Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende ayniyim tatlım acayip sapıttım şu 3 gündür tartılmıycam cuma gününé kadar korkuyorum inşallah arti çıkmam bakalım tatile kadar kaç kilo vericem özel dönemde yaklaşıyor 10 gün falan var öf sinirlerim çok bozuk benimde

Ne güzel gidiyorduk....hedefimede yaklasmistim...ama sanirim bircogumuz öyle....neyse bugünlerde gecer...ramazan zamaninida atlattik..acikcasi izine ayrilmayi bile düsündüm ama izine ayrilip daha kötü kilo alma riskide var...burda bu ay sonu cocuklarin okul tatili baslayacak...insallah beni tamamen stresse sokmazlar bende stressden yine saldirmam mutvaga......bu hepimize ders olsun yaz zamaninda diyet cok cok daha zorlasiyormus...yaz zamani insallah birdaha kimse diyet yapmak zorunda kalmaz

Canım ben tatil haftası ve ondan sonraki hafta izne ayrılıyim diyorum orda tartilamam çünkü nasıl yapsam sence

Günaydin canlar..umarim güzel bir günümüz olur bugün..bende simdi patetesleri kaynatiyorum......

Günaydin canlar..umarim güzel bir günümüz olur bugün..bende simdi patetesleri kaynatiyorum......
günaydın canım 5 te 5 mi yapıyoruz beraber ohh miss valla şimdi içime sindi beraber yaparız ama ben sanırım yumurta gününü yapmıcam gülhancım saf protein yaparım onun yerine inşallah bütün artılardan kurtuluruz

insallah canim eski motivasyonumuz insallah tekrar gelir. .

inşallah canım gerçi eski enerjim yok biraz sinirlerimde bozuk bu aralar canım hep uyumak istiyo nasıl zor işe geldim bugün anlatamam....
Aynen canim .bende öyleyim uyusamda hic uyanmasam istiyorum..esimle cok sükür aram iyi zor günleri atlattik geride kaldi..ama bu dünyanin hic bitermi derdi cilesi üzüntüsü..illaki üzücü bir durum olacak olmazsa olmazi bu dünyanin..insan esiyle mutlu olsan bile baska sorunlar oluyo..

haklısın canım bende şöyle uyusam uzun bi süre sonra evde olsam perdeleri bile açmak istemiyo canım hele sabah erkenden kalkıp işe gelmek çok bunaltıcı neyseki hava kapalı burda yağmur yağsa iyi olur belki... off ne bileyim içim sıkılıyo bunalıyorum herşeyden çok boş geliyo herşey bide halsizim tahlillerimide çok geciktirdim canım yaptırmakta istemiyo..

Amerikan Kalp Vakfı Diyeti
Kısa sürede oldukça kilo verdiren diyet bir süredir kadınların elinde mucizevi bir iksir gibi dolaşmakta. Kimi diyetisyenler bu diyetin çok kısa sürede kilo verdirmesini sakıncalı bulsa da Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına bu diyeti öneriyor. Ancak 35 yaş üstü kişilerin ve sağlık problemi olanların bu diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

1. Gün

Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
– Şekersiz çay / kahve

Öğle

– Yarım porsiyon ton balığı
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz kahve/çay/soda

Akşam
– 2 dilim et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
– 1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)

2. Gün

Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve

Öğle

– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker

Akşam
– 2 sosis
– 1 tabak brokoli veya karnıbahar
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

3. Gün

Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay

Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği

Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım kavun
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)
gülhaaaannn bi ara bu diyetide yapalım bence tatlım ben favorilere eklicem daha önce paylaşmışmıydım hatırlamıyorum ama işe yarıyomuş canım

ONUN YERİNE NE KULLANABİLİRİM?
-Şeftali, nar, kivi yerine ne kullanabilirim?
Şeftali sezonu yeni açılıyor, narın sezonu ise bitmek üzere…
Şeftali-nar-kivi-armut-ananas- çilek- dondurulmuş kırmızı meyveler (vişne/frambuaz/böğürtlen)
Bu meyveleri birbiri yerine kullanabilirsiniz, mevsimine göre tazesiniz tercih etmeniz en güzeli. Çilek ya da herhangi bir meyveye karşı alerjiniz olabilir ki ertesi gün tartı size bunu zaten gösterecektir, ona göre meyvelerde değişikliğe gidebilirsiniz.
-Pazı yerine ne kullanabilirim?
Pazı-ıspanak-semizotu hepsi birbiri yerine geçer. Pazıyla dolma yapılan menülerde pazı yoksa lahanayı tercih edebilirsiniz.
-Kereviz yerine ne kullanabilirim?
Kereviz ve enginar ikisi de birbiri yerine kullanılabilir.
-Light süt yerine ne kullanabilirim?
Light süte intoleransınız varsa yerine badem/soya/laktozsuz light süt/keçi sütü kullanabilirsiniz. Ayrıca Şeyda Coşkun meyve+yulafla hazırladığı menülerde süt yerine frambuaz ekliyor. (süte karşı intoleransı olanlar için)
-Yumurta yerine ne kullanabilirim?
1 yumurta= 3-4 mantar= 2 dilim hindi füme , bu eşitlikten yola çıkarak kendiniz ayarlayabilirsiniz, ben yumurta tüketmediğimden protein günleri 8 tane mantar kullanıyorum:)
-Et,tavuk,balık, yumurta yiyemiyorum.Bunların yerine ne kullanabilirim ?
Bunların yerine mantar, mercimek, kuinoa kullanabilirsiniz.
-Maş fasulyesi yerine ne kullanabilirim?
Mercimek- maş fasulyesi birbiri yerine geçebilir.
-Karabuğday unu yerine ne kullanabilirim?
Tam buğday unu da kullanabilirsiniz ama karabuğday unu gluten içermediğinden bir an önce bulup almakta fayda var.
-Bamya yerine ne kullanabilirim?
Bamya yada pırasayı mevsimine göre birbiri yerine kullanabilirsiniz.
-Light lor peyniri olarak ne kullanabilirim?
Lor peyniri alırken yağ oranına dikkat etmeniz gerekir, yörsan lor peyniri en az yağ oranına sahip lor eynirlerden biri ( %2.2) , inek sütüne intoleransınız varsa keçi loru da kullanabilirsiniz.
gülhancım canım arkadaşım bu da bizim için şeyda çoşkunun alternatifleri

sagol canim benim...bugünkü patateslerin tadi okadar berbatki sade yenilir gibi deyil midemi bulandirdi..bende biraz renklendirmek istedim patates günümü umarim yinede güzel kilo verdirir ..patates mantisi yaptim

ayy şahane görünüyo valla ellerine sağlık canım bence güzel kilo verdirir bende sabahtan beri yağsız tuzsuz iki çatal aldım bıraktım biraz sonra baharatlı yicem

ayy şahane görünüyo valla ellerine sağlık canım bence güzel kilo verdirir bende sabahtan beri yağsız tuzsuz iki çatal aldım bıraktım biraz sonra baharatlı yicem
sagol canim..eyer bu sekildede güzel kilo verebilirsem artik 5 te 5 kurallarini bozariz ..renklendirip degisiklik yapabiliriz..böyleliklede sikici olmaz mide bulantisindanda kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…