Ben geçen sefer katı olarak yedim canım çok tok tutuyo bayramdan sonra yapalım mı ilk pazartesibende birdaha denicem canim ama smoothi gününü atlayalimmi sence yoksa kati olarakmi yiyelim sebze ve meyveleri...
Yapalim bencede..zaten sart olacak galiba..bayramda illaki hamur isi tatli falan yeniliyo....insallah busefer dayaniriz tam olarak uygulariz diyeti...hem bir türlü sonunu getiremedigimiz icin kac kilo verildigini ögrenemedik..busefer destek olalim uyaralim birbirimizi canim...5 te 5 de 2-4 arasi kilo veriyoruz ögrendik bunu..seyda coskun diyetinden sonra kac kilo gidecek onuda cok merak ediyorum..Ben geçen sefer katı olarak yedim canım çok tok tutuyo bayramdan sonra yapalım mı ilk pazartesi
Tamam canım yapalım bencede ben tatilden önce 52 yi görsem çok güzel olur ben bayramda abartmicam sanırım sonra strese giriyorum ben sana cuma sabahı bayram sabahı yani tartilip 3 günlük diyetin ne kadar verdirdigini de söylerim mutlaka olmazsa acil durumlarda yaparsın iyi kilo verdirirseYapalim bencede..zaten sart olacak galiba..bayramda illaki hamur isi tatli falan yeniliyo....insallah busefer dayaniriz tam olarak uygulariz diyeti...hem bir türlü sonunu getiremedigimiz icin kac kilo verildigini ögrenemedik..busefer destek olalim uyaralim birbirimizi canim...5 te 5 de 2-4 arasi kilo veriyoruz ögrendik bunu..seyda coskun diyetinden sonra kac kilo gidecek onuda cok merak ediyorum..
KoSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim varbiraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatileçıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )
İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayımson dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor
Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim
Kolay gelsin cecom.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim varbiraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatileçıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )
İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayımson dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor
Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim
Sagol canim..bende baklava yapiyotdum.yuufkalari kendim actim..bakalim nasil olcak..hazir olan yufkalara güvenmiyorum..icinde L-cystein varmis..Kızlar ben geldim nasılsınız hepinizi çok özledim
ben yozgatliyim canim..ben cok seviyorum yozgatimi...yozgatin neresine cikti tayininKızlar merhaba y ozgata tayinim çıktı umarım güzeldir
Dogum yaptım
hamile kaldığında 51 kiloydum doğuma dirdigimde 90 bildiğiniz topal ak bise oldum ve su an 10 ayda 27 kilo verdim fakat çok gevşedi guzellik merkezi paklar gittiğiniz bir yer varmı guvenilir
Merkeze çıktı gözümü çok korkuttular hayat yok doğuya git sen daha iyi dediler çoğu kişi halkı dışardan gelene biraz farkli bakıyormuş bunlar doğru olmadığına inanmak istiyorumben yozgatliyim canim..ben cok seviyorum yozgatimi...yozgatin neresine cikti tayinin
cok abartmislar..ben kac kere gittim memleketime öyle bir durum yasamadim..yani merkezde..ama yerköe sakin ayak basma derim iste orasi aynen sana anlattiklari gibi ..ama yozgat merkez öyle deyil..icini rahat tut..Merkeze çıktı gözümü çok korkuttular hayat yok doğuya git sen daha iyi dediler çoğu kişi halkı dışardan gelene biraz farkli bakıyormuş bunlar doğru olmadığına inanmak istiyorum
rica ederi canimUmarım inşallah teşekkür ederim canimcim
gecmis olsun canim. .kadinlarin kil tüy cilesi hic bitermi..kac yüzyildayiz hala bi kesin cözüm bulamadilar dogrudürüst bu derdimimize.SElamün Aleyküm kızlarr
Yine baya yoğun bir gün geçirdimsabahta çok erken kalkacağım için hemen yatacağım ama tek mesajlıkda olsa sizlere bakayım dedim
Valiz hazırlama hariç bütün işlerimi bitirdimağdamıda aradan çıkardım ama nedense bu kez fazla canım yandı en son koltuk altımı yaparken resmen gözümden yaş geldi ve bir ufak yerde kan oturdu ( acaba reglm yakın diyemi öyle oldu çünkü 1 hafta sonra en geç olmam lazım eşim halimi görünce valla acıdı kendine niye işkence yapıyorsun dedi ama şu anda da epilasyona gidecek durumda değilim ama eşim bir ara ayarlıyalımda git yazık valla şu çektiğin eziyete deymez dedi
Bu arada hepinizin Bayramı mübarek olsun
Tüm sevdiklerinizle huzurlu bir Bayram geçirin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?