Bende ayniyim tatlım acayip sapıttım şu 3 gündür tartılmıycam cuma gününé kadar korkuyorum inşallah arti çıkmam bakalım tatile kadar kaç kilo vericem özel dönemde yaklaşıyor 10 gün falan var öf sinirlerim çok bozuk benimdeHic sorun deyil canim bana uyar..en azindan 5 te 5 de kac kilo verecegimizi biliyoruz asagi yukari..ben iyice dagittim yine zaten..bazi sorunlar var o yüzden sinirden moral bozuklugundan yemege saldiriyorum..bayram sonrasi birde dogum günü derken iyice saldim kendimi hic söylemeyim kac kilo artida oldugumu..okadarki 5 te 5 bile cumaya kadar bana tam olarak yardimci olmayacak.öyle veya böyle arti olacak kilomda malesef cuma günü bildirimimde..
Ne güzel gidiyorduk....hedefimede yaklasmistim...ama sanirim bircogumuz öyle....neyse bugünlerde gecer...ramazan zamaninida atlattik..acikcasi izine ayrilmayi bile düsündüm ama izine ayrilip daha kötü kilo alma riskide var...burda bu ay sonu cocuklarin okul tatili baslayacak...insallah beni tamamen stresse sokmazlar bende stressden yine saldirmam mutvaga......bu hepimize ders olsun yaz zamaninda diyet cok cok daha zorlasiyormus...yaz zamani insallah birdaha kimse diyet yapmak zorunda kalmazBende ayniyim tatlım acayip sapıttım şu 3 gündür tartılmıycam cuma gününé kadar korkuyorum inşallah arti çıkmam bakalım tatile kadar kaç kilo vericem özel dönemde yaklaşıyor 10 gün falan var öf sinirlerim çok bozuk benimde
Canım ben tatil haftası ve ondan sonraki hafta izne ayrılıyim diyorum orda tartilamam çünkü nasıl yapsam senceNe güzel gidiyorduk....hedefimede yaklasmistim...ama sanirim bircogumuz öyle....neyse bugünlerde gecer...ramazan zamaninida atlattik..acikcasi izine ayrilmayi bile düsündüm ama izine ayrilip daha kötü kilo alma riskide var...burda bu ay sonu cocuklarin okul tatili baslayacak...insallah beni tamamen stresse sokmazlar bende stressden yine saldirmam mutvaga......bu hepimize ders olsun yaz zamaninda diyet cok cok daha zorlasiyormus...yaz zamani insallah birdaha kimse diyet yapmak zorunda kalmaz
Bil.iyorumki canim istersen izine ayrilCanım ben tatil haftası ve ondan sonraki hafta izne ayrılıyim diyorum orda tartilamam çünkü nasıl yapsam sence
günaydın canım 5 te 5 mi yapıyoruz beraber ohh miss valla şimdi içime sindi beraber yaparız ama ben sanırım yumurta gününü yapmıcam gülhancım saf protein yaparım onun yerine inşallah bütün artılardan kurtuluruzGünaydin canlar..umarim güzel bir günümüz olur bugün..bende simdi patetesleri kaynatiyorum......
insallah canim eski motivasyonumuz insallah tekrar gelir. .günaydın canım 5 te 5 mi yapıyoruz beraber ohh miss valla şimdi içime sindi beraber yaparız ama ben sanırım yumurta gününü yapmıcam gülhancım saf protein yaparım onun yerine inşallah bütün artılardan kurtuluruz
inşallah canım gerçi eski enerjim yok biraz sinirlerimde bozuk bu aralar canım hep uyumak istiyo nasıl zor işe geldim bugün anlatamam....insallah canim eski motivasyonumuz insallah tekrar gelir. .
Aynen canim .bende öyleyim uyusamda hic uyanmasam istiyorum..esimle cok sükür aram iyi zor günleri atlattik geride kaldi..ama bu dünyanin hic bitermi derdi cilesi üzüntüsü..illaki üzücü bir durum olacak olmazsa olmazi bu dünyanin..insan esiyle mutlu olsan bile baska sorunlar oluyo..inşallah canım gerçi eski enerjim yok biraz sinirlerimde bozuk bu aralar canım hep uyumak istiyo nasıl zor işe geldim bugün anlatamam....
haklısın canım bende şöyle uyusam uzun bi süre sonra evde olsam perdeleri bile açmak istemiyo canım hele sabah erkenden kalkıp işe gelmek çok bunaltıcı neyseki hava kapalı burda yağmur yağsa iyi olur belki... off ne bileyim içim sıkılıyo bunalıyorum herşeyden çok boş geliyo herşey bide halsizim tahlillerimide çok geciktirdim canım yaptırmakta istemiyo..Aynen canim .bende öyleyim uyusamda hic uyanmasam istiyorum..esimle cok sükür aram iyi zor günleri atlattik geride kaldi..ama bu dünyanin hic bitermi derdi cilesi üzüntüsü..illaki üzücü bir durum olacak olmazsa olmazi bu dünyanin..insan esiyle mutlu olsan bile baska sorunlar oluyo..
gunaydin arkadaslar patatesleri ocaga koydum.uyuyana kadar sadece patatesGünaydin canlar..umarim güzel bir günümüz olur bugün..bende simdi patetesleri kaynatiyorum......
Günaydın kizlarr ♡♥[/QUOTE
güneydın canım ...
resimlerine bakmam istedim ama göremedim.
kızlar fotolarınızı göremiyorum.ayar gerekiyor heralde.sizin değişimlerinizi görmek istiyorum
sagol canim benim...bugünkü patateslerin tadi okadar berbatki sade yenilir gibi deyil midemi bulandirdi..bende biraz renklendirmek istedim patates günümü umarim yinede güzel kilo verdirir ..patates mantisi yaptimONUN YERİNE NE KULLANABİLİRİM?
-Şeftali, nar, kivi yerine ne kullanabilirim?
Şeftali sezonu yeni açılıyor, narın sezonu ise bitmek üzere…
Şeftali-nar-kivi-armut-ananas- çilek- dondurulmuş kırmızı meyveler (vişne/frambuaz/böğürtlen)
Bu meyveleri birbiri yerine kullanabilirsiniz, mevsimine göre tazesiniz tercih etmeniz en güzeli. Çilek ya da herhangi bir meyveye karşı alerjiniz olabilir ki ertesi gün tartı size bunu zaten gösterecektir, ona göre meyvelerde değişikliğe gidebilirsiniz.
-Pazı yerine ne kullanabilirim?
Pazı-ıspanak-semizotu hepsi birbiri yerine geçer. Pazıyla dolma yapılan menülerde pazı yoksa lahanayı tercih edebilirsiniz.
-Kereviz yerine ne kullanabilirim?
Kereviz ve enginar ikisi de birbiri yerine kullanılabilir.
-Light süt yerine ne kullanabilirim?
Light süte intoleransınız varsa yerine badem/soya/laktozsuz light süt/keçi sütü kullanabilirsiniz. Ayrıca Şeyda Coşkun meyve+yulafla hazırladığı menülerde süt yerine frambuaz ekliyor. (süte karşı intoleransı olanlar için)
-Yumurta yerine ne kullanabilirim?
1 yumurta= 3-4 mantar= 2 dilim hindi füme , bu eşitlikten yola çıkarak kendiniz ayarlayabilirsiniz, ben yumurta tüketmediğimden protein günleri 8 tane mantar kullanıyorum:)
-Et,tavuk,balık, yumurta yiyemiyorum.Bunların yerine ne kullanabilirim ?
Bunların yerine mantar, mercimek, kuinoa kullanabilirsiniz.
-Maş fasulyesi yerine ne kullanabilirim?
Mercimek- maş fasulyesi birbiri yerine geçebilir.
-Karabuğday unu yerine ne kullanabilirim?
Tam buğday unu da kullanabilirsiniz ama karabuğday unu gluten içermediğinden bir an önce bulup almakta fayda var.
-Bamya yerine ne kullanabilirim?
Bamya yada pırasayı mevsimine göre birbiri yerine kullanabilirsiniz.
-Light lor peyniri olarak ne kullanabilirim?
Lor peyniri alırken yağ oranına dikkat etmeniz gerekir, yörsan lor peyniri en az yağ oranına sahip lor eynirlerden biri ( %2.2) , inek sütüne intoleransınız varsa keçi loru da kullanabilirsiniz.
gülhancım canım arkadaşım bu da bizim için şeyda çoşkunun alternatifleri
ayy şahane görünüyo valla ellerine sağlık canım bence güzel kilo verdirir bende sabahtan beri yağsız tuzsuz iki çatal aldım bıraktım biraz sonra baharatlı yicemsagol canim benim...bugünkü patateslerin tadi okadar berbatki sade yenilir gibi deyil midemi bulandirdi..bende biraz renklendirmek istedim patates günümü umarim yinede güzel kilo verdirir ..patates mantisi yaptimEki Görüntüle 1586025
sagol canim..eyer bu sekildede güzel kilo verebilirsem artik 5 te 5 kurallarini bozariz ..renklendirip degisiklik yapabiliriz..böyleliklede sikici olmaz mide bulantisindanda kurtuluruz.ayy şahane görünüyo valla ellerine sağlık canım bence güzel kilo verdirir bende sabahtan beri yağsız tuzsuz iki çatal aldım bıraktım biraz sonra baharatlı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?