Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleykümmm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım ( gerçi sıcaktan tam uykumu alamadım ama düne nazaran çok daha iyiyim şükür )

Bugünde yine inanılmaz bir sıcak var İstanbulda ve benim 2 posta ütüm var yapılacak
Neyse kaçarım yok mecbur yapacağım Birazdan ufak fanımıda karşıma alır başlarım yapmaya ancak biter
Kuzen öğlende arkadaşlarıyla buluşacakmış o gelene kadar bitmiş olur ütülerimde
Tabi o gider gitmez sporumuda yaparım

[ QUOTE ="Ekonomik hatun, post: 41954077, member: 693651"]Bence kasma kendini o zaman daha çok istersin yemeyi evde öyle şeyler yokmuş gibi düşün ve de kilo vermek için o kadar uğraşıp bir küçük tatlı yüzünden iki katini alma aklına geldiğinde de su iç unutursun :)[ QUOTE ]

Çok şükür dün geceyi hasarsız atlattım sabahta hiç birşey yokmuş gibi uyandım ama dünden beri yine insülin direnci için doktorun verdiği ilaçı içmeye başladım
İnşallah faydası olur ama tabi bu kez düzenli olarak içeceğim ( eskiden 1 - 2 hafta içip bırakıyordum )

Çok çok geçmiş olsun sıcaklarda çok etkiliyor canım yaaa
Ben akçaydayken okadar dinçtim ki sıcaklara rağmen ( nem yok orada ) ama buraya geldim sanki 10 kişi tarafından dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor 3 - 4 gündür direniyorum resmen sanki kendimi salsam hasta olacakmışım gibi hissediyorum
Bugün et günüm ve sabah tavuğumu yedim bol bol su içip bugünüde hasarsız tamamlayıp 5de 5 bitince inşallah çok güzel bir sonuç alırım

evet canım istanbulda çok nem var halsizlik yapıyo bende diyeti bozdum bugün 5 te 5 alışkanlığı işte meyve günü yapıyorum ferahlatıyo gerçi çokta meyvem kalmamış evde ama idare ediyorum ben ömür boyu 5 te 5 yapıcam sanırım çok iyi geliyo bana

Benim yarın meyve günüm ama dün koca pazarda hoşuma giden meyve bulamadım
Sanırım kavun karpuz olacakda yanına bir iki birşey daha eklerim ekşi birşeyler olsun ki kan şekerimde fırlamasın yarın

S.a .canlarım.
neyse bugün bende toparladım çok şükür.akşamdan tavuk göğüs ve pirzola marine etmiştim.sabah ızgarada pişirdim.akşamda bi posta çocuklarla birlikte yerim.onların etini ayrı marine ettim.
Sabahtan beri kendi kendime söyleniyorum.beşte beş yapmasaydım daha iyiydi.ne yaptım ne yapmadım.gram kiloda beremedim tabi.hurma yoğurt yapsam daha iyiydi.yarın meyve gününüde yapmak istiyorum.dün yoğurdumu mayaladım.sonra gidene kadar hurma yoğurt devam ederim.zaten bir hafta kaldı gitmemize.

Gülşahcım çok geçmiş olsun bitanem.bende aynı durumdayım.bir hafta sonra tatile gidicem.kendime sınır koyunca daha stres oluyorum bende.e yoğunlukta cabası.sıkma kendini canım.

Gülşahcım çok geçmiş olsun bitanem.bende aynı durumdayım.bir hafta sonra tatile gidicem.kendime sınır koyunca daha stres oluyorum bende.e yoğunlukta cabası.sıkma kendini canım.
sağol tatlım aslında kaç aydır gluten alerjisinden şüpheleniyorum sanırım halsizliğin sebebi o ama biz kadınların yoğunluğu karmaşası hiç bitmiyo malesef doktora gitmeye bile vakit bulamıyorum tatilden sonra gidicem inşallah

Slm kızlarr. Kaçak turuncu geldi nihayet...
Uzun zamandır uğrayamadım foruma.Fazlasıyla zor ve sıkıntılı günler geçirdim...
Ramazanda kayseriye taşındım. Eşim işsiz kaldı. Bayram geldi kv.lere antepe gittik filan derken artık evimdeyim. Şuan regl dönemi olduğu için tartılmadım. Haftaya tartılıp kilomu bildireceğim ve duzenli paylaşıma başlayacağım.Hamilelik düşündüğüm için hormon tahlili için adet olunca dr.a gideceğim. Çok bıraktım şu aralar kendimi. En kısa zamanda toparlanmak istiyorum...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür gelebildim

Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatil dönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledim birde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim

Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyor tamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandı hatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu

Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydanda az keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor

Kız acaba çok sıcaklarda mı 5de 5 yaramadı
Bugün ben şükür çok iyiyim hatta öğlen kızım arkadaşıyla girip şu meşhur puddingin bir paketini pişirip yedi ve gram canım istemedi ( insülin direnci için olan ilaçı içtiğimdenmi yoksa psikolojikmi bilemiyorum gerçi )
Benim ilk başladığımda 106.5 di kilom ama sabah şükür 105 düz gördüm En azından listedeki son rakamı görürüm rahatlıkla hatta belki biraz daha altını ama işte önemli olan sonrasında sapıtmamak
Yoğurt Ayran olayını sadece akşamlarımı yapıyorsun yoksa 3 öğünmü hani tatile daha bir hafta var zor olmasın

Millet yazın kilo vermek daha kolay der ama bence sıcaklarda çok daha zor Ne güzel kışın yada ilk baharda sanki daha kolaydı beslenmede sporda Neyse Allahın izniyle başarabiliriz ve yazın sonunda çok daha rahat oluruz okullar açıldığında

HOşgeldin kaçak
Hayırlı olsun canım inşallah RAbbim yeni evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip eder ve inşallah eşinde hayırlısıyla gönlüne göre bol kazançlı bir iş bulur ...Aminnnnnnnnnnnnn

Eminim sende bir kaç güne toparlarsın kendini ve kuzu müjdesini alana kadarda bir kaç kilo daha gider ( gerçi sende fazla yoktu kiloda ne kadar giderse hamilelik öncesi kardır en azından 9 ay daha rahat olursun kilo alsanda )

,selam kizlar...yazdiklarinizi okudumda kesinlikle haklisiniz...bende öyle biliyordum..yani yaz zamaninda diyet yapmak daha kolay diye..halbuki tam tersineymis...yaz mevsiminde insan mutlu olmak stress atip eylenmek istiyo..durum böyle oluncada tabiki zorlasiyo diyet..yaz zamani piknik mangal tatil zamani..birde araya ramazan bayram girdi tamamen dengemiz bozuldu.....bende artik kesinlikle seyda coskun diyetini yapmiyorum..yine bozdum bugün malesef....nedense 5 te 5 de diyetimi bozmadan bitiriyorum..seyda hanimin diyetini her seferinde bozuyorum..

bende bozdum canım çok uğraştırıcı bi diyet 5 te 5 kolay zahmetsiz ben bugün meyve günü yaptım ve son meyvemi yedim yarında duruma göre sıvı detoksu yada kiraz günü yapıcam biraz saçmalıcam ama pazartesi tatil öncesi son bi 5 te 5 yapıcam inşallah tatilde de bitki çaylarımı ve fincamı yanıma alıcam sabah kalkar kalkmaz limonlu su gün içnde yeşilçay form çayı kiraz sapı mısır püskülü içicem ve mutlaka tatilde bir gün saf protein günü yapıcam kilo alıp dönmemek için ama şeyda çoşkun diyetini bi kerecikte olsa bitiricem kararlıyım

Merhaba kızlar
annemden ilik alma işi çok şükürsorunsuz geçti dayıma da verildi iinşallah vücudu kabul eder

tabi dün hastane ve hastaneden sonra annemi yalnız bırakmamak için onda kalmam 5 lik diyetin sonu oldu :)
Önemli değil tabi ama gerçekten bı iki günde ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bugünde 1 yıldır görüşmediğim dostum Kayseri'ye gelince hemen görüştük tabi geçen sene 73 ken görmüştü çok güzel dedi ve yüzün de hiç kırışmamış çok ii dedi tabi bende top gibi kocaman surat olunca kilo ver ver gitmiyor 55 w düşsemde şöyle tatlı bir suratım olsa

nu arada yüzmeye malesef başlayamıyorum kapasite dolmuş ancak 5eeylül de açılır dedi ; (
Bende yürüyüş ve evde yapabilirsem spor yapcam

kızlar benimde et günüm bugün.sabah ızgara tavuk yedim.ikinci öğünümde yine tavuk ızgara az önce yedim.
Yar8nda meyve g7nüm.eşime ısmarladım meyveleri yarın için.
Cecom hurma yoğurt diyetinde aslında üć öģün 7hurma bir kase yoğurt yiyosun.ben geçen hafta yaptım.sabah normal kahvaltı ettim.sonra öğlen ve akşam hurmabyoğurt yedim.ertesi gün tartıda -800gördüm.
Yarına yarım kilo eksi görsem razıyım.

Tekrar geçmiş olsun canım.hastane ortamında beşte beş yapılmazki zaten.annen dayın iyi olsunda ne zaman olsa yaparsın.sıkma canını.

Canım geçmiş olsun inşallah dayınla ilgili de iyi haberleri yakında verirsin bizlere diyeti hiç takma kafana herseyin başı sağlık gerisi nasıl olsa halledilir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Tekrar ben geldim

Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi )
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum

Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum

Bugün İGde biri sormuş 5de 5 diyetim bitince nasıl bir diyet yapsam diye ( yarın onunda sanırım son günüymüş 5de 5 diyetinde ) Biri Seyda Çoşkunun diyetini önermiş hatta kız daha evvel yapmış 9 günde 4 kg verdim yazmış
Tabi onu okuyunca benim bir gözler parladı ama acıkcası sizlerden gördüğüm kadarıyla her güne ayrı bir hazırlık hatta her öğüne ayrı bir hazırlık gerektiriyor ve acıkcası evdekilere ayrı kendime ayrı hazırlamak işime gelmiyor 5de 5 diyetinde en azından her gün ne yiyeceğim belli olduğu için daha kolayıma geliyor
Bende bitince sağlıklı beslenmeye dönüyorum tekrar hatta biraz karatayın dışına çıkıcağım ( zaten tam uymuyordum ) insanın arada canı tatlı bir şey istiyor ama işte dışına çıkmamak için yemiyordum da bu ara resmen vucudumun tatlıya ihtiyacı olduğunu hissediyorum bugün resmen bir ara elim ayağım titredi kızıma böğürtlenli bir çay vardı evde ( küçük kızım oralet gibi içiyor arada onu ) ondan yaptırdım inan şerbet gibi geldi vucudu şekersiz bırakınca o ekşi şey bile bana tatlı geldi

İnşallah canım inşallah çok güzel bir sonuç alırız hepimiz
Aslında arada bir akşamları yapılabilir dengelemek adına ben bir ara günde 3 öğün 3 gün yaptım o zamanda hurmanın şekeri sanki çarptı beni Ay yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal derler ya benim bünyede o hesap yaranamıyorum

Yarın için bende eşime kavun, karpuz, nektarin, üzüm ve incir aldırdım ( daha doğrusu ben ona meyve al incir yoktur ama canım çekti demiştim oda sağ olsun ne bulduysa almış tabi incir ve nektarin birer tane yerim kavun karpuzuda 3 - 4 parça en fazla üzüm ancak 2 - 3 tane yerim zaten pek sevmem daha doğrusu henüz üzüm için erken çekirdeksizler bir iki haftaya ancak pazarda çoğalır çekirdekli almış onuda pek sevmiyorum )

Oh şimdiden afiyet olsun cecom.bende kiraz yazmıştım eşime güzel kiraz yokmuş.kavun ve şeftali almış.karpuzda vsr evde ama abartmıycam karpuzu bu sefer.

Oh şimdiden afiyet olsun cecom.bende kiraz yazmıştım eşime güzel kiraz yokmuş.kavun ve şeftali almış.karpuzda vsr evde ama abartmıycam karpuzu bu sefer.

Valla sabahı iple çekiyorum Evdekiler biraz evvel meyveleri soğuk soğuk götürdü bende ciğercinin önündeki kedi gibi öyle bakakaldım
Okadar soğuk su içiyorum banamısın demiyor sanki aynı anda terle birlikte bütün suyu vucudumdan atıyormuşum gibi hissediyorum

Bu arada Yarın cuma ve tamda Cumartesi ( yumurta günümde ) Annemlerle pikniğe gidiyoruz
Ne güzel seviniyordum 5d 5i bitirip gidiceğim diye ( bir gün geç başlayınca hesap şaştı ) acaba diyorum Cumartesi abartmadan yesemde sonrada Pazar günü saf pro günümü yapsam çünkü şimdi hadi sabahtan yumurtayı yanıma haşlayıp alsam öğleden sonra kaçarı yok Annem detoks dinlemez tutturur azda olsa et ye diye
Hay ben böyle işin içine ne yapacağımı şaşırdım siz bir fikir verin ne yapayım

canim sende o günü hafif veya saglikli olan ne varsa onlardan ye..sende yumurta salatasi yap götür her ihtimale karsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…