- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
Teşekkür ederim hemen okuyorum kurallarıTabiki girebilirsinyapman gereken sadece birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmek burada ve bizlerle azimli ve istikrarlı bir şekilde yola devam etmek
Canım yeni gelen arkadaşımızı ekle o zamanshadelima
Bugünden itibaren herkes eksiksiz menülerini paylaşacak
valla bilmiyorum canım. çoğu zaman alışkanlıktan ve oluşmuş düzenden dolayı yemek yiyorum. acıkma hissi pek olmuyor. beynim aç genelde midem değil. iştah ve acıkma hormonu mide de salınıyormuş. midemin alınan parçasıyla birlikte o da gitti. eskiden birazdan bişey olmaz dediğim şeyleri şimdi aman diyip arkada bırakabiliyorum. 1 kurabiyeyi bazen eşimle bölüşüyorum. hepsini yemiyorum. bölüşecek kimse bulamazsam yemiyorum. herşeyden bir tadım almak isteyen yaşlılar gibi oldum. hem tadına bakayım hem zayi olmasın :)Gayet ii canım Tebrikler kas yapmış olman da çok ii kas metabolizmayı hızlandırır ve tabii daha sıkı görünürsün menü güzel gayet beğendim eski menülerin gibi değil galiba psikoloji de çok etkili
akşam enerji patlaması yaşamışın :) eğer erken vakitteyse güzel.Ben de öğle sıcağında çarşıda evrak toplamak ile meşguldüm eş durumu tayini var haftaya bi umut işte dualarınızı bekliyorum
menü ye gelince
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
öğle
1 servis kaşığı patlıcan yemeği
1/2 yumurta
çok az üzüm
akşam
2 top dondurma
1 dilim kavun
1 şeftali
2 lt su
vayy sen çıtır moduna geçmişin. ay ben telefondan takip ederken nerde ne olmuş anlamıyorum. kafam dönüyor.Bu arada eylüldeki ddüğünde kkendi nişan elbisemi giyecektim fakat buna kayserililer bak bak nişan elbisesini gitmiş alamamış diye fesatlık düşünürler bende bugün çarşıda dolaşırken bi elbise buldum çok hoşuma gitti vişne rengi önü balenli arkası surtım yarısına kadar şerit şerit veee 38 beden tabi likralı olduğu için 38 e girdim birde kalıp meselesi malesef lu anda 39 bedenim40 bol oluyo 38 dar bir an önce şu 7 kiloyu verip 36 olmalıyım size burda koçluk yapmalıyım
canım kızına çok sevindim. allah gönlünüze göre vermiş bak. inş ünv gönlüne göre olur.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmmm
Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bugün inanılmaz mutluyum
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle)
RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattıacıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye )
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra
Canım harikasın valla Allah razı olsun çok güzel olmuşellerine sağlık
İstersen tabloya her gün düzeltmelerini yap ve cumadan cumaya sende resim olarak buraya ekle
Olmadı ben başka bir çare bulana kadar öyle idare edelim
Valla müthişsiniz kızlar enerji kattınız takıma ve inşallah haftaya birinci belli ikinci kim diyeceğiz hepbirlikte
2 kg ya ne demek canımvalla maşallahın var bence iki haftaya kalmaz 2li rakamlarıda görürsün
Darısı benimde başıma tabikiYarın ve öbür gün benim psikolojikk olarak kendime gelmek için son şansım sonra bende bomba gibi sahalara döneceğim inşallahhhhhhhhhhhhhh...Aminnnnnnn
Zaten bir daha böyle artılı bir bildirim yaparsam beni afaroz etseler yeridir takımdan
Harika yaaaa bende çok istiyorummmmmmmmmm
İnşallah düğünde herkes seni gördüğünde şöyle ağzı açık kalır da görürler günlerini
Kız görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak birde bol bol nas felak oku gitmeden
Ay inşallah o günleri bende görürüm ya RAbbimmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnn
hım değişik bir liste olmuş. kafa karıştırıcı :)Bu arada bugün ki mönüm
Sabah açmadan tam 3 lokma attım ağzıma
Öğlen salata yarım kase çorba 6-7 y. Kaşığı kuru fasulye yedim
Ara da ark doğum günü vardı küçük bir parça pasta yedim
Akşam salata birkaç tane fındık fıstık birde 2 parça kavun yedim
2 lt su içtim
Yarım saat yürüyüş
15 dk mekik bacak hareketleri yaptım
arkadaşımın diyetisyeni ev içinde biraz yürü vucudunu ısındır. başta 50 taneyle başla ip atla demiş. merdiven çıkamam bacağım ağrıyor dediği içinde günde 2 set merdiven in demiş. evleri 8. katŞu dakikadan itibaren madem spor yapamıyorum 15 dk her gece yatmadan yatsı namazından sonra o da ısınma olur hemmekik ve bacak hareketleri yapcam nu ne yaaa aaaa Gülşen kalk bakim bea döt büyümeye mi tatile girdin
hım değişik bir liste olmuş. kafa karıştırıcı :)
sabahları lütfen kahvaltına protein ekle. ve çiğ sebze
günü birbirine destek yapmışın. sporla birlikte güzel olmuş. afiyet olsun
hoşgeldin canım çok sağol. ay nasıl mutlu oldum birden. yolda arkadaşınla karşşılaşırsın ya öyle hissettim. ayy canımYst38 ben 90 topiginden ve 14.takimdan yeliz basarin daim olsun canim
Günaydin kizlar...belki size motive olur...spora baslamadan önce basenlerim 94 cm idi....simdi 91 olmus...kilom ayni ...bugünkü kahvaltimida ..chia,keten tohum tarcin ve yulaflan sifir yagsiz bol proteinli labne peynirlen elma ile kahvaltimi yaptim ..labne peynir galiba quark oluyordu..Eki Görüntüle 1606716
benimde var bir bayramlığım. onu aldığımda 85 kiloydum. şimdi malum durum. bayrama giymek istiyorum ama çokta umudum yok açıkçası. ama olursada büyük bir süpriz olur. belki korseyle filanSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir haftasonu diliyorum
Sabah yine erkenden kuzeni uyandırıp işe yolladık ( maalesef cumartesi günleri 2 haftada bir de olsa çalışması gerekiyormuş)
Bugün Anneside 10 günlüğüne Akçaydan geliyor ( kendi evlerini hem badana yaptıracak hemde kuzen tek kalabilmesi için hazırlık yapacakmışsıkıntı yok bizde kalsın dedim ama yok boşver koca çocuk tek başına yaşamayı zaten biliyor ben sadece evi hazırlamam lazım dedi sağ olsun )
Bu akşam yemeğe bize gelecekler artık gece eve giderlermi yoksa bizde kalıp sabahmı giderler bilmiyorum ama her iki türlüde benim açımdan sıkıntı olmaz
Reglm yakınladı sanırım çünkü baya ödem var ( bacaklarım yine davul gibi )
ARtık bol bol su içip ödemi atmaya çalışacağım Allahın izniyle
Valla öyle tartı icat edilse kimse 2.5 yapar korkusuna almaz yada alsada çıkmaz üzerine
Canım kesinlikle düğünde herkesin ağzını açık bırakacağına eminim
Kesinlikle çok güzel geçecek
Eşinle bol bol dans edip milletin gözüne sok verdiğin kilolarıAy valla ben herhalde 38 bedene düşsem havamdan geçinilmez Boru değil sonuçta ilk başladığımda 54 beden giyiyordum şu anda 48 Allahın izniyle dahada aşağılarınıda göreceğim sizlerinde desteğiyle 46 beden baya sıkıyor ama bayrama kadar inşallah oda çok rahat olacaktır
YelizzzzzzzimmmmmmmmmmHoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel
vayyyy. kalkıp 2 tur koşasım geldi valla ne diyim. ellerinize sağlık.Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.Eki Görüntüle 1606708 GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö Senin için en önemli şey sensin.
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.
Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.
Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.
Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!
Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.
Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.
Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.
Eki Görüntüle 1606708
canım yumurta şart değil. peynir ekle. imkanın varsa yağ oranı az protein oranı çok olanı tercih et. açmanın yanınada bir üçgen peynir bide salatalık ekle.canım yumurtayı yaz mevsiminde yiyemiyorum miğdem bulanıyor ama kışın her sabah 1 yumurta haşlaması ekleyeceğim
normal kahvaltı yapma fırsatım pek olmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?