- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canim sende o günü hafif veya saglikli olan ne varsa onlardan ye..sende yumurta salatasi yap götür her ihtimale karsi.
Canim cok azimlisin masallah..Canım Yumurta salatası nasıl oluyorOlmadı az fazla yaparımda sabah kahvaltıda Annemlerede çeşit olur ( Hatun sabah namazında kalkıp börek yapacakmış ama kesin kararlıyım kesinlikle yemeyeceğim )
Birde giderken yanımıza top alalımda hazır çayı çimendeyken kızkardeşim ve büyük kızımla Volleybol oynarız hem yediklerimi yakmış olurum hatta araya acık havada spor bile sıkıştırırım nasılsa yabancı olmayacak
Canim cok azimlisin masallah..
Bencede börek den uzsk dur hedefine yakin olsaydin biraz ye derdim ama daha erken..insallah gelecek yaza daha rahat edersin pikniklerde misafirliklerde vs...
Yumurta salatasini haslanmis yumurtalari dograyip yesil sogan nane veya maydanoz pulbiber biraz zeytinyag ve tuz ilave ediyorum cok nefis oluyo..baska yesilliklerde olabilir..rokka veya löwenzahn bulabilirsen oda yakisiyo..Löwenzahn türkcesi ne bilmiyorum..galiba aslanpencesi oluyo...
rica ederim canimcim..simdiden afiyet olsun..Aaa süpermiş roka hariç bütün malzemeler evde var nasılsaeşimde yarında roka aldırırım
Aslanpençesi hiç yemedim birde hiç pazarlarda bile denk gelmedim ama olmadı Annemin amcakızına sorarım onun bahçesinde yok yok
Kesinlikle yaparım Cumartesi sabah erkenden uyanıp dediğin gibi en azından hasarsız atlatmış olurum günüÇok teşekkür ederim fikir için
arkadaşlar selam daha önce de yazmıştım ana paylaşımda bir konu var oylanması gereken kaptanınız moni ye de özel mesaj attım ama bir dönüş olmadı bugün sizin kararınıza göre o arkadaşı listeye ekleyeceğim ve ya eklemeyeceğim lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz kaptan ve yardımcınız yok ise bu konularda yetkili arkadaş kimse o da oylamaya takım adına katılabilir
Bencede son sans verilsin ve arkadas listeye alinsin yani oyum evetarkadaşlar selam daha önce de yazmıştım ana paylaşımda bir konu var oylanması gereken kaptanınız moni ye de özel mesaj attım ama bir dönüş olmadı bugün sizin kararınıza göre o arkadaşı listeye ekleyeceğim ve ya eklemeyeceğim lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz kaptan ve yardımcınız yok ise bu konularda yetkili arkadaş kimse o da oylamaya takım adına katılabilir
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayımArtık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah
Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim)
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg
Toplam giden; 20.3 kg
SElam
Maalesef Kaptanımız bu ara baya yoğun ama geçen linki attığında ben cevap yazacaktımda sonra belki Moni uğrarda kendi karar vermek isterse diye ses etmedim
Bizim kızlarda büyük ihtimal benle aynı düşüneceklerdir ve oylamaya sunulan arkadaşın tekrar yeni bir şans verilmesi yönünde oy kullanacaklarını düşünüyorumEminim ona bir şans daha verilirse çok daha azimle devam edecektir beslenmesine ve hem kendine hemde takımına fayda saylayacak ( sonuçta istekli olmasa neden tekrar beni listeye dahil edin yada beni diskalifiye etmeyin desin dimi ama )
arkadaşlar güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim yalnız paylaşımda bi oylama var orada 8. takım evet/hayır olarak yazıyor oraya evet şıkkını işaretlemeniz gerekiyor bol kg vermeli bir cuma diliyorumBencede son sans verilsin ve arkadas listeye alinsin yani oyum evet
Günaydin kizlar ben bir türlü 55 kiloya inemiyorum..aslinda 55 kilo olmakta gelmiyor icimden..57 kilo ile mezun olabilirmiyim aceba...en son hedefimide 55 olarak belirlemistim listede..kabul olurmuki
tabiki herzaman burda olcam canim ..Canım bildiğim kadarıyle belirlediğin hedefin %80ini verince mezun olabilirsinAtıyorum toplam 10 kg vermek istediysen 8 kg vermişsen mezun olabilirsin
Bildirimini yaparken listeye not geçmek zorundasın ama ( en arkaya erken mezun olmak istiyor diye )
Sanırım mezun olabilirsin yanlış hatırlamıyorsam tabi yine bizim yaşam koçumuz olarak buradasın yinede
***8.TAKIM 419.ETAP***Kızlar bir önceki haftanın listesini bulabilirmisiniz yada linki atsanıza bana ben bu haftaya göre düzenliyeyim ki geç kalmadan herkes bildirimini yapınca paylaşalımhem bende eski kilomu görmüş olurumda ona göre yüzdemi hesaplarım
Kızlar sizce bu 3 gün cuma cumartesi pazar hangi diyeti yapiyim 3 gün patates düşündüm ama pazartesi gunu 5 te 5 yaparsam 4 gün patates yiyemem 2 gün sıvı detoksu yapsam pazar günü saf Protein yapsam nasıl olur sizce yada iki gün sadece meyve pazar saf Protein mi çok kararsız kaldım yardım edin kızlar nolur
***8.TAKIM 419.ETAP***
Adayaren38(62,3 /61,8/0,5 /%0,80)
oynakbası34(103,5/104,5/-1 /-0,96) izne ayrıldı
gülceegül(67,9/0/0/0) Bildirim yapmadan izne ayrıldı
perihan00( 59,3 /57,4 /1,9 /%3,20 )hedef kilosnu 55 olarak değiştirdi
kblyelf (56,2/55,6/0,6/%1,07)
ayseemr(69,8/68,7/1,1 /%1,58 )
Eddoras(77,8 /77,4 /0,4 /0,51% )
Glbrs(58,7/58,0/0,7/%1,19)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?