Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Saltanatım çabuk bitti Kuzenin laptobunun şarji bitti bende takoza döndüm
Eşime telefon açtım o ara nasıl gülüyor hay ben senin şansına diye neyse akşam yollarız gider alır şarj kablosunu evden yarın rahat edersin dedi

Bu ara yine başladım ben evde daraldım diye dolanmaya ve bir tanıdığa iş aradığımı ilettim Hatun dişçi ve yeni iki yer açtı belki yanında bir boşluk olursa telefonlara bakmaya falan girerim işe en azından biraz elimiz bollaşır bende kendime yeni bir laptop alırım
Nasip kısmet tabi

Ne ameliyati canim gecmis olsun
Once toparlan hazir oldugunda devam edersin
Cok gecmis olsun canim

Canım arkadaşımız obezite cerrahisi ameliyatı oldu Şükür ameliyatı sağ sağlım atlatmış ve inşallah çabucak hedefinede ulaşır tez zamanda bende bir ara düşündüm hatta ara ara yine acabamı diyorum ama yemiyor açıkçası İnşallah hep sağlıklı bir hayatı olur bundan sonra

Doğrudur canım ama işte ister istemez canı sıkılıyor insanın Şişelerimi yanıma dizdim 500 mlyi biraz evvel bitirdim şimdi devam içmeye akşama kadar rahat 3 litreyi geçer inşallah

Sağol canım iyi geçiyo ara ara kapışıyoruz eşimle ee malum burda ikimizin de işi yok sonra düzeliyo hemen

120 ye merdiven dayamıştım canım. Ameliyata 117 ile girdim. Şimdi 103 kiloyum. Dün yedim ilk kez hamur işi o da adetten sanırım gözüm döndü. Ama iyiyim. Mutluyum. Yine diyet var ama sonuç garantili. Damak zevkim değişti. Herşeyi beğenmiyorum. Aşırı tatlıdan hoşlanmıyorum. Gibi gibi...

Sağol canım iyi geçiyo ara ara kapışıyoruz eşimle ee malum burda ikimizin de işi yok sonra düzeliyo hemen

Valla bizde tatilde aynı durumdaydık didişmeyi seviyor benimki neymiş sinirlenince daha gözüne güzel görünüyormuşum len bir gün dellenip kafanı gözünü patlatıncada aynı şeyi düşünecekmisin diyorum kahkahayla gülüyor deli

Emekliliğini düşünemiyorum bile erkeklerin hatta hep diyorum emeklide olsan sana hemen bir küfte tezgahı git seyyar küfte sat diyorum anam hatun emekli de olsam sırtımdan para kazanacak diyor

Şükür sıkıntı yaşamadan atlamışsın ama ne olur çok dikkat et bak ben hala facede takip ediyorum tüp midelilerin grubunu ve inan bazen maalesef üzücü şeylerde yazıyor Allahım korusun
Bende geçen hafta 104.5 kgdum bakalım bu hafta ne göreceğiz gerçi bu sabah ödem vardı ama iki gün damacanayla akraba olurum ve inşallah dahada aşağılarını görürüm

Hahahah bizde ayniyiz valla banum herkes evlenmeden önce bunlar 3 gune kavga edip boşanır bunlar dedi hala inanamıyolar vallabanummm ben burda kesin kilo almışım dir pazartesi gelsin 5 te 5kurban bayramına 52 olmalıyım sonra aralıksız sporkiiizz sen varya seneye bu zamanlarda tatile incecik gideceksin gör bak

tüp mide oldum canım. Hızlı kilo verme süreci geçti. Artık yavaş yavaş gidiyor. O yüzden aranıza dönmek istiyorum

Canım benim hoşgeldin ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim bak hemen 10 kilodan fazla gitmiş inşallah diyetle istediğin hedefe ulaşırsın peki doktor ameliyattan sonra ne yasak dedi ram olarak ve sürekli mi

Biz de tatilde aynıydık canım adam şemsiyeyle akraba oldu resmen biz kızımla Kum oynuyoruz denize gidiyoruz herif şezlongda her zaman ki gibi tel den yıllardır vazgeçemediği oynunu oynuyor resmen yorulan ben tatil yapan o oldu

Hepsi aynı valla Gülşencim oyunları hiç bitmiyor dimi

Canım benim hoşgeldin ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim bak hemen 10 kilodan fazla gitmiş inşallah diyetle istediğin hedefe ulaşırsın peki doktor ameliyattan sonra ne yasak dedi ram olarak ve sürekli mi
Klasik diyet yasakları. Ayrıca kkola vb tüm gazlı içecekler yasak

Hadi bakalım inşallah valla bu ara bir türlü ödemden kurtulamıyorum bırak dünden beride yine insülin direncim mi azdı yoksa şekerim mi düştü anlamıyorum inanılmaz canım birşeyler istiyor valla zor tutuyorum kendimi

Ay seninki yine iyi sahile gelmiş sizinle Benimki ilk gün geldi sonraki günler güneş beni çok kötü yapıyor dedi biz tek indik sahile ( ilk gün kıro kaynıyor buraları demesine rağmen gelmedi hemde tabi yanıma bütün kuzenleri verdi He şükür son 3 gün akıl ettide gece biz dışarı çıktığımızda kuzuyu bana bırak da rahat gez dedi eee tabi baktı hatun iyice dellenmeye başladı her an patlama hazır trafo haline geldi bunun İstanbulda dönüşü var diyip akıl etti sağ olsun

kızlar beni bu hafta takıma alırmısınız?

Tabiki canım ne demek de en son kaçıncı etapta izne ayrılmıştın onu bulalım ve kaç kiloydun o zaman ben bir bakayım inşallah bulabilirim ona göre cuma hesabımızı yaparız

Sen yazmışsın zaten diğer tarafa

kızlar beni bu hafta takıma alırmısınız?

Canım senin kiloyu bu hafta listeye dahil olunca 22ye böleceğiz kilo biraz mundar olacak belki ama eminim bir sonraki haftada çok güzel bir sonuç bildirirsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Yine ben geldim ama bu kez jet hızıyla

Şapşik ben kuzenin çantasındaki bir fermuarı görmemişim meğer oradaymış şarj kablosu yenge boşuna gitti desene günün diye gülüyor kuzen
Neyseki artık rahatım en azından cumaya kadar

Evet sise sart ben iki uc gundur sisem yok
Kac lt oldu iciyomuyum icmiyomuyum bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…