Burda arkadaşlarımın desteği ile çok sıkı diyet yaptım canım şekeri hazır gıdaları hamur işlerini ekmeği herseyi kestim tamamen çıkardım hayatımdan çokta iyi oldu böyle daha huzurluyum şimdi Son 4 kilom kaldı 52 olduktan sonra spora yoğunlaşıcam şuana kadar hiç doğru düzgün spor yapmadım şimdi artık bu noktadan sonra sıkılaşmanın zamanı geldihoşbulduk... bende dugun nısan ve bır yıl oncesıne kadar baya zayıftım sımdı rahatlıktan mıdır nedır aldım kıloları. herseyı kabul edıyorum yanıglsbrs nasıl basardın 3-4 ayda 11 kıo vermeyı bravo
ben dıyetle asla kılo veremiyorum bunu anladım spor ve kendılıgınden olacak dıyet yapınca stres yapıyorum daha cok yıyorum...
Umarim hersey yoluna girerMerhaba kızlar...yeni arkadaşlar gelmis ve hosgelmisler umarim herkes hedefine ulaşır.yeni gelen arkadaslara tavsiyem yediklerimizi paylasmak
Aslinda motivasyonu çok etkiliyor ve siteye giriş i zorunlu tutuyor valla benim islerim yogun birde maddi sikintilar yasiyorum bir kac aydir tamamen hayattan kopmus gibiyim. Bazen diyorum ki kilolu olsan ne olmasan ne 5 te 5 i bile tam yapamadım
Ben isimin patronuyum ama o ödemeleri yapabilmek o kadar zor ki anlatamam.borcum kadar alacagim var.insanlar borckarina sagir olmus.inanin isci olmak yada memur çok çok iyi
Isler bir duzelse bende motive olucam iyice artik yediklerimi de paylasicam.öpüyorum sizi iyi geceler
biz arkadaşlarla 5 günde 5 kilo diyeti yapıyoruz canım ben nerdeyse başladığımdan beri yapıyorum iyi geliyo bana ama diyet senin bünyene yaramıyorsa kesinlikle bildiğin yoldan şaşma derim canım ben haşimato tiroidi hastasıyım ve insülin direnci bağımlılında artış var benim kilo vermem zor oluyodu çok şükür şuan baya iyi verdim ama inan bana sende istediğin hedefe ulaşacaksın tatlım burdaama ben dıyet yaptım unıversıte yıllarımda ve hıc kılo veremedim ne zamankı dıyetı bıraktım günlük koşuşturmacaya ve yanında hep yuruyus yaptım o zaman kılo vermeyı basardım. zaten cok karbonhıdratl seyler yememeye gayret edıyorum cayı sekersız ıcerım. senın uyguladığın ozel bı dıyet var mı?
canım dün gece telefondan bagğlandım zor oluyo yazdığını gördüm ama cevap veremedim hiç canını sıkma arkadaşım allahın izniyle işlerin yoluna girsin o kilolar gidecek senden sakın stres yapma işinle ilgili de olumlu düşün canım bak bizler hepimiz sana dua edicez yakınında da imşallah çok güzel haberler vereceksin bize sonrasında nasıl olsa kilo halledilir öpüyorum seni tatlım bizde seni çok seviyoruzMerhaba kızlar...yeni arkadaşlar gelmis ve hosgelmisler umarim herkes hedefine ulaşır.yeni gelen arkadaslara tavsiyem yediklerimizi paylasmak
Aslinda motivasyonu çok etkiliyor ve siteye giriş i zorunlu tutuyor valla benim islerim yogun birde maddi sikintilar yasiyorum bir kac aydir tamamen hayattan kopmus gibiyim. Bazen diyorum ki kilolu olsan ne olmasan ne 5 te 5 i bile tam yapamadım
Ben isimin patronuyum ama o ödemeleri yapabilmek o kadar zor ki anlatamam.borcum kadar alacagim var.insanlar borckarina sagir olmus.inanin isci olmak yada memur çok çok iyi
Isler bir duzelse bende motive olucam iyice artik yediklerimi de paylasicam.öpüyorum sizi iyi geceler
evet umitsizlik yok.teşekkür ederim destekleriniz içinUmarim hersey yoluna girer
Allah buyuk sen dua et motive olursun hem diyete hem isler duzelir..
Boyle yapacak bise olmayinca dua ederim,ve hep yoluna girer islerim..insallah canim kilolarini da verirsin islerini de duzeltirsin..umitsizlik yok.
diyecek bir sey bulamıyorum hepiniz cok tatlisiniz kadin olmak boyle bir sey iste biraraya gelmiş gul demetisiniz her biriniz guzelliklerinizle mutluluk saciyorsunuz dualariniz ve desteginiz icin Teşekkürler HERKESE HAYIRLI GUNLERcanım dün gece telefondan bagğlandım zor oluyo yazdığını gördüm ama cevap veremedim hiç canını sıkma arkadaşım allahın izniyle işlerin yoluna girsin o kilolar gidecek senden sakın stres yapma işinle ilgili de olumlu düşün canım bak bizler hepimiz sana dua edicez yakınında da imşallah çok güzel haberler vereceksin bize sonrasında nasıl olsa kilo halledilir öpüyorum seni tatlım bizde seni çok seviyoruz
amin canım amin hepimize sağlık huzur hayırlı kazançlar nasip etsin rabbim güzel gönüllü arkadaşım benimevet umitsizlik yok.teşekkür ederim destekleriniz için
diyecek bir sey bulamıyorum hepiniz cok tatlisiniz kadin olmak boyle bir sey iste biraraya gelmiş gul demetisiniz her biriniz guzelliklerinizle mutluluk saciyorsunuz dualariniz ve desteginiz icin Teşekkürler HERKESE HAYIRLI GUNLER
sanırım bende son defa 5 te 5 yapıyorum canım gerçi buna 5 te 5 denirse tabi iyice saçmalıyorum baklım bugün et günü daha bi lokma bile koymadım ağzıma tatil dönüşü diyetisyene gidebilirim kalan son 4 kilo için belki son 3 kilom kalmıştır bu hafta 1 kilo veririm diye düşünüyorum.ama dün son tatil alışverişimi yaptım ve sinirim çok bozuldu ne giysem olmuyo düşüyo üstümden boynerde bi bikini denedim yüksek bel 38 beden ama 36 beden kalıbı dedi kız çok küçük kalıpları dedi ve resmen düştü üzerimden 36 beeb bile bol geliyo acaba burda kessemmi kilo vermeyi çirkin görünmek istemiyorum sıska gibi oldum iyice bi tarafımda hala 52 ye inmek istiyo kafam çok karışıkGünaydin kizlar....ben normal beslenmeme geri döndüm artik özel diyet sok diyet piskolojim kaldirmiyo..belkide benim evde stress cok fazla o yüzden agir geliyo artik...4 cocugu idare etmek cok zor...birde simdi okul tatilindeler...ama sporun cok faydasi oluyo bunun farkindayim...1-2 kilo artisi olmasina ragmen ölcülerimde azalma var..kilo almam böyle bir durumda beni hic rahatsiz etmiyo..yaglar kilo yapmasinda kaslar yapsin..
aslinda sanada yeter 55 kilo...fazla zayif olmakta iyi deyil bence...insanin her istedigi bazen olmuyo..sen istesen bile bünyen kabullenmiyo...istersen geri kalan kilonuda saglikli beslenerek ver...veya tatilden sonra spora basla...sporlan ben güzel toparlandim 2 hafta olmasina ragmen.. mesela belim 4 cm daha inceldi..bacaklarda 3-4 cm yok oldu...göbekte 2 santim azaldi...sanırım bende son defa 5 te 5 yapıyorum canım gerçi buna 5 te 5 denirse tabi iyice saçmalıyorum baklım bugün et günü daha bi lokma bile koymadım ağzıma tatil dönüşü diyetisyene gidebilirim kalan son 4 kilo için belki son 3 kilom kalmıştır bu hafta 1 kilo veririm diye düşünüyorum.ama dün son tatil alışverişimi yaptım ve sinirim çok bozuldu ne giysem olmuyo düşüyo üstümden boynerde bi bikini denedim yüksek bel 38 beden ama 36 beden kalıbı dedi kız çok küçük kalıpları dedi ve resmen düştü üzerimden 36 beeb bile bol geliyo acaba burda kessemmi kilo vermeyi çirkin görünmek istemiyorum sıska gibi oldum iyice bi tarafımda hala 52 ye inmek istiyo kafam çok karışık
Grubumuz kaç kişi acaba
Icimi döktüm ya rahatladım sizleri seviyorum
Telefonuma forumumuzu kısayol oluşturmak istiyorum nasil yaoabilirim telefonum samsung s4
Yardimci olursaniz sevinirim
bende ayni durumdayim ..cuma günü mezun olacagim kilo nekadar olacak bakalim..su an 59,6 dayimGünaydın güzeller
yeni kahvaltı yaptık kızımla hala artıdayım off bunu gidişle okullar başlayan kadar kilo veremicem yüzmeyede gidemiyorum kapasitesi dolmuş resmen ye iç otur gündüz sıcak dışarı da çıkılmıyo gerçekten evde rejim yapmak çok zor hemen tatil bitsin dermişim yoook kilo veremesemde tatili hakettim arkadaş bomba gibi eylül de çocuklara dönmeliyim
sonuç bugün 62.1 çıktım
Dikkat ! Alarmı veriyorum kendime
4 cocukla nasil basa cikiyosun ben 2de pes ettimGünaydin kizlar....ben normal beslenmeme geri döndüm artik özel diyet sok diyet piskolojim kaldirmiyo..belkide benim evde stress cok fazla o yüzden agir geliyo artik...4 cocugu idare etmek cok zor...birde simdi okul tatilindeler...ama sporun cok faydasi oluyo bunun farkindayim...1-2 kilo artisi olmasina ragmen ölcülerimde azalma var..kilo almam böyle bir durumda beni hic rahatsiz etmiyo..yaglar kilo yapmasinda kaslar yapsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?