Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayyy kızlaaaaarrr keşke bende 5 te 5 yapsaydım ama bünyem alışır diye korkuyorum çok uzun bir süre yaptım ya 2 gün abartmadan diyet dışına çıktım ama yarın ve geri kalan günler hiç bozmadan yapicam

haslanmis patatesleri püre haline getir dogranmis maydanoz tuz karabiber..sonra kücük toplar yapiliyo...üzerine sarimsakli yogurt ve az yagda kavrulmus sulandirilmis salca..sade kaynanmis patates yemekten cok daha güzel oluyo..

Aaaa resmi görünce jeton düştü ben bunu biliyorum bekarken Annem yapmıştı bir kere ve bayılmıştım
Ay bak şimdi bunu canım istedi acaba hazır Salı başlıyacağım yarın akşamlık kendime yapsammı hazır kuzende Bursaya bir günlüğüne gitmiş olacak ve yemek derdim olmayacak ( yani en azından onun dişine göre birşeyler yapma derdi olmayacak )
Yarın için melemenlık hazırlamıştım ( bir tek yumurtası kırılacak ) evdekiler patates mantısını sevmezlerse onu yerler nasılsa yazın çok yemek istenmiyor

semiz otunu 3 gunde tuketmelisin fazla dısards bırakma

Haydi kızlar haşlansın patatesler yada fırına sürülsün üüstüne de baharat Ohh miss
firinda iyimis ama ben mantisini yapicam ama maydonozum yok ne koysamsi evde hic yesilligom kalmadi salatalik olur mu acaba???

semiz otunu 3 gunde tuketmelisin fazla dısards bırakma

firinda iyimis ama ben mantisini yapicam ama maydonozum yok ne koysamsi evde hic yesilligom kalmadi salatalik olur mu acaba???
kuru nanede olabilir..veya sade tuz karabiberde olur...ince dogranmis yesil soganda olur bence..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum

Bu sabah 06:30da uyandım Kuzeni Bursaya yolcu etmek için hatta ilkten uyumayı düşündüm ama sonra vazgeçtim ve bir güzel kahvaltımı ettim
Kendime güzel bir omlet yaptım yanına da domates salatalık, peynir ve 6 zeytin

Hayırlısıyla güzelce başlangıçımı yaptım ve inşallah cumaya kadar ödemlerimide çoktan atmış olurum Uyandığımdan beri de 500 ml suyumuda içtim ve ikinci şişemi hazırladım

Ohh cecom maşallah.tam gaz başladın.
sefan olsun.
bende bugün başlayamadım beşte beşe.
heryerim aģrıyo.
üşüttüm hrraldezaten iki gündürde başım aģrıyodu hapşırıp duruyodum.
pattisleride almıştım ama yarın başlarım inşallah.
Diģer beşye beşçiler nerdesiniz.

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah yarın daha iyi hissedersin kendini
İyi bari yarın birlikte başlarız 5de 5e

Valla kızlar kayıp balıklara döndüler İnşallah bir sıkıntı yokturda sıcaktan mayıştıkları için gelemiyorlardır
Sabah çok erken uyanınca günün tadını daha bir güzel çıkartabildiğimi tekrar fark ettim İnşallah bundan sonra hep böyle olur
Yarında erkenden uyanırım ( tabi erkende yatarım ) ama sonraki bir kaç gün nasıl olur bilemiyorum malum kuzen bizde ve salonda yatıyor ( olmadı kızın yatağını veririm ki ben sabah uyandığımda salonda kızım yatarsa daha rahat girerim odaya kuzenin uykusu ağır ama yinede rahatsız etmek istemem sonuçta insan uykusunda iyice yayılabiliyor )

Kızlar merhaba benim bugün seyda coskun sıvı detoksu günüm ama ben onları katı tüketiyorum daha iyi oluyo gerçi suan hala kararsizim henüz güne başlayamadim iki buçuk üç saattir evdeyim çok yoğunum sizce katı mi tüketiyim sıvı mı

Sağolasın cecom.
Ramazandan önve bende öyleydim.erken kalkıp erken yatıyodum.ramazanda bir bozuldu düzenim hala oturtamadım.
sporada başlıyamadım.artık tatilden dönünce düzenli bir şekilde yaparım.
Şimdi tatil hazırlığı falan fırsat olmuho bi türlü.
Yazın gerçektende bi yoğunluk oluyo herkeste birde sıcaklar.
Neyseeylülde herkes döner kürkçü dükkanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…