Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar...belki size motive olur...spora baslamadan önce basenlerim 94 cm idi....simdi 91 olmus...kilom ayni ...bugünkü kahvaltimida ..chia,keten tohum tarcin ve yulaflan sifir yagsiz bol proteinli labne peynirlen elma ile kahvaltimi yaptim ..labne peynir galiba quark oluyordu..

valla bilmiyorum canım. çoğu zaman alışkanlıktan ve oluşmuş düzenden dolayı yemek yiyorum. acıkma hissi pek olmuyor. beynim aç genelde midem değil. iştah ve acıkma hormonu mide de salınıyormuş. midemin alınan parçasıyla birlikte o da gitti. eskiden birazdan bişey olmaz dediğim şeyleri şimdi aman diyip arkada bırakabiliyorum. 1 kurabiyeyi bazen eşimle bölüşüyorum. hepsini yemiyorum. bölüşecek kimse bulamazsam yemiyorum. herşeyden bir tadım almak isteyen yaşlılar gibi oldum. hem tadına bakayım hem zayi olmasın :)

akşam enerji patlaması yaşamışın :) eğer erken vakitteyse güzel.
dün bir araştırmadan söz ediyordu. karbonhidrat ağırlıklı beslenenler yağ ağırlıklı beslenenlere göre daha 200gr daha fazla kilo kaybediyormuş.

vayy sen çıtır moduna geçmişin. ay ben telefondan takip ederken nerde ne olmuş anlamıyorum. kafam dönüyor.

canım kızına çok sevindim. allah gönlünüze göre vermiş bak. inş ünv gönlüne göre olur.
benimde komşumun büyük kız buranın tıp kazandı. küçüğüde parmakla gösterilen liselerden birini kazandı. ay kendi çocuğum kazanmış gibi seindim maşallah hepsine. rabbim darısı bizim yavrularımıza olsun amin

hım değişik bir liste olmuş. kafa karıştırıcı :)
sabahları lütfen kahvaltına protein ekle. ve çiğ sebze
günü birbirine destek yapmışın. sporla birlikte güzel olmuş. afiyet olsun

Şu dakikadan itibaren madem spor yapamıyorum 15 dk her gece yatmadan yatsı namazından sonra o da ısınma olur hem mekik ve bacak hareketleri yapcam nu ne yaaa aaaa Gülşen kalk bakim bea döt büyümeye mi tatile girdin
arkadaşımın diyetisyeni ev içinde biraz yürü vucudunu ısındır. başta 50 taneyle başla ip atla demiş. merdiven çıkamam bacağım ağrıyor dediği içinde günde 2 set merdiven in demiş. evleri 8. kat

hım değişik bir liste olmuş. kafa karıştırıcı :)
sabahları lütfen kahvaltına protein ekle. ve çiğ sebze
günü birbirine destek yapmışın. sporla birlikte güzel olmuş. afiyet olsun

canım yumurtayı yaz mevsiminde yiyemiyorum miğdem bulanıyor ama kışın her sabah 1 yumurta haşlaması ekleyeceğim
normal kahvaltı yapma fırsatım pek olmuyor zaten

canım süpersin biraz dahaa kilo kaybetmek için sporu azalt istersen
yada kasa çevirip aynı kiloda kalacaksın ama görüntün zayıflayacak sıkılaşacaksın

benimde var bir bayramlığım. onu aldığımda 85 kiloydum. şimdi malum durum. bayrama giymek istiyorum ama çokta umudum yok açıkçası. ama olursada büyük bir süpriz olur. belki korseyle filan

vayyyy. kalkıp 2 tur koşasım geldi valla ne diyim. ellerinize sağlık.

canım yumurtayı yaz mevsiminde yiyemiyorum miğdem bulanıyor ama kışın her sabah 1 yumurta haşlaması ekleyeceğim
normal kahvaltı yapma fırsatım pek olmuyor zaten
canım yumurta şart değil. peynir ekle. imkanın varsa yağ oranı az protein oranı çok olanı tercih et. açmanın yanınada bir üçgen peynir bide salatalık ekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…