Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ısırgan çayı bana pek uygun değil şimdide köye geldim valla temiz serin hava inşallah iştahım açılmaz ama hedef çok önemli gerçekten bende hedefimi söylüyorum ağustos sonuna 59 olcam inşallah

Canım makarna yedim sadece içim sıkılıyo bi sebebi de yok ne biliyim tatilede 52 gitmek istemiştim hala 56 yım aklım karışık

Canım makarna yedim sadece içim sıkılıyo bi sebebi de yok ne biliyim tatilede 52 gitmek istemiştim hala 56 yım aklım karışık

Aşlolsun canım takıma katıldığından beri 10 kilo verdin lütfen bunu düşün ve 38 beden bol geliyo kalan 4 kilonu da tatil dönüşü hemen verirsin

Aşlolsun canım takıma katıldığından beri 10 kilo verdin lütfen bunu düşün ve 38 beden bol geliyo kalan 4 kilonu da tatil dönüşü hemen verirsin
Sağol tatlım bide ne biliyim içim sıkılıyo herseye sinirleniyorum kendimi bile taniyamiyorum artık uyusam en iyisi olacak sanırım

Iyi pazarlar arkadaşlar.
yine kimsecikler yok.
benimde çok işim var.
öğleden sonra yaklaşık bir yıl önce ev aldık evin içini yaptırıyoruz.oraya gidicez.yaklaşık iki ayda biter inşallah.
nelr yapıyorsunuz kızlar.arda bi uğrayın azıcık.

benide alın aranıza dogum kiloları yapıştı .. 1 haftadır az biraz dikkat etmeye başladım ama arada tökezliyorum.. ne yapmam gerekiyoo yönlendirirmisiniz.. su anki kilom 67.5 hedefim 60 .. umarım
Hosgeldin makres...bu aralar bizim takim biraz durgun bazi arkadaslar tatilde ...sen kac yasindasin boyun kac..ben 36 yasindayim 161 boyunda 70,5 kilodan 57 kiloya kadar indim ..13 kilo kadar verdim...insallah sende hedefine ulasirsin

sanada iyi pazarlar canim... bende cok moralsizim hatta depresyondayim ...bu diyet piskolojisi cok yordu beni...insallah son kez 5 te 5 yapip artik mezun olmak istiyorum...sonrada düzenli ve dengeli bi sekilde beslenecegim..kilomu dengeleyecegim ...

benide alın aranıza dogum kiloları yapıştı .. 1 haftadır az biraz dikkat etmeye başladım ama arada tökezliyorum.. ne yapmam gerekiyoo yönlendirirmisiniz.. su anki kilom 67.5 hedefim 60 .. umarım
Hoşgeldin makres.daha önce hangi takımdaydın.hatırlıyorum seni ama yanlış değilimdir umarım.

Benced
senin yerinde olsam bende öyle yapardım canım.sporunu yap düzgün beslen ama kasma kendini.zaten bir yıl kilonu muhafaza edrrsen sonra geri almıyormuşsun.

Ben geldim ama gülşencim.
kimse yok.
bizde öğleden sonra yeni eve gittik.
biraz bahçeleri suladık falan.
sonra markete uğradık.
yemek çay faslı derken bu saat oldu.
gitmemize üç gün var.
aetık çamaşır ütü faslı yarından sonra.
yarın yine az bi çarşı işimiz kaldı.

canlarım napiyosunuz

Iyiyim canım ya kızım dün köyde üşütmüş onunla uğraşıyorum maşallah hiç Nazlı değil burnunu bile kendi siliyorum ama sprey sıktırmıyo bende yakasına burun açıcı damlattım geçenlerde bulmuş bunu açıcıyı kapağını açıp yarıdan fazlasını sürmüş tişörtüne

Iyiki kızım vvar yoksa canım çok sıkılırdı sense bence artık düşün canım genç anne olursun hem

günaydın arkadaşlar.
saat
canlarım napiyosunuz
iyiyim gülşahcım.
perşembe günü yola çıkıyoruz.hazırlık yapıyorum.önce trabzona gidicez eltimin kızkardeşinin düğünü var.ordan sinopa geçicez tatile.ablamlarda düzceden gelicek birlikte tatil yapıcaz kısmetse.

Geçmiş olsun canım.
kızlar çok mızmız olur aslında maşallah kuzuya.benim kızım 18yaşında oldu hala mızmız.

inşallah canım eşim daha istemiyo ama bakalım kışa doğru ikna ederim diye düşünüyorum hem kilolarımıda tamamen vermiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…