Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burda arkadaşlarımın desteği ile çok sıkı diyet yaptım canım şekeri hazır gıdaları hamur işlerini ekmeği herseyi kestim tamamen çıkardım hayatımdan çokta iyi oldu böyle daha huzurluyum şimdi Son 4 kilom kaldı 52 olduktan sonra spora yoğunlaşıcam şuana kadar hiç doğru düzgün spor yapmadım şimdi artık bu noktadan sonra sıkılaşmanın zamanı geldisende bence öncelikle diyete yogunlasmalisin emin ilk başlarda zorlanıp sonra hemen alisacaksin

ama ben dıyet yaptım unıversıte yıllarımda ve hıc kılo veremedim ne zamankı dıyetı bıraktım günlük koşuşturmacaya ve yanında hep yuruyus yaptım o zaman kılo vermeyı basardım. zaten cok karbonhıdratl seyler yememeye gayret edıyorum cayı sekersız ıcerım. senın uyguladığın ozel bı dıyet var mı?

Merhaba kızlar menümü yazayım

sabah
1 yumurta
5-6zeytin
salatalık
2 dilim tb ekmeği

öğle
1 küçük kase kısır

akşam
1 kase çorba
1 dilim baklava

2 lt su
toplam 1100 kalori

biliyorum o baklava hiç olmadı beden niçin yedim saçmalık bir daha buyuk tarz şeyleri çatalıma baturmadan derin bir nefes alucam

Umarim hersey yoluna girer
Allah buyuk sen dua et motive olursun hem diyete hem isler duzelir..
Boyle yapacak bise olmayinca dua ederim,ve hep yoluna girer islerim..insallah canim kilolarini da verirsin islerini de duzeltirsin..umitsizlik yok.

biz arkadaşlarla 5 günde 5 kilo diyeti yapıyoruz canım ben nerdeyse başladığımdan beri yapıyorum iyi geliyo bana ama diyet senin bünyene yaramıyorsa kesinlikle bildiğin yoldan şaşma derim canım ben haşimato tiroidi hastasıyım ve insülin direnci bağımlılında artış var benim kilo vermem zor oluyodu çok şükür şuan baya iyi verdim ama inan bana sende istediğin hedefe ulaşacaksın tatlım burda

canım dün gece telefondan bagğlandım zor oluyo yazdığını gördüm ama cevap veremedim hiç canını sıkma arkadaşım allahın izniyle işlerin yoluna girsin o kilolar gidecek senden sakın stres yapma işinle ilgili de olumlu düşün canım bak bizler hepimiz sana dua edicez yakınında da imşallah çok güzel haberler vereceksin bize sonrasında nasıl olsa kilo halledilir öpüyorum seni tatlım bizde seni çok seviyoruz

Umarim hersey yoluna girer
Allah buyuk sen dua et motive olursun hem diyete hem isler duzelir..
Boyle yapacak bise olmayinca dua ederim,ve hep yoluna girer islerim..insallah canim kilolarini da verirsin islerini de duzeltirsin..umitsizlik yok.
evet umitsizlik yok.teşekkür ederim destekleriniz için

diyecek bir sey bulamıyorum hepiniz cok tatlisiniz kadin olmak boyle bir sey iste biraraya gelmiş gul demetisiniz her biriniz guzelliklerinizle mutluluk saciyorsunuz dualariniz ve desteginiz icin Teşekkürler HERKESE HAYIRLI GUNLER

amin canım amin hepimize sağlık huzur hayırlı kazançlar nasip etsin rabbim güzel gönüllü arkadaşım benim

Günaydin kizlar....ben normal beslenmeme geri döndüm artik özel diyet sok diyet piskolojim kaldirmiyo..belkide benim evde stress cok fazla o yüzden agir geliyo artik...4 cocugu idare etmek cok zor...birde simdi okul tatilindeler...ama sporun cok faydasi oluyo bunun farkindayim...1-2 kilo artisi olmasina ragmen ölcülerimde azalma var..kilo almam böyle bir durumda beni hic rahatsiz etmiyo..yaglar kilo yapmasinda kaslar yapsin..

Son düzenleme:
sanırım bende son defa 5 te 5 yapıyorum canım gerçi buna 5 te 5 denirse tabi iyice saçmalıyorum baklım bugün et günü daha bi lokma bile koymadım ağzıma tatil dönüşü diyetisyene gidebilirim kalan son 4 kilo için belki son 3 kilom kalmıştır bu hafta 1 kilo veririm diye düşünüyorum.ama dün son tatil alışverişimi yaptım ve sinirim çok bozuldu ne giysem olmuyo düşüyo üstümden boynerde bi bikini denedim yüksek bel 38 beden ama 36 beden kalıbı dedi kız çok küçük kalıpları dedi ve resmen düştü üzerimden 36 beeb bile bol geliyo acaba burda kessemmi kilo vermeyi çirkin görünmek istemiyorum sıska gibi oldum iyice bi tarafımda hala 52 ye inmek istiyo kafam çok karışık

aslinda sanada yeter 55 kilo...fazla zayif olmakta iyi deyil bence...insanin her istedigi bazen olmuyo..sen istesen bile bünyen kabullenmiyo...istersen geri kalan kilonuda saglikli beslenerek ver...veya tatilden sonra spora basla...sporlan ben güzel toparlandim 2 hafta olmasina ragmen.. mesela belim 4 cm daha inceldi..bacaklarda 3-4 cm yok oldu...göbekte 2 santim azaldi...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Takoz bilgisayarım sayesinde 1 saattir iki satır zor yazdım Keşke cidden cepte KK apsi olsaydıda daha rahat girilseydi
SAbah uyanıp kedime geldim ve kahvaltımı yaptım; 1 elma ve 1 omlet
Canım hiç birşey istemiyordu ama metabolizma etkilenmesin diye zorla yedim açıkcası

Grubumuz kaç kişi acaba

Canım siz yeni gelen arkadaşlarla birlikte 12 - 13 kişi falan oluyoruz sanırım

Icimi döktüm ya rahatladım sizleri seviyorum

Bizde seni çok seviyoruz canım
Rabbim inşallah sana hayırlısıyla işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar verirde seni daha sık görürüz aramızda Aminnnnnnnnnnnnn

Telefonuma forumumuzu kısayol oluşturmak istiyorum nasil yaoabilirim telefonum samsung s4
Yardimci olursaniz sevinirim

Valla aynı şeyi bende sabah düşüdüm ama maalesef favorilere kayıt etmekten başka çare yok sanırım

Günaydın güzeller
yeni kahvaltı yaptık kızımla hala artıdayım off bunu gidişle okullar başlayan kadar kilo veremicem yüzmeyede gidemiyorum kapasitesi dolmuş resmen ye iç otur gündüz sıcak dışarı da çıkılmıyo gerçekten evde rejim yapmak çok zor hemen tatil bitsin dermişim yoook kilo veremesemde tatili hakettim arkadaş bomba gibi eylül de çocuklara dönmeliyim

sonuç bugün 62.1 çıktım

Dikkat ! Alarmı veriyorum kendime

evde biraz oyalandım işe 12 gibi geldim.günüm sizlerle verdiğiniz enerjiyle iyi başladı

5 te 5 i yapamıyorum biliyorsunuz 2 gün yapıyorum sonra salıyorum.

kahvaltı da yediklerim

1 haşlama yumurta
1 domates 1 salatalık
10 adet zeytin
2 dilim kepek ekmeği

öğlende işyerine ne gelirse bana uygun ne olursa onu yer yazarım.

bende ayni durumdayim ..cuma günü mezun olacagim kilo nekadar olacak bakalim..su an 59,6 dayim

4 cocukla nasil basa cikiyosun ben 2de pes ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…