hayirli yolculuklar banucum..insallah tatilin güzel gecer...SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinizin Bayramı mübarek olsun
Biz sabahailecek Anneme kahvaltıya gittik ve öğlene kadar Annemlerle geçirdik kızkardeşimde biz kalkmadan gelince onunlada görüşüp eşimin Anannesine toplantık ( kv zaten devamlı orada görümcelerle teyzeoğluda gelince tam curcuna oldu )
En sonda görümcelerle eşimin Amcasına geçtik ve oradada Amcaoğlu falan hoş sohbet edip bol bol güldük
Telefon trafiği zaten baya yoğunduEşimin halaları ve hala kızı hadi özledik gelin artık diyip durdular
Bir kaç parça ütü vardı onlarıda halledip valize sığdırdım başkada işim yok şükür
Nasipse gece 02:00de yola çıkacağız ( eşimi hesapta erken yatmıştı ama ancak 2 saat uyudubirazdan kendimize koca bir kase salata yapayım ki evdeki marulda bitsin sonra da uyuyabilirsem bir kaç saatte olsa uyuyayım ki Ko-pilot olarak yolda uykum gelmesin )
Çocuklar nasıl heycan yaptıysa 2 saat evvel yattılar ve hala uyuyorlarufaklık özellikle çok heycanlıyım diye diye uyuya kaldı ve gece olsun diye arada gözünü açıp hala aydınlık olduğunu görünce tekrar gözlerini kapatıp uyuyor
Alt tarafı 1 haftalığına gidiyoruz ama bir sürü eşya aldım yanımıza hem yıkama derdi olmasın hemde üzerimize birşey dökülür yada terlersek diye yetsin dedimgeçen sene her güne 1 thirt aldım ve aksilik çocuklar üzerlerine birşeyler döküncede 4cü gün elde çamaşır yıkamak zorunda kaldım tabi sonradan halamlar görünce kızdılar makine ne güne duruyor diye ama iki üç parça eşya için makinemi çalışır diyince güldüler başkası olsa hayatta uğraşmazdı diye bari bu sene fazla fazla götüreyim ki bir sıkıntı olmasın
seninde bayramin kutlu olsun ve hayirli yolculuklar canim..insallah tatilden sonra eskisi gibi bir olup motivasyonumuz yükselir yine..ramazandan -tatilden dolayi bayagi dagildikMerhaba kızlar çok yoğun olduğum için 2 gündür uğrayamadım nasılsınız bakalım bayram nasıl gidiyor hepinizin bayramı Kutlu olsun bu arada
benim bayram yorgunluk ve koşuşturma ile geçiyor pazartesi tatile gidiyoruz inşallah güzel bir tatil geçirir deşarj olurum sizler naptınız ben tartıya çıkmadım bugün ama aldığımı sanmıyorum sanırım tatilde de kilo veremem geçen sene 1.5 kilo almıştım bunu sene dikkat edeceğim inşallah ve tatilden bomba gibi dönüp hemen şu kalan 5-6 kilomu da vereceğim inşallah
canim herseyden once bayramin mubarek olsun mutlu gunoerin baslangici olsun insaallah.Merhaba kızlar bu saatte hala uyuyamadım kötüyüm çok hemde
içim acıyo nasıl anlatayım bilmiyorum eşim bana karşı çok soğuk hiç Seviyo gibi davranmıyo sanki normal bi erkek arkadaşı gibi davranıyo çok üzülüyorum tamam hiçbir zaman romantik bir insan değildi ama canım aşkım hayatım falan derdi şimdi iki ayrı insan gibiyiz ortada sebep yokken neden böyle oldu bilmiyorum birden olmadı ama zamanla yavaş yavaş. ..
Dila ile çok ilgileniyo bu güzel tabi iyi bir baba ama sanki kızım doğduktan sonra bütün ilgisi ona kaydı
sonumuz böyle giderse ne olur bilemem
dua istiyorum sizden
Allah razı olsun
canim yanlis anlama ama bizdede durum tam tersine...esim zamaninda o 5 para etmez ailesi yüzünden cok üzdü..o yüzden sogdum kirildim esime..bir zamanlar askim canim dedigim esime artik ismuyle hitap etmeye basladim..benimde bu soguk mesafeeli davranislarim esimi cok üzdü..farkindaydim bunun..sonra gönlümü almak icin usanmadan bikmadan mücadele etti..hatta bana jest yapmak adina gögsünün üstüne benim adimi bile yazdirdi ..su an aramiz daha..esler arasinda böyle seyler olabilir..ama birinden biri mücadele etmeli diye düsünüyorum ...Merhaba kızlar çok yoğun olduğum için 2 gündür uğrayamadım nasılsınız bakalım bayram nasıl gidiyor hepinizin bayramı Kutlu olsun bu arada
benim bayram yorgunluk ve koşuşturma ile geçiyor pazartesi tatile gidiyoruz inşallah güzel bir tatil geçirir deşarj olurum sizler naptınız ben tartıya çıkmadım bugün ama aldığımı sanmıyorum sanırım tatilde de kilo veremem geçen sene 1.5 kilo almıştım bunu sene dikkat edeceğim inşallah ve tatilden bomba gibi dönüp hemen şu kalan 5-6 kilomu da vereceğim inşallah
canim aksakeseyemi gittiniz..Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel
Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9daGüzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldumAkşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim
Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegizRegl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa
iyim iste idare eder...yarin basliyoz dimi seyda hanimin diyetine..sporada basliyorum burada yine asiri sicak offffKızlar ben geldim nasılsınız
Canım ben alışveriş yapamadım Geliboludan geç döndük mecburen 5 te 5 yapicam ama cumartesi başlıyorum seyda coskun diyetine gülhan birlikte başlasak olurmu özür dilerim alışveriş yapamadım arkadaşım ama dur bi kontrol ediyim dolabı inan daha yeni oturdumtatlım acaba 5 te 5 mi yapsak önce bide greyfurt yerine ne yiyebilirim sence o yok sanırım evdecanim aksakeseyemi gittiniz..
iyim iste idare eder...yarin basliyoz dimi seyda hanimin diyetine..sporada basliyorum burada yine asiri sicak offff
Gülhan tatlım evi kontrol ettim ama ben 5 te 5 yapicam mecburen canım diyete uygun malzemem yok evde ama cuma yada cumartesi baslicam bende arkadaşım sanada böyle mahçup oldum bugün trafiğe takılınca geç döndük eve alışveriş yapamadımcanim aksakeseyemi gittiniz..
iyim iste idare eder...yarin basliyoz dimi seyda hanimin diyetine..sporada basliyorum burada yine asiri sicak offff
Hic sorun deyil canim bana uyar..en azindan 5 te 5 de kac kilo verecegimizi biliyoruz asagi yukari..ben iyice dagittim yine zaten..bazi sorunlar var o yüzden sinirden moral bozuklugundan yemege saldiriyorum..bayram sonrasi birde dogum günü derken iyice saldim kendimi hic söylemeyim kac kilo artida oldugumu..okadarki 5 te 5 bile cumaya kadar bana tam olarak yardimci olmayacak.öyle veya böyle arti olacak kilomda malesef cuma günü bildirimimde..Gülhan tatlım evi kontrol ettim ama ben 5 te 5 yapicam mecburen canım diyete uygun malzemem yok evde ama cuma yada cumartesi baslicam bende arkadaşım sanada böyle mahçup oldum bugün trafiğe takılınca geç döndük eve alışveriş yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?