Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sagol canim..eyer bu sekildede güzel kilo verebilirsem artik 5 te 5 kurallarini bozariz ..renklendirip degisiklik yapabiliriz..böyleliklede sikici olmaz mide bulantisindanda kurtuluruz.
evet canım sen dene bende tatilden önceki son turda böyle yaparım artık

sebze mi...sebzeleri nasıl yiyecez salata olarak mı...
canım ben şöyle yapıcam sabah domates bsalatlık maydanoz öğlen ve akşam bezelye yemeği aralarda acıkınca havuç ve salatalık yicem çok güzel oluyo o zaman sende bu şekilde planlama yap bide salata söylicem iş yerine

Kızlar çok acıkıyorm napcam bilmiyorum keşke heMen meyve günü gelse o zaman çok rahat ediyorum şahane oluyo

Kızlar çok acıkıyorm napcam bilmiyorum keşke heMen meyve günü gelse o zaman çok rahat ediyorum şahane oluyo
Patates gününden bende cok tiksindim..okadarki bugünkü patates mantisini bile severek yiyenedim..o tarifide ilk kez yapmistim...

Ben çikolata yedim utanıyorum ama yaptım valla arkadaşım
Olur böyle seyler canim..zaten bu ay hic kimseye iyi gelmedi herkez dagitti..sadece bizim takimda deyil..diyer takimlarda öyle..bakalim cuma günü ne olacak..

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Maalesef her an girip buraya yazamıyorum eşimin halalarina ayıp olmasın diye ama aklim hep sizlerde
Tatil harika geçiyor ve hiç olmadığı kadar çok yürüyorum :)))) Valla ben bir kaç ay Halalarla kalsam kesin çok daha çabuk zayiflarim :) gerçi şu an kilo durunum ne bilmiyorum gelmeden de tartilmayinca :))

KİLO almadigima eminim çünkü günde 2 öğün yiyoruz ve cidden çok güzel yürüyerek geziyorum Bakalım insallah döndüğümde çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :))))

Kocaman öpüyorum hepinizi Fırsat buldukça damlarim yine
Bu gecede gençler eğlenmeye çıkınca mecbur bi saatte kaldık ama cidden çok uykum var :)

Kızlar nasılsınız benim bugün sebze günüm evdeyim 1 saat falan oldu uyanali ne kadar çok uyumusum inanamadım kendime şimdi domates ve salatalık yicem sonra acıkınca bezelye yaptım kendime onu yerim bu tartildim dayanamadım sadece 300 gr artidayim çok mutlu oldum o da bugün gider inşallah cumaya da eksi görürüm

bende bugün tartildim 400 gr arti gitmis sadece...senin fazla artin yokmus canim ..ben ne yapacagim bilmiyorum cuma günü...son cuma günü 56,8 kiloydum...cumaya kadar 58 olsam yine cok iyi olacak...su an 60,4 deyim...offf...hedef kiloma indikten sonra nasil dengeleyecegim kilomu bilmiyorum..insallah sporun faydasi olur...

Tatlım bence sıcak suya tarcin mısır püskülü kiraz sapı falan atıp iç ödemdir o arkadaşım hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…