Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gülhannn keşke gelsen istanbulada gelirdin tanışırdık ne güzel olurdu büyük bi hevesle bekliyorum geleceğin günü canım arkadaşım
Insallah canim kismet olursa görüsürüz.. Benim vatanim gibisi varmi oranin deniz kokusu yetiyo insana...gerci kendi memleketimide cok özledim.oranin denizi falan yok ama yozgatta güzel...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Rabbim şükür KAdir gecesinede kavuşturdu bizleri İnşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bu gece edeceğimiz tüm duaları, okuyacağımız tüm kuranları ve kılacağımız tüm namazları kabul eder ve bizleri bu gecenin sabahında duaları kabul olmuş ve bağışlanmış olarak uyanmayı nasip eder .....Aminnnnnn

Bugün iftara Annemlerdeyiz ( tabiki bende oruçluyum ) hatta kızkardeşim çocukları Annem parkta oyalarken bizde bizim Sosyete pazarını bir gezelim diyoruz gerçi oruçlu oruçlu zor olur ama şöyle bir dolanıp tekrar parka döneriz Normalde her Kandil yada Kadir gecesi eşimin Amcasında olurduk iftara ama bu sene eşim nedense yok gitmeyelim dedi Artık nereden estiyse ( ben Amcaoğluna kızdığındanmı dediğimde sinirlenip ne alaka dedi, halaları falan yokmuş diye gitmek istemiyormuş )
O yüzden saat 6ya doğru ben çocuklarla amcasına geçeceğim ( eşim işten direk gelirim ben bir yarım saat oturur kaçarız diyor ) oradan Annemlere geçip iftarımızı yapacağız ve en son KVye geçeceğiz

Gecede Allahın izniyle Ailecek kuran okuyacağız
Normalde ben zaten hep okurdum eşimde sağ olsun biz evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun ayağına yatıp hiç eline kuran almıyordu ( zaten ufakken öğrenmiş sonra KV hiç üzerine düşmemiş oda biz evlenmeden seneler önce bırakmış kuran okumayı ) Geçenlerde rest çektim hepsine madem bir aileyiz sadece benim kuran okumamla olmaz bundan sonra birlikte okuyacağız diye hatta bundan sonra her perşembe gecesi o televizyon kapanacak ve herkes en azından bir Yasin okuyacak dedim tabi hepsi itiraz etmeden kabul etti inşallah istikrarlı birşekilde devam ettirebilirim bu kararımı

maşallah sana kuzum allah kabul etsin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin şükür rabbime sizleri tanıdım hepiniz çok temiz yürekli insanlarsınız canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız

Insallah canim kismet olursa görüsürüz.. Benim vatanim gibisi varmi oranin deniz kokusu yetiyo insana...gerci kendi memleketimide cok özledim.oranin denizi falan yok ama yozgatta güzel...

Yozgat mısın canım benim annemde yozgat lı Boğazlıyan lo zaten Yozgat'ın çoğu almanyaya göç etmiş benim dedem de almanyada çalışmış şuan 2 ddayım ailesiyle yıllardır ordalar

Maşallah size canım eşinin de kuran okuması çok güzel valla çocuklar ne güzel örnek alır
benim eşim de ramazan gireli 5 vakit namaza başladı normalde sadece cuma namnamazına giderdi oda bazen kaytarırdı ama ramazan da bi haller oldu bi akrabası ile tanıştı eşimi sohbete götürdü falan maşallah hiç namazını aksaymadı 27 gündür şok içindeyim benim kıyafetkerime falan da pek karışmazdı ufaktan şunu giymesen bı dar değil mi falan demeye başladı hoşuma gitti doğrusu hatta bir gece oturdu sabahakadar namaz kılıp tövbe etti günahları için inşallah böyle devam eder de beni de çekip çevirir ben de 2 yıl depresyon halimden sonra senenin başında tekrar namaza başlamıştım ama tam huşu ile kılmıyodum açıkçası bunu ramazan bana ve eşime çok iyi geldi valla bin şükür bugün oruç değildim malesef reglimin son günüydü bitti zaten duş alıp namaz kılıcam akşam inşallah kuran da okurum kızlar birbirimize de dua edelim hem şu kilolar için hem de genel ismimizi söyleyelim lütfen bende sizlere dua edicem inşallah

.
Yozgat mısın canım benim annemde yozgat lı Boğazlıyan lo zaten Yozgat'ın çoğu almanyaya göç etmiş benim dedem de almanyada çalışmış şuan 2 ddayım ailesiyle yıllardır ordalar
Evet canim yozgatliyim .benimde bi teyzem yerköyde yasio...ama orayi pek sevmiyorum..yani yerköyü...anne babamda zaten ankaraya gidiyorlar izine gittikce..akrabalarin bircogu ankarada

maşallah sana kuzum allah kabul etsin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin şükür rabbime sizleri tanıdım hepiniz çok temiz yürekli insanlarsınız canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız

Canım nu arada sen ipek kirpiği yaptırdınmı bende ddüşünmeye başladım da zor bir işlem mi acaba araştırdın mı

Canım nu arada sen ipek kirpiği yaptırdınmı bende ddüşünmeye başladım da zor bir işlem mi acaba araştırdın mı
Yaptırmadim tatlım yaptıran biri olsa sorucam ama şöyle bişey buldum sephora ve sevilde 3 aylık kirpik varmış bi onlarada bakıcam sanada yazarım mutlaka tatilden önce bakarım yada ipek kirpik taktıririm haber veririm mutlaka arkadaşım

Kızlar meyve gününü bitirdim çok şükür yarın seyda coskun diyeti 1.gün hedef 3 günde 3 kiloymus bakalım ben kaç kilo vericem yarın yulaf ve çilek günü hepinizi öpüyorum

Canım netten ben biraz araştırdım da gözünü ovuşturmaman yüz üstü yatmaman yağ bazlı makyaj temizleyici kullanmaman gerekiyomuş birde yorum yazanlar kirpik diplerinde birkaç hafta sonra ağrı hissederler olmuş burda Sevil var ben bi sorayım şu 3 aylık kirpik nasıl oluyo

O zaman ipek kirpik yaptirmayalim canım bide kirpiklerimiz dökülür falan allah korusun takma kirpik alırız yada iyi bi rimel araştırır onu alırız aslında lancome çok iyi ben onu kullaniyorum dene bi bence canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Malum Kadir gecesi olunca olan yoğunluğum dahada arttı
Sabah küçük kuzumla bir sosyete pazarımızı dolaştık, dönüşte kızkardeşim ve Annemle Çocuk parkında buluşup çocukları eğlendirdik ( tabi oruçlu olunca daha bir zor geldi ama neyse )

Büyük kızımın tercihlerinide onaylattık bugün şükür İNşallah Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm öğrencilere gönüllerindeki okulları nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eşim şirketten erken çıkıncada hemen önce Amcasına sonrada KVye gittik Kandilleşmek için dönüştede Anneme iftara yetiştik (2 dakika kala )
İftardan sonrada kızım ve eşim Teraviye gitmek istedikleri için oyalanmadan eve döndük ve baba kız camideyken bende oturup kuranımı okuyayım duamı edeyim dedim
Şükür dilediğim gibi okuyabildim Yasin, Amme, Tebareke, Duhan, Fetih ve Rahman surelerini okudum ve sonrasında bol bol duamı ettim
RAbbim inşallah okuduğumuz tüm kuranların, ettiğimiz tüm dualarının hatrına bu gece bizi boş çevirmez ve tüm dualarımız kabul olur ve hep birlikte tez zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kandiliniz mübarek olsun kizlar Rabbim bu gecede ettiğimiz bütün dualari kıldığımız namazlari okudugumuz Kuran lari kabul etsin inşallah ve bizi de bağışladığı kullarından eylesin
Amiiiiiiinnn

...
günaydın kızlar bugün çilek ve yulaf günü şeyda çoşkun diyeti 1. günümdeyim
günaydin canim ..bende yine 5 günlük diyete basladim mecburi olarak..bugünde benim patates günüm..ne olduysa bana kendimi durduramiyorum..sürekli sabah aksam birseyler yiyorum..3,5 aydir diyetteyim bukadar oburlasmamistim...orucunda etkisi oldu sanirim...bugün baslamasam bu ay sonunda 65 kiloyu tekrar görürüm kesin

Canim tam hedef kiloya gelene kadar insan böyle oburlasiyo bazen ama şimdi sen tam hedef kilona gel üstüne çıkmaya korkuyosun tekrar diyet yapmak istemedigin için ama şuan zaten diyettesin nasilsa veririm diye daha rahat davraniyosun az kaldi canim sık dişini sonra spora devammm beraber

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bugün sanki daha bir sıcak İstanbul Resmen sıcaktan bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Yarın malum görümcemler ve KV iftara gelecekler ve benim bugün bir sürü işim var ama canım hiç istemiyor tabi kaçarım yok mecbur yapacağım

İşlere girişmeden ( sabah uyandığımda biraz yaptım tabi ) biraz sizlere bir bakayım dedim
Biraz mutfakta işim var birde silip süpüreceğim Aslında en fazla 2 saatlik işim var ( çamaşır falanda serilecek ve bir iki parça ütü yapacağım )
Daha sonra küçük kuzuyu yıkayıp bende duşumu alır hazırlanıp eşimin yanına şirkete giderim hazır patronda yokken eşimle biraz baş başa sohbet ederiz sonrada birlikte mutfak alışverişimi yapar döneriz

Sagol canim bu güzel sözlerin icin..son kilolari vermek gercekten zor galiba..dedigin dogru bencede..piskolojik bir durum olsa gerek ama bununda üstesinden gelcem ..o 55 kiloya inilecek..55 rakamini görecegim tartida.ondan sonra bisekilde dengeliyecegim ..normal beslenip bünye alisacak mecbur o kloya...

kolay gelsin canımbanum sana bişey sorcam kırlent kumaşı alıcam ben ama hani english home da göbeği güllü kuşlu kırlentler varya onlardan istiyorum büyük kırlent lazım ban dışardada bulmaıyorum küçük hep bide çok pahalı ben kumaşı alıcam annem dikicek sağolsunsen eminönünü biliyomusun ben çok gitmedim hatta hiç gitmedim gibi iki kere gittim bilmeyince çok gezmeden geri döndüm böyle kumaş bulabileceğim yerler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…