Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım Eminönüne gittiğinde mahmutpaşadaki trafiğe kapalı alışveriş Caddesini biliyormusun orada Kürkçü Han var Havlular nevresimler falan satılıyor orada kumaşta var

Birde Sana bir yer tarif edeyim orası desen komple kumaşcılarla dolu hatta Tacın kumaşları bile var ve nevresimlikler bile çok daha ucuza geliyor
Eminönündeki eski postane var büyük Onun bir üst sokağı komple kumaşcılarla dolu ve çok değişik renkler ve desenler var Ben o sokaktan her geçtiğimde eşime diyorum bir gün şuraya bol parayla gelip dalacağım kumaşlara diye

çok teşekkür ederim canım artık bi gün gitmek nasip olursa gidicem bide pazar günleri açıkmı buralar tatlım

Yaaa ben niye alıntı yapamıyorum kiiiiiiiii

Canım maalesef pazar günleri kapalı ama cumartesi günleri açık

Ayy canım bende aynen büyük kırlentlerimi değiştirmek istiyorum English homes daki kırlentler indirime değil ama gerçekten güzeller benim yastıklarımın boyu 55 w 55 falan hiç hazır bu boyutta bulamadım sanırım bende kumaş alıp diktiricem keşke istanbulda olsaydım orda çok farklı yerler vardır burda birkaç kumaşçı sadece resmini de göndereyim bana öneride bulunun hangi renkler yapabilirim

canım çok güzelmiş koltukların bende akşam foto atıyım benim arkasında iki tane dayanma yeri büyük parça onların yerine 6 tane falan büyük kırlentler istiyorum ama belki koltuklarımıda kaplatabilirim biri açık mavi biri açık pembe olsun istiyorum eğer eşim istemezsede kırlentlerimi şöyle yapıcam bir fuşya bi açık pembe bi açık mavi diğer üçü desenli kuşluları çok seviyorum küçük kırlent düşünürsen madame cocodan internetten al canım çok uygundu geçen hafta baktım ben çok güzeller ben oraya bayılıyorum ama indirimleri takip etmek lazım yoksa çok pahalı oluyo

kızlar ben bu kim kardashian makyajına çok taktım artık takma kirpik falan kullanıcam hep fondöten pudra sabitleyici hepsini kullanıcam bakıyorum dışarda kadınlar çok bakımlı utanıyorum valla

Evet canım bende bi ev Dekorasyon sitesinde mavi ve pembenin kombine edildiği koltuk takımı görmüştüm acaba zemin aynı kalıp mavi ve pembe birde desenli yastık yüzleri alsam nasıl olur çok mu karışık olur

canım evet millet çok bakımlı ama fondeton falan ne kadar iyi marka olsada cildinin nefes almasını engelliyor ben öyle ağır makyajları özel günlerde yapıyorum benim de canım fena halde ksşlarıma sıkıldı önceden çok gür ve sıktı yani 2 seneye kadar şimdi resmen saçım gibi dökülüyor hatta Kaş kalemi farı falan aldım onları kullanınca daha seyreldi Saraçoğlu sarımsak ve badem yağını tavsiye ediyo ıona başlıcam

bence nasıl yap biliyomusun zemin aynı kalsın açık pembe açık mavi bi tanede yine iki ton içinde olan çiçekli kırlent al şahane olur bide böyle aksesuarları açık pembe ve mavi yap madame cocoyu mutlaka takip et imdirimli ürünleri şahane oluyo
bende öyle diyodum ama güzel temizlersen gün sonunda bişey olmuyo bence ben mac loreal falan alıyorum yada maybeline indirimli zamanlarda çok uyguna geliyo bak aklında bulunsun makyaj alışverişini orada gratis yada watson dan anneler günü indirimlerinde al yüzde yetmiş indirim yapıyolar ben bi senelik alıyorum mac tede 160 liraya porselen makyaj yapana aynı tutarda makyaj malzemesi hediyeydi öyle aldım şahane oldu indirimleri takip etmezsek yetişilmiyo makyaj kıyafet ee bide ev masrafları var nasıl yetişelimki

kızlar ben bu kim kardashian makyajına çok taktım artık takma kirpik falan kullanıcam hep fondöten pudra sabitleyici hepsini kullanıcam bakıyorum dışarda kadınlar çok bakımlı utanıyorum valla

Kiz bide kim kardashian cilt makyaji varya ben hep o tarz yapıyorum cilt makyajimi yüz kontürleyerek yani cildim biraz problemli o yüzden fondoten de hep kullanıyorum ama fondoten de makyaji çok profosyonel gösteriyo bi alistim birakamiyorum makyaj yapmak hobim benim resmen ama abarti degil tabi

ayyy bizede öğretsenee canım ne güzel olur valla ben şu kntürleme işini denicem zaten

ayyy bizede öğretsenee canım ne güzel olur valla ben şu kntürleme işini denicem zaten

Çok basit canim bende youtubeden az video izlemedim yapmak için ama yaptikça el alişiyo ama ben ilk zamanlar konturlemeyi koyu bayaa koyu bi fondotenle yapiyordum ama şimdi fondoteni sürüp baya koyu bi pudrayla yapiyorum allik fircasiyla daha kolay oluyor bronzer falan da bunlar için ama benim elimde koyu pudra olduğu için onunla yapıyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yarın için hazırlıktı temizlikti derken ancak saçımı boyamaya fırsatım oldu ve beklerken sizlere bir bakayım dedim
Eşim patronunu havaalanından karşılamaya gidince tek boyamak zorunda kaldım ama olucak gibi
Birde hayatımda hiç yapmayacağım bir şey yaptım
Büyük kıza gel bir tek tutam seninde saçına sarı atayım dedim tamam dedi tabi ufaklıkta yırttı kendini bende istiyorum diye onada tamam dedim bakalım eşim gelince ne diyecek yoksa direk beni öldürecekmi ama ufaklığınki minicik bir tutam

Ufaklığın saçını 10 dakika bekletip yıkadım yarım ton kadar acılma olmuş Allahtan ( belli bile olmuyor diyebiliyorum )
Büyük inat etti ille az daha bekleyeceğim ki sarısı belli olsun diye
Benim saçımda Allahtan güzel oldu yoksa Bayram üstü tekrar kuaföre gidip boyatmak zorunda kalsaydım yıpranırdı saçlarım

Kızlar nasılsınız özledim sizi

İyiyim canım sen nasılsın
Herkes sanırım bayram öncesi diye temizlik ve hazırlıklarla boğuşuyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim var biraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatile çıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )

İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayım son dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor

Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim

Ne güzel sohbet ederiz diye sevinirken bugün şansıma kimse uğramadı bu saatte kadar
Neyse ben işlerime girişeyimde olmadı erken bitirip tekrar bakmaya çalışırım en kötü ihtimal gece kesin damlarım

.
Kızlar bugün yumurta ve ananas günüm bakalım neler olacak yarindan sonra
benimde bugün sebze günüm..senin diyetinin sonucunu bende merak ediyorum..keskem seyda hanimin 10 günlük diyetinide bozmadan sabirli bi sekilde bitirebilsek..ama cok uzun oldugu icin dayanamiyoruz..

.
benimde bugün sebze günüm..senin diyetinin sonucunu bende merak ediyorum..keskem seyda hanimin 10 günlük diyetinide bozmadan sabirli bi sekilde bitirebilsek..ama cok uzun oldugu icin dayanamiyoruz..
Ben bayramdan sonra bi daha denicem canım bakalım 10 günlük diyete dayanabilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…