Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 424.ETAP
25 Temmuz - 31 Temmuz 2015

8.Takım 424. Etap

Oynakbasi34 ( 104.5 / 104.2 / 0.3 /% 0,06 % ) 419.Etap izne ayrılmıştı geri döndü, yüzdesi 5e bölündü
Adayaren38( 61,4/ / /% 0,0) İzinli
perihan00( 57,6 /58,5 /0,8/ % -1.56 )
kblyelf (54,6/55 /0,4 /% - 0,73 ) İzne ayrılmak istiyor
Eddoras(78,5 /77,7 /0,8 /% 1,02 )
Glbrs( 56,5 /56 /0,5/0,89% )

8.Takım Ortalaması: - 0,05 %

Sonuç bu çıktı birde neslihana kontrol ettireyim Kızlar haftaya çok çok güzel sonuçlar verip birinci olmamız şart yoksa sarı kart gelecek

Kızlarrrrrrrrrrr ben paylaştım listeyi akşam 20:00e kadar düzeltme hakkımız var ama sanırım sıkıntı yoktur ( 14.cü ve 6.cı takımda paylaştım ama kimsecikler yok sanırım cevap veren olmadı inşallah doğrudur olmadı tekrar düzeltiriz

Kızlarrrrrr yine nerelere kayboldunuz
Banum ben bugun sanırım telefonumun azizligine uğradım bildirimleri göstermedi bende diyorum bizimkiler bugün neden sessiz haftaya çok iyi sonuçlar yakalamaliyiz iyiye gitmiyo takımın durumu kızlaaaaarrr ne dersiniz pazartesi aynı anda 5 te 5 yapalım mı

Merhaba kızlar nasılsınız takımdaki üye sayımız az Birçoğumuzun da motivasyonu düşük bence yeni üye alımı yapıp ortalaması yükseltiriz hem belki motivemiz artar şu üye isteme yerinden sadece daveti ayşe abla mı yapabilir biz de yapabilir miyiz acaba

Günaydin kizlar..umarim iyisinizdir..ben hic iyi dyilim..bu diyet-kilo verme piskolojosi beni cok yordu..ailemde etkileniyo ister istemez..izine ayrilsammi listedenmi ayrilsam mezunmu olsM hic bir fikrim yok kafam cok karisik..artik diyet isini birakip spora konsantre olayim diyorum....cok yoruldum zaten fazla zayiflik bana yakismiyo..57de kalsam dengelesem yeter bana

Bi
ben yarin baslarim herhalde cumaya 57 olup kismetse mezun olcam...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum

Aslında bugün hesapta pikniğe gidecektik ama kardeşimin işi işe gitmek zorunda olduğu için yarına erteledik
Baştan bir uyuz oldum ama bugün 5de 5in son günü o yüzden bir yandan iyi oldu tamamlayabileceğim
Bir yandanda bir sürü işim var ama girişmeden sizlere bir bakaym dedim

Sağ olsun küçük kuzu hiç boş durmuyor yine birşeyler yere döktü onları toparlamayla uğraştım sabah sabah şu anda hatuna eh be kızım önüne baksana dedim diye alındı odasında ağlıyor tabi işlere girişmeden önce onun gönlünü alayımda sonra bütün gün surat asar

Canım bizlerde davet edebiliriz ama işte birimiz devamlı pusuda olmak zorundayız çünkü kim erken davranırsa o alıyor üyeyi ben işim bitince pusuya yatarım sende arada bak dediğin gibi bari 3 - 4 kişide gelse hem motivasyonumuz artar hemde ortalamayı yükseltebiliriz

Canım istersen bir iki hafta izne ayrıl ki biraz kafanı dağıtırsın dönünce sporunada asılırsın bizlerede koçluk yaparsın

selam 8. takımın guzelleri
oynakbasi34 kuzum moni yoksa paylaşım alanında oyu yıne sen kullan istersen

ahahah banum ben pusudayım yeni uye lazımsa denk geldiğinde yönlendireyim sizin takıma da olurmu

Benim de 7 kilom var canım aslında ssıkı tutsak 2 ayda halledelir ama yazın rekabeti çöktü üstümüze
aynennnnn adacım. varmısın bu hafta el birliğiyle bişiler yapalım. demin okudum 1 agustos diyete başlamak için dolunaya göre harika bir gunmuş. birde ısırgan çay tarıfı vermiş zayıflamanıza yardım eder demiş. bugun başlayıp 14 agustosa kadar devam edilecekmiş saat 15-19 arası tuketin diyor. dur link vereyimde beraber yapalım ne dersin
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2012/10/bedeni-zehirlerden-arndrma-yontemi.html

kozmik bakımı facede dolunay epilasyonu için takip ederken buldum ilgimi çekti başlıyorum bu gun ısırgan çayına
ay sonu hedefim en az 5kg. haydi bismillah bu sefer olacak

Kızlar ben iyice sapıttım pazartesi 5 te 5 yapicam inşallah ne yiyecegimi bilemiyorum sacmaliyorum resmen yemek yiyince de suçluluk duygusu hissediyorum
Hepimiz aynıyız gülşahcım.
bende kendimi tanıyamıyorum.
dünki meyve gününü bile tamamlayamadım.bugünde hurma yoğurt yapcam ama bakalım sapıtmazsam.

Telefondan yazdigim icin smyle ler cikmis
Baslangic : 70.90
Gecen hafta.70.10
Bu hafta 70 kilo olmusum
Sağolasın cecom.valla ne şişkinlik kaldı nebişey.nasıl hafifledim anlatamam.
beşte beş kesinlikle ödem attırıyo.
Tam yapamiyorum 5 te 5 i kafayi yiycem

57 de mutluysan orda kal...tebrikler...

Kızlar saat 1 gibi iki tane şeftali yedim biraz sonrada yoğurtlu makarna yicem canım hiç bişey istemiyo ve acayip sinirim bozuk

Canım neden sinirin bozuk sıkma canını lütfen bir gün kendine izin ver ve sevdiğin şeyleri ye eşinle tada bi arkadaşınla güzel vakit geçirmek sen zaten çok iyi kilo verdin 1 günlük böyle bir kaçamak ii gelir bence fazlasıyla hakettin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…