cok zor gercekten ...2.cocuklanda kal bence bu devirde zaten fazla cocuk istemek delilik..4 cocukla nasil basa cikiyosun ben 2de pes ettim
hosgeldin canim aramiza...bende bu takima 70,5 kiloylan katildim aslinda 76 kiloylan baslamistim diyete ama yanliz dedigin gibi kilo vermek cok zor oluyo..sagolsunlar takim arkadaslarimin destegiyle su anki kiloma düstüm..cuma günüde mezun olmayi düsünüyorum kismetse..sporada basladim 2 hafta önce...yaptigim spor cok zor hergün yarim saat kadar spor yapiyorum ter icinde kaliyorum resmen ama bence degiyor...Merhaba
Anlarim mi desem arkadaşlar mi desem karar veremedim
Kendimi tanitayim ben 19 yaşındayım 71 kiloyum ve boyum 1.65 uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama tek basıma yapamiyorum çabuk pes ediyorum.Desteklerinizle bunu başarabileceğime inanıyorum.Bugün yediklerime dikkat edeceğim ve yarın sabah tartılarak başlayacağım.Kısa vadede hedefim eylül sonunda 62 kilo olmak umarım basaririm
Umarım ben de basaririm senin gibi :)hosgeldin canim aramiza...bende bu takima 70,5 kiloylan katildim aslinda 76 kiloylan baslamistim diyete ama yanliz dedigin gibi kilo vermek cok zor oluyo..sagolsunlar takim arkadaslarimin destegiyle su anki kiloma düstüm..cuma günüde mezun olmayi düsünüyorum kismetse..sporada basladim 2 hafta önce...yaptigim spor cok zor hergün yarim saat kadar spor yapiyorum ter icinde kaliyorum resmen ama bence degiyor...
hoşgeldin canım eminim hedefine ulaşacaksın ben 3 buçuk dört ay önce 67 kilo ile başladım şimdi 56 yım 25 yaşındayım boyum 1.62 2 yıllık evliyim çocuğum yok hamilelik öncesi tüm fazlalıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum son 4 kilom kaldı hedefim 52 burda hep birlikte olmak çok büyük avantaj ve inan ben hiç spor yapmadım ama gülhana imreniyorum çok azimli bende tatile gidip geliyim ufak ufak başlıcam artık yüzme yürüyüş pilates azar azar hepsinden yapıcam planımı oluşturmaya başladım bileMerhaba
Anlarim mi desem arkadaşlar mi desem karar veremedim
Kendimi tanitayim ben 19 yaşındayım 71 kiloyum ve boyum 1.65 uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama tek basıma yapamiyorum çabuk pes ediyorum.Desteklerinizle bunu başarabileceğime inanıyorum.Bugün yediklerime dikkat edeceğim ve yarın sabah tartılarak başlayacağım.Kısa vadede hedefim eylül sonunda 62 kilo olmak umarım basaririm
Umarım ben de basaririm senin gibi :)hosgeldin canim aramiza...bende bu takima 70,5 kiloylan katildim aslinda 76 kiloylan baslamistim diyete ama yanliz dedigin gibi kilo vermek cok zor oluyo..sagolsunlar takim arkadaslarimin destegiyle su anki kiloma düstüm..cuma günüde mezun olmayi düsünüyorum kismetse..sporada basladim 2 hafta önce...yaptigim spor cok zor hergün yarim saat kadar spor yapiyorum ter icinde kaliyorum resmen ama bence degiyor...
Ben de bir hafta önce yuruyuse başladım ama spor salonuna gitmek istiyorum bugün bi yere gideceğim kadınlar için ayrı seans varsa başlayacağım kapalı olunca zor oluyor uygun yer bulmakhoşgeldin canım eminim hedefine ulaşacaksın ben 3 buçuk dört ay önce 67 kilo ile başladım şimdi 56 yım 25 yaşındayım boyum 1.62 2 yıllık evliyim çocuğum yok hamilelik öncesi tüm fazlalıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum son 4 kilom kaldı hedefim 52 burda hep birlikte olmak çok büyük avantaj ve inan ben hiç spor yapmadım ama gülhana imreniyorum çok azimli bende tatile gidip geliyim ufak ufak başlıcam artık yüzme yürüyüş pilates azar azar hepsinden yapıcam planımı oluşturmaya başladım bile
geçmiş olsun tatlım kekik falan iç istersen yada maydanoz belki iyi gelir adet görürsün gecikme düzensizlik çok zor gerçektenOff kızlar ben iyice zıvanadan çıktım. Doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama bugün 36.cı gün...Asabiyet,şişkinlik, çok fenayım yani..
geçmiş olsun tatlım kekik falan iç istersen yada maydanoz belki iyi gelir adet görürsün gecikme düzensizlik çok zor gerçekten
kapalı açık hiç farketmiyo canım kadın olmak zor bizim ülkemizde gerçi dediğin doğru kapalı olunca daha zor oluyo bizim insanımız dış görünüşe göre yargılıyo malesef..Umarım ben de basaririm senin gibi :)
Ne sporu yapiyorsun spor salonuna falan mi gidiyorsun?
Ben de bir hafta önce yuruyuse başladım ama spor salonuna gitmek istiyorum bugün bi yere gideceğim kadınlar için ayrı seans varsa başlayacağım kapalı olunca zor oluyor uygun yer bulmak
dene canım mutlaka hatta yemeklerden önce birer kaşık pekmezde iç bence dur bi netten bakalım doğal kürlere adet düzensizliği içinSorma canım yaaa. Bu pko illetti çok kötü bir şey. Kızlığımdan beri hiç düzenim olmadı maalesef. Bebek düşünmediğim bir dönem doğum kontrol hapı ile çok rahat etmiştim. Sonra oğlum doğdu ve düzenli içemeyince bıraktım hapı.Tabi o hapın yan etkileride bırakmak için bir sebepti...
Şimdilerde ise her ay böyle sıkıntılı geçiyor...
Kekik ve maydanozu deneyeyim bi. Çok teşekkür ederim
******Bal Tarçın Çörekotu :100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.Sorma canım yaaa. Bu pko illetti çok kötü bir şey. Kızlığımdan beri hiç düzenim olmadı maalesef. Bebek düşünmediğim bir dönem doğum kontrol hapı ile çok rahat etmiştim. Sonra oğlum doğdu ve düzenli içemeyince bıraktım hapı.Tabi o hapın yan etkileride bırakmak için bir sebepti...
Şimdilerde ise her ay böyle sıkıntılı geçiyor...
Kekik ve maydanozu deneyeyim bi. Çok teşekkür ederim
bende ayni durumdayim ..cuma günü mezun olacagim kilo nekadar olacak bakalim..su an 59,6 dayim
Umarım ben de basaririm senin gibi :)
Ben de bir hafta önce yuruyuse başladım ama spor salonuna gitmek istiyorum bugün bi yere gideceğim kadınlar için ayrı seans varsa başlayacağım kapalı olunca zor oluyor uygun yer bulmak
Çok teşekkür ederim Gülşen abla samimiyetinden dolayi.Okulum eylul sonunda baslayacak o yuzden boyle bi hedef koydum :) Yuruyuslerime devam edeceğim inş.Zaten benim için sağlıklı ve kalıcı kilo vermek en önemlisi bu nedenle şok diyetler falan yapmıyorum inş sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kurtulacagim kilolarimdanIlk önce hoşgeldin canım ben Gülşen
boyuna göre kilon fazla değil ama tabi ufak fazlalıkları da atsan daha sağlıklı olursun hepimizin amacı kilo vermek ama en doğrusu tabi sağlıklı kilo vermek önemli yaşında çok genç yürüyüşe devam edip birazda yediğini kıstığın zaman 2 ayda 62 olursun inşallah eğer okuyorsan kendine hedef koy mesela okullar açılan kadar 4 kilo vercem gibi biz burda senin ablanız istediğin soruları sorabilirsin her zaman
canim imkanin varsa spor salonuna yazil..benim imkanim olmadigindan evde spor yapiyorum...su an jilian michaels level 2 deyim...spor salonuna gidenlere imreniyorum..orda direkt bölgesel calisma yapabiliyorsun...13 yil önce bende gidiyordum 3 ay sonra vücüdum cok sikilasmisti. .umarim ayni sonucu evde spor yaparakta elde edebilirimUmarım ben de basaririm senin gibi :)
Sanirim en iyisi spor salonuna gitmek olacak.Tavsiyen için sagol :)canim imkanin varsa spor salonuna yazil..benim imkanim olmadigindan evde spor yapiyorum...su an jilian michaels level 2 deyim...spor salonuna gidenlere imreniyorum..orda direkt bölgesel calisma yapabiliyorsun...13 yil önce bende gidiyordum 3 ay sonra vücüdum cok sikilasmisti. .umarim ayni sonucu evde spor yaparakta elde edebilirim
Aslinda eylülden sonra spor salonuna yazilabilirim kücük oglum krese baslayacak eylülde....ama bayanlar icin spor salonu yok burda istedigim gibi.bitane var cok yakinimda ama cok komik olacak kadar sacma bir yer...tek bir oda..bikac spor aleti var onuda sinirli kullanilabiliniyor..tavanin ortasina bi isik takmislar o yesil yandiginda o spor aletiylen egzersiz yapiliyo 2 dakika sonra kirmizi yaniyo o spor cihazini birakip diyerine gecmek gerekiyo cok sacma yani.oraya bedava olsa yine gitmem..Sanirim en iyisi spor salonuna gitmek olacak.Tavsiyen için sagol :)
karışık spor salonu zor iş gülhancım dediğin gibi bende bi ara gidiyodum evlenmeden önce ama şimdi rahatsız olurum gibi geliyo bende evde callanetics egzersizi yapıcam sanırım baya bi dikkatimi çekiyo uzun zamandır sende bi incele istersen..
Aslinda eylülden sonra spor salonuna yazilabilirim kücük oglum krese baslayacak eylülde....ama bayanlar icin spor salonu yok burda istedigim gibi.bitane var cok yakinimda ama cok komik olacak kadar sacma bir yer...tek bir oda..bikac spor aleti var onuda sinirli kullanilabiliniyor..tavanin ortasina bi isik takmislar o yesil yandiginda o spor aletiylen egzersiz yapiliyo 2 dakika sonra kirmizi yaniyo o spor cihazini birakip diyerine gecmek gerekiyo cok sacma yani.oraya bedava olsa yine gitmem....13yil önce gittigim yer bayan erkek karisikti cokta bakmli büyük güzel bir yerdi...ama o zamanlar evli deyildim...gerci evli olmasamda su an yine gitmezdim karisik olan spor salonuna..insanin zamanla fikirleri düsünceleri degisebiliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?