Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geçen sefer katı olarak yedim canım çok tok tutuyo bayramdan sonra yapalım mı ilk pazartesi
Yapalim bencede..zaten sart olacak galiba..bayramda illaki hamur isi tatli falan yeniliyo....insallah busefer dayaniriz tam olarak uygulariz diyeti...hem bir türlü sonunu getiremedigimiz icin kac kilo verildigini ögrenemedik..busefer destek olalim uyaralim birbirimizi canim...5 te 5 de 2-4 arasi kilo veriyoruz ögrendik bunu..seyda coskun diyetinden sonra kac kilo gidecek onuda cok merak ediyorum..

Tamam canım yapalım bencede ben tatilden önce 52 yi görsem çok güzel olur ben bayramda abartmicam sanırım sonra strese giriyorum ben sana cuma sabahı bayram sabahı yani tartilip 3 günlük diyetin ne kadar verdirdigini de söylerim mutlaka olmazsa acil durumlarda yaparsın iyi kilo verdirirse

Ko
Kolay gelsin cecom.
tahmin ettiğin gibi bende bayram hazırlıklarıyla uğraşıyorum.temizlik yapmadım.çamaşır ütü v.s.
bayramın 1.günü düzceye gidicez ablama.
2.günüde ablamlarıda alıp yalovaya dayımlara gidicez.kuzenlerde çoluk çocuk oraya gelcek.güzel geçicek inşallah.
diyet modundanda tamamen çıktım nerdeyse.ilk başlardaki iradem hiç yok.
sadece sahurda hurma yoğurt devam ediyorum.fazla bi artım yok ama.700-800gr.kadar.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese günaydın

Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi
İnanılmaz hoşuma gitti tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden )

Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız , bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız )

QUOTE ="Eddoras, post: 41798805, member: 148705"]Ko

Kolay gelsin cecom.
tahmin ettiğin gibi bende bayram hazırlıklarıyla uğraşıyorum.temizlik yapmadım.çamaşır ütü v.s.
bayramın 1.günü düzceye gidicez ablama.
2.günüde ablamlarıda alıp yalovaya dayımlara gidicez.kuzenlerde çoluk çocuk oraya gelcek.güzel geçicek inşallah.
diyet modundanda tamamen çıktım nerdeyse.ilk başlardaki iradem hiç yok.
sadece sahurda hurma yoğurt devam ediyorum.fazla bi artım yok ama.700-800gr.kadar.[ QUOTE ]

Sağ olasın canım sanada kolay gelsin
Bizde ilk günü sabah bayram namazından sonra Annemlere kahvaltıya gidiceğiz ( Allahtan sokağın öbür ucunda oturuyor ) oradan eşimin Anannesine gideriz ( görümcelerlede orada görüşeceğiz ) en sonda eşimin Amcasına uğrarız ( halalar yazlıkta diye bu sene gezme faslı erken biter sanırım tabi rahmetli KPnin kuzenine ki biz onada hala diyoruz uğrarmıyız bilmiyorum hazır yoğunlukta yokken )
Ertesi günde sabah karşı yola çıkarız inşallah Pazar günüde cumburlop denize atarım kendimi
Reglmde yakın ( inşallah orada olmam ama ne olur ne olmaz yanıma tamponda alacağım alt tarafı bir haftalığına gidiyoruz birde regl yüzünden denize giremezsem kudururum normalde pek kullanmam ama denize girmek için bir iki saat katlanırım artık )

Kızlar merhaba y ozgata tayinim çıktı umarım güzeldir
Dogum yaptım
hamile kaldığında 51 kiloydum doğuma dirdigimde 90 bildiğiniz topal ak bise oldum ve su an 10 ayda 27 kilo verdim fakat çok gevşedi guzellik merkezi paklar gittiğiniz bir yer varmı guvenilir

Kızlar ben geldim nasılsınız hepinizi çok özledim
Sagol canim..bende baklava yapiyotdum.yuufkalari kendim actim..bakalim nasil olcak..hazir olan yufkalara güvenmiyorum..icinde L-cystein varmis..aslinda yapmayacaktim ama cocuklar ve esim icin yapmak istedim zaten kücük tepsiye yaptim..hem bayram oldugu anlasilsin....sen nasilsin canim..

ben yozgatliyim canim..ben cok seviyorum yozgatimi...yozgatin neresine cikti tayinin

Merkeze çıktı gözümü çok korkuttular hayat yok doğuya git sen daha iyi dediler çoğu kişi halkı dışardan gelene biraz farkli bakıyormuş bunlar doğru olmadığına inanmak istiyorum
cok abartmislar..ben kac kere gittim memleketime öyle bir durum yasamadim..yani merkezde..ama yerköe sakin ayak basma derim iste orasi aynen sana anlattiklari gibi ..ama yozgat merkez öyle deyil..icini rahat tut..

SElamün Aleyküm kızlarr

Yine baya yoğun bir gün geçirdim sabahta çok erken kalkacağım için hemen yatacağım ama tek mesajlıkda olsa sizlere bakayım dedim
Valiz hazırlama hariç bütün işlerimi bitirdim ağdamıda aradan çıkardım ama nedense bu kez fazla canım yandı en son koltuk altımı yaparken resmen gözümden yaş geldi ve bir ufak yerde kan oturdu ( acaba reglm yakın diyemi öyle oldu çünkü 1 hafta sonra en geç olmam lazım eşim halimi görünce valla acıdı kendine niye işkence yapıyorsun dedi ama şu anda da epilasyona gidecek durumda değilim ama eşim bir ara ayarlıyalımda git yazık valla şu çektiğin eziyete deymez dedi

Bu arada hepinizin Bayramı mübarek olsun
Tüm sevdiklerinizle huzurlu bir Bayram geçirin inşallah

gecmis olsun canim. .kadinlarin kil tüy cilesi hic bitermi..kac yüzyildayiz hala bi kesin cözüm bulamadilar dogrudürüst bu derdimimize.
Seninde bayramin kutlu olsun canim..daha nice saglikli mutlu bayramlar gecirmen dilegigle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…