Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34
Banucum yeni kızlar en erken 3.cuma listeye girebilir

Bide geçen hafta perihan00 mezun olamadığı için listede olmak durumunda
Eğer bildirim yapmıcaksa ona görede bişey yazman gerekiyor yanına
Ya bildirim yapmadı yada devam etmicekse
İzine ayrılabilir veya kendi isteğiyle ayrıldı yapılabilir
Buna Gülhan karar verse daha iyi olur

Yüzde hesaplarken onuda hesap etmen gerekiyor

Sağ olasın canım bilgilendirme için
O zaman perihanda inşallah bugün gelir zamanında da bildirimini yapar
Bir sonraki hafta inşallah daha enerjik ve kalabalık bir liste olarak geliriz

olabilir tatlım bi bakayım programların isimleri neler
plates yapabileceğimi sanmıyorum
eve git yemek bulaşık çocuk eş ee bide işten gidiyorsun bazen günler 24 saatten fazla olsa keşke diyorum

Ay biliyorum, Allah kolaylık versin ben sadece evle işi zor götürüyorum sende bide eşle çocuk da var.. Çok zor düşününce bile.. ben runtustikten yükledim programları tek tek... O hem nasıl yapılackalarını gösteryo hem de yavaş yavaş tekrar sayısını arttırıyo. Bir kaç fakrlı hareket var sen ona göre kendi programını yapıyosun.

Canım ben kabul ederdim fakat maalesef bilgisayar yok tel den giriyorum onun içinçok zor oolur ama okul açılınca eylül ilk haftası okulda öğle arasında seve seve yaparım bı görevi

Menü demişken ben dünün menüsünüde yazayım hemen, sonra işe geri döneyim..

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

ara: yok

Öğle:
4 kaşık patlıcan oturtma
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 bardak ayran

Akşam:
4 kaşık taze fasülye
1 bardak ayran
1 dilim beyaz peynir

ara: 1 küçük dondurma

su: 2 litre
spor: yapmadım

***8.Takım 426. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.7 / o.5 /% -0,48 )
perihan00( 58,5 / / / )

Gülhancığımmmm canım seninde son bildirimini yapman lazımmış ona göre kendi isteğiyle takımdan ayrıldı deriz

Canım ben kabul ederdim fakat maalesef bilgisayar yok tel den giriyorum onun içinçok zor oolur ama okul açılınca eylül ilk haftası okulda öğle arasında seve seve yaparım bı görevi

Tamamdır canım o zaman bir 15 - 20 gün daha idare ederim sonrada birlikte gerekeni yaparız
Zaten şu liste olayınıda her fırsatta tekrar tekrar hatırlatacağım ki herkes yapmayı bilsin ve olurda bizlerin acil bir durumu olursa o an kim varsa o yapar Hatta öğrendikten sonra herkes sırayla yapar listelerin düzenlemesi malum takımlar arasındada sırayla yapılıyor sonuç paylaşımı

canim ben malesef kilo aldim.dikkat ediyorumda sagliklida besleniyorum..sanirim bende spordan dolayi kilo aldim.bu sabah tarti 60,6 gösterdi.

Spor yapmam kilo dengemi bozdu ..aslinda listeye geri dönmek isterdim ama takim arkadaslarima zarar veriyorum faydam olmuyo....sok diyetleride yapmak istemiyorum artik....sanirim kilo dengem yerine oturana kadar artilar eksiler olmasi normal

aynen durum bu banucum. perihanın durumuna karar verip listeni oluştur taşıyalım paylaşima istersen

Kızlar bugün tatilin son günü yarın kahvaltıdan sonra yola çıkıyoruz inşallah
Pazartesi 5 te 5 beni bekler kısmetse inşallah çok kilo almamisimdir hemen aranıza dönerim takım kalabalıklaşti enerjiniz süper maşallah size

Cuma Yarışması Adaylar listesi ;

Üye......................Başlangıç t.................. Başlangıç................ Hedef.............. 1. hafta ................2. hafta
nnickk................. 04.08.2015...................71 kg....................... 62 kg................ 70.2 kg ................69 kg
selvatico_rosa .....04.08.2015...................70 kg....................... 55 kg............... 70 kg................... 67.7 kg
mylittleboys .........04.08.2015 .................59.5 kg..................... 50 kg............... 57.9 kg..................57.8 kg
merve1707 ...........04.08.2015..................61.1 kg..................... 50 kg................ 60.1 kg.................
amelia2 ................04.08.2015..................64.4 kg.................... 55 kg................. 63.6......................
tembelpembefil.... 04.08.2015..................78.7 kg..................... 60 kg................ 78.7 kg................. 76.7 kg

Amelia2 ve Merve1707 paylaşımlarınız yeterli değil o yüzden eğer önümüzdeki hafta +35 yapmazsanız mesaj sayınızı sizleri liste dışı bırakacağım haberiniz olsun

Diğer kızlardan çok memnunum ve inşallah aynı şekilde devam ederde haftaya listeye dahil olursunuz

Ben de bildirimimi yapayim 69.0 geldim tartıda sadece 800gr gitmis Sporsuz olmayacak sanirim bu hafta hergun yuruyus yapip bildiricem inş.

Canım senin kilonuda dahil edip tekrar paylaştım adaylar listesini
Haftaya sizlerde dahilsiniz listeye ve eminim daha güzel rakamlarda göreceksin gerçi 800 gr da az değil keşke benim her hafta okadar gitse

canim ben malesef kilo aldim.dikkat ediyorumda sagliklida besleniyorum..sanirim bende spordan dolayi kilo aldim.bu sabah tarti 60,6 gösterdi.

Tamamdır canım maalesef bu haftada ortalamamız pek iyi değil
Şimdi bildirimini ekleyip arkasınada kendi isteğiyle takımdan ayrıldı mı diyeyım canım

***8.Takım 426. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.7 / o.5 /% -0,48 )
perihan00( 58,5 /60.6 / 2.1 / % - 3.5 ) Kendi isteğiyle takımdan ayrılıyor
yst38 ( 107.4 / 103.1 / 4.3 / % 0.17 ) 403.etapta izne ayrılmıştı geri döndü, yüzdesi 23'e bölündü

8. takım ortalaması; - 1.31 % Maalesef ortalamamız bu

Kesinlikle haftaya hepimiz kendimizi toparlamamız lazım ( yeni gelen arkadaşlarda Allahın izniyle çok güzel kilolar verip takıma büyük katkı sağlayacaklardır

Maalesef bu şekilde takımın listesini taşımak zorunda kaldım özellikle kendime çok kızıyorum ama kesinlikle haftaya söz veriyorum çok daha güzel bir bildirim yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…