- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Sona gelince insanin hem hevesi artyo hemde sabirsizligi dimi :) insallah en kisa zamanda verirsin son 6 kilonu :) darisi bizim basimiza :))Merhaba çıtır adayları hiç kot pantolonum yoktu sürekli Tayt giyip duruyorum pantolon yerine bende dün 6 kilo daha vermem gerekiyo fakat dayanamadım 2 tane kot aldım mavi den Adriana kotundan hemdebiri 29 diğeri 27 beden çok garip aynı markanın olmasına rağmen sanırım kalıp farkı var birini boyfriend aldım eşim üzerimde gördü uzun süreden sonra kıskandığını hissettim şu 6 kiloyu da versem de kurtulsam
Canım kuru incir kuru kayısı badem fıstık falan özellikle tuzsuz kabuklu fıstık çok iyi kuru erik güzel kuru erigin kalorisi de düşük ama ara öğün şart özellikle kahvaltıni ekmeksiz ama sağlam yapmaya çalış arkadaşım etkisini göreceksinolmazsa bugün biraz çerez alayım.40 dk kaldı yemeğe dayanayım bari zorla yerimden kalkacak gücüm yok vallahi.
mide küçülse bi bu kadar zorlanacağımı sanmıyorum.
Kızlar napiyosunuz çok özledim hepinizi
Sağol canım ama erkeklerle eğlenmek zorIyiyiz canım asıl sen nasılsın bol bol yüz eğlen valla enerji topla hiç diyeti düşünme orda ama madem otelin yemekleri ii değil tek çeşit beslenmeni öneririm karıştırıncakötü oluyo iinsan ben ilk gün tatilde Karun ağrısı çekmiştim fotoda da fıstık gibisin canım valla
Kızlar napiyosunuz çok özledim hepinizi
kızlar tartıya çıktım bu sabah aaaa bi de ne göreyim 68 hedefe kalan 13
Selam kızlar nasılsınız. Ben geri dönüş yapmak istiyorum ama ameliyattan dolayı sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Burda sizinle olmak güzeldi
Ne ameliyati canim gecmis olsunSelam kızlar nasılsınız. Ben geri dönüş yapmak istiyorum ama ameliyattan dolayı sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Burda sizinle olmak güzeldi
Canim regl den dir moral bozmak yokSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar
Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettimŞimdide keyif kahvemi içiyorum
Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diyekadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim
İyiyiz canım seni sormalıUmarım tatilin çok güzel geçiyordur
Bu arada profil resmin çok hoş canım maşallahın var
Harikasın canım inşallah çok daha güzel rakamlar görürsün cuma günü tartıda
Bakalım ben ne göreceğim tartıdaokadar dikkat etmeme rağmen bu sabah 2 kg artı çıktım tartıda Regl olacağım ondandır diye umuyorum ( yinede dün ilk gördüğümde resmen depresyonun eşiğine geldim hatta eşim geldiğinde oturup içim sıkılıyor diye ufaktan bir ağladım eşimde sağ olsun gel şunu yapalım, gel bunu yapalım yok dışarı çıkalım dedi ama canım hiç istemedi Şükür bu sabah çok dinç ve erken kalktım ve hiç dert etmemeye karar verdim Kahvemi içip sporumuda yapacağım artık kadarde ne varsa onu göreceğim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?