Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet sise sart ben iki uc gundur sisem yok
Kac lt oldu iciyomuyum icmiyomuyum bilemiyorum

Ben sabahdan beri 2.5 litre kesin içtim hatta şimdi evde suyun bittiğini fark ettik ve kuzenle kızımı su almaya yolluyorum hemen :) resmen damacanayı dibime alıp hortum salasım var hastamı olacağım ne iki gündür içim yanıyor, terliyorum ama buz gibiyim

Selam canlar ..umarim hepinizde gününüzü hafif ve saglikli bitirmisinizdir...bende bugün cok yogundum bütün günümü nerdeyse kagit isleriylen gecirdim...arkadasimizin bitanesi ameliyat olmus..cok gecmis olsun..insallah tez zamanda toparlanir ve istedigi kiloya iner..

Banucum senin kilon takilip kaldi...aceba spordanmidir..biraz kilo verdikten sonrami spora baslasan..istersen biraz ara ver spora belki spordanda olabilir..

Ohhh afiyet bal şeker olsun ama eksi gör emi
Ben bu gece türk kahvesi yerine nescafe içtim ama nereden aklıma düşdüyse filtre kahve düştü :) Ne oluyor bana yaw 2 gündür ay şu koktu bu koktu diyip duruyorum hatta eşim bu gece bana 3 yaptı parmaklarıyla tabi büyük kız görüp ne demek istediğini anlayınca bir sinirlendi eee rahat durmuyorsunuz ki diye fırça attı bize
Eşim makara yapayım derken büyük cadıyı sinirlendirdi ( spiral var ama Allah biliyor ya her ay tedirgin oluyorum güvenemiyorum onada %100

Sorma canım yaa valla iki gündür bunalıma girecek hale geldim millet spor yapar tartı eksilir ben yaparım 2 - 3 kg artı görürüm okadarda su içiyorum halbuki Haklı olabilirsin çünkü ne zaman spora asılsam aynı şeyi yaşıyorum
ama yapmayıncada sıkılaşamam Ay ne bileyim bu cumayıda hasarsız yada az hasarla atlatayım yeter bana

Bugün bir ara nasıl canım sıkıldıysa ciddi ciddi takımdan ayrılmak bile aklımdan geçti faydam yok zararım var takıma ama bana bir yandanda çok iyi geliyorsunuz Ay ne bileyim bir tuhafım işte Allah hayırlara çıkarsın inşallah ( hesapta karatayada uygun besleniyorum ama yine yok yine yok Hay ben böyle bünyenin .... diyip devamını hayal gücüme bırakıyorum

Ikimizin bünyesi asagi yukari ayni canim bende spor yapmaya baslayinca istahim acildi..kilo almaya basladim..su an neyseki biraz dengeledim.....hic sporsuz olmaz diyorsan sadece lesli yap canim ..benim takildigim sayfada spor yapan arkadasin biri önce leslie yapmis baslangicta... baslangic icin bencede en uygun olani lesli...

Banum canım üçüncü geliyo bence

Merhaba kızlar bugün abim geldi van dan orda görev yapıyor koruması olmasına rağmen çok tedirginiz ülkenin hali ortada Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

ben bugün ne yedim ne içtim çok hatırlamıyorum çünkü çok mutluydum yeğenlerim kardeşlerim anne babam hep bir aradaydık tabii canım annem oğlu geliyo diye tam onun gelme saatine su böreğini hazır etmiş ne zaman gelse mutlaka yapar tabi biz iki kız yanındayız bize yok
Tabii biz de nasibimizi aldık börekten
ama arkadaşlar deyin hele anne elinden yenmez mi su böreği bende kendime bahane üretiyorum

akşam
2 dilim börek
1 küçük kase güveç

sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir

Ara
1 şeftali

3 lt su
parkta 2 saat çocuklarla oynama da sporum :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Eşimi ve kuzeni şimdi işe uğurladım ve ilk önce sizlere bir selam vereyim dedim
Küçük kızım ille bende işe geleceğim diye tutturunca eşimde çocuklarıda al öğlende gel birlikte yemek yiyelim dedi Hazır patronda yokken rahat rahat biraz şirkette takılır sonrada küçük kuzumu parka götürürüm nasılsa akşamlık yemeğimde hazır

Şimdi hemen bir duş alıp kahvaltımıda yapayım sonra öğlene kadar bol su ve bol muhabbet

Banum canım üçüncü geliyo bence

Kız spiral var sanmıyorumda ne bileyim ne zaman eşime ay çok tuhafım desem bana muzurluğuna 3 işaret eder
Hayır sinirlerim mi bozuldu nedir ota çoka ağlıyacak gibi oluyorum birde apartmanda kim ne pişirse ay şu koktu bu koktu diyorum 3 numara değildirde sanırım diyet psikolojisi benimki biraz

...
dur kiz biraz beklesin..önce kilolar gidecek..beden sporlan fit olup sikilasacak....banusumuzun o halini görmeden gelmesin ...önce ve sonra fotolorini görcez daha..hem 2 cocuk yeter

YOk valla hep diyorum kastan yapmam ama kazaya birşey yapamam diye ( spiral var zaten )
Dediğin gibi 2 tane bu zamanda yeter zaten Türkiye şartları için Aynen daha incecik olup öncesi ve sonrası yapmam lazım kocayı çıldırtıp kıskançlık krizlerine sokacağım daha salına salına asla zayıflayamaz diyen KVnin ağzını kapatmam lazım zayıflayarak Çok işim var çooook

Aman aa tatlim
Bi hatunun 4.su spiral varken gelmis
Dikkat edin
Kadin tuplerini baglatti en sonunda

Şimdi internetten haberlere baktım da dün gece Yalovada deprem olmuş Belki benimde iki gündür sıkıntım ondandı ( 17 ağustos depreminden öncede bir kaç gün nefes alamayacak hale gelmiştim )
Şu an daha iyiyim ama regl olmam lazım birkaç güne Valla hep korkmuşumdur spiralle hamile kalmaktan belki tamamen psikolojiktir ama işte Rabbim ol derse spiral engel değil

Birde ben bekarken hep ilk çocuğu 20 yaşında, ikinciyi 30 yaşında eee bir tanede 40 yaşında doğururum diye bir kehanette bulunmuştum Hatta ikinci çocuğu doğurduğumda bu kehanetimi kadındoğumcuma da söylediğimde adamcağız nasıl güldü ne yani 10 sene sonra tekrar mı geleceksin diye yok 3.cüyüde 5 sene sonra doğururum demiştim ve şimdi yine ya yine saatine geldiyse diye tırsıyorum açıkcası

Doktorum bile o zaman ben bunca yıllık meslek hayatımda senin gibi hasta görmedim demişti
Doğumdan hemen sonra tekerlekli sandalyeyle beni odaya götürmeye kalkıştıklarında yaw ben sakatmıyım yürürüm demiştim doğuma gidene kadar zaten her gün sokaktaydım artık herkes sokakta doğuracaksın diyordu
Hastaneden çıkarkende ( ki doğum yaptıktan 6 saat sonra falan taburcu oldum ) hiç bir şey olmamış gibi yürüyerek çıkmıştım ve evime geleceğime eşimin Anannesine çaya gitmiştim Kadıncağız yatalak artık ne zaman getirirseniz o zaman görebilirim ancak torunumun çocuğunu demişti bende hamileyken söz kız Ananne eve gitmeden sana çaya geleceğim demiştim ve cidden kadın beni o gün karşısında görünce çatlak gelin ben şaka yapıyorsun sanmıştım cidden yaptın diye ne gülmüştü tabi halada söyler beni çok sevindirdin o gün hatrım için o halde geldin diye

Kizlar evde
dogal sampuan
Bulasik deterjani
Ne bileyim sivi sabun falan yapiyomusunuz
Tarifler ariyorum da

Canım benim RengarenkNesli Arkadaşım çok organikdir o konuda Bulaşık makinesine bile hazır deterjan kullanmamaya çalışıyor
Ona sorarım istersen elindeki karışımların tarifini paylaşır yada en azından nereden tarifleri aldığını hem güvenilir olur sonuçta denenmiş

Kizlar evde
dogal sampuan
Bulasik deterjani
Ne bileyim sivi sabun falan yapiyomusunuz
Tarifler ariyorum da

elbette paylaşırım banumm ne demek. HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL
şimdi burada uzun uzun yazmayayım. en çok ve en güzel terifler
www.sadehayat.com da ve bunların alışveriş siteleride www.sadepazar.com var malzemeleri ordan alıyorum bahsi geçen. işte bunlar arap sabunu, çamaşır sodası, boraks,karbonat filan. güvenilir dir tüm ürünleri. hatta kendi markaları var yeşilköpük ben arada alıyorum onlardanda. ama şampuan saç kremi mecitefendi doğal ürünlerini kullanıyorum yıllardır çocuklarımda dahil. yine tedavide filan kullanmak iin soğuk sıkım bitki yağlarınıda mecitefendi bazen maranki nin sitesinden alıyorum. bu arada ibrahim saracoğlununda urunlerini arada alırım. nasıl denk gelirse artık :) sabunuda ya köylüden ya buralardan temin ediyorum.
birşey daha organik doğal kurubaklagillerimi bazen sebzelerimide sevgili pınar kaftancı gönul insanının sahibi olduğu www.ipekhanim.com dan temin ediyorum. sade doğal ve sağlıklı yaşam dilerim hepinize sevgiyle kalın.

sadehayat linkini çalıştıramadım şu an belki sitede güncelleme vardır yine haberleşiriz

Cok tatlisin canim yaaa oldum gulmekten

Cok sagol canim
Be. De erkan samciyi falan izleye izleye taktim kafayi cok zor degil aslinda istedikten sonra oluyo
Dun. Bebise Yenidogan islak mendil ve. Tum camasirlar icin sabun matik aldim
YumusatIci zaten hic
kullanmiyorum
Ama en onemlisi bulasik mak elde bulasik deterjani onu da verdigin sitelerle tarifle yapicam mecitefendi guvenilirmi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…