- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banum ben bugun sanırım telefonumun azizligine uğradım bildirimleri göstermedi bende diyorum bizimkiler bugün neden sessiz haftaya çok iyi sonuçlar yakalamaliyiz iyiye gitmiyo takımın durumu kızlaaaaarrr ne dersiniz pazartesi aynı anda 5 te 5 yapalım mıKızlarrrrrr yine nerelere kayboldunuz
ben yarin baslarim herhalde cumaya 57 olup kismetse mezun olcam...Banum ben bugun sanırım telefonumun azizligine uğradım bildirimleri göstermedi bende diyorum bizimkiler bugün neden sessiz haftaya çok iyi sonuçlar yakalamaliyiz iyiye gitmiyo takımın durumu kızlaaaaarrr ne dersiniz pazartesi aynı anda 5 te 5 yapalım mı
Merhaba kızlar nasılsınız takımdaki üye sayımız az Birçoğumuzun da motivasyonu düşük bence yeni üye alımı yapıp ortalaması yükseltiriz hem belki motivemiz artar şu üye isteme yerinden sadece daveti ayşe abla mı yapabilir biz de yapabilir miyiz acaba
Günaydin kizlar..umarim iyisinizdir..ben hic iyi dyilim..bu diyet-kilo verme piskolojosi beni cok yordu..ailemde etkileniyo ister istemez..izine ayrilsammi listedenmi ayrilsam mezunmu olsM hic bir fikrim yok kafam cok karisik..artik diyet isini birakip spora konsantre olayim diyorum....cok yoruldum zaten fazla zayiflik bana yakismiyo..57de kalsam dengelesem yeter bana
Sevgili arkadaslar
410,etapta yeni üye olarak takıma gelen üyemiz gizembüşra 412, etapta sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı.
uzun zamandır bizimle birlikte ama listeye alamadık kurallar gereği...Yeniden listede olabilmesi için desteğinize ihtiyacım var.
1. takım EVET
2. takımEVET/HAYIR
3. takımEVET/HAYIR
4. takımEVET
5. takımEVET
6. takımEVET
7. takımEVET
8. takımEVET/HAYIR
9. takımEVET
14. takımEVET
seabahar EVET/HAYIR
ahahah banum ben pusudayım yeni uye lazımsa denk geldiğinde yönlendireyim sizin takıma da olurmuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Aslında bugün hesapta pikniğe gidecektik ama kardeşimin işi işe gitmek zorunda olduğu için yarına erteledik
Baştan bir uyuz oldum ama bugün 5de 5in son günü o yüzden bir yandan iyi oldu tamamlayabileceğim
Bir yandanda bir sürü işim var ama girişmeden sizlere bir bakaym dedim
Sağ olsun küçük kuzu hiç boş durmuyor yine birşeyler yere döktü onları toparlamayla uğraştım sabah sabahşu anda hatuna eh be kızım önüne baksana dedim diye alındı odasında ağlıyor tabi işlere girişmeden önce onun gönlünü alayımda sonra bütün gün surat asar
Canım bizlerde davet edebiliriz ama işte birimiz devamlı pusuda olmak zorundayız çünkü kim erken davranırsa o alıyor üyeyiben işim bitince pusuya yatarım sende arada bak dediğin gibi bari 3 - 4 kişide gelse hem motivasyonumuz artar hemde ortalamayı yükseltebiliriz
Canım istersen bir iki hafta izne ayrıl ki biraz kafanı dağıtırsındönünce sporunada asılırsın bizlerede koçluk yaparsın
aynı durumdayım adacım ya. napıcaz bi mezun olamadım takıldım aylardır, gitti 15kg , kaldı 8kgGünaydın kızlar
şu sıralar değişik ruh halindeyim kendime bi gelip motive olamadım ama inanıyorum herşey Güzel olacak ve hedefimize ulaşıcaz
aynı durumdayım adacım ya. napıcaz bi mezun olamadım takıldım aylardır, gitti 15kg , kaldı 8kg
aynennnnn adacım. varmısın bu hafta el birliğiyle bişiler yapalım. demin okudum 1 agustos diyete başlamak için dolunaya göre harika bir gunmuş. birde ısırgan çay tarıfı vermiş zayıflamanıza yardım eder demiş. bugun başlayıp 14 agustosa kadar devam edilecekmiş saat 15-19 arası tuketin diyor. dur link vereyimde beraber yapalım ne dersinBenim de 7 kilom var canım aslında ssıkı tutsak 2 ayda halledelir ama yazın rekabeti çöktü üstümüze
aynen bende öyleyim ne oldu bize böyleKızlar ben iyice sapıttım pazartesi 5 te 5 yapicam inşallah ne yiyecegimi bilemiyorum sacmaliyorum resmen yemek yiyince de suçluluk duygusu hissediyorum
Hepimiz aynıyız gülşahcım.Kızlar ben iyice sapıttım pazartesi 5 te 5 yapicam inşallah ne yiyecegimi bilemiyorum sacmaliyorum resmen yemek yiyince de suçluluk duygusu hissediyorum
Telefondan yazdigim icin smyle ler cikmismerhaba arkadaşlar...havalar çok sıcak işler çok çok yoğun zaten foruma fazla giremiyorum ama kilo bildirimimi yapayım.zaten artık koşullanmışım sadece cumaları tartılıyorum.
5 te 5 diyeti bu haftada tam olmadı.Ama sizin azminiz yetiyor bana
kilo bildirimi
başlangıç : 70,90
geçen hafta10
bu hafta00
malesef ödemlerim var öpüyorum sizleri
Tam yapamiyorum 5 te 5 i kafayi yiycemSağolasın cecom.valla ne şişkinlik kaldı nebişey.nasıl hafifledim anlatamam.
beşte beş kesinlikle ödem attırıyo.
57 de mutluysan orda kal...tebrikler...Günaydin kizlar..umarim iyisinizdir..ben hic iyi dyilim..bu diyet-kilo verme piskolojosi beni cok yordu..ailemde etkileniyo ister istemez..izine ayrilsammi listedenmi ayrilsam mezunmu olsM hic bir fikrim yok kafam cok karisik..artik diyet isini birakip spora konsantre olayim diyorum....cok yoruldum zaten fazla zayiflik bana yakismiyo..57de kalsam dengelesem yeter bana
Kızlar saat 1 gibi iki tane şeftali yedim biraz sonrada yoğurtlu makarna yicem canım hiç bişey istemiyo ve acayip sinirim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?