Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin kizlarr :) bir tembel olarak ben yeni kalktim simdi kahvaltimi yapmaya gidiyorumm. Ama heptendr tembellik yapmadim sabah squatimi 65 olarak tamamladim :)) simdide tartilicam bakalim kac cikicam :)

Sona gelince insanin hem hevesi artyo hemde sabirsizligi dimi :) insallah en kisa zamanda verirsin son 6 kilonu :) darisi bizim basimiza :))

olmazsa bugün biraz çerez alayım.40 dk kaldı yemeğe dayanayım bari zorla yerimden kalkacak gücüm yok vallahi.
mide küçülse bi bu kadar zorlanacağımı sanmıyorum.
Canım kuru incir kuru kayısı badem fıstık falan özellikle tuzsuz kabuklu fıstık çok iyi kuru erik güzel kuru erigin kalorisi de düşük ama ara öğün şart özellikle kahvaltıni ekmeksiz ama sağlam yapmaya çalış arkadaşım etkisini göreceksin

inşş ilk zamanlar çok zorluyor bide minisküs zedelenmesi var dizlerimde spor da yapamıyorum biraz yoğun çalışınca bile dizlerim çok ağrıyor.
spor la desteklesem daha kolay alışırdım.
keşke çabuk iyileşsem de spora başlasam

Selam kızlar, ne alemdesiniz. Kimseler gelmemiş mi sabahtan beri yahu :) Ben menümü yazmaya geldim.

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
3zeytin
domates

ara: yok

Öğle:
4 kaşık patlıcan oturtma
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 bardak ayran, 1 salatalık
Akşam:

3 köfte
3 kaşık közlenmiş patlıcan
1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran

Ara:
1 parça bitter çikolata
1 kase vanilyalı puding
su: 3 litre
spor: 65 squat, 7450 adım

Kızlar iyi akşamlar sabah tost çay öğlen orman kebabı salata karpuz şeyiyle azıcık ta tulumba tatlısı yedim ev yapımı çok güzeldi sonra onu eritmek için yürüyüş yaptım akşam üstü çiğ fındık 5 adet akşam domates salatalık ve biber yedim 2.5lt su içtim telden yazmak çok zor oluyor yaa

Merhabalar
Bugün çok yorgunum çok halsizim nedense ve dort gundur yuruyus yapmadım sanki hic kilo verememiş gibi hissediyorum tartilmaya korkuyorum
Neyse menumu yazayım
Sabah
3 yk yulaf
3yk yoğurt
10 tane üzüm
Tarçın
Öğlen
1yk ciğer açıkçası yiyemedim tadı çok kotu sırf demir kaynağı diye zorladim kendimi
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
1 hurma
Aksam
1 tane közlenmiş patlıcan üstüne
2 yk kıyma
3 yk yoğurt
Çok yorulmusum uyuyakalmisim ara yapmadım akşamdan sonra belki bi bardak cay icerim birazdan

Kızlar napiyosunuz çok özledim hepinizi

Iyiyiz canım asıl sen nasılsın bol bol yüz eğlen valla enerji topla hiç diyeti düşünme orda ama madem otelin yemekleri ii değil tek çeşit beslenmeni öneririm karıştırıncakötü oluyo iinsan ben ilk gün tatilde Karun ağrısı çekmiştim fotoda da fıstık gibisin canım valla

Sağol canım ama erkeklerle eğlenmek zoryarın meyve yada sebze günü yapacagim inşallah

bu gün yediklerim

kahvaltı:
2 yumurta +5 zeytin+yeşillik +yarım kk peynir+2 çay kaşığı recel+yarım dilim ekmek
öğle: 1 dilim ekmek +çorba
akşam:1 dolu tabak makarna+cacık+yeşillik

iyigeceler

Kizlar slm bugun misafirim vardi
Sabah yarim dilim ekmek
Yarim kk peynir
Bi has yumurta
Uc zeytin
Domates,yesil cay

Oglen
Bi iki tatli kasigi yogurt

Aksam
Iki kucuk dereotlu pogaca
Bi dilim islak kek
Bi kase kisir
Uc dort kabuklu fistik
Sekersiz cay

Aksam yemek yemedim
Butun evi sil supur yaptim baya efor sarfettim ama yarin
Sabah iki yumurta
Oglen yogurt
Aksam da sadece yemek ve yogurt yemegi dusunuyorun insallah
Olur kizlar
Bu hafta kilo vermesem de olur
almiyim da...
Suyu saymadim ama 2 lt yi gecmistir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettim Şimdide keyif kahvemi içiyorum

Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diye kadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim

Kızlar napiyosunuz çok özledim hepinizi

İyiyiz canım seni sormalı Umarım tatilin çok güzel geçiyordur
Bu arada profil resmin çok hoş canım maşallahın var

kızlar tartıya çıktım bu sabah aaaa bi de ne göreyim 68 hedefe kalan 13

Harikasın canım inşallah çok daha güzel rakamlar görürsün cuma günü tartıda
Bakalım ben ne göreceğim tartıda okadar dikkat etmeme rağmen bu sabah 2 kg artı çıktım tartıda Regl olacağım ondandır diye umuyorum ( yinede dün ilk gördüğümde resmen depresyonun eşiğine geldim hatta eşim geldiğinde oturup içim sıkılıyor diye ufaktan bir ağladım eşimde sağ olsun gel şunu yapalım, gel bunu yapalım yok dışarı çıkalım dedi ama canım hiç istemedi Şükür bu sabah çok dinç ve erken kalktım ve hiç dert etmemeye karar verdim Kahvemi içip sporumuda yapacağım artık kadarde ne varsa onu göreceğim )

Selam kızlar nasılsınız. Ben geri dönüş yapmak istiyorum ama ameliyattan dolayı sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Burda sizinle olmak güzeldi

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Nasıl yani ameliyat oldunmu kız çokmu çabuk oldu yoksa bana mı öyle geldi

Tabiki kendini iyi hissedersen seni aramızda görmekten mutlu oluruz en son iznemi ayrılmıştın yoksa takımdan direkmi ayrıldın Listeye dahil olabilmen acısından sordum ama listede olmasanda her gün burada ol canım eminim çok faydasını göreceksin

Şimdi gördüm canım izine çıkmıştın o zaman Bakalım seabahar ne cevap verecek ona göre bizde gerekeni yaparız nasılsa

Bu arada ameliyata girdiğinde kaç kiloydun ve kaç kilo gitti şu ana kadar
Ay valla bende ara ara yine dellenir gibi oluyorum ama açıkcası yemiyor yani sonuçta ömür boyu kuş kadar yemek ( gözüm aç sanırım onu bir halletsem devamı gelecek zaten )

Son düzenleme:
Canim regl den dir moral bozmak yok
Bol su ic odem oluyo ondandir
Erken kalkma da baya iyi oluyo gece uyku almak insani dinc tutuyo
Ramazan da ben uyumuyordum sahura kadar
Oglen 2 ye kadar gelemiyodum kendime hem kilo da yapiyo.. 7 8 saat vaktinde uyku sart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…