oynakbasi34
Banucum yeni kızlar en erken 3.cuma listeye girebilir
Bide geçen hafta perihan00 mezun olamadığı için listede olmak durumunda
Eğer bildirim yapmıcaksa ona görede bişey yazman gerekiyor yanına
Ya bildirim yapmadı yada devam etmicekse
İzine ayrılabilir veya kendi isteğiyle ayrıldı yapılabilir
Buna Gülhan karar verse daha iyi olur
Yüzde hesaplarken onuda hesap etmen gerekiyor
olabilir tatlım bi bakayım programların isimleri neler
plates yapabileceğimi sanmıyorum
eve git yemek bulaşık çocuk eş ee bide işten gidiyorsun bazen günler 24 saatten fazla olsa keşke diyorum
Kızlarrrrrr
Geçen günde yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı
Malum tek başına burada her şeyi takip etmek zor oluyor ve demin Neslihan arkadaşımızında önerdiği gibi gönüllü bir Kaptan yardımcısı istiyorum
Birlikte hem hedeflerimize ulaşırken banada biraz yardımcı olabilecek biri
Hem emin olun sorumluluk artınca kaçamak riski biraz daha azalıyor J
Her gün Menü takibini üstelenip paylaşımların yeterliliğini takip etse yine yeterli
Takımdaki üyeleri Exelle alt alta yazıp her gün için yanına bir x koysa yeterli
Haftanın 7 gününden 3 günü menü paylaşımını yapmayana yada kaçamak yapana ufak bir ceza veriyoruz bundan sonra
İki seçenek sunuyorum;
100 mekik
Yada
200 ip atlama
En azından bu sayede fazladan spor yapmış oluruz hemde menülerimizi sırf ceza yememek için düzenli yaparızNe dersiniz
Canım ben kabul ederdim fakat maalesef bilgisayar yok tel den giriyorum onun içinçok zor oolur ama okul açılınca eylül ilk haftası okulda öğle arasında seve seve yaparım bı görevi
Ben de bildirimimi yapayim 69.0 geldim tartıda sadece 800gr gitmisSporsuz olmayacak sanirim bu hafta hergun yuruyus yapip bildiricem inş.
canim ben malesef kilo aldim.dikkat ediyorumda sagliklida besleniyorum..sanirim bende spordan dolayi kilo aldim.bu sabah tarti 60,6 gösterdi.***8.Takım 426. Etap***
Oynakbasi34 ( 104.2 / 104.7 / o.5 /% -0,48 )
perihan00( 58,5 / / / )
Gülhancığımmmm canım seninde son bildirimini yapman lazımmışona göre kendi isteğiyle takımdan ayrıldı deriz
Sağol canım haklısın aslında ama bugun 68.9 bile olsa 68i görsem iyi olurduÇok güzel gitmiş hiç sıkma canını sen :) 800 gram demek nerdeyse 1 kilo demek :):)
aynen durum bu banucum. perihanın durumuna karar verip listeni oluştur taşıyalım paylaşima istersenoynakbasi34
Banucum yeni kızlar en erken 3.cuma listeye girebilir
Bide geçen hafta perihan00 mezun olamadığı için listede olmak durumunda
Eğer bildirim yapmıcaksa ona görede bişey yazman gerekiyor yanına
Ya bildirim yapmadı yada devam etmicekse
İzine ayrılabilir veya kendi isteğiyle ayrıldı yapılabilir
Buna Gülhan karar verse daha iyi olur
Yüzde hesaplarken onuda hesap etmen gerekiyor
Ben de bildirimimi yapayim 69.0 geldim tartıda sadece 800gr gitmisSporsuz olmayacak sanirim bu hafta hergun yuruyus yapip bildiricem inş.
canim ben malesef kilo aldim.dikkat ediyorumda sagliklida besleniyorum..sanirim bende spordan dolayi kilo aldim.bu sabah tarti 60,6 gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?