- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Tatlım o zaman ben hergün takip edeyim bir pazar günü ve bazı cumartesi yapamayabilirim ama onuda pazartesi günü tamamlarım
Canım hayırlı olsun kızın için çok sevindim istediği yer gelmiş maşallah senin de şu dişçi olayında vardır bir hayır diyorum evet adam küfür ederse benim tanıdığım Banu o an napar tahmin ediyorum
Canım sende inşallah 38 bedene ineceksin buna yürekten inanıyorum hatta seninle burdaki kızlara koçluk eder bbizde fitness girl oluruz o zamana
Şu dakikadan itibaren madem spor yapamıyorum 15 dk her gece yatmadan yatsı namazından sonra o da ısınma olur hemmekik ve bacak hareketleri yapcam nu ne yaaa aaaa Gülşen kalk bakim bea döt büyümeye mi tatile girdin
Harikasın canım
Ben haftasonu müsait olursam senin yerine sayar ufak bir liste yaparımhem pazartesi sabahı sana sıkıntı olmaz hemde hafta içi ben daha rahat olurum sayende
Ay ağzından bal damlıyor ballll
Rabbim inşallah banada nasip eder ( ben 40 bedenede razıyımda 38 tam süper olurdu)
Bu arada hakikaten beni artık çok iyi tanıyorsunValla belki daha önce anlatmıştım hatırlarsın Trafikte adamın biri ben kırmızıda geçtiği halde yaya olduğu için yol verdiğimde arabama sırf kıllığına tekme atınca resmen içimdeki Karate kit uyanmıştı adamı zor aldılar elimden eşim hatta 10 günden fazla dalga geçmişti benle Karate Kitim benim heyt be diye ama işte bana kalkıp O.... diyince sonrasını hatırlamıyorum o dönem KV sağ olsun zaten psikolojimi iyice bozmuştu adama ne cesaretle saldırdıysam artık he şimdi olsa yapmam ama lafla da olsa kesinlikle gerekeni söylerim
İşte buuuuuuuuuuuuu
Bende bakalım yarın şu internetten Yoga videolarına bakacağım birde çok az sıkılaştırmalar yaparım ( çok abartınca malum anında artıyı gösteriyor tartı hatta eşime diyorum resmen resimli olsa 2.5 yapacak tartı bana elinde olsa diye
)
Ayyyy sen çok yaşa e mi son yazdığına hala gülüyorum düşünsene böyle tartılar olduğunu Lilo verdiğinde öpücük falan atıp aldığında 2.5 yaptığınıbir an hayal ettim de çok komik yaaaa
canım kesinlikle 40 değil 38 e inecrksin çünkü insan verdikçe neden daha aşağısı olmasın diyo eskiden sen de 38 din ve bir daha aynısı olabilir ayrıca 2 çocukla 38 beden olmak bi harika olmalı zaten yüzünküküçük gösteriyor birde 38 oldun mu büyük kızla seni kardeş sanırlar valla
Ayy aklıma bi salağın kaynanamla beni gelin görümce Sandığı geldi tabi ben 75 kiloyum o zaman ve ilaçlardan yüz şeklim kaymış resmen kaynana da zaten hepimizden asortik kadın gelin görümce misiniz demez mi benim ssurat düşerken ksynanamın ağzı kulaklarına vardı tabii
Herkes görecek Gülşen neymiş eski halimden daha çıtır daha bakımlı daha alımlı olucam anne olarak
Oynakbasiiiiiiiiiiiiii
Harikasın canım
Ben haftasonu müsait olursam senin yerine sayar ufak bir liste yaparımhem pazartesi sabahı sana sıkıntı olmaz hemde hafta içi ben daha rahat olurum sayende
)
günaydın kızlarr en geldim
size ufak bir tavsiyem var
sabah aç karna 1 çk çörek otu yağı üstüne de ılık su içerseniz en az bir ay kendinizdeki incelmeye inanamayacaksınız.
işyerinde 2 bayan ark kullandı sonuca inanamadım
bende başladım bu sabah yataktan kalkar kalkmaz içtim göbek bildiğin yok oluyor.
Onuda deneyelim bakalım
Malum Çörekotu kurandada geçiyor ve ölüm hariç her hastalığa şifa verdiği biliniyor
Bakalım yarın alışverişe çıkma şansım olursa kesinlikle alıp deneyeceğim
suya karıştırıp içsek aynı etkiyi göstermez sanırım hani önce içip üzerine su diyor yavardır bir hikmeti de
ARtık şifa niyetine içeriz de dediğin gibi göbişlerimiz yok olur
dene tatlım ben inanmamıştım kızlar gözümün önünde eridi 1 ayda inanılmaz sonuç aldılar.
1 çay kaşığı çok zorlamıyor zaten üstünede su içince ohh
ayrıca bunu yapınca mide rahatsızlığınız da bitiyor
normalde hiçbirşeyi düzenli içemem o yüzden başucuma koydum uyanır uyanmaz içiyorum :)
Günaydın kızlaaaar
Kuşum ev yapımı ay kumu ile oynarken bende sizi kolaçan edeyim dedim
sakın kaçamak yoooook ona göre yoksa 100 mekik cezası alırsanız
Oyyyy bende yeşil göz isterdim renkli gözü severim ben kahverengi gözlüyüm
ama eşim yeşil gözlü
sen çörek otuna başla ve bayarama kadar kullan atlamadan
Allah razı olsun NesliciğimBirçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.Eki Görüntüle 1606708 GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö Senin için en önemli şey sensin.
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.
Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.
Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.
Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!
Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.
Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.
Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.
Eki Görüntüle 1606708
bende bugün başladım hatta eve gidince metre bulabilirsem göbeğimi ölçmek istiyorum
beraber kullanalım sonucu burada paylaşalım bayramdan sonra yada önce
belki kızlar da kullanmak isterler bizden sonra
Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.Eki Görüntüle 1606708 GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö Senin için en önemli şey sensin.
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.
Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.
Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.
Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!
Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.
Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.
Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.
Eki Görüntüle 1606708
Kızlar bende takımıza girebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?