaba

Bencede sadece salatalık tok tutmaz canım en azından yanına biraz domates yada marul ekleki daha tok tutsun

Günaydin kizlar...
Baslangic kilom 70,5
Gecen hafta 57,4
Bu hafta 56,8
fark -- 600 gr
Yüzdesi % 1,05

Harikasın canım valla çok az kaldı hedefine darısı benim başıma
Gerçi şu ara yine tartı nanik yapıyor ama eminim tatilden sonra hemen bir 5de 5 yapıp yine eski rakamımı görürüm ( tabi tatildede bol bol yürüyüp yüzünce eksiler görürüm )
Oruç tutmadığım günler suyu çoğaltmaya çalışıyorum ama kız oruçlu oluncada onun yanında canı çeker diye fazla içemiyorum yada yiyemiyorum vicdanım el vermiyor

Gunaydin kizlar olculerimi bildiricem demistim vucudumun son hali Goğus 100 cm+bel 100 cm+kalça 100 cm +boy 157 cm +kilo 70.90 kg
yag orani 43.60+su orani 42.60

Durum kötu
baslangic kilom 70.90

Canım eminim dengeli beslenerek çok güzel kilolar verip birazda sporla destekleyip ölcülerinide ufaltabilirsin
O yüzden hiç canını sıkma canım 6lı rakamları bile gördüğün an çok daha güzel motive olursun ve sonrasıda çorap söküğü gibi gelir

Ykrumlarinizi bekliyorun sizce hangi diyet olmali 3 4 gunden fazla diyet yspamiyorum

Bilmiyorum daha evvel Karatayı denedinmi ama en azından çok azda olsa uymaya çalışırsan ( Ramazanda zor oluyor uzun süre açlıklardan yoksa karatay hiç zor değil ) eminim çok güzel sonuç alırsın
Birde spora birden yüklenme bezginlik geliyor o zaman ( haftada bir günle başla yada her gün 15dakika gibi )
İp atlamak çok iyi geliyormuş zayıflamak için ama spor sütyeni şart yoksa çistalar haften sarkma yapabilirmiş gerçi ben atladığımda sıkı sıkı tutuyorum cistalarımı görüntü çok komik oluyor ama çok iyi geliyormuş öyle diyorlar ( ben bayram sonrası hemen sağlam bir program yapacağım kendime ama ilk önce bir 5de 5 yapıp şu ödemlerimden kurtulayım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…