- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar pazrtesi başlıyalımmı beşte beşe.
Güne -1,5 ile başlamak muhteşem bir duygu :)))
Tebrikler canim ..Güne -1,5 ile başlamak muhteşem bir duygu :)))
Bende bugün seyda coskun diyetine basladim bu sefer insallah sonuna kadar istikrarli bi sekilde bitirmek istiyorum..sonunda kac kilo gidecek cok merak ediyorum..dünde tesadüfen cok nadir bulunan semiz otunu aldim umarim bozulmaz 5 güne kadar...Kızlar ben geldim dün hiç giremedim kusura bakmayın ama nasıl mutlu oldum tekrar hep beraberiz bomba gibiyiz kızlar ben bugün kayinvalidemdeydim normalde balık yemen lazımdı ama sabah ton balığı yedim iki çatal alıp bıraktım midem bulandi şimdi sadece 1 tane lahmacun yicem ve bugün başka bişey yemem yarın yine devam edicem sonrada tatile kadar 5 te 5 yapicam
Bakalım kaç kilo veRicez canımBende bugün seyda coskun diyetine basladim bu sefer insallah sonuna kadar istikrarli bi sekilde bitirmek istiyorum..sonunda kac kilo gidecek cok merak ediyorum..dünde tesadüfen cok nadir bulunan semiz otunu aldim umarim bozulmaz 5 güne kadar...
İnş :)patatesle 3 günde 5 kilo diyet listesi buldum ikinci günün sonunda 1,5 gitti :) 5 olmadi ama hic yoktan iyidir :))Kızzz ne yaptında 1.5 eksi gördünmaşallah darısı benimde başıma
Tesekkur ederim :)Tebrikler canim ..
Ben pazartesi patates mantisi yaptim patates gününde ..yinede 3,5 kilo gitti.Haydi kızlar haşlansın patatesler yada fırına sürülsün üüstüne de baharat Ohh miss
İnş :)patatesle 3 günde 5 kilo diyet listesi buldum ikinci günün sonunda 1,5 gitti :) 5 olmadi ama hic yoktan iyidir :))
Ben gecen hafta patates mantisi yaptim..yinede 3,5 kilo gitti.
haslanmis patatesleri püre haline getir dogranmis maydanoz tuz karabiber..sonra kücük toplar yapiliyo...üzerine sarimsakli yogurt ve az yagda kavrulmus sulandirilmis salca..sade kaynanmis patates yemekten cok daha güzel oluyo..Patates mantısı nasıl oluyor kızmerak ettim
Birde mantı diyince aklıma geldi bu ara canım çok mantı çekiyordu ama döner dönmez o fikrimden vazgeçtim sonuçta hedefime ulaşmak için biraz fedakarlık şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?