evet canım sen dene bende tatilden önceki son turda böyle yaparım artıksagol canim..eyer bu sekildede güzel kilo verebilirsem artik 5 te 5 kurallarini bozariz ..renklendirip degisiklik yapabiliriz..böyleliklede sikici olmaz mide bulantisindanda kurtuluruz.
canım ben şöyle yapıcam sabah domates bsalatlık maydanoz öğlen ve akşam bezelye yemeği aralarda acıkınca havuç ve salatalık yicem çok güzel oluyo o zaman sende bu şekilde planlama yap bide salata söylicem iş yerinesebze mi...sebzeleri nasıl yiyecez salata olarak mı...
bencede herşeyini hazırla dışardan salata söyle yağsız ben hep öyle yapıyorumişyerinde olduğum için sıkıntı o yüzden hazırlayıp gidecem...
hiç bi çözümü yok canım istediğin kiloya indiğini hayal et ve haftada bir gün ekmek için izin ver kendine ama abartma sadece 2 dilim ye benceKIZLAR... BEN BU EKMEKTEN VAZGEÇEMİYORUM...LÜTFEN BANA BİR ÇÖZÜM
bende bittim..jilian sporu yaptim mahfoldum nekadar zormus...leslie cok kolaymis bunun yaninda..Eki Görüntüle 1586302 patates günümü bitirdim canlarım
Maşallah sana arkadaşımbende bittim..jilian sporu yaptim mahfoldum nekadar zormus...leslie cok kolaymis bunun yaninda.....
Sagol canim dayanmaya calisacagim bakalim..gayret edecegim...sonuc nasil olacak merak ediyorumMaşallah sana arkadaşım
Patates gününden bende cok tiksindim..okadarki bugünkü patates mantisini bile severek yiyenedim..o tarifide ilk kez yapmistim...Kızlar çok acıkıyorm napcam bilmiyorum keşke heMen meyve günü gelse o zaman çok rahat ediyorum şahane oluyo
Ben çikolata yedim utanıyorum ama yaptım valla arkadaşımPatates gününden bende cok tiksindim..okadarki bugünkü patates mantisini bile severek yiyenedim..o tarifide ilk kez yapmistim...
Olur böyle seyler canim..zaten bu ay hic kimseye iyi gelmedi herkez dagitti..sadece bizim takimda deyil..diyer takimlarda öyle..bakalim cuma günü ne olacak..Ben çikolata yedim utanıyorum ama yaptım valla arkadaşım
bende bugün tartildim 400 gr arti gitmis sadece...senin fazla artin yokmus canim ..ben ne yapacagim bilmiyorum cuma günü...son cuma günü 56,8 kiloydum...cumaya kadar 58 olsam yine cok iyi olacak...su an 60,4 deyim.Kızlar nasılsınız benim bugün sebze günüm evdeyim 1 saat falan oldu uyanali ne kadar çok uyumusum inanamadım kendime şimdi domates ve salatalık yicem sonra acıkınca bezelye yaptım kendime onu yerim bu tartildim dayanamadım sadece 300 gr artidayim çok mutlu oldum o da bugün gider inşallah cumaya da eksi görürüm
Tatlım bence sıcak suya tarcin mısır püskülü kiraz sapı falan atıp iç ödemdir o arkadaşım hiç üzülmebende bugün tartildim 400 gr arti gitmis sadece...senin fazla artin yokmus canim ..ben ne yapacagim bilmiyorum cuma günü...son cuma günü 56,8 kiloydum...cumaya kadar 58 olsam yine cok iyi olacak...su an 60,4 deyim...offf ...hedef kiloma indikten sonra nasil dengeleyecegim kilomu bilmiyorum..insallah sporun faydasi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?