Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bizde cumartesi günü çıkıyoruz inşallah canım istikamet kemerbu hafta ütü ve bavul hazırlığı geçicek bide 5 te 5 diyetle

Günaydin kizlar..bende yarim yamalak bugün patates günümü yapiyorum..birazdanda sporumu yapcam...yarim yamalak derken tabi hafif olarak bitirecegim kismetse günümü..

inşallah canım eşim daha istemiyo ama bakalım kışa doğru ikna ederim diye düşünüyorum hem kilolarımıda tamamen vermiş olurum

Evet kışın hamile kalmak güzel ama hamileliğin son dönemleri o zaman yaza gelir ve inan çok zor olur en güzeli temmuz gibi hamile kalın nisanda doğurmak

valla gülşencim böyle düşünmemiştim hiç iyiki akıl verdin çok sağol arkadaşım
Bencede yazin hamileligin son zamanlari cok zor..hatta ben bi hamileligimde dayanamayip erken dogum istemistim. Suni sanciylan .hesaplanan dogum gününden 2-3 hafta önce..tabi dr.izin vermedi ...birde hamileyken saglikli beslen canim benim gibi canim istiyo aseriyorum bahanesi yapipta asiriya gidip vücüdunu mahvetme..sonra sarkik vücüdunla ne yapacagini sasirirsin..bende simdi o mahvolmus vücüdumu toparlamaya calisiyorum..insallah basarabilirim bunu..gelecek yaza siki bir vücüda sahip olmam lazim..düz bir göbek ve kalkik sikilasmis kalca..sarkik kalca ve göbege kim sahip olmak isterki.

evet gülhancım haklısın hiç olmadı diyetisyene gidicem bi kere ayrıntılı bilgi alıcam aşırı kilo alıp zararlı şeyler yiyen bi hamile olmak istemiyorum zaten artık yapay şeyleri çıkartıyorum hayatımdan paketli ürün yememeye gayret ediyorum tatlı isteğimi kuru kayısı kuru incir gibi besinlerle atlatmaya çalışıyorum yada dondurmaylaama tatil sonrası mutlaka spora başlıcam bende ama yavaş yavaş yok soğuyorum birden bırakıyorum

SElamün Aleyküm kızlarr

Kaçak Oynakbaşı geldiiii

İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum akşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadık Tabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık

Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim

Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdik hatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım

selam 8. takımın guzelleri
oynakbasi34 kuzum moni yoksa paylaşım alanında oyu yıne sen kullan istersen

Tamamdır canım hemen linki bulup geliyorum Ayşe bana mesaj atmış o yazlığa gidiyor beni vekil tayin etti Adaşımda sende yardımcı olursunuz nasılsa tıkandığım yerde

ahahah banum ben pusudayım yeni uye lazımsa denk geldiğinde yönlendireyim sizin takıma da olurmu

Valla süper olur tatilede çıkılınca iyice kaldık minicik bir takım bari biraz daha kan gelsinde bizde motive olalım

benide alın aranıza dogum kiloları yapıştı .. 1 haftadır az biraz dikkat etmeye başladım ama arada tökezliyorum.. ne yapmam gerekiyoo yönlendirirmisiniz.. su anki kilom 67.5 hedefim 60 .. umarım

ARamıza hoşgeldin o zaman İlk önce ilk sayfadaki şartlarımızı okuyup buraya kabul ettiğini yazman gerekiyor ve 3.cü bildirimden itibaren sende inşallah listemizde olursun tabi bol bol paylaşım bekliyoruz ki emin ol buradaki kızlar çok cana yakın ve bir bakmışsın bol bol paylaşım kendiliğinden oluşuyor

Kızlarr bu adam beni deli edecek

Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz 16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık

İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otel arıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu

Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştü Geçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi

Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldum çünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştim Ay sinir oldum şimdi yaaaa

iyi akşamlar 8. takımın güzelleri

ne demek banum her an haberleşebiliriz. her zaman yetişmeyede çalışırım imdat de yeter

Kızlar aranızda saçı çok aşırı dökülen var mı benim çok sinirim bozuk 3 avuç saçım dökülüyor korkmaya başladım

iyi geceler kızlar,
bende kılo alıp verenlerdenim, evlılık oncesı kılo verdım yalnız sımdı verdıklerımı yavaş yavaş gerı alıyorum. eşimle anlaşma yaptık kılo vermek ıcın bende buradan destek almak ıstıyorum. kılom bugun tartıldım 64,4kg boyum 1,69 bende aranıza katılmak ıstıyorum. bunun ıcın herhangı bırsey yapmam gereklı mı?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yine ve tabiki sersem gibi uyandım
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi

Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğiz artık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim

Kızlar aranızda saçı çok aşırı dökülen var mı benim çok sinirim bozuk 3 avuç saçım dökülüyor korkmaya başladım

Canım benimde çok uzun zamandır dökülüyor hatta hep diyorum bukadar dökülmeye iyi yine kel kalmadım diye hatta defalarca doktora gittim bu yüzden ama hormonlarda da birşey yok diyorlar Bir ara zeytinyağlı sabun kullandım o zaman biraz azaldı ama şimdi arada şu saç bakım kremlerinden alıyorum da biraz daha azaldı sende bir dene istersen

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Aramıza katılmak için yapman gereken sadece birinci sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettim diye buraya yazman ve ondan sonrada bol bol paylaşımla kiloları birlikte yollarız
Bu arada bende hemen kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim Maalesef takımın en ağır Assolisti benim 124.5 kgdan şükür 104.2 kgya düştüm ama nasıl bir bünyem varsa en ufak sıkıntıda yada biraz suyu eksik içtiğimde anında ödem tutar Yinede inatla devam ediyorum ve inanıyorum o kilolardan bende eninde sonunda kurtulacağım

Benimde sacim dökülüyo..ama öyle cok asiri deyil canim...vitamin eksikliginden oluyordur bence..atressdende olabilir..ben o yüzden artik bu diyet stressinden yoruldum ve kismet olursa cuma gününe mezun olcam ...

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…