- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Merhaba kızlar nasılsınız benim bu ara çok yoğun çok şükür evimizi bulduk ve aldık darısı tüm isteyenlerin başına artık izne ayrılmak istiyorum listede de belirttim tatilegidicez zaten ordan bildirim yapamam hepinizi çok öpüyorum
merhaba arkadaşlar...havalar çok sıcak işler çok çok yoğun zaten foruma fazla giremiyorum ama kilo bildirimimi yapayım.zaten artık koşullanmışım sadece cumaları tartılıyorum.
5 te 5 diyeti bu haftada tam olmadı.Ama sizin azminiz yetiyor bana
kilo bildirimi
başlangıç : 70,90
geçen hafta10
bu hafta00
malesef ödemlerim var öpüyorum sizleri
Banucum ben cep .telefondan yaziyorum..sen yazarmisin canim kilomu.. bugünki kilom malesf 58,5
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
geçen hafta:78.5
bu hafta:77.7
giden:800gr.
yüzde:1.01
Yüzdeyi doğrumu hesapladım bilmiyorum.
kusura bakmayın nolur.
Sağolasın cecom.valla ne şişkinlik kaldı nebişey.nasıl hafifledim anlatamam.Canım tabiki seve seve yazarım canım
Ben tekrar bakarım yüzdene canım ama bence doğrudur diye düşünüyorum
Bu arada gayet güzel gitmiş canım inşallah haftaya dahada fazla gider
Slm kızlar sizlere bi bakıyım dedim ne var ne yokSanırım böyle olduson bildirimde gelince listemizi yayınlarız kontrol ettirdikten sonra
Aminn canım çok teşekkür ederim :))Canım Rabbim yeni evinizde huzurla oturmayı nasip eder inşallah....Aminnnnn
İnşallah tatilde de çok güzel kilolar verir fırsat bulursanda iyi haberlerini buradan bizimle paylaşırsın
Canım smileyler yüzünden rakamları göremiyoruz düzeltebilirsen süper olurİnşallah ödemlerinide bir sonraki haftayada atmış olursun
Sağolasın cecom.valla ne şişkinlik kaldı nebişey.nasıl hafifledim anlatamam.
beşte beş kesinlikle ödem attırıyo.
Slm kızlar sizlere bi bakıyım dedim ne var ne yok
Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler
Banucum kaç etap izinli kaldıysa yüzdeni o sayıya bölmen gerekiyor
Heralde sen 5 etap kalmışın 19dan 24 de
Gülhancım sende hedefini yüzde 80 tutturtuysan mezun olabilirsin
Sevgiler, Öpüldünüz fıstıklar
Canım benimki yanlış olmuş maalesef artıdayım 55 şimdiki kilom tlf bozuldu çok zorlanıyorum silerken düzeltebilirsen çok sevinirim fark ve yüzde doğru fakat eksi olması lazım8.Takım 424. EtapCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 424.ETAP
25 Temmuz - 31 Temmuz 2015
Oynakbasi34 ( 104.5 / 104.2 / 0.3 /% 0,06 % ) 419.Etap izne ayrılmıştı geri döndü, yüzdesi 5e bölündü
Adayaren38( 61,4/ / /% 0,0) İzinli
perihan00( 57,6 /58,5 /0,8/ % -1.56 )
kblyelf (54,6/54,2/0,4 /% 0,73) İzne ayrılmak istiyor
Eddoras(78,5 /77,7 /0,8 /% 1,02 )
Glbrs( 56,5 / //)
8.Takım Ortalaması:
Canım benimki yanlış olmuş maalesef artıdayım 55 şimdiki kilom tlf bozuldu çok zorlanıyorum silerken düzeltebilirsen çok sevinirim fark ve yüzde doğru fakat eksi olması lazım
Gülsah bildirim yapti canim..56 kilo diye bildirmisti....benim arti malesef 0,9..eksi hesabini yapamiyorum banucum..zahmet olmazsa degistirebilirmisinGlbrs canımmm nerelerdesinnnn bildirimini merak ettimgerçi daha vakit var Ayşeylede yazıştık oğlunun nikah koşturmasıyla meşgul o yüzden fırsatı olmuyor ama akşam girmeye çalışım dedi
Saol canım teşekkür ederim :) Gülşah bildirim yapmıştı sanki öyle hatırlıyorumGlbrs canımmm nerelerdesinnnn bildirimini merak ettimgerçi daha vakit var Ayşeylede yazıştık oğlunun nikah koşturmasıyla meşgul o yüzden fırsatı olmuyor ama akşam girmeye çalışım dedi
Gülsah bildirim yapti canim..56 kilo diye bildirmisti....benim arti malesef 0,9..eksi hesabini yapamiyorum banucum..zahmet olmazsa degistirebilirmisin
Saol canım teşekkür ederim :) Gülşah bildirim yapmıştı sanki öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?