Canım başladın mı seyda coskun diyetineBen pazartesi patates mantisi yaptim patates gününde ..yinede 3,5 kilo gitti.
Basladim canim..yarinda yumurta grepfuit günüCanım başladın mı seyda coskun diyetine
haslanmis patatesleri püre haline getir dogranmis maydanoz tuz karabiber..sonra kücük toplar yapiliyo...üzerine sarimsakli yogurt ve az yagda kavrulmus sulandirilmis salca..sade kaynanmis patates yemekten cok daha güzel oluyo..
semiz otunu 3 gunde tuketmelisin fazla dısards bırakmaBende bugün seyda coskun diyetine basladim bu sefer insallah sonuna kadar istikrarli bi sekilde bitirmek istiyorum..sonunda kac kilo gidecek cok merak ediyorum..dünde tesadüfen cok nadir bulunan semiz otunu aldim umarim bozulmaz 5 güne kadar...
firinda iyimis ama ben mantisini yapicam ama maydonozum yok ne koysamsi evde hic yesilligom kalmadi salatalik olur mu acaba???Haydi kızlar haşlansın patatesler yada fırına sürülsün üüstüne de baharat Ohh miss
kuru nanede olabilir..veya sade tuz karabiberde olur...ince dogranmis yesil soganda olur bence..semiz otunu 3 gunde tuketmelisin fazla dısards bırakma
firinda iyimis ama ben mantisini yapicam ama maydonozum yok ne koysamsi evde hic yesilligom kalmadi salatalik olur mu acaba???
Sen nasil istersen öyle yap canim..busefer bende bu diyeti bozarsam bende artik son verecegim seyda hanimin diyetineEki Görüntüle 1591093
kızlar bana akıl verin ben 2 gün bozdum ya şimdi başa mi sarıyım yoksa devam edip arkasından 5 te 5 mi yapiyim
Ben aslında sadece iki günde iki öğün bozdum ama kesinlikle devam edip tatilden 5 te 5 yapicam arkadaşım özledim şimdiden 5 te 5 iSen nasil istersen öyle yap canim..busefer bende bu diyeti bozarsam bende artik son verecegim seyda hanimin diyetine
Eki Görüntüle 1591093
kızlar bana akıl verin ben 2 gün bozdum ya şimdi başa mi sarıyım yoksa devam edip arkasından 5 te 5 mi yapiyim
Ohh cecom maşallah.tam gaz başladın.
sefan olsun.
bende bugün başlayamadım beşte beşe.
heryerim aģrıyo.
üşüttüm hrraldezaten iki gündürde başım aģrıyodu hapşırıp duruyodum.
pattisleride almıştım ama yarın başlarım inşallah.
Diģer beşye beşçiler nerdesiniz.
Sağolasın cecom.Çok geçmiş olsun canım
İnşallah yarın daha iyi hissedersin kendini
İyi bari yarın birlikte başlarız 5de 5e
Valla kızlar kayıp balıklara döndülerİnşallah bir sıkıntı yokturda sıcaktan mayıştıkları için gelemiyorlardır
Sabah çok erken uyanınca günün tadını daha bir güzel çıkartabildiğimi tekrar fark ettimİnşallah bundan sonra hep böyle olur
Yarında erkenden uyanırım ( tabi erkende yatarım ) ama sonraki bir kaç gün nasıl olur bilemiyorum malum kuzen bizde ve salonda yatıyor ( olmadı kızın yatağını veririm ki ben sabah uyandığımda salonda kızım yatarsa daha rahat girerim odayakuzenin uykusu ağır ama yinede rahatsız etmek istemem sonuçta insan uykusunda iyice yayılabiliyor )
Eki Görüntüle 1591551 kahve keyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?