Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Uykucu Oynakbaşı geldi

Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter

Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız

Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde )

Hoşgeldin oynakbaşım cecom
özledik seni ve sıcak muhabbetini.
sen geldin ben gidiyorum.
on gün şonra nasip olursa.
bende 1.5 kilo artıdaydım.
dün hurma yoğurt yaptım.
bugün-500 hemde sabah normal kahvaltı ettim.iki öğün hurmabyoğurt yedim.
seni bekliyoduk .
bütün beşte beşçiler toplandımı
gelmeyen kalmasın

Kızlar pazrtesi başlıyalımmı beşte beşe.

Bencede bencedeeeee
Bugün hemen pattislerimi alacağım
Gerçi önümüzdeki hafta eşimin kuzeni bizde ama sıkıntı olmaz bana nasılsa eşim ve ufak cadıya mecbur yemek yapacağım ayrı Büyük kız bana eşlik eder sanırım

Kızlar ben geldim dün hiç giremedim kusura bakmayın ama nasıl mutlu oldum tekrar hep beraberiz bomba gibiyiz kızlar ben bugün kayinvalidemdeydim normalde balık yemen lazımdı ama sabah ton balığı yedim iki çatal alıp bıraktım midem bulandi şimdi sadece 1 tane lahmacun yicem ve bugün başka bişey yemem yarın yine devam edicem sonrada tatile kadar 5 te 5 yapicam

Bende bugün seyda coskun diyetine basladim bu sefer insallah sonuna kadar istikrarli bi sekilde bitirmek istiyorum..sonunda kac kilo gidecek cok merak ediyorum..dünde tesadüfen cok nadir bulunan semiz otunu aldim umarim bozulmaz 5 güne kadar...

Bakalım kaç kilo veRicez canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana

Tatil dönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştim Hem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim

Kışlık domateslerim hazır çok şükür

Bu arada yarınki 5 de 5 i bir güncük ertelemek zorundayım çünkü öğlen kızımın Türkçe Öğretmeni bizi çaya davet etti şimdi ilk kez gidip ay kusura bakma ben yiyemem demek olmaz hani detoksda desem acaba benim yaptıklarımı beğenmedimi olur
Siz başlayın ben size yetişirim dermişim

Hee birde izinden dönmek istersem kaç gün önceden bildirmem gerekiyor hani bu cumaya değilde bir sonraki cuma yine listede olayım diyorum fazla uzatmanın alemi yok ( bu hafta 5de 5 yapıp yine son listedeki kilomun altına inerim diye umuyorum hatta bir gün önce belirtmek yeterliyse bu cumaya bile olabilir tabi perşembe sabahı tartıda göreceğim rakama göre karar veririm ona diye düşünüyorum )

İnş :)patatesle 3 günde 5 kilo diyet listesi buldum ikinci günün sonunda 1,5 gitti :) 5 olmadi ama hic yoktan iyidir :))

Ben gecen hafta patates mantisi yaptim..yinede 3,5 kilo gitti.

Patates mantısı nasıl oluyor kız merak ettim
Birde mantı diyince aklıma geldi bu ara canım çok mantı çekiyordu ama döner dönmez o fikrimden vazgeçtim sonuçta hedefime ulaşmak için biraz fedakarlık şart

haslanmis patatesleri püre haline getir dogranmis maydanoz tuz karabiber..sonra kücük toplar yapiliyo...üzerine sarimsakli yogurt ve az yagda kavrulmus sulandirilmis salca..sade kaynanmis patates yemekten cok daha güzel oluyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…