Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol canim kilom 59.5
Hedef kilom 50
Ama emziriyorum
Hemen vermek istemiyorum
6 ayda falan
Ayda 1-1.5 kilo versem yeter

Bugunku menum

Sabah
Limonlu su ictim

Saat 8.30
Yesilcay (karanfil attim icine)
Bi has yumurta
Bi kk peynir
Yarim dilim ekmek
Domates marul maydanoz biber salata
1 ceviz
2 kabuklu fistik

Saat 12.00
Bi kase yogurt
Bikac muz dilimi
1 seftalinin kabuklari (cocuklardan kalan ) ve 1dilim seftali

Aksamustu
Iki kasik turlu sadece sebze
Yarim dilim ekmek
Iki uc kucuk parca tavuk
Iki kasik pekmez

Aksam saat 18.00
Bes alti kasik turlu
Sarimsakli yogurt
Iki parca karpuz

Bugun toplam 3 lt yi bulur. Ictigim su

Spor sutumu etkiledigi icin yapmiyorum
Ama ev isleri baya yordu
saat 5 bucukta kalktim.
Saat 9 ile 2 arasi tempolu ev isi yaptim :))

Kızlar karbonatlı su işe yarar mı içtiğimiz suya katsak
Canım ben geçen yıl ki kilo verme çabalarımda denemiştim karbonatlı suyu. yanımda hep 1 litrelik suyla geziyordum ve 1 çay kaşığı karbonat koyuyordum. işe yaradı mı diye sorarsan açıkçası ben pek tadını beğenmiyordum ama yine içiyordum. o yaz yaklaşık 8 kilo kadar vermiştim ama tabi bunda karbonatlı suyun etkisi nedir bilmiyorum

Tadı garip oldu denedim az önce 1.5 lt su hazırladım yatana kadar bitireceğim İnş daha önce duydum sanki limonlu su karbonatlı su işe yarıyor diye de emin olamadım

Şuan kiloların geri döndü mü peki

Bende aynı durumdayım 63 e inmiştim. Bu akşam tartıldım 69.4 çıktı çok üzüldüm

Merhaba kızlar...yeni arkadaşlar gelmis ve hosgelmisler umarim herkes hedefine ulaşır.yeni gelen arkadaslara tavsiyem yediklerimizi paylasmak

Aslinda motivasyonu çok etkiliyor ve siteye giriş i zorunlu tutuyor valla benim islerim yogun birde maddi sikintilar yasiyorum bir kac aydir tamamen hayattan kopmus gibiyim. Bazen diyorum ki kilolu olsan ne olmasan ne 5 te 5 i bile tam yapamadım

Ben isimin patronuyum ama o ödemeleri yapabilmek o kadar zor ki anlatamam.borcum kadar alacagim var.insanlar borckarina sagir olmus.inanin isci olmak yada memur çok çok iyi

Isler bir duzelse bende motive olucam iyice artik yediklerimi de paylasicam.öpüyorum sizi iyi geceler

Icimi döktüm ya rahatladım sizleri seviyorum
Seni cok iyi anliyorum canim..bazen is yeri sahibi olmak daha zor olabiliyo..insallah durumun düzelir...her gecenin sabahi var..sabir en iyi ilac ....kendini zorlama canim..sikintili zor anlarda zaten sok diyet falan cekilmiyo..hatta o diyetlerden uzak durmak sanirim en iyisi...yeme beslenme düzenimizde bozulabiliyo..ben mezun olduktan sonra sok diyetlerden artik uzak durmaya karar verdim...düzenli hafif ve saglikli beslenmek varken sagligimizdan olmayalim...

Teşekkürler canim destegin icin

Telefonuma forumumuzu kısayol oluşturmak istiyorum nasil yaoabilirim telefonum samsung s4
Yardimci olursaniz sevinirim

Yeni gelen arkadaşlarım teker teker hepiniz hoşgeldiniz iyiki geldiniz
Ben kendimi tanıtıyim 25 yaşındayım evliyim 7 eylülde ikinci senemizi doldurucaz henüz çocuğumuz yok 5-6 aya güzel haberi veririm inşallah eşimle beraber çalışıyorum
Buraya ilk geldiğimde yaklaşım 3 buçuk 4 ay önceydi sanırım 67 kiloydum şimdi 56 kiloyum hedefim 52 olmak boyum 1.62 bu site ve özellikle bu gruptaki canım arkadaşlarımın desteği olmasa bunu inanın başaramazdım bu grup canım arkadaşlarım benim hayatımdaki dönüm noktam iyiki varsınız canlarim benim

Telefonuma forumumuzu kısayol oluşturmak istiyorum nasil yaoabilirim telefonum samsung s4
Yardimci olursaniz sevinirim
keskem kk ninda app versiyonu olsa..cok iyi olurdu...ama ben faforime kaydettim. Forumumuzu..mesaj bildirimini ayarladim kk da..mesaj yazildiginda tel.haber veriyo kisik sil sesiyle..

Iyiki sende varsin canim arkadasim

hoşbulduk... bende dugun nısan ve bır yıl oncesıne kadar baya zayıftım sımdı rahatlıktan mıdır nedır aldım kıloları. herseyı kabul edıyorum yanı glsbrs nasıl basardın 3-4 ayda 11 kıo vermeyı bravo
ben dıyetle asla kılo veremiyorum bunu anladım spor ve kendılıgınden olacak dıyet yapınca stres yapıyorum daha cok yıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…