bende grapruit yumurta günümü bitirdim..1 saat yürüyüsümüde yaptim ve simdi kofeinsiz sütlü ve tatlandirici ile neskafe iciyorum..Kızlar saf Protein günü bitti bu saatten sonra sadece yeşil çay limonlu su falan içerim günün özeti
bi tane bardak çorba yayla pirinclerini yemedim
bir parça biftek bir kase yoğurt
bir fincan yeşil çay
sakızlı şekersiz türk kahvesi
6 bardak su
yayla çorbası saf Protein gününe uygun değil biliyorum ama midem çok bulandi et ve yumurta yiyemedim yarın 5 te 5 yapıyorum yine patateslerimi haşlıcam akşama
Pek sanmiyorum canim.ben sebze gününde genelde dondurulmus karisik sebze yiyorum..hem sikici olmuyor hem fazla acikmiyordumKızlar sizce sebze gününde sadece salatalık yesem nasıl olur tok tutar mı acaba
Ama çok çabuk kilo vermeliyim bide yarın patates günüm ama dondurma ödülü vericem kendime ertesi gün telafi etmeliyimPek sanmiyorum canim.ben sebze gününde genelde dondurulmus karisik sebze yiyorum..hem sikici olmuyor hem fazla acikmiyordum
Ama çok çabuk o vermeliyim bide yarın patates günüm ama dondurma ödülü vericem kendime ertesi gün telafi etmeliyim
Kızlar sizce sebze gününde sadece salatalık yesem nasıl olur tok tutar mı acaba
bende grapruit yumurta günümü bitirdim..1 saat yürüyüsümüde yaptim ve simdi kofeinsiz sütlü ve tatlandirici ile neskafe iciyorum.....yarin mantar ve somon baligi günü
Ben şimdi inşallah bayrama kadar 55 olup sonrasında tatile kadar 52 olmak istiyorum tatil Sonrası spora baslicam canım ben yavaş yavaş verirsem kacamak yaparım huyumuz bildiğim için hemen kilomu verip spor ve korumaya geçicem tatlım inşallah başarılı olurumCanım hızlı kilo vermek istiyorsatatlım ndurma yeme ama ben artık hızlı kilo vermen taraftarı değilim bence kalan 5 kilonu spor diyet eşliğinde verip sıkılaşmalısın spora başladın mı bu arada
mutlaka başla tatlım benim son 6 kilomu kusa vadede değilde 2 ayda eylül e kadar spor ile vermeyi düşünüyorum
Diyet listesinde öyle yaziyo..bende uymaya calisiyorum canim..uzun zamandir yemedigim icin belki sorun yasamam..baska balikta olurmu bilmiyorum.Canım sen tekrar Şeyda diyetine mi başladın somon gününde miden bulanmıştı diye hatırlıyorum eğer kuralları katı değilse farklı bir balık tüketsen olmaz mı
Ben şimdi inşallah bayrama kadar 55 olup sonrasında tatile kadar 52 olmak istiyorum tatil Sonrası spora baslicam canım ben yavaş yavaş verirsem kacamak yaparım huyumuz bildiğim için hemen kilomu verip spor ve korumaya geçicem tatlım inşallah başarılı olurum
Kızlar sizce sebze gününde sadece salatalık yesem nasıl olur tok tutar mı acaba
Günaydin kizlar...
Baslangic kilom 70,5
Gecen hafta 57,4
Bu hafta 56,8
fark -- 600 gr
Yüzdesi % 1,05
Gunaydin kizlar olculerimi bildiricem demistim vucudumun son hali Goğus 100 cm+bel 100 cm+kalça 100 cm +boy 157 cm +kilo 70.90 kg
yag orani 43.60+su orani 42.60
Durum kötu
baslangic kilom 70.90
Ykrumlarinizi bekliyorun sizce hangi diyet olmali 3 4 gunden fazla diyet yspamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?