Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum

Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedim Kızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )

Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacak Ben hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor

Bu arada davet ettiğim Fıstık adaylarıda gelmişler hoşgelmişler
İnşallah birlikte süper kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Hepiniz ilk sayfadı kuralları kabul ediyorsunuz değilmi Bugün itibaren 3.cü bildirimde sizlerde oaylaşımlarınızı düzenli yaparak yer alabilirsiniz inşallah Birde sizlerden ricam hedef kilolarınızıda bana yazarsanız sevinirim onlarıda not edip ileteceğim ki listeye dahil olabilesiniz

Kızlar merhaba bende yeni katildim araniza

Aramıza hoşgeldin o zaman canım
Senden ricam ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini buraya yazman sonrada başlangıç kilonla hedefini bana bildirirsen sevinirim Hemen aramıza katılmış olursun ve kural gereğide 3.cü bildiriminde ( cuma günleri öğlene kadar ) sende listemize dahil olmuş olursun

ben kuralları okudum kabul ediyorum bu akşam dahil yeme alışkanlığımı değiştiriyorum. kilom 70 boyum 1,60 hedefim ilk aşamada 55 olmak inş.

Süpersin canım inşallah azminde daim olur ve çabucak hedefine ulaşırsın
Bende yarın sabah itibariyle menülerimi tekrar paylaşmaya başlıyorum ( tatilden döndüğümden beri biraz savsaklamıştım açıkcası )

Aslında Kaptanımız Moni ( Ayşe ) ama şu ara Oğlunun nikah hazırlıklarıyla uğraştığından beni vekil tayin etti gerçi alt üst gibi rütbe gibi durumlarımız yok şükür hepimiz çok huzurlu ve hoş sohbet bir ortamda kilolarımıza veda ediyoruz hayırlısıyla

Bu arada spor yapıyormusun ( ben açıkcası düzenli yapamıyorum ama yarın onada tekrar asılmayı düşünüyorum )

bacağımda minüsküs zedelenmesi olduğu için dr yürümemi bile yasakladı iyileşmeye başladım şimdilik kısa yürüyüşler gibi başlangıç yapmayı düşünüyorum. iyileşmeye başladım.

ayrıca masa başı çalıştığım için çok zor oluyor
ama evde baya hareketlyim hızlı ve seriyimdir 3 yaşında şımarık haylaz bir kızım
sevimli huysuz bi kocam var ev işler 2 üniversite okuyorum e birde çalışınca hayat zorlu.
sürekli acıkıyorum malesef engelleyemiyordum. forumda 2006 yılında paylaşılmış bir hikaye var 42 kg vermiş ondan sonra kararımı verdim. ve o an itibariyle kesinlikle hedefime ulaşacağım

Bu arada yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım

Adım Banu, 35 yaşında biri 15 yaşında diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbulda evhanımıyım
İnanılmaz ama ben evlendiğimde 52 kgdum ve eşim hep bana sıska muamelesi yapıyordu ki ben o dönem bile az daha verebilseydim iyidi modundaydım meğer iyi günlerim miş o dönem
Hamilelik öncesi 65 - 66 kg olunca eşim heh şimdi daha güzel oldun dedi ama üzerine hamilelik ( 26 kg aldım ) derken 92yi gördüm bundan kötüsü olamaz derken farkıında olmadan 110 kgyu gördüm yine bundanda beteri olamaz derken 108 kgla hamile kalıp 103 kgla doğuma girdim ( 9 ayda 5 kg verdim hiç kasmadığım halde ) sonrada 2 sene emzirme faslı falan derken 120yi gördüm zar zor 96 düşmüşken aptal kafam 2 ay homini gırtlak pufuduk çatlak yedim durdum ve rekorum olan 124.5 kgyu gördüm
Tamam Banu işin bitti TVdeki kadınlar gibi vinçle kaldırırlar seni artık diye günlerce ağlama krizlerine girince bir anlık gafletle hadi Tüpmide ameliyatı olayım diye tutturdum Sağ olsun KKdaki arkadaşlarımın hepsi ağızbirliği yapmışcasına sen bunu yaparsın ameliyata giripte kendini ölüme sürükleme dediler ( iyiki demişler ) ve şükür artık 104.2 kgum ( gerçi arada bir 2 - 3 kg oynuyor ama yinede eskiye nazaran çok şükür daha iyi durumdayım ve inanıyorum o kilolar gidecek ilk önce 2li rakamlara düşülecek sonradada daha aşağısıda görülecek )

Metabolizmam bana biraz muhalefet ama Allahın izniyle birlikte çok daha güzel kilolar vereceğiz

Kizlar ben spora baslayali istahim acildi kendimi tutamiyorum.. spordanmidir gercekten onuda bilmiyorum..ben 57-58 kiloda kalsam ne ala bi sekilde dengelemem lazim....cocuklarin stressi cok fazla..stressdende yiyorum galiba..birde ayriyetten istekleri var anne pasta yap anne börek yap kurabiye falan istiyorlar..ister istemez bende yiyorum..

Kızlarrrrrrrr

Eşim bu akşam eve gelince eee Cumartesi nereye gidiyoruz Evlilik yıldönümü için dedi
Dalga mı geçiyorsun haftasonu Ablanlara gidiyoruz ya diye çemkirdim Nasıl gülüyor yaw haftasonu derken ben cuma akşamını kast etmiştim Cumartesi gününü değil demezmi

Meğer sırf beni gıcık etmek için öyle demiş
Dedim dünden beri içimden sana nasıl saydırıyorum biliyormusun diyincede tahmin ettim kulaklarım bütün gün yandi dedi Bu gece harıl harıl gideceğimiz yere karar verip rezervasyon yaptıracağız nasıl mutlu oldum size anlatamam

İnşallah bir aksilik olmazda Allahın izniyle harika bir haftasonu geçiririz

Eve gelince tartıya çıktım tam 69.4 geldim az önce biraz salata yedim yatana kadar da sadece su içmeyi düşünüyorum İnş başka birşey yemeden bu akşam biter

Ay İnş ne güzel valla benim yıldönümü bayramın 1. Günüydü

RAbbim inşallah sizede ailenizde huzur, mutluluk ve sağlığı daim ede uzun yıllar asip eder
Rabbim herkesin yuvasında ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.....Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…