- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
Amin canım benim inşallahRAbbim inşallah sizede ailenizde huzur, mutluluk ve sağlığı daim ede uzun yıllar asip eder
Rabbim herkesin yuvasında ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.....Aminn
Sagol canim kilom 59.5Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum
Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedimKızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )
Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacakBen hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor
Bu arada davet ettiğim Fıstık adaylarıda gelmişler hoşgelmişler
İnşallah birlikte süper kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Hepiniz ilk sayfadı kuralları kabul ediyorsunuz değilmiBugün itibaren 3.cü bildirimde sizlerde oaylaşımlarınızı düzenli yaparak yer alabilirsiniz inşallah Birde sizlerden ricam hedef kilolarınızıda bana yazarsanız sevinirim onlarıda not edip ileteceğim ki listeye dahil olabilesiniz
Canım ben geçen yıl ki kilo verme çabalarımda denemiştim karbonatlı suyu. yanımda hep 1 litrelik suyla geziyordum ve 1 çay kaşığı karbonat koyuyordum. işe yaradı mı diye sorarsan açıkçası ben pek tadını beğenmiyordum ama yine içiyordum. o yaz yaklaşık 8 kilo kadar vermiştim ama tabi bunda karbonatlı suyun etkisi nedir bilmiyorumKızlar karbonatlı su işe yarar mı içtiğimiz suya katsak
Şuan kiloların geri döndü mü pekiCanım ben geçen yıl ki kilo verme çabalarımda denemiştim karbonatlı suyu. yanımda hep 1 litrelik suyla geziyordum ve 1 çay kaşığı karbonat koyuyordum. işe yaradı mı diye sorarsan açıkçası ben pek tadını beğenmiyordum ama yine içiyordum. o yaz yaklaşık 8 kilo kadar vermiştim ama tabi bunda karbonatlı suyun etkisi nedir bilmiyorum
evet ne yazik ki geri döndüm.. Keşke koruyabilseydim ama bu sefer koruyacağım. geçen yıl istediğim kiloya ulaşınca yavaş yavaş sporu, düzenli yeme alışkanlıklarımı bıraktım ve kiloları geri aldım.Şuan kiloların geri döndü mü peki
Bende aynı durumdayım 63 e inmiştim. Bu akşam tartıldım 69.4 çıktı çok üzüldümevet ne yazik ki geri döndüm.. Keşke koruyabilseydim ama bu sefer koruyacağım. geçen yıl istediğim kiloya ulaşınca yavaş yavaş sporu, düzenli yeme alışkanlıklarımı bıraktım ve kiloları geri aldım.
Seni cok iyi anliyorum canim..bazen is yeri sahibi olmak daha zor olabiliyo..insallah durumun düzelir...her gecenin sabahi var..sabir en iyi ilac ....kendini zorlama canim..sikintili zor anlarda zaten sok diyet falan cekilmiyo..hatta o diyetlerden uzak durmak sanirim en iyisi...yeme beslenme düzenimizde bozulabiliyo..ben mezun olduktan sonra sok diyetlerden artik uzak durmaya karar verdim...düzenli hafif ve saglikli beslenmek varken sagligimizdan olmayalim...Icimi döktüm ya rahatladım sizleri seviyorum
Teşekkürler canim destegin icinSeni cok iyi anliyorum canim..bazen is yeri sahibi olmak daha zor olabiliyo..insallah durumun düzelir...her gecenin sabahi var..sabir en iyi ilac ....kendini zorlama canim..sikintili zor anlarda zaten sok diyet falan cekilmiyo..hatta o diyetlerden uzak durmak sanirim en iyisi...yeme beslenme düzenimizde bozulabiliyo..ben mezun olduktan sonra sok diyetlerden artik uzak durmaya karar verdim...düzenli hafif ve saglikli beslenmek varken sagligimizdan olmayalim...
keskem kk ninda app versiyonu olsa..cok iyi olurdu...ama ben faforime kaydettim. Forumumuzu..mesaj bildirimini ayarladim kk da..mesaj yazildiginda tel.haber veriyo kisik sil sesiyle..Telefonuma forumumuzu kısayol oluşturmak istiyorum nasil yaoabilirim telefonum samsung s4
Yardimci olursaniz sevinirim
Iyiki sende varsin canim arkadasimYeni gelen arkadaşlarım teker teker hepiniz hoşgeldiniz iyiki geldiniz
Ben kendimi tanıtıyim 25 yaşındayım evliyim 7 eylülde ikinci senemizi doldurucaz henüz çocuğumuz yok 5-6 aya güzel haberi veririm inşallaheşimle beraber çalışıyorum
Buraya ilk geldiğimde yaklaşım 3 buçuk 4 ay önceydi sanırım 67 kiloydum şimdi 56 kiloyum hedefim 52 olmak boyum 1.62 bu site ve özellikle bu gruptaki canım arkadaşlarımın desteği olmasa bunu inanın başaramazdımbu grup canım arkadaşlarım benim hayatımdaki dönüm noktam iyiki varsınız canlarim benim
Evet bunuda yapabilirim daha iyi Teşekkürlerkeskem kk ninda app versiyonu olsa..cok iyi olurdu...ama ben faforime kaydettim. Forumumuzu..mesaj bildirimini ayarladim kk da..mesaj yazildiginda tel.haber veriyo kisik sil sesiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?