- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Sorma canım yaa valla iki gündür bunalıma girecek hale geldimmillet spor yapar tartı eksilir ben yaparım 2 - 3 kg artı görürüm okadarda su içiyorum halbuki Haklı olabilirsin çünkü ne zaman spora asılsam aynı şeyi yaşıyorum
ama yapmayıncada sıkılaşamamAy ne bileyim bu cumayıda hasarsız yada az hasarla atlatayım yeter bana
Bugün bir ara nasıl canım sıkıldıysa ciddi ciddi takımdan ayrılmak bile aklımdan geçtifaydam yok zararım var takıma ama bana bir yandanda çok iyi geliyorsunuz Ay ne bileyim bir tuhafım işte Allah hayırlara çıkarsın inşallah ( hesapta karatayada uygun besleniyorum ama yine yok yine yok Hay ben böyle bünyenin .... diyip devamını hayal gücüme bırakıyorum
Merhaba kızlar bugün abim geldi van dan orda görev yapıyor koruması olmasına rağmen çok tedirginiz ülkenin hali ortada Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
ben bugün ne yedim ne içtim çok hatırlamıyorum çünkü çok mutluydum yeğenlerim kardeşlerim anne babam hep bir aradaydık tabii canım annem oğlu geliyo diye tam onun gelme saatine su böreğini hazır etmiş ne zaman gelse mutlaka yapar tabi biz iki kız yanındayız bize yok
Tabii biz de nasibimizi aldık börekten
ama arkadaşlar deyin hele anne elinden yenmez mi su böreğibende kendime bahane üretiyorum
akşam
2 dilim börek
1 küçük kase güveç
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir
Ara
1 şeftali
3 lt su
parkta 2 saat çocuklarla oynama da sporum :)
oo akşam kahveleride varmış burda ikramlar güzelmiş. bende yarın börek açayım size :)
hoşgelmiş gözünüz aydın canım. valla evdeki etkinlikleri yakınen takipteyim :)Merhaba kızlar bugün abim geldi van dan orda görev yapıyor koruması olmasına rağmen çok tedirginiz ülkenin hali ortada Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
ben bugün ne yedim ne içtim çok hatırlamıyorum çünkü çok mutluydum yeğenlerim kardeşlerim anne babam hep bir aradaydık tabii canım annem oğlu geliyo diye tam onun gelme saatine su böreğini hazır etmiş ne zaman gelse mutlaka yapar tabi biz iki kız yanındayız bize yok
Tabii biz de nasibimizi aldık börekten
ama arkadaşlar deyin hele anne elinden yenmez mi su böreğibende kendime bahane üretiyorum
akşam
2 dilim börek
1 küçük kase güveç
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir
Ara
1 şeftali
3 lt su
parkta 2 saat çocuklarla oynama da sporum :)
stepper benimde vardı ve dizlerimi çok ağrıttı seninde öyle oluyormu?benim su an pek yaptigim birsey yok canim..istemeyerekte olsa malesef jiliani burakmak zorundayim bugünden ittibaren..stepperlen calismaya deva edip mekik cekecegim göbek icin...yoksa dizlerime daha fazla zarar verecegim....onun disinda saglikli beslenmeye calisiyorum...bence acele etme haftada 1 kilo bence güzel bir sonuc
Ben dün menü yazmamışım :) Hemen dünün menüsünüde yazayım size .. dün benim cola günüm olmuş resmen.. Menümü yazarken fark ettim..
sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
ara: 1 zero kola
Öğle:
1 peynirli omlet
1 bardak zero kola
2 dilim kepek ekmeği
Ara: yok
Akşam:
3 ızgara köfte
1 haşlanmış patates
Ara:
1 küçük dondurma, 1 küçük kase puding (reglimin ilk günü tatlı diye yerlerde süründüm resmen)
su: 1,5 litre
spor: 71 squats, 9377 Adım yürüyüş, 1 saat plates
Tamam canımcım sağol asıl ben seni tebrik ve takdir ediyorum
farkında olmak farkında yaşamak çok güzel tebrikler canım. bol bol paylaşırız ozaman bildiklerimizi duyduklarımızı ozaman
Stepper e bugün basladim canim..3 haftadir sqat yapiyordum o yüzden dizim agridi bence...belki yanlis yaptim sqat hareketini...bakalim stepper len spor yapinca durum ne olur bilmiyorum..insallah düzelir..stepper benimde vardı ve dizlerimi çok ağrıttı seninde öyle oluyormu?
Canım çok güzel spor yapıyorsun kilo verme durumun nasıl
eveeeettt selamlar. önce cevap yazayım dedim. menü paylaşımını unutmuşum ben yavv
dün: sabah 2 yk yakın etsiz menemen. öğlen patlıcan soğan kabak değerlendirme yemeği. akşam 1 yk salata 1 tavuk incik. su 2 lt ye yakın
bugün. sabah 2 yk menemen ara 1 sb light limonata. öğlen sucuklu menemen 2 yk. akşam sanırım yine tavuk incik olacak. suyu bugün az içtim.
ameliyat sonrası yemekle birlikte sıvı alımı yasak. hem doygunluğu hissetmiyormuşuz hemde yeniden mide büyümesi yapıyormuş.
Stepper e bugün basladim canim..3 haftadir sqat yapiyordum o yüzden dizim agridi bence...belki yanlis yaptim sqat hareketini...bakalim stepper len spor yapinca durum ne olur bilmiyorum..insallah düzelir..
bence sqatdan oluyo csnim..istersen sende araver sqata baska seyler yap..bugün 25 dakika stepper yaptim agri olmadi yaparken ama sonrasini bilmiyorumdiz ağrısını görünce hemen atladım konuya :) Benimde dizlerim ağrıyo bir kaç haftadır. Acaba benimkilerde mi squattan şimdi içime kurt düştü. Yaparken bende hep düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyoru diye ama hiç konduramamıştım. Hep dizlerim kilomu taşımıyo ondan ağrıyo diyodum kendi kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?