- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çok teşekkür ederim canım artık bi gün gitmek nasip olursa gidicem bide pazar günleri açıkmı buralar tatlımCanım Eminönüne gittiğinde mahmutpaşadaki trafiğe kapalı alışveriş Caddesini biliyormusunorada Kürkçü Han var Havlular nevresimler falan satılıyor orada kumaşta var
Birde Sana bir yer tarif edeyim orası desen komple kumaşcılarla dolu hatta Tacın kumaşları bile var ve nevresimlikler bile çok daha ucuza geliyor
Eminönündeki eski postane var büyükOnun bir üst sokağı komple kumaşcılarla dolu ve çok değişik renkler ve desenler var Ben o sokaktan her geçtiğimde eşime diyorum bir gün şuraya bol parayla gelip dalacağım kumaşlara diye
kolay gelsin canımbanum sana bişey sorcam kırlent kumaşı alıcam ben ama hani english home da göbeği güllü kuşlu kırlentler varya onlardan istiyorum büyük kırlent lazım ban dışardada bulmaıyorum küçük hep bide çok pahalı ben kumaşı alıcam annem dikicek sağolsun sen eminönünü biliyomusun ben çok gitmedim hatta hiç gitmedim gibi iki kere gittim bilmeyince çok gezmeden geri döndüm böyle kumaş bulabileceğim yerler varmı?
canım çok güzelmiş koltukların bende akşam foto atıyım benim arkasında iki tane dayanma yeri büyük parça onların yerine 6 tane falan büyük kırlentler istiyorum ama belki koltuklarımıda kaplatabilirim biri açık mavi biri açık pembe olsun istiyorum eğer eşim istemezsede kırlentlerimi şöyle yapıcam bir fuşya bi açık pembe bi açık mavi diğer üçü desenli kuşluları çok seviyorum küçük kırlent düşünürsen madame cocodan internetten al canım çok uygundu geçen hafta baktım ben çok güzeller ben oraya bayılıyorum ama indirimleri takip etmek lazım yoksa çok pahalı oluyoAyy canım bende aynen büyük kırlentlerimi değiştirmek istiyorum English homes daki kırlentler indirime değil ama gerçekten güzeller benim yastıklarımın boyu 55 w 55 falan hiç hazır bu boyutta bulamadım sanırım bende kumaş alıp diktiricem keşke istanbulda olsaydım orda çok farklı yerler vardır burda birkaç kumaşçı sadece resmini de göndereyim bana öneride bulunun hangi renkler yapabilirimEki Görüntüle 1583029 Eki Görüntüle 1583030
canım çok güzelmiş koltukların bende akşam foto atıyım benim arkasında iki tane dayanma yeri büyük parça onların yerine 6 tane falan büyük kırlentler istiyorum ama belki koltuklarımıda kaplatabilirim biri açık mavi biri açık pembe olsun istiyorum eğer eşim istemezsede kırlentlerimi şöyle yapıcam bir fuşya bi açık pembe bi açık mavi diğer üçü desenli kuşluları çok seviyorum küçük kırlent düşünürsen madame cocodan internetten al canım çok uygundu geçen hafta baktım ben çok güzeller ben oraya bayılıyorum ama indirimleri takip etmek lazım yoksa çok pahalı oluyo
canım çok güzelmiş koltukların bende akşam foto atıyım benim arkasında iki tane dayanma yeri büyük parça onların yerine 6 tane falan büyük kırlentler istiyorum ama belki koltuklarımıda kaplatabilirim biri açık mavi biri açık pembe olsun istiyorum eğer eşim istemezsede kırlentlerimi şöyle yapıcam bir fuşya bi açık pembe bi açık mavi diğer üçü desenli kuşluları çok seviyorum küçük kırlent düşünürsen madame cocodan internetten al canım çok uygundu geçen hafta baktım ben çok güzeller ben oraya bayılıyorum ama indirimleri takip etmek lazım yoksa çok pahalı oluyo
bence nasıl yap biliyomusun zemin aynı kalsın açık pembe açık mavi bi tanede yine iki ton içinde olan çiçekli kırlent al şahane olur bide böyle aksesuarları açık pembe ve mavi yapEvet canım bende bi ev Dekorasyon sitesinde mavi ve pembenin kombine edildiği koltuk takımı görmüştüm acaba zemin aynı kalıp mavi ve pembe birde desenli yastık yüzleri alsam nasıl olur çok mu karışık olur
canım evet millet çok bakımlı ama fondeton falan ne kadar iyi marka olsada cildinin nefes almasını engelliyor ben öyle ağır makyajları özel günlerde yapıyorum benim de canım fena halde ksşlarıma sıkıldı önceden çok gür ve sıktı yani 2 seneye kadar şimdi resmen saçım gibi dökülüyor hatta Kaş kalemi farı falan aldım onları kullanınca daha seyreldi Saraçoğlu sarımsak ve badem yağını tavsiye ediyo ıona başlıcam
kızlar ben bu kim kardashian makyajına çok taktım artık takma kirpik falan kullanıcam hep fondöten pudra sabitleyici hepsini kullanıcam bakıyorum dışarda kadınlar çok bakımlı utanıyorum valla
ayyy bizede öğretsenee canım ne güzel olur valla ben şu kntürleme işini denicem zatenKiz bide kim kardashian cilt makyaji varya ben hep o tarz yapıyorum cilt makyajimi yüz kontürleyerek yani cildim biraz problemli o yüzden fondoten de hep kullanıyorum ama fondoten de makyaji çok profosyonel gösteriyobi alistim birakamiyorum makyaj yapmak hobim benim resmen ama abarti degil tabi
ayyy bizede öğretsenee canım ne güzel olur valla ben şu kntürleme işini denicem zaten
Kızlar nasılsınız özledim sizi
benimde bugün sebze günüm..senin diyetinin sonucunu bende merak ediyorum..keskem seyda hanimin 10 günlük diyetinide bozmadan sabirli bi sekilde bitirebilsek..ama cok uzun oldugu icin dayanamiyoruz..Kızlar bugün yumurta ve ananas günüm bakalım neler olacak yarindan sonra
Ben bayramdan sonra bi daha denicem canım bakalım 10 günlük diyete dayanabilecekmiyim.
benimde bugün sebze günüm..senin diyetinin sonucunu bende merak ediyorum..keskem seyda hanimin 10 günlük diyetinide bozmadan sabirli bi sekilde bitirebilsek..ama cok uzun oldugu icin dayanamiyoruz..
bende birdaha denicem canim ama smoothi gününü atlayalimmi sence yoksa kati olarakmi yiyelim sebze ve meyveleri...Ben bayramdan sonra bi daha denicem canım bakalım 10 günlük diyete dayanabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?