- Emoji Skoru
- 348
- Puanlar
- 103
Supersin canim ben de ne vermisim ne almisim 57.8 de takildim bi haftadir bugun protein agirlikli yicem bakalimkızlar tartıya çıktım bu sabah aaaa bi de ne göreyim 68 hedefe kalan 13
Ne ameliyati canim gecmis olsun
Once toparlan hazir oldugunda devam edersin
Cok gecmis olsun canim
Canim regl den dir moral bozmak yok
Bol su ic odem oluyo ondandir
Erken kalkma da baya iyi oluyo gece uyku almak insani dinc tutuyo
Ramazan da ben uyumuyordum sahura kadar
Oglen 2 ye kadar gelemiyodum kendime hem kilo da yapiyo.. 7 8 saat vaktinde uyku sart..
Sağol canım iyi geçiyo ara ara kapışıyoruz eşimle ee malum burda ikimizin de işi yok sonra düzeliyo hemenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar
Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettimŞimdide keyif kahvemi içiyorum
Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diyekadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim
İyiyiz canım seni sormalıUmarım tatilin çok güzel geçiyordur
Bu arada profil resmin çok hoş canım maşallahın var
Harikasın canım inşallah çok daha güzel rakamlar görürsün cuma günü tartıda
Bakalım ben ne göreceğim tartıdaokadar dikkat etmeme rağmen bu sabah 2 kg artı çıktım tartıda Regl olacağım ondandır diye umuyorum ( yinede dün ilk gördüğümde resmen depresyonun eşiğine geldim hatta eşim geldiğinde oturup içim sıkılıyor diye ufaktan bir ağladım eşimde sağ olsun gel şunu yapalım, gel bunu yapalım yok dışarı çıkalım dedi ama canım hiç istemedi Şükür bu sabah çok dinç ve erken kalktım ve hiç dert etmemeye karar verdim Kahvemi içip sporumuda yapacağım artık kadarde ne varsa onu göreceğim )
120 ye merdiven dayamıştım canım. Ameliyata 117 ile girdim. Şimdi 103 kiloyum. Dün yedim ilk kez hamur işi o da adetten sanırım gözüm döndü. Ama iyiyim. Mutluyum. Yine diyet var ama sonuç garantili. Damak zevkim değişti. Herşeyi beğenmiyorum. Aşırı tatlıdan hoşlanmıyorum. Gibi gibi...Aleyküm selam canım hoşgeldin
Nasıl yani ameliyat oldunmukız çokmu çabuk oldu yoksa bana mı öyle geldi
Tabiki kendini iyi hissedersen seni aramızda görmekten mutlu oluruzen son iznemi ayrılmıştın yoksa takımdan direkmi ayrıldın Listeye dahil olabilmen acısından sordum ama listede olmasanda her gün burada ol canım eminim çok faydasını göreceksin
Şimdi gördüm canım izine çıkmıştın o zamanBakalım seabahar ne cevap verecek ona göre bizde gerekeni yaparız nasılsa
Bu arada ameliyata girdiğinde kaç kiloydun ve kaç kilo gitti şu ana kadar
Ay valla bende ara ara yine dellenir gibi oluyorum ama açıkcası yemiyor yani sonuçta ömür boyu kuş kadar yemek ( gözüm aç sanırımonu bir halletsem devamı gelecek zaten )
tüp mide oldum canım. Hızlı kilo verme süreci geçti. Artık yavaş yavaş gidiyor. O yüzden aranıza dönmek istiyorumNe ameliyati canim gecmis olsun
Once toparlan hazir oldugunda devam edersin
Cok gecmis olsun canim
Sağol canım iyi geçiyo ara ara kapışıyoruz eşimle ee malum burda ikimizin de işi yok sonra düzeliyo hemen
120 ye merdiven dayamıştım canım. Ameliyata 117 ile girdim. Şimdi 103 kiloyum. Dün yedim ilk kez hamur işi o da adetten sanırım gözüm döndü. Ama iyiyim. Mutluyum. Yine diyet var ama sonuç garantili. Damak zevkim değişti. Herşeyi beğenmiyorum. Aşırı tatlıdan hoşlanmıyorum. Gibi gibi...
Hahahah bizde ayniyiz valla banum herkes evlenmeden önce bunlar 3 gune kavga edip boşanır bunlar dedi hala inanamıyolar vallaValla bizde tatilde aynı durumdaydıkdidişmeyi seviyor benimki neymiş sinirlenince daha gözüne güzel görünüyormuşum len bir gün dellenip kafanı gözünü patlatıncada aynı şeyi düşünecekmisin diyorum kahkahayla gülüyor deli
Emekliliğini düşünemiyorum bile erkeklerin hatta hep diyorum emeklide olsan sana hemen bir küfte tezgahı git seyyar küfte sat diyorum anam hatun emekli de olsam sırtımdan para kazanacak diyor
Şükür sıkıntı yaşamadan atlamışsın ama ne olur çok dikkat et bak ben hala facede takip ediyorum tüp midelilerin grubunu ve inan bazen maalesef üzücü şeylerde yazıyor Allahım korusun
Bende geçen hafta 104.5 kgdum bakalım bu hafta ne göreceğizgerçi bu sabah ödem vardı ama iki gün damacanayla akraba olurum ve inşallah dahada aşağılarını görürüm
tüp mide oldum canım. Hızlı kilo verme süreci geçti. Artık yavaş yavaş gidiyor. O yüzden aranıza dönmek istiyorum
Valla bizde tatilde aynı durumdaydıkdidişmeyi seviyor benimki neymiş sinirlenince daha gözüne güzel görünüyormuşum len bir gün dellenip kafanı gözünü patlatıncada aynı şeyi düşünecekmisin diyorum kahkahayla gülüyor deli
Emekliliğini düşünemiyorum bile erkeklerin hatta hep diyorum emeklide olsan sana hemen bir küfte tezgahı git seyyar küfte sat diyorum anam hatun emekli de olsam sırtımdan para kazanacak diyor
Şükür sıkıntı yaşamadan atlamışsın ama ne olur çok dikkat et bak ben hala facede takip ediyorum tüp midelilerin grubunu ve inan bazen maalesef üzücü şeylerde yazıyor Allahım korusun
Bende geçen hafta 104.5 kgdum bakalım bu hafta ne göreceğizgerçi bu sabah ödem vardı ama iki gün damacanayla akraba olurum ve inşallah dahada aşağılarını görürüm
Hepsi aynı valla Gülşencim oyunları hiç bitmiyor dimiBiz de tatilde aynıydık canım adam şemsiyeyle akraba oldu resmen biz kızımla Kum oynuyoruz denize gidiyoruz herif şezlongda her zaman ki gibi tel den yıllardır vazgeçemediği oynunu oynuyor resmen yorulan ben tatil yapan o oldu
Klasik diyet yasakları. Ayrıca kkola vb tüm gazlı içecekler yasakCanım benim hoşgeldin ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim bak hemen 10 kilodan fazla gitmiş inşallah diyetle istediğin hedefe ulaşırsın peki doktor ameliyattan sonra ne yasak dedi ram olarak ve sürekli mi
Hahahah bizde ayniyiz valla banum herkes evlenmeden önce bunlar 3 gune kavga edip boşanır bunlar dedi hala inanamıyolar vallabanummm ben burda kesin kilo almışım dir pazartesi gelsin 5 te 5 kurban bayramına 52 olmalıyım sonra aralıksız spor kiiizz sen varya seneye bu zamanlarda tatile incecik gideceksin gör bak
Biz de tatilde aynıydık canım adam şemsiyeyle akraba oldu resmen biz kızımla Kum oynuyoruz denize gidiyoruz herif şezlongda her zaman ki gibi tel den yıllardır vazgeçemediği oynunu oynuyor resmen yorulan ben tatil yapan o oldu
kızlar beni bu hafta takıma alırmısınız?
kızlar beni bu hafta takıma alırmısınız?
Kızlarrrrrrrrr şu makaleyi herkes okusun
14.cü takımın kaptanı Neslihancığım yayınlamış sizlerde faydalanın istedim
http://www.gidahareketi.org/Beslenme-Tabulari-709-yazisi.aspx
sorun değil aranıza karışayımdaCanım senin kiloyu bu hafta listeye dahil olunca 22ye böleceğizkilo biraz mundar olacak belki ama eminim bir sonraki haftada çok güzel bir sonuç bildirirsin
Evet sise sart ben iki uc gundur sisem yokSaltanatım çabuk bittiKuzenin laptobunun şarji bitti bende takoza döndüm
Eşime telefon açtım o ara nasıl gülüyor hay ben senin şansına diyeneyse akşam yollarız gider alır şarj kablosunu evden yarın rahat edersin dedi
Bu ara yine başladım ben evde daraldım diye dolanmaya ve bir tanıdığa iş aradığımı ilettimHatun dişçi ve yeni iki yer açtı belki yanında bir boşluk olursa telefonlara bakmaya falan girerim işe en azından biraz elimiz bollaşır bende kendime yeni bir laptop alırım
Nasip kısmet tabi
Canım arkadaşımız obezite cerrahisi ameliyatı olduŞükür ameliyatı sağ sağlım atlatmış ve inşallah çabucak hedefinede ulaşır tez zamanda bende bir ara düşündüm hatta ara ara yine acabamı diyorum ama yemiyor açıkçası İnşallah hep sağlıklı bir hayatı olur bundan sonra
Doğrudur canım ama işte ister istemez canı sıkılıyor insanınŞişelerimi yanıma dizdim 500 mlyi biraz evvel bitirdim şimdi devam içmeye akşama kadar rahat 3 litreyi geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?