bizde cumartesi günü çıkıyoruz inşallah canım istikamet kemergünaydın arkadaşlar.
saat
iyiyim gülşahcım.
perşembe günü yola çıkıyoruz.hazırlık yapıyorum.önce trabzona gidicez eltimin kızkardeşinin düğünü var.ordan sinopa geçicez tatile.ablamlarda düzceden gelicek birlikte tatil yapıcaz kısmetse.
Geçmiş olsun canım.
kızlar çok mızmız olur aslında maşallah kuzuya.benim kızım 18yaşında oldu hala mızmız.
inşallah canım eşim daha istemiyo ama bakalım kışa doğru ikna ederim diye düşünüyorum hem kilolarımıda tamamen vermiş olurum
valla gülşencim böyle düşünmemiştim hiç iyiki akıl verdin çok sağol arkadaşımEvet kışın hamile kalmak güzel ama hamileliğin son dönemleri o zaman yaza gelir ve inan çok zor olur en güzeli temmuz gibi hamile kalın nisanda doğurmak
valla gülşencim böyle düşünmemiştim hiç iyiki akıl verdin çok sağol arkadaşım
evet gülhancım haklısın hiç olmadı diyetisyene gidicem bi kere ayrıntılı bilgi alıcam aşırı kilo alıp zararlı şeyler yiyen bi hamile olmak istemiyorum zaten artık yapay şeyleri çıkartıyorum hayatımdan paketli ürün yememeye gayret ediyorum tatlı isteğimi kuru kayısı kuru incir gibi besinlerle atlatmaya çalışıyorum yada dondurmaylaBencede yazin hamileligin son zamanlari cok zor..hatta ben bi hamileligimde dayanamayip erken dogum istemistim. Suni sanciylan .hesaplanan dogum gününden 2-3 hafta önce..tabi dr.izin vermedi ...birde hamileyken saglikli beslen canim benim gibi canim istiyo aseriyorum bahanesi yapipta asiriya gidip vücüdunu mahvetme..sonra sarkik vücüdunla ne yapacagini sasirirsin..bende simdi o mahvolmus vücüdumu toparlamaya calisiyorum..insallah basarabilirim bunu..gelecek yaza siki bir vücüda sahip olmam lazim..düz bir göbek ve kalkik sikilasmis kalca..sarkik kalca ve göbege kim sahip olmak isterki.
selam 8. takımın guzelleri
oynakbasi34 kuzum moni yoksa paylaşım alanında oyu yıne sen kullan istersen
ahahah banum ben pusudayım yeni uye lazımsa denk geldiğinde yönlendireyim sizin takıma da olurmu
benide alın aranızadogum kiloları yapıştı .. 1 haftadır az biraz dikkat etmeye başladım ama arada tökezliyorum.. ne yapmam gerekiyoo yönlendirirmisiniz.. su anki kilom 67.5 hedefim 60 .. umarım
ne demek banum her an haberleşebiliriz. her zaman yetişmeyede çalışırım imdat de yeterSElamün Aleyküm kızlarr
Kaçak Oynakbaşı geldiiii
İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdumakşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadıkTabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık
Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim
Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdikhatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım
Tamamdır canım hemen linki bulup geliyorumAyşe bana mesaj atmış o yazlığa gidiyor beni vekil tayin etti Adaşımda sende yardımcı olursunuz nasılsa tıkandığım yerde
Valla süper olur tatilede çıkılınca iyice kaldık minicik bir takım bari biraz daha kan gelsinde bizde motive olalım
ARamıza hoşgeldin o zamanİlk önce ilk sayfadaki şartlarımızı okuyup buraya kabul ettiğini yazman gerekiyor ve 3.cü bildirimden itibaren sende inşallah listemizde olursun tabi bol bol paylaşım bekliyoruz ki emin ol buradaki kızlar çok cana yakın ve bir bakmışsın bol bol paylaşım kendiliğinden oluşuyor
Kızlar aranızda saçı çok aşırı dökülen var mı benim çok sinirim bozuk 3 avuç saçım dökülüyor korkmaya başladım
iyi geceler kızlar,
bende kılo alıp verenlerdenim, evlılık oncesı kılo verdım yalnız sımdı verdıklerımı yavaş yavaş gerı alıyorum. eşimle anlaşma yaptık kılo vermek ıcın bende buradan destek almak ıstıyorum. kılom bugun tartıldım 64,4kg boyum 1,69 bende aranıza katılmak ıstıyorum. bunun ıcın herhangı bırsey yapmam gereklı mı?
Benimde sacim dökülüyo..ama öyle cok asiri deyil canim...vitamin eksikliginden oluyordur bence..atressdende olabilir..ben o yüzden artik bu diyet stressinden yoruldum ve kismet olursa cuma gününe mezun olcam ...Kızlar aranızda saçı çok aşırı dökülen var mı benim çok sinirim bozuk 3 avuç saçım dökülüyor korkmaya başladım
Hoşgeldin canımkızlar hepinize günaydınben de aranıza yeni katıldım öncelikle kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. inşallah hep birlikte 8. takım olarak istediğimiz hedeflere ulaşırız ve ayrıca çok güzel arkadaşlıklar kurarız
Aramıza hoşgeldin canimkızlar hepinize günaydınben de aranıza yeni katıldım öncelikle kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. inşallah hep birlikte 8. takım olarak istediğimiz hedeflere ulaşırız ve ayrıca çok güzel arkadaşlıklar kurarız
Hoşgeldin canımiyi geceler kızlar,
bende kılo alıp verenlerdenim, evlılık oncesı kılo verdım yalnız sımdı verdıklerımı yavaş yavaş gerı alıyorum. eşimle anlaşma yaptık kılo vermek ıcın bende buradan destek almak ıstıyorum. kılom bugun tartıldım 64,4kg boyum 1,69 bende aranıza katılmak ıstıyorum. bunun ıcın herhangı bırsey yapmam gereklı mı?
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
hoş bulduk canımAramıza hoşgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?